Novi život Ezekijela Garaja: Razradio biznis i za dva meseca zaradio 7.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.09.21. | 00:34

Očigledno ima njuh za lovu...

Kada je nekadašnji reprezentativac Francuske Matje Flamini 2008. godine sa svojim partnerom pokrenuo kompaniju za masovnu proizvodnju levulinske kiseline - potencijalni prekurzor biogoriva - verovatno nije mogao ni da zamisli da će u njegovim rukama biti imperija danas vredna preko 30.000.000.000 evra. Možda mu fudbalska karijera nije bila na nivou nekih mnogo istaknutijih igrača, ali je i te kako Imao strašan njuh za biznis i gde bi trebalo da uloži kapital zarađen od profesionalnog bavljenja sportom.

Subota, 18.30: (3,45) Kadiz (3,10) Valensija (2,40)

Izabrane vesti

Doskorašnji štoper Valensije Ezekijel Garaj je na dobrom putu da od privatnog posla zaradi možda i više nego što je uradio tokom karijere koja je trajala do jula ove godine. Ubrzo pošto mu je istekao ugovor u Valensiji, argentinski štoper je okačio kopačke o klin zbog stalnih problema sa povredama i posvetio se novom poslu - nekretninama.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Konkretno, Garaj je ušao u svet izgradnje isključivo luksuz kompleksa. Ali, za razliku od nekih koji ni po završetku karijere ne znaju šta bi sa sobom, nekadašnji fudbaler Njuelsa, Rasinga, Reala, Benfike, Zenita i Valensije je još 2019. godine počeo s razradom planova za posao kojim se sada bavi...

“Predstavljam vam novo poglavlje u mom životu. Veliki projekat na kojem radim već dve godine s velikim entuzijazmom. Svi mi imamo ciljeve i snove u životu, a od danas mogu da kažem da sam ostvario jedan od njih. Ovo su Gargor luksuzne nekretnine“, napisao je Garaj na društvenim mrežama.

Kako je otkrio sajt Semana, Garaj se u novim vodama snalazi fantastično. Za samo dva meseca prodao je već petnaest kuća, svaka vrednosti od bar 500.000 evra. Što znači da je zaradio bar 7.500.000 evra! Naravno, od te sume treba oduzeti sve realne troškove ovog posla, ali poenta je jasna.

Odluka da svojoj firmi da ime Gargor dolazi iz prezimena njegove supruge Tamare. Sve kuće koje su dizajnirane u Valensiji, već su rasprodate.



tagovi

Ezekijel Garaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara