Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Gde su kod gola bili visoki igrači? Crno-beli nikad slabiji u ovoj sezoni

7

74

pre preko 2 godine

Nije partizan slab nego su navikli da se protivnik skloni a ovima iz Genta niko nije rekao.
M

Micura

pre preko 2 godine

juce popodne naglo padala kvota u kladjama na 2 na Gent, juce u Humskoj naplaćivan ulaz deci od 8,9 godina, juce na utakmici se Partizanov napadač raspadao od umora jer nema zamenu od početka sezone.........Način na koji će biti najureni iz Partizana ,,presednik,, i ,,direktor,, biće spektakularan i nezapamćen na ovim prostorima
b

bata Šoća

pre preko 2 godine

Defanzivna taktika na svom terenu ,odstupas od svoje igre kao da igras sa Realom...Apsolutno pogresna taktika .
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

GDE SU VISOKI IGRACI?!A GDE JE OBRADOVIC NA SVOJOJ STRANI KOD CENTARSUTA?!
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Dobro ste ocenili, ne baš tako dobro obrazložili, ali kad se podvuče crta- to je to! Niko nije imao nikakav učinak, a Stanojević je trebalo da dobije 0(nulu)!
z

zoro

pre preko 2 godine

Vas portal je toliko nastrojen protiv Partizana da mi je to vec postalo gadljivo.Sram vas bilo...
P

Protiv Paritzana?

pre preko 2 godine

Sta su pogresno rekli, da cujem ?? Mislim da su cak i preblagi bili
G

Goran81

pre preko 2 godine

Nije problem kako su ocenili partizan, ovo zaista i jesu realne ocene gledajuci nas fudbal. Problem je kako se ocenjuje u odnosu na zvezdu. A to je bas bas sramotno. Ocigledno nemaju isti stav.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Zvezda u prošlom kolu pobedila Ludogorec na strani najveća ocena 7 vi kod kuće Faunu bile dve tri 8 alooo ko da ste protiv Reala igrali bando lažljiva
M

Mario90

pre preko 2 godine

Većina jeste bila beskorisna, ali Urošević je sve lopte pogubio i predao protivniku, nijednu nije osvojio i dobio 5.5. Holender je, otkako je ušao, podijelio nekoliko korisnih lopti i barem se fino kretao i otvarao, a dobio 5. Trebalo bi uvesti i ocjenjivanje novinara.
m

matori Radivoje

pre preko 2 godine

Stanojević bolje da uloži energiju da prouči Belgijance nego što se raspravlja sa sudijom. Je l' sudija kriv što šutnemo 2 puta na go za 90 minuta?! Naprijed Partizan!
P

Partizan Bumbarevo Brdo

pre preko 2 godine

Partizan je na SVOM terenu razmontiran u svim segmentima igre od ekipe Genta koja se nalazi na 12.mestu Jupiler lige! Dosta!
D

Danac

pre preko 2 godine

Zvezda Babusnica ---- Zvezda je sinoc fudbalski ponizena od jednog prosecnog danskog kluba i samo ju je sreca spasila da kao po obicaju u Evrpi pude ponovo sestardirana.
G

Grobarchina

pre preko 2 godine

Uprava napolje! Iliev odlazi!!!!
G

Gost222

pre preko 2 godine

Desilo? Nije se nista desilo ovo je realna slika partizana.
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Ko je gledao Lš ove sedmice, nije teško zaključiti, da taman igramo ligu po meri. Dosadan, spor, nezanimljiv fudbal. I prestanite ložiti ljude na nekakve koeficijente.Tu smo gde treba da budemo, liga po meri.
?

?

pre preko 2 godine

Nisam gledao cijeli meč,samo kraj.Izgubili,pa šta,niste ni vi ni mi MC ili PSŽ.Najružnija scena u svemu je onaj protest Markovića i Stanojevića kad je sve završeno.Zbog čega?Oni koji su ih poslali nisu nimalo tolerantni i blagonakloni ni prema uticajnijima.
K

Koma

pre preko 2 godine

U poslednjih 50 utakmica u prvenstvu izgubili samo od Zvezde, ali to je vama ok.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Od koga je Zvezda izgubila u poslednjih 50 utakmica u prvenstvu? Dajte bre više sjašite, sve što je Partizan navodno zatvorio i sklonio nije ni blizu vašim svetskim rekordima koji padaju jedan za drugim.
K

Koma

pre preko 2 godine

Od koga to Zvezda, klub iz Top 40 u Evropi treba da izgubi u Srbiji? Od Partizana koji gubi od Genta kog je Zvezda pobedila 2 puta?
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pa u tome je vaš problem, što ste umislili da vaši galaktikosi od 500 utakmica koje odigraju u Srbiji treba da imaju 500 pobeda jer im je sve to samo zagrevanje za Bajern i Real gde realno pripadaju. Pa ako slučajno ispade 497 pobeda, ili neko drugi dođe do 480, onda vrištite i arlaučete o sklanjalicama i zatvaranjima. Idite bre i lečite to negde, mi ne možemo da vam pomognemo.
D

Danac

pre preko 2 godine

@Koma A od koga to Partizan klub koji je godinama u TOP 60 u Evropi treba da izgubi u Srbiji? Da li od kluba koji je do pre 2 godine DECENIJU i vise,delio 170-212mesta na Uefinoj rang listi, i koga su nakantavali sa toliko golova koliko je kome trebalo. A da ne pominjem ove amatere Omonije,Ararata,Serifa itr.
L

Lolek

pre preko 2 godine

Bolek -:
G

Gost978

pre preko 2 godine

Ovojr limitiran tim sa limitiranim trenerom, ništa novo nismo saznali. Pogledajte ko nama igra odbranu, a kada ispred takve odbrane postavite Šćekića sa Zdjelarom, kakvu igru da očekujete? Defanzivni deo tima konstantno u nekoj panici, nerezonski potezi, toliko tehničkih grešaka u prijemu i dodavanju da sr čovek zapita kako je moguće da je ovakav tim prvi na tabeli u nekoj ligi, i kakva je ta liga. Nema rezervnog napadača u timu s priča o tituli i nekom napadu na Gent, sve smo videli sinoć. Ovakve utakmice su sjajne da se pokaže ko koliko zna i može. Samo jedan primer - Partizan plaća Natha 600.000 a Markovića 500.000 eur, dok jedan Andrija Živković prima takođe 500.000 eur. Videli smo učinak ove prve dvojice
U

Udbdjxj

pre preko 2 godine

Fali duza klupa, Rikardo nema zamenu, forsiran je previse da bi se napumpala statistika i prodao za milion opet nekim Arapima,Katar i sl. Za bolje i nije,cicija bio cicija ostao. Odlican za nasu ligu i slicnim ligama. Fali sveze krvi u vidu omladinaca. Jesu neiskusni ali sigurno da imaju mnogo zelje da se dokazu.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Partizan je naisao na iole jacu ekipu i postavljen na svoje mesto. A to je prosek. Od tri jace ekipe sa kojima su se susreli ove sezone(Soči, Zvezda, Gent) bio je inferioran i slabiji. Nego, u upravi sede ljudi koji imaju potrebu da se busaju i hvale pred navijacima zbog svojih stolica. Samo ekipi nabijaju bespotrebni pritisak i otezavaju.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Partizan jeste suv prosek, to je nama koji za njega navijamo sasvim jasno. Jedini kojima to nije jasno ste vi koji ste utripovali da Zvezda svake nedelje treba da se igra sa Juventusom i Bajernom ali je, eto, zbog Sveopšte Jugoslovenske Zavere (SZJ) primorana da se zlopati po LE a u Srbiji uzalud postavlja svetske rekorde sve jedan za drugim.
M

Makijan

pre preko 2 godine

@Bolek, Ja ne kazem nista postoje rezultati i cinjenice. Zvezda dobila Ludogorec u Bugarskoj bez petorice standardnih igraca, i u Danskoj smo bili oslabljeni. Pa smo izvukli 4 boda. O prethodnim uspesima da i ne pricam. E sada ja i ne tvrdim da je i Zvezda sada nesto jaka mnogo, za LE dovoljno da se prodje grupa sto je veliki uspeh. Tako da lupas mnogo da tvrdi ovde neko da smo za LS nismo i to je to. A samo zamisli ako je vas jedan Gent oducio od fudbala na vasem stadionu sta bi radile vama ekipe iz samog vrha fudbala i sa vecim imidzom.
H

Host

pre preko 2 godine

Gledao sam prvih 50 minuta I dobro je sto nisam nastavio.. U ovakvim utakmicama gde se protivnik ne zatvori I drzi visok tempo vidi se koliko ovaj tim ima mana.. Suma ce mnogo nedostajati, oteran je najveci znalac u ekipi, u sred sezone, I to ne zbog soortskih razloga a Natho je slab u Evropi, u godinama je I nije neko oko koga treba da se gradi igra... Takodje ne mogu da razumem da su doveli Meniga kao trece levo krilo, a u klubu su Jovic I Terzic koji moraju da dobijaju minute da bi se razvijali, a u rosteru je ostao samo Rikardo kao jedini napadac I ocigledno da se nadaju da ce on sam izneti 50 utakmica u sezoni...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Поповић је заслужио оцену више. Дечко је одбранио што је до њега.
Č

Čabarkapa

pre preko 2 godine

Ovo vam je realnost!Jedva ste dobili tamo neki Anortozis i bednu Floru! I ne zaboravite da je ovo Kup Zorice Brunclik,treće po redu takmičenje u Evropi. U Belgiji ce vas Gent unakaziti,zapamtite dobro!!
G

Gost17

pre preko 2 godine

Komsije..msm da je ovo realno dobro za vas..da se spustite na zemlju..pa polako pronadjete igru..i Stanoje poleteo puno, utripovao da je trener, a vi bas jaki..ne shvatam sto ste jurili sudiju, mogao penal da svira na pocetku, a on dao zuti liku..korektno..Zdjelaru je oprastao silne faulove i sl..Imate smesnu grupu, Flora i Anortozis su amateri bas..nije merilo smage, setite se muka sa Socijem i dr. Gent ste ismevali lane, a mi ga dva puta dobili, dok sinoc vi sansu niste imali..do suta iz ocaja Vujacica i kornera posle..nema ni Zvezda neku igru, ali niko nije poleteo..LE je visi nivo fudbala, svi su timovi u rangu Genta i jaci..da ne govorim o LŠ..
M

Mop

pre preko 2 godine

Dokle smo mi stigli kad je nama jedini igrač koji hoće da igra fudbal Pantić. Daleko od toga da je loš igrač ali... Evo sinoć se videla Stanojevićeva 'sjajna' moć prepoznavanja situacija na terenu a i u svlačionici. Onaj prostakluk na kraju utakmice ne priliči treneru Partizana. Ostaće poznat kao trener koji je u oba svoja mandata terao igrače koji znaju da igraju fudbal, jer ono što smo mi sinoć igrali to definitivno nije.
G

Gost9999

pre preko 2 godine

Ok, pobeda manje ili vise, nije tragedija, jer je najbitnije bilo se plasirati u evropu radi novca i bodova, jer da se nije plasirao bio bi u velikom kanalu. A sada samo pokusati u LK sto dalje doci, bez opterecenja i pritiska, opet zbog novca i bodova. Ali ono sto je najbitnije sada, treba se fokusirati na prvenstvo i uzeti titulu. A onda pokusati stvoriti jaci tim i napasti plasman na LS ili bar plasman u LE kroz plej of kvalifikacija LS, zbog sigurnih 12 mil evra. Za prvensto je dovoljan i ovaj tim, jer nema ozbiljnog konkurenta. Nesto malo kao Zvezda brljavi ali oni su neozbiljan rival, pogotovo posto je razmontirana mafijaska hobotnica na celu sa Kokezom i uveden Var, pa je tesko navlaciti penale na 20 metara komsinici kada ne ide.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Partizan nema roster tj. klupu da gazi u dva takmičenja. Rikardo je pregoreo, Markec i Natho takođe posustaju, Menig je dobar za Surdulicu ali ne i za Gent. Pri tome Rikardo uopšte nema zamenu a Meniga menja... Holender? U vezi barem mogu Pantić i Terzić da nešto odigraju, a u napadu sve zavisi od Rikarda koji mora celu sezonu i sve utakmice da iznese na grbači. Sad treba sve karte baciti na LingLong jer u LK ne može bolje od drugog mesta pa posle šta bude. Da se nekako izgura polusezona sa najviše dva prosuta boda u ligi, i onda da se tim ozbiljno, ali ozbiljno pojača pred proleće. Ako ista ova grupa bude morala da gazi kroz drugi deo sezone, od toga neće biti ništa.
N

Nenad1249

pre preko 2 godine

Normalno je da se kiksa osim za ser Samroja.
G

Gost2121

pre preko 2 godine

Tako je, sinoc smo vidjeli kako je to kad neka prosjecna evropska ekipa dodje da igra fudbal, jer im niko nije rekao da treba da puste gol ili dva do 15-og minuta i da samo trckaraju po terenu, nikad jacem Partizanu u nikad regularnijoj ligi Srbije.
a

abc

pre preko 2 godine

Ma naravno, zeznuto je kad rano iz igre izvučeš najbolje igrače prodornog Meniga, probuđenog Markovića (igra sezonu života), lucidnog Natka...Mis'im, sa njima ste izgledali fantastično, pa još vam je i Rikardo nedostajao, veliki je to udarac :):):) Uživaj u predizborno/izbornoj sezoni, sve će to mnogo bolje izglwdati protiv TSC, stoperi neče biti smešni kao sinoc, odbana če biti zategnuta, sredina maštovita, napadači će biti ubojiti, ukratko bićete bolji protiv TSC nego protiv Flore, i daćete mnogo više golova nego protiv Flore, Gent zaboravite oni su za vas Rwal Madrid.
S

Ser

pre preko 2 godine

Šamrok Stanoje.
P

Polakote

pre preko 2 godine

Nazalost posledice igre u losoj ligi i nerealnog pumpanja samopouzdanja igracima su se veceras videli. Partizan je stavljen taman gde mu je musto. Lako je trcati po ling long terenima na unapred zatvorenim utakmicama ali veceras se pokazalabpartizanova mera. Ako stane rikardo nema ko uci u sansu. Stanojevic jevprevise poletio u uobrazavanju i samoobozavanju abto je samo trenere za ling long i to je to.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

2305 toliko volis partizan da nemas pojma s kim je igrao,bravo.

ДинароидВојо

pre preko 2 godine

Па није ово линглонг хахахаха, то је тај непобедиви Партизан са гол разликом 36:3 😂
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Popović ima potencijal da bude vrhunski golman. Kada je svima bilo jasno prošle sezone da neće uzeti titulu trebalo je skloniti Stojkovića u potpunosti i pustiti momka da stiče iskustvo i samopouzdanje, ovako je izgubio najmanje jednu polusezonu.
l

loren blan

pre preko 2 godine

Ako nisu zatvotili protiv tsc-a to ce biti prvi kiks. Gent je slabiji nego prosle sezone. Glavni igrac jarumcuk im je otisao. Da ne kazem sto su svi videli da je gent igrao koliko mu treba sa 70% snage. Mene samo zanima gde je bio rikardo sinoc? Da li je povredjen?
l

lool

pre preko 2 godine

U Evropi ne da nisu odigrali jedan mec protiv nekog prvaka(makar bio rvak Gibraltara) nego nisu igrali ni sa ekipom koja je u prvih 4 u svom prvenstvu...Medjutim,ovo sto se radi u nasoj ligi moze samo u ovakvoj Srbiji da prolazi. Zamislite ovaj krs da igra protiv Brage i Midtjilenda... Kukala ti majka
G

Gost1978

pre preko 2 godine

lazi bez granica. a soci
Z

ZagetaoJe

pre preko 2 godine

Curi tu izvukli ste se na srecu protiv Socija, da se uhvatite za usi i da igrate pipirevku. Jel zatego Šamrok Stanoje?
G

Gost5544

pre preko 2 godine

To je taj partizan koji nema ni jedan kiks u ligi... kako vas bre nije sramota?
F

Fan

pre preko 2 godine

Problem ovog nazovi trenera je da ne zna,koliko ne zna ! On misli da mnogo zna,da je majstor analitike i taktike. Problem njegov ogroman je (ne)znanje. Klasičan primer lap-top trenera koji ne ume da napravi igru bez šema i šablona,kao i što zamene pravi već u napred,planski jer je to u planu i pripremi utakmice koju je on već doživeo kroz analizu protivnika. Kada protivnički trener uradi analizu bolje od njega,..on se načisto pogubi,…jer fudbal je živa stvar,odluke treba donositi brzo,u toku utakmice,…a on to ne zna,…!!!! Klasičan primer kloniranih “stručnjaka” sa PRO. - licence. Modeli igre,principi,stilovi,ulasci u igru,reakcija i usmeravanje po izgubljenoj lopti,…sve zapisano,napisano i opisano,..samo da sedneš,nabubaš i ti si čudo od trenera,..TOP. Nema u tim programima kreacije,mašte,improvizacije,promena plana i obuke igrača da igraju u više sistema. Nema u tim programima lepote,poteza,brzine i raznovrsnosti koji će iz kolektiva iznedriti natprosečne igrače,koji će pak svoj kvalitet podrediti kolektivu ali i majstorski resavati konkretne fudbalske direktne zadatke. U tim programima ovo je pojmanje zastrelog fudbala i filozofije,…ti programi su napravili takav trust mozgova koji ne umeju da razmišljaju fudbalski i svojom glavom,ne osećaju fudbalsku igru,niti imaju dušu njihove ekipe,jer je kod njih zasnovano sve na mašinama i fiziologiji,…Jeste,potrebno je i to,ali u funkciji FUDBALA,a ne da fudbal kao i sama igra i igrači,tim,..trener,..budu u funkciji mašina i novih tehnologija,pa kad mu promeniš čip,ne zna da prepozna program,..u prevodu,…: Kada te pročitaju,ne znaš gde udaraš jer se u fudbal suštinski i ne razumeš !!! Error,…..Stop !!!
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Pa svi su takvi u jelen linglong bet ligi bez jednog kola a da nije namesteno 5 utakmica...
X

Xzy

pre preko 2 godine

Tako to izgleda kad se igraju zatvorene utakmicu
2

2305

pre preko 2 godine

Kaze se Genk xD
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Sta kukakate,sad opet serija u ling long da povratite samopouzdanje.Ipak je Gent dvanaesti u ligi,nije to mala stvar,a i vi ste gromada.Bit ce to sve ok.
K

K I K I V . ds.

pre preko 2 godine

Zdravlja . . . Ostalo "polako te". . . . :))))
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ocena - MORA DA SE POJACA TIM.
R

Realno bre

pre preko 2 godine

Prva ekipa nivo LE ih oducila od fudbala. Kakva Flora i Anortozis smesno...
P

Petar Podgorica

pre preko 2 godine

Nevjerovatno. Prvi ozbiljan protivnik u grupi i kolaps. Zato je Zvezda broj 1, sramota ako ovi uzmu titulu.
П

Пароло

pre preko 2 godine

Нула од екипе. Објективно, срамота ако ови узму титули, срамота!
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Gent nam je samo pokazao da se sa jednim centarforom ne može isterati cela sezona. Rikardo večeras užasan, ne postoji zamena. Menig nije došao da daje golove Radniku, Trajalu i sličnim ekipama već da rešava ovakve utakmice. Sve u svemu, skromno
3

300000Evra

pre preko 2 godine

Gent vaam je pokazao da morate spremiti pare za Тsc.
I

IHAAAAAAAA

pre preko 2 godine

xaxaxaxaxaxaxa, od sad umesto parni valjak - varni paljak he he
M

M17

pre preko 2 godine

Niko ne spori da je ovo jedna od najslabijih utakmica Partizana ove sezone, ali ove ocene i komentari su takvi kao da je rezultat 0:5, a ne 0:1 protiv najjaceg tima u grupi.
D

Da pitam

pre preko 2 godine

Pa to isti ovi što ih Zvezda prošle jeseni otresla dva puta ko baba šljive sa grana.
B

BG-011

pre preko 2 godine

Pa zar niste vi najjači u grupi,ovi su 12.u svom prvenstvu(najgori gost) a vi obarate svetske rekorde ?
G

GostPa

pre preko 2 godine

Potcenjivacki su se Grobari ophodili prema pobedama Zvezde protiv Genta prosle sezone. Ali Gent je sasvim pristojna ekipa, iako trenutno tek 12. u belgijskom sampionatu. Gent igra znatno brzi fudbal nego sto se igra na nasim terenima. U Evropi ne mozete da napravite 30 prekrsaja i dobijete 1 zuti karton kao na derbiju, u Evropi ako ste trener ne mozete da prigovarate sudijama a da ne dobijete crveni karton, a u derbiju mozete, jer sudija nece da vam ga dodeli zato sto cete se pozivati na predsednika drzave i slicno, ali u Evropi hoce. Lupajte minuse koliko hocete, ali shvatite da igrate prosecan fudbal i da ste za klasu losiji od Zvezde koja je neporazena nakon polovine takmicenja po grupama i odmeravanja snaga sa svim protivnicima u grupi. Postujem Partizan i zeleo sam da pobedi danas zbog nacionalnog koeficijenta. Nadam se da cete pobediti u Belgiji, a ako ne pobedite, onda barem da pobedite poslednje 2 utakmice u svojoj grupi i da na taj nacin pojacate nacionalni koeficijent.
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

SVE JE TO NORMALNO ZA SAMROKA :)
S

Spgha

pre preko 2 godine

Došla iole ozbljna ekipa i pokazala im kako se igra fudbal
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Sve, sve ali Zdjelar 5,5 pa u 20 minutu zasluzio iskljucenje. Prvo vuce igraca rukama s ledja i to jedna ruka u predelu vrata pa zatim start sa obe noge. A penal na pocetku necu ni da komentarisem strucnjak Nedic na RTS-u kaze nije bio intezitet a za Sanoga je bio i intezitet i lakat pa je Zvezda dobro prosla. Na kraju Stanojevic ide da se zali umesto da se pokrije usima. Najbolji opis utakmice dao Strajnic nije ovo kao u nasoj ligi, drugim recima kad se protivnik ne skloni nema ni pobede. Mislite o tome!
T

Titula ide u Humsku 1!

pre preko 2 godine

Ne dozvolimo da nas poremete crveni, fokusirajmo se na Topolu, da zadržimo prednost do kraja ovog dela sezone, u Evropi smo svakako prošli. Porazi se dešavaju, Gent je dobar tim, ne nasedajmo na nametnuti fatalizam naših arhineprijatelja. Svi zajedno i složno do titule!!! Onda će crveni videti kako je "lako" u Evropu ući kada nisi prvak. I vrlo verovatno, bankrotiraće.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ne pali se,Zvezda je Jaca tri klase,nema titule ni ove godine.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Mi smo rivali a ne Arhineprijatelji. Mogu ti nabrojati arhineprijatelje, ali nije to za tebe.
S

Samrok

pre preko 2 godine

Ovo je napiseo Pantic.
a

argh

pre preko 2 godine

Zvezda je u LE ušla krenuvši od prvog kola kvalifikacija.
S

Salite se

pre preko 2 godine

Koga je to partizan gazio? Soci, Svetu Laru ili floru i faunu??? 😂😂😂
c

czbg1

pre preko 2 godine

Najgori igrac Partizana je Igor Vujacic.Njegovo htenje i zalaganje je za pohvalu,ali u klubovima poput Partizana to nije dovoljno,morate imati i kvalitet.Covek ima toliko lose pozicioniranje da ja ono u okruznim ligama nisam video,kriv je za svaki gol Partizana ove sezone.Do sada je sve cupao tako sto u napadu da po neki gol,umalo i veceras da se tako desi.Medjutim on samo zamaskira svoje neznanje ucinkom u napadu.On je stoper,primarna uloga mu je da odbrani svoj gol,sto on cini veoma lose,to sto uradi u napadu bi trebalo da je samo bonus.
R

Realista realac

pre preko 2 godine

Baahahahahhahaahaha dajte im svima jedinice. Ovo nije ni za 5. Ponavljali razred. Ali iskupljenje protiv tsc-a mora biti. Mora se nikad bolje odigrati i pobediti. Sklanjalica vec spremna,sudije spremne. Samo najbolji strelac i zlatna kopacka da padne u 16m i to je to.