Sokratis Papastatopulos (©AFP)
Sokratis Papastatopulos (©AFP)

Nužda zakon menja: Bajern gleda ka Sokratisu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.10.23. | 14:13

Iskusni grčki defanzivac potencijalno rešenje za krhku odbranu Bavaraca

Bajern iz Minhena želi da angažuje bivšeg defanzivca Arsenala i Borusije Dortmund Sokratisa Papastatopulosa, tvrdi ugledni nemački Bild. Doskorašnji štoper Olimpijakosa u užem je izboru igrača za koje u Bavarskoj smatraju da može da popuni praznine koje tim sa Alijanc arene ima u srcu odbrane.

Posle silnih povreda koje su mučile zadnju liniju ekipe kojom rukovodi Tomas Tuhel poslednjih sedmica, minhenski gigant je u potrazi za pojačanjima, jer namerava da se bori na tri fronta ove sezone. Potencijalno potpisivanje Žeroma Boatenga, koji trenira sa drugim timom Bajerna, propalo je zbog kritika navijača, pa je "večiti" prvak Nemačke identifikovao još jednu opciju na poziciji centralnog beka.

Izabrane vesti

Sokratis je slobodan igrač otkako je letos napustio Olimpijakos, a nedavno je odbio prelazak u Betis. Uprkos tome što su pregovori sa španskim sastavom išli ka finalizaciji dogovora, zeleno-beli nisu do kraja ubedili grčkog defanzivca.

21. oktobar - Subota: 18.30: (9,50) Majnc (6,50) Bajern (1,30)

Stoga, Bajern je u situaciji da načini korak ka potpisivanju 35-godišnjaka, koji ima pozitivan odnos sa Tuhelom još od vremena kada su sarađivalu Vestfalenu u taboru Borusije Dortmund. Međutim, Bajern još nije krenuo u napad.

Sokratis Papastatopulos nudi iskustvo koje Bajern traži u krhkoj odbrambenoj jedinici. Bez obzira na to, Bavarci će odustati od bilo kakvog poteza sve dok se u potpunosti ne bude znalo koliko će Dajot Upamekano i Matijs de Liht da budu odsutni, odnosno dok se ne utvrdi da li mogu da sačekaju do otvaranja januarskog prelaznog roka.

--------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------


tagovi

Bajern MinhenSokratis Papastatopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara