Komentari na vest

OCENE – ČUKARIČKI: Ivanović se „istakao“ na obe strane terena, Matić bez opcije B

b

brine

pre 8 meseci

Zašto sinoć nijedna televizija nije prenosila utakmicu fkp,čak ni kartoon network
E

Eueuei

pre 8 meseci

Čukarički razočarao. TSC igrao i lepo za oko, imao je smislene akcije, umeo da kombinuje... Zvezda je igrala koliko je mogla. Nažalost, naše ekipe mogu da igraju 65 minuta evropske utakmice

Partizanovac_ceo_zivot

pre 8 meseci

Ma odlicni smo svi pogubili a hvale ih ko da su pobedili...
:

:) :)

pre 8 meseci

Nagradno pitanje za sve koji pljuju po Čuki…..koja je zvezda bila u grupi prošle godine i koliko nas je to novca koštalo????? Gde možemo mi gradjani da vidimo finansijski izveštaj, pošto je klub državni i svi imamo pravo na to??
M

Masa T.

pre 8 meseci

Ne da moj tata da se vidi izvestaj. Jaooo vidi ove cipelice, samo 2000 evra.
z

zar je bitno

pre 8 meseci

Navijas za vojni drzavni klub, gde je finansijski izvestaj drzavna tajna i pricas o nekom ucinku sampiona drzave. Sta je uradio tvoj klub sinoc jer cetvrtak je rezervisan za evropske utakmice???
:

:) :)

pre 8 meseci

@zar je bitno Da li stvarno misliš da neko ozbiljan može da navija za czv i partizan??? Ne znam zašto uvek i jedni i drugi na svaki komentar pomisle da je druga strana…. Tačno ste isti do svakog detalja, nikakve razlike nema!!!! Vidiš, postavio sam pitanje, jer npr udješ na sajt Čukaričkog i javno vidiš poslovanje za svaku godinu, do poslednjeg centa…..
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Misljenja sam da mi uopste nismo zreli za evropski fudbal. Cak mislim da je Lihtenstajn spremniji da pokaze vise. Mislim da gde god da se nalazi nasa liga na toj UEFA tabeli mi nebi trebalo da imamo vise od 3 predstavnika u Evropi. I to prvi ,drugi,i pobednik kupa. Ali ako je pobednik kupa i sampion onda nista. Idemo sa dva kluba u Evropu pa ko god to bio. I mislim da se nebi trebalo gledati gde se nalaze lige na uefa tabeli vec samo i jedino klubski koeficijent. Tako da svako treba da se bori za sebe i ko god ima lose rezultate ne vuce unazad sve druge.
k

konjarnik republika

pre 8 meseci

Matiću,Matijaševiću,Lešnjak...vraćajte pod hitno Luku Stojanovića u ekipu.Dosta ste glumili stručnjake i namestali klince za prodaju

sakicnenad1971@gmail.com

pre 8 meseci

koju ste utakmicu vi gledali kada ste dali Jankovicu 5,5? Najbolji na terenu u drugom poluvremenu…
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Moram da kazem da je Vranjes odigrao bas dobro, vidi se da zna stvarno, pravo pojacanje.
C

Cz1952

pre 8 meseci

Drago mi je sto je pesic dao onakav gol i pokazao da nisu trebali da ga oteraju.
B

Bane15

pre 8 meseci

Navijaci znaju najbolje...pogotovo ovi sa foruma strucnjaci
M

Marko1105

pre 8 meseci

Zrinjski je primer da moze! Samo nasi nemaju pojma. Toliko o tome. Ocajni smo. I nema opravdanja. Najmanje za Zvezdu ciji su se igraci uplasili, pa za Cuku jer je igrala sa Ferencom, pa tek onda za Tsc koji je izgledao najbolje od svih nasih predstavnika
O

Orao

pre 8 meseci

Ali kad komentator kaze posle 3-1 "odlicno se Cukaricki drzao, nije se obrukao". Ejjjj igrao je protiv Madjara, ne protiv prvoligasa iz Spanije, Engleske, Italije.... To dovoljno govori dje nam je fudbal
M

Mas

pre 8 meseci

Nasa reprezentacija je izgubila od Madjara pre 2 nedelje u Beogradu sa svim " zvezdama" u timu.
G

Gosti

pre 8 meseci

A ko lupa ovolike minuse,baš me zanima,pa Čukarički je katastrofalno odigrao utakmicu ni 2-3 pasa nisu znali da povežu
?

?

pre 8 meseci

Pa zato sto nisu zasluzili ni prelazne ocene !
r

rnduljo bre

pre 8 meseci

Kaže " stručnjak " Matić da je Ferenc pobedio zasluženo u sjajnoj atmosferi. A da ga je Zvezda ovako istovetno pobedila rekao bi " jao kako nas je Zvezda pokrala i sudije penalom i golom u nadoknadi od 6 minuta a postigli ga u 7-om, jao al nas pokrala Zvezda. Lako je u Srbiji ajde prozovi za ovo UEFU i strane sudije " junačino " nula od trenera, sve nek izgube i on i Lazetić.
g

gost 246...

pre 8 meseci

Realnost nase lige je tuga cemer i jad...gledo sam Zvezdu,sinoc Cukaricki a sad gledam TSC i samo stres do stresa.Tuzna nam je liga, prvo sto treba da seuradi da bi u nekoj buducnosti gledali utakmice bez stresa je izgradnja ingra strukture (tereni prije svega) sa livada fudbala se u evropi necemo naigrati..
M

Mikula

pre 8 meseci

Najtužniji u ligi je Partizan, poniženi od dece iz Danske, ne znam kako se izgovara taj klub. Ne igraju Evropu, a imaju milionska pojačanja. Što se tiče Zvezde, TSC i Čuke svaka čast, protivnici su im bogatiji u jači i nije se niko obrukao kao Partizan. Liga nam je ok samo da Partizan manje namešta.
P

PD

pre 8 meseci

@Mikulu Ti si jedan od onih izuzetno slabih poznavalaca, a i ljubitelja fudbala. Ne znam dal si klinac ali većina klinaca na sajtu koristi frazu "deca iz Danske" , a opšte je poznato da današnja omladina pojma nema ni o čemu, samo čuju po neku frazu i tu istu mlate danima po tastaturi. Ako je tebi svo zadovoljstvo fudbala to što se Partizan obrukao ( inače ko prati fudbal malo duže zna da je ovaj tim Partizana jedan od najlošijih u istoriji, što je i prošlogodišnja pozicija na tabeli u ovoj našoj tužnoj ligi i pokazala) pa sad ko veliš mogu svi naši klubovi da gube svaku tebi će biti lakše, onda nije ni čudo što nam je mentalitet takav, i kod igrača i kod publike. Sportski pozdrav
g

gost 246...

pre 8 meseci

Realnost nase lige je tuga cemer i jad...gledo sam Zvezdu,sinoc Cukaricki a sad gledam TSC i samo stres do stresa.Tuzna nam je liga, prvo sto treba da seuradi da bi u nekoj buducnosti gledali utakmice bez stresa je izgradnja ingra strukture (tereni prije svega) sa livada fudbala se u evropi necemo naigrati..
M

Maestro

pre 8 meseci

I ivanovica je trebao da zameni poslednjih 15min,nije imao snage vise.. cuka bez resenja u drugo,posle 3gola i pomirili se sa porazom..definitivno u nasim ligama nisu spremni fizicki igraci,ili tako reci za jedno poluvreme ok
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

O Boze, al se gura ovaj Adetundzi. Da nisam gledao utakmicu, poslije ovog clanka bih pomislio da je covjek razbio utakmicu. U realnosti, jedina osoba koja objektivno u Cukarickom moze da dobije prolaznu ocjenu na ovoj utakmici je Ivanovic i pored skrivljenog jedanaesterca. Svi ostali su bilo toliko pogubljeni i neambiciozni, da je to prava sramota. Najveca sramota, naravno, ide na Maticevu dusu. Niti je pripremio tim kako je trebao niti je na poluvremenu napravio novi plan, pa da makar u drugom poluvremenu pokusa da ispravi sve one propuste iz prvog.
d

d. g.

pre 8 meseci

Boga mi i Vranješ.
j

jöle 39

pre 8 meseci

Ovo su posledice toga što je u zvezdu uloženo deset puta više nego u ostale Srpske klubove koji se takmiče u Evropi. Realnost naše lige je liga Evrope i konferencije i tu su trebali da se skupe bodovi ove sezone kako bi se išlo korak napred a ne tri nazad. Zvezdi je ako ćemo da budemo realni pretio debakl u grupi sa i bez skupih pojačanja i umesto da se novac podelio na ravne časti na sve timove koji nas predstavljaju kako bi nešto uradili u istorijskoj sezoni nekom je previše radio ego a znamo i zašto. Zato mesto da ovo bude istorijska sezona za Srpski fudbal ovo preti da bude gore od najgoreg košmara.
0

058

pre 8 meseci

Па Терзић ради шта хоће а ти би му завукао руку у џеп да делиш паре.Видиш да је почео и да смењује људе са функција у ФСС.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Kakve gluposti ti lupaš. Zvezda od UEFE Gasproma i prodaje igrača ima preko 40 miliona. Šta da očekuješ da Zvezda te pare prosledi drugima?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Neka sami zarade ko Zvezda.
L

Legolass

pre 8 meseci

I onda dođe Nordsjeland i tvoja priča pada u vodu...
G

Gost555

pre 8 meseci

Bas tako Jole.
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Zvezda je možda zaradila ali samo za oči javnosti, a realnost je da je od države dobila ogroman deo novca koji se morao podeliti na sve ostale klubove
:

:) :)

pre 8 meseci

Dzabe to pišeš kad je poslovanje zvezde državna tajna!!!! Kriju kao zmija noge a trebalo bi da bude javno dostupno svima!!!!