Komentari na vest

Obi Mikel: Azar je najgori igrač na treningu, ali da je želeo, nadmašio bi Ronalda

N

Neki gost

pre oko 3 godine

Da je ostao u celsiju jos godinu dve nista od ovoga se ne bi desilo. Ne nego mora odma u raspali real madrid, a mogao je da ode kao slobodan igrac, u svakom slucaju iskrena izjava john obi mikela koji je igrao sa azarom, lupajte mi minuse zbog ovoga bas me briga
N

Neki gost

pre oko 3 godine

Da je ostao u celsiju jos godinu dvw
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ljudi gledaju Ronalda od 2010/11 kada se maksimalno presatao za dìavanje golova i obaranje rekorda koje isti nose sa sobom. Niko nece da kaze kakve je driblinge i finte Ronaldo rsdio u Junajtedu i kako je golovima iz skobodnjaka drzao ljude prikovane za TV dkrane i na stadionima bez obzira za koga navijaki.
R

Realannnn

pre oko 3 godine

I to iz junajteda je smesno i poredjenju sa mesijem 2009-2015
m

mumuum

pre oko 3 godine

Onako kako je Ronaldo igrao u Junajtedu, Mesi igra citavu karijeru. U tome i jeste razlika. Doduse, Ronaldo nikad nije imao toliko asistencija kao Mesi pa cak ni u Junajtedu. Tu se nikad nije mogao porediti sa Mesijem.
M

Mrcau

pre oko 3 godine

Ovi sto pisu da neko manje vrednuje Ronalda i da nije na mestu da se prica da je Mesi sa druge planete...Pa kako vam nije jasno, pogledajte samo koji su sve igraci,treneri i legende fudbala rekli da je Mesi ne samo najbolji igrac danasnjice vec da je najbolji ikada!Pa jedan Runi koji je cinio mozda i najbolji tandem sa Ronaldom je sam izjavio da je Mesi bolji igrac..Niko ne osporava Ronalda a i u ovom slucaju njegovu radnu etiku ali je Mesi jednostavno bolji igrac sa toliko talenta da mu Ronaldo jedva parira a trenira jedno pet puta vise od Mesija!A ovo su za Azara svi govorili da ne trenira, da se opija na zurkama i da dodje na utakmicu i bude igrac utakmice e to je talenat a sa dosta ozbiljnijim treningom bi se sigurno mnogo vise pricalo o njemu!Cak je i sam izjavio da ne moze da odoli hrani i uz takav trening nije ni cudo sto u Realu ne moze da se sastavi od povreda, nije on sada mator ali je doslo na naplatu, takva ishrana i slab trening na tako visokom nivou!
A

AOO KAKVA

pre oko 3 godine

Saljacka izjava, uzas.
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Одмах да се разумем неизмерно поштујем месија и обожавам као играча.Али зашто сваки могући играч мора да омаловажава и умањује сва достигнућа роналдова,а величају месијева.Па готово сваки играч који је играо са обојицом или причао да је меси бољи па онда играо са Роналдом,је одмах променио мишљење и рекао да не Роналдо бољи.Меси је бољи фудбалер то је свакако,али Роналдо је мало лошији фудбалер од месија,а тродупло бољи лидер и вођа,и победник.Па Роналдо је практично скоро(не потпуно)сам донео задње две титуле лиге шампиона Реалу (она прва је да кажем Рамос).Меси чим је добио мало рационалније окружење(које се не води реченицом одмах додај Месију,типа бускец,Алба,Фабрегас,донекле и Ћави и иниеста)и чим није по његовом и наређали се неки порази,он би одмах да иде из клуба,па чекај сине где је онда та љубав о којој причаш целу каријеру према Барси мислим.Зато ћу увек више поштовати, ценити к волети Роналда јер је јако,јако,јако мукотрпним радом ово све освојио,и заслужио је.Меси је можда је то мало сурово рећи,али одувек све добио на тацни и таленат од Бога,а и реално увек је имао јачи тим од Роналда.
П

Пантела24

pre oko 3 godine

Нема ти коментар поенту, прво размисли пре него што напишеш било шта...Неко ће читати то иза тебе. Тешко је одредити критеријуме да би се одредио најбољи играч, јер сви их имају различите. По мени је Меси најбољи свих времена, али то је моје мишљење. Роналдо није по мени лидер, што се види и у Јувентусу, јер бити лидер значи подизати квалитет целој екипи, мењати ток утакмице, што је по мени више пута радио Меси него Роналдо. Сви они тренирају напорно, само се Роналдо истиче као фанатик. Па сви су они радом ту где јесу, таленат прави разлику. Роналдо је такође хтео да иде, јер му није повишена плата. На крају је и отишао јер је добио бољу лову, што је нормално, то је посао. Немојте људи бркати лончиће...Спортски поздрав!
l

louhzz

pre oko 3 godine

Домаћин, Barselona je imala jači tim od Reala jedino od 2009 do 2013. Od 2014 i od kako je Real doveo Modrica i Krosa, Ronaldo je uvek imao jaci tim nego Mesi u Barseloni i opet mu je Mesi sa slabijom Barselonom uzimao titule lige. Ronaldo tri puta bolji lider, vođa i pobednik? Kako mozes to napisati kada je Ronaldo uvek izlazio sa terena pognute glave nakon utakmica protiv Mesija? Zar ga Mesi nije izbacio iz LŠ 2009 i 2011 godine? Mesi je skoro sam osvojio tu LŠ 2011 godine i skoro sam ih je doveo na prag finala 2019 gde su nesretno ispali od Liverpula. Kako mozes pobednikom nazivati igraca koji osvojio tek 2 titule lige i 1 nagardu za najboljeg igraca iste? Dok je sa druge strane Mesi u isto vreme osvojio 6 La Liga i 7 nagrada za najboljeg igraca lige? Sta je onda Mesi, ako je Ronaldo pobednik? Real je sa Ronaldom u timu imao najgori period u istoriji kluba u domacoj ligi i ti njega nazivas pobednikom? Ako je Ronaldo skoro sam osvajao LŠ, sto je onda ne osvoji sada sa Juventusom nego vise ne moze da prodje ni osminufinala? Zasto sa Realom nije mogao doci ni do finala sve do 2014 godine dok se nisu pojavili Modric i Bejl? Da li si ti svestan cinjenice da je Ronaldo osvojio 4 LŠ u periodu od 2014-2018 dok je u ostalih 15 godina svoje karijere osvojio tek 1 LŠ? I to je tebi lider i vođa? Lako je bilo glumiti lidera i vođu u onakvom Realu 2014-2018 gde je Real imao tim prepun neverovatnih individualaca koji su nizali uspehe i u reprezentaciji bez Ronalda. Modrić igrao finale SP, Kros osvojio SP, Bejl je sam vodio Vels na velika takmičenja, Varan osvojio SP, Ramos osvojio SP, Marselo i Karvahal su takodjer bili vrhunski bekovi, o Benzemi da i ne pricam... Meni je samo neverovatno da nakon svake utakmice koju Juventus izgubi govorite da nije kriv Ronaldo jer ne igra on sam, a za uspehe Reala u LŠ pripisujete samo Ronaldu? U prevodu, za uspehe je Ronaldo zasluzan, a za neuspeh su krivi svi osim Ronalda pa cak i kada propusti loptu u zivom zidu.
M

Madridristaa

pre oko 3 godine

Barselona imala uvek jaci tim od Reala u zadnjih 10 godina? hahahaha. Pa kakve sve gluposti vi fanovi Ronalda neće napisati samo kako bi njega uzdigli, a godinama je bilo po 6-7 igrača Reala u UEFA-inim i FIFA-inim timovima godine dok Barselone tu nigde nije bilo osim Mesija.
d

drogba111

pre oko 3 godine

Vodja i lider mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano nije ni vodja ni lider, samo je izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol. U ostalim fudbalskim elementima, on je klasa ispod Mesija. I da, Ramos je uvek bio lider i vodja Reala. Kakav bre Ronaldo. Lik se ne raduje kada mu tim pobedi, a on ne postigne gol. Vrhunski igrac ali karakterno nula od coveka.
e

eryer

pre oko 3 godine

Ne volim kad neko kaze da je meni sa druge planete koliko je to glupo kad neko izjavi.. Nije sporan kvalitet ali Ronaldo vise golova.. Jedan od najboljih ikada da ali najbolji sigurno ne kao i u kosarci za nekoga Jordan,Kobi,Lebron..
R

Realnost

pre oko 3 godine

Ronaldo 30+ vise golova na 150 vise odigranih utakmica.Mesi oko 70 vise asistencija na manje odigranih utakmica ..Jasno je ko je tu bolji.Ajmo sada pas dribling tehnika slobodnjaci itd.E tu se onda vidi kolosalna razlika...Da se gledaju samo golovi Gerd miler Puskas i Bikan bi bli naibolji u istoriji..
9

951357

pre oko 3 godine

Da je Ronaldo biti lako, Ronaldo bi bio svako.
F

Fan

pre oko 3 godine

Kao simpatizer lika i dela Lionela Mesija mogu samo da izrazim ogorcenost kada neko spominje Mesija i Ronalda u istoj recenici.Verovatno bi se tako osecao i Ferari kada ga uporede sa Mercedesom i slicno.Ferari i Mercedes ili Iphone i Siemens.Ronaldo je fantastican golgeter sa prosecnom tehnikom,driblingom,pasom i vanserijskim skokom kao i pozicioniranjem.On je najbolji medju igracima kao sto su Lewa,Aguero itd.Mesi je kategorija Maradona,Ronaldinjo,Ronaldo i Rivaldo.Tu je on najbolji.Azar je tu razliku lepo objasnio u jednoj recenici.
N

Nikos1988

pre oko 3 godine

Idi komentarisi bocanje
B

Bel

pre oko 3 godine

Kako si im uvredio Ronaldica vidi minusa hala ne mogu da prežale kad im neki ekstra fudbaler kaze da je Mesi bolji sad se vataju i za on je bolji lider a ispada od Ajaksa,Porta, Liona hala pravi lider sto se tice saigrača Kakve je samo aždaje imao u UTD pa i u Mardridu tako da i to macku o rep a LS su doneli Ramos,Bejl iii sudije pljackali su nesretni Bayern malo je reći.
F

Fan

pre oko 3 godine

Bel Druze sta da ti kazem,svako ko je trenirao i igrao fudbal zna da je Mesi nesto sto do sada nije vidjeno...Takav kvalitet se nece ponoviti...A ovi sto to osporavaju,mogu ti reci da iz njih govori penaldizam(medicniski fenomen koji opisuje fanove ronalda).Uvek su tu neke nebulozne logike i statistike da se ronaldo prikaze kao bolji i slicno.Jasno jer igrama na terenu ne moze ni da pridje..