Ivan Obradović (©Starsport)
Ivan Obradović (©Starsport)

Obradović: Voleo bih da ponovo igram sa Rukavinom i Tošićem

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.11.20. | 09:39

„Ali su zadovoljni u svojim klubovima“, priznaje bek Partizana

Na desnoj strani odbrane Antonio Rukavina, na levoj Ivan Obradović, a na krilu Zoran Tošić.

Nije da nije postojala ta ideja u Partizanu pre skoro tri godine, kada je Miroslav Đukić bio trener i odveo crno-bele do evropskog proleća. Bio je Tošić tu, a zvali su iz kluba Rukavinu i Obradovića da se i oni vrate. Do dogovora, ipak, tada nije došlo.

Izabrane vesti

Danas levi bek crno-belih Ivan Obradović priznaje da bi voleo da može ponovo da se sastane sa starim drugarima.

Dobri drugari su mi Antonio Rukavina i Zoran Tošić, voleo bih ponovo da igram s njima, međutim, zadovoljni su u svojim klubovima – Toni je na zalasku karijere, Bambi je tek otišao u Kinu. Naravno, bilo bi prelepo da smo opet zajedno. Bilo je tu mnogo dobrih igrača koji bi sad značili Partizanu“, ispričao je Obradović za Žurnal.

Levi bek crno-belih se u matični klub vratio na samom kraju letnjeg prelaznog roka. Bilo mu je potrebno vremena da se spremi, da uhvati ritam, a kaže da je sada zadovoljan kakvo sve to izgleda.

Najvažnije – osećam se dobro. Izuzetno mi je drago što sam bio učesnik svih pet utakmica. Podižem formu, prisutno je i samopouzdanje. Sledi težak period, međutim, radujem se novim mečevima i nadam se da ćemo svi biti na nivou“.

Obradovićev učinak mogao je da bude veći da je u Nišu iskoristio jednu od dve velike šanse. Imao je Partizan šansu da na tom meču smanji bodovni zaostatak za Zvezdom, a na kraju je poražen, pa je minus još i porastao.

Šteta, možda su i te moje šanse mogle sve da okrenu i da pobedimo na Čairu. Međutim, dugo je prvenstvo, videli smo da je i Zvezda u nekim utakmicama malo posustala. Moramo da budemo pravi i da se nadamo da će biti i nekog rivalovog neuspeha, kako bismo uspeli koliko-toliko da se približimo“, rezonuje Ivan Obradović.

Partizan će imati vrlo težak raspored do finiša jesenje sezone. Za vikend dočekuje Proleter, pa ide u goste TSC-u, potom će ugostiti Čukarički, onda gostovati Voždovcu i u poslednjem kolu će na svom stadionu igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana.


tagovi

Ivan ObradovićFK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara