FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Obnova ugovora na dugom štapu, Bajernu na leto poslednja šansa da unovči Sanea, Barsa i Real vrebaju

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 15:59

Španski mediji izveštavaju da još uvek nema dogovora između Bavaraca i vihornog krila, to bi da iskoriste giganti iz La Lige

Leroj Sane igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Osam pogodaka i šest asistencija na dosadašnjih 11 bundesligaških utakmica, uz činjenicu da je 27-godišnjem napadaču ostalo još oko godinu i po dana ugovora sa Bajerom, činiće ga jednim od najinteresantnijih igrača na fudbalskoj pijaci narednih meseci.

Mediiji na Pirinejima pokušavaju da obrazlože tvrdnje o dovođenju u vezu Sanea sa Barselonom, indicijama da su Katalonci voljni da se u bliskoj budućnosti ratosiljaju brazilskog ofanzivca Rafinje, pa će joj biti potrebno hitronogo krilo.

Izabrane vesti

S druge strane, Real Madrid je uvideo nakon povrede Vinisijusa Žuniora prethodne sedmice da mu je potrebna veća dubina. Dva i po meseca odsustvaće uzdanica Kraljevića, i tek sada shvata Real da mu je za održavanje konstantnosti potrebno još ljudstva.

Bajern će u naredna dva prelazna roka imati poslednju šansu da nešto zaradi od Sanea, pošto mu ugovor ističe u leto 2025. godine. Engleski mediji stidljivo pominju i interesovanje Mančester Sitija, prethodnog kluba sjajnog Nemca. Sam Sane prilično je rezervisan kada govori o svojoj budućnosti

"Nisam još razmišljao o tome (obnovi ugovora). Klub želi da vodi razgovre, ali sada želim da se fokusiram samo na teren, pošto je sezona još u ranoj fazi", neodređen je Sane.

Podsetimo, momak rođen u Esenu stigao je u Bajern leta 2020. goidne za obeštećenje od 50.000.000 evra iz Mančester Sitija, a za klub sa Alijanc arene do sada je odigrao 107 utakmica i dao 29 golova.


tagovi

Leroj SaneBajern MinhenBarselonaMančester Siti

Obaveštavaj me

Bajern
Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara