Rudi Garsija (©Reuters)
Rudi Garsija (©Reuters)

Novi ugovor za Rudija Garsiju? Ako bude prvi 31. decembra...

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 22:40

Izvestan rastanak na kraju sezone

Po slovu ugovora Rudiju Garsiji ističe ugovor sa Lionom na kraju tekuće sezone.

Da li će dobiti novi? Kako se čini u ovom momentu, od tog posla nema ništa. Predsednik Liona, koloritni lik Žan-Mišel Olas, dao je na papiru lak, a u praksi gotovo nemoguć zadatak treneru ako želi da dobije novi ugovor...

Izabrane vesti

To pitanje mi se često postavlja, a već sam odgovorio nekoliko puta, o njemu ćemo raspravljati negde između sadašnjeg trenutka i kraja sezone. Sada nije na meniju. Uprava će imati sastanak 31. decembra. Nadam se da će tim biti na prvom mestu tabele u tom momentu, pa ćemo onda celu situaciju sagledati drugačijim očima“, rekao je Olas.

On tvrdi da je o svemu obavešten i trener Garsija.

Rudi sve to zna, pošto često razgovaramo. I on je potpuno saglasan sa tim da bi prvo trebalo da se vide rezultati na terenu, pa da onda pričamo o drugim temama“.

Na konstataciju novinara da se sve glasnije čuju glasnije da Garsiji neće biti ponuđen odgovor, predsednik Liona je rekao:

Vi često imate dobre informacije“.

Rudi Garsija je u Lion došao u oktobru prošle godine, ali je ostvario slab rezultat. U trenutku kada je francusko prvenstvo prekinuto zbog korone, klub je zauzimao sedmo mesto na tabeli i nije izborio mesto u evro kupovima. Što se tiče tekuće sezone, klub sa Grupama stadiona zauzima peto mesto sa sedam bodova manje od lidera Pari Sen Žermena. 


tagovi

Rudi GarsijaLionFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara