Komentari na vest

OCENE - PARTIZAN: Zdjelar bi jedini mogao da prati holandski ritam, Stevanović podneo kandidaturu za prvog golmana

b

batabane

pre oko 2 godine

Kao što neko napisa, Vazuru,Ilijeva i Stanoja,na tribinama čuvaju plaćenici,kriminalci,tako da se glas poštenog navijača ne čuje,inače bi bili oterani, najkasnije još zimus, posle skandaloznog prelaznog roka.Ove ocene urednika su ipak malo čudne.Neke koje kritikuje u ocenama ublažava,i ne pominje detalje,a kod drugih ih pominje.Tako nabraja konkretno greške Saničanina,a direktne greške za prvi i drugi gol,koje pravi Jevtović ne pominje.Meni to nije u redu.I nisu problem greške kao greške,ali one jevtovićeve, njega definišu i opusuju kao igrača,jer su obe plod njegove sporosti, i to je to.Ta njegova sporost,povećava pritisak na njega i tera ga u greške,i to je to,i to će se uvek ponavljati.To pametne i brze ekipe znaju da iskoriste.I još jedno, gde li vide da je Lutovac,sigurniji od Živkovića, stvarno ne znam, dečko je bio losiji.Možda se Lutovac kao bek i opravi,jer napred nema poima, ali trenutno je klasu ipo iza Živkovića.Miletić takodje očajan,morao je pustiti klinca Ilića.Sigurno bi bio bolji,a ako ipak ne,mogao bi da ga zameni.Kad je Markec u pitanju,na krilu nema ništa,i ne znam zašto ovo radi Stanoje,i njemu i Terziću ili Joviću.Markec može, koliko može,kao desetka iza špica i ništa više.Odavnoga je samo tu trebalo forsirati,pa da se vidi,jeli pukovnik,ili pokojnik.Siguran sam da svi koji dobro prate fudbal i dobro vide,zapažaju karakteristike igrača,dele moje mišljenje.
S

Soichiro

pre oko 2 godine

Mənə vise zanimanacin ige nekog tima nego trenutni rezultat... Stadioni se pune igrom fejnorda a ne stanojevicevom postavkom da ne izgubi
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Za Jevtovića se slažem, kod prvog petlja između tri igrača, gubi loptu i pravi dva faula, kod drugog opet gubi loptu na sredini i primamo gol iz kontre. Živković ili Lutovac potpuno svejedno, ne zna se koji je gori, da li u odbrani ili napadu. Markec penzija i tačka, na žalost sa 28 godina. Nego mene brine Zdjelar, igrač u koga se kunemo, a ponavlja grešku iz derbija i ne pokušava da uđe u blok i u nastavku akcije pada gol. A tek njegova i Lolina kretnja odnosno statiranje kod trećeg gola, kada im igrač prolazi između njih i završava akciju, dok su oni nemi posmatrači je neverovatno.
T

Tiću

pre oko 2 godine

dok je najgore uprave u istoriji sporta i univerzuma teško da možemo bilo šta
p

pace

pre oko 2 godine

toliko sporih igraca u timu nema niko u evropi plus ovu upravu tako da necemo jos godinama nista osvojiti dug kluba niko ne pominje a mogu misliti koliki je kad dva prelazne roka nismo doveli krstenog igraca dosao fejsa koji je povredjen jel imao pregled pre potpisivanja ugovora strasno
B

Bata Krstaja

pre oko 2 godine

Nekada su navijači Partizana znali da reaguju ispred stadiona i da teraju smeće iz kluba. Sada ne smeju od tzv. vođa (čitaj kriminalaca), već se bune preko tastature, sa dignutim malim prstićem. Zato Vučelić, Vazura, Ilijev i Stanoje ne moraju da brinu.
A

Aebre

pre oko 2 godine

Ali Saničaninu nesretnom kako čovek iz ugla šutne i da gol bez ikakvog bloka sramotan lik i smotan
B

Buarski dron

pre oko 2 godine

Taj gol je Stevanovićev.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

A Lola i Zdjelar, šta oni rade? Nemo gledaju kako igrač prolazi između njih i završava akciju.
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Blagi užas, titulu gubimo 100%, baš šteta jer naredne godine direktno prvak u LŠ. Možemo i hoćemo da Partizan volimo još više, ali igrači jako slabi, u svakom pogledu, uprava napolje.
S

Sani Boj

pre oko 2 godine

Sto ne krenemo od uprave, Vazura i Vucelic petokolonasi, dok je njih titulu necemo videti, Stanoje sam birao igrace, oterao Sadika Asana, Sumu, Banjka, doveo Obradovica, Jojica, Milljkovica, Fejsu da li je to normalno, duduk za fudbal vidi zlu nameru, uz Smiljanica, Brezancica, Lutovca, Markovica, Pavlovica, skup propalih i igraca za Teleoptik. Riba od glave smrdi, samo izgleda da nema ko da uradi ono sto se tad radi.
G

Gost222

pre oko 2 godine

Smesni smo protiv tehnicki jake i brze ekipe.Fejenord da je trebao da da 10 golova siinoc,dao bi.Sprdali su se sa Partizanom.Smesno i zalosno raspasce se sve zahvaljujuci upravi i treneru.
g

gost978

pre oko 2 godine

Ovaj tim se mora rasformirati i krenuti od početka, Rikardo i Zdjelar su jedini igrači koji donekle mogu igrati recimo na nivou Fejenorda, kada bi imali sa kim da igraju i trenera koji nije kukavica. Izgubio 2:5 i poslao na teren tim sa dva zadnja vezna i Jojića koji po ko zna koji put dokazuje da nema šta da traži protiv ozbiljnijih timova. Lopta nam beži, igrače protiv ika niko nr može da stigne, njihovi spoljni i centralni bekovi brži od naših krila, odbranu da ne pominjem jer nema potrebe komentarisati Saničanina i Miletića. I naravno, dovesti trenera koji ima smelosti a zatim i ideju da napravi igru.
p

pfc barsa.

pre oko 2 godine

ti si prvi golman Stevke, a ne ona menadzerska rupa
A

A UPRAVA?

pre oko 2 godine

Baš me čudi što Partizan nije prošao dalje s takvim vrhunskim ljudima u klubu (Vučela, Vazura, Iliev) i fenomenalnim fudbalerima pod ugovorom kao što su: Brežančić, Obradović, Miljković, Lola, Pavlović, Lutovac i Holender. Biće da nismo imali sreće ni na derbiju, ni protiv Holanđana, pa smo na ta 3 važna meča primili 10 golova. Nisam primetio da se navijači s juga bune, pa pretpostavljam da i oni tako vide stvari.
8

8 komada

pre oko 2 godine

U prvom mecu je bilo: 5 komada hocu jaa necu jedan necu dvaa, a sad 8 komada hocu jaa necu ni 5 ni dvaaa... ojhaaa hahaha
G

Gost4

pre oko 2 godine

Nadam se da ce celavi biti prvi golman a trebao je da bude od pocetka sezone. Da ce Jojic traziti ugovor da ide iz kluba i da ce Markovic povuci isti potez
H

Hidro

pre oko 2 godine

"Zamišljeno je bilo da odmeni Bibarsa Natha u izgradnji napada, ali je imao uočljivih poteškoća, najpre da primi igru na sebe, potom prosledi loptu saigračima." Pa verovatno je imao uočljivih poteškoća jer je rođeni lider za razliku od lažnog lidera Natha.
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Jojic-(crno)markovic-Menig dokazali klasu, I trebalo bi Im izaci u susret, da naprave sto bolje transfere na leto ... Gde god pozele da odu, pozelecu Im srecan put.
f

fargelet

pre oko 2 godine

"Moje lično mišljenje je da se u Partizanu najbolje radi i tu nemam dilemu. Mislim i na prvi i na drugi mandat u Humskoj. Najbolje sam i najviše radio u mom klubu. Način rada, obimnost analiza, detalji u igri - Partizan je iznad svih. Čak i iznad Borusije Dotrmund." Reče Jojić
B

Branko loptica

pre oko 2 godine

Kakav Zdjelar, dečko nema tri čuke o modernom fudbalu! Netačan u 90% pasova,nesposoban za brzu igru, kiks igrač koji nas je koštao bitnih utakmica! I neko bi sa takvim fudbalerima u vrh evropskog fudbala? E zato primamo 8 golova od malo bržeg tima!
G

Grobar2905

pre oko 2 godine

Ja to odavno tvrdim. Osim borbenosti, veze on nema. A cudi me da niko ne komentarise, kako je kod drugog gola opet pustio igraca da ubaci loptu. On jednostavno stade, a njihov igrac ubaci i gol.
B

Bez perspektive

pre oko 2 godine

Posle duzeg vremena realne ocene na ovom sajtu. Skoro svakom po nekoj zasluzi. Markovica kad gledas vidi se da on tu mozda najvise zna i ne izgleda toliko lose, ali je njegov doprinos kada se sve uzme u obzir realno nikakav. Ima tu znanja, ali sve imam utisak da je nekako nonsalantan, nezainteresovan, hronicno nespreman, ne znam. Znaci po njegovom kvalitetu njega ne bi trebalo da mogu da ga uhvate ni u Evropi, a narocito u nasoj ligi, ali jednostavno to nikako a se desi. Jojic je limitiran za ovakav fudbal, mada kad se setim njegove poslednje polusezone u proslom mandatu ni tada nije bio nista bolji nego sad. Ostali ili slabi, ili bez imalo vere u svoje kvalitete, ali bukvalno svi, nesto mirniji od ostalih Jevtovic, ostalo sve samo gleda da se sto pre otarasi lopte bez ikakve ideje, samo da nije kod njega. Ovo me zbunjuje npr kod mladjih igraca jer su ovo idealne utakmice da sebi daju neki plusic u karijeri, a oni toliko prepadnuti kao da od njihovog poteza zavisi sudbina sveta. Znaci uzmi loptu, zaleti se na trojicu pa sta bude. Tako je radio Markovic kad je imao 18 (sada je i on susta suprotnost). Budi drzak, nadrkan, nemoj da si deda hebo te, a imas 20 godina. Kad ces poceti da se boris za sebe? Kad budes imao 32? pogresi, nebitno je, ali pokazi da si borac, secam se Vlahovica kad je bio tu, nije mnogo igrao, ali je pokusavao da ujeda na tih par utakmica kad je igrao, ovo sve nesto se prepalo od lopte i misle da ce cekajuci ne znam sta sami od sebe postati fudbaleri. Pa nece, u tome i jeste caka da se izboris za ime, a ne da cekas da te hvale novinari u narucenim tekstovima.
E

Epox76

pre oko 2 godine

Jevtović je bio toliko miran da se bezpotrebno zapetljao i izgubio loptu i napravio faul za prvi gol a prodao loptu na sredini i za kontru kod drugog gola.
R

Realan 2

pre oko 2 godine

Nema sanse da udje lola smiljanic a da mi ne primimo gol... sramota... jos veca sramota da se splavaru stavlja traka kad ulazi u igru... Nemamo tim, nemamo igru, nemamo koga da prodamo.... a ovaj plasman u ovom kupu je solidan, nista vise... izbacismo spartu ali izgubismo od flore i dobismo 8 komada od prosecnog holandskog tima.... generalno smo u velikom kanalu, stanoje za dve sezone nije napravio igraca za prodaju..
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Zvezdas sam ali mi zao Partizana. Navijaci Fejnorda gadjali bakljama tribinu gde je bilo i dece, a "cetnici sa severa" navijaju za Holandjane.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Koju ocenu je dobio Vazura, jel' bar on opravdao ulogu favorita i dao neki gol u gostima? UPRAVA NAPOLJE!!!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

E sad je ser Flora ukapirao ko mu hvali za Evropu jer to inace nije znao?!Pa to svako dete moze da mu kaze!Njegov ljubavnik Zeka milioner,Lutovac,Markovic i Jovic nisu ni za Teleoptik!
G

Gogogoststst

pre oko 2 godine

Stevanovic po ko zna koji put dokazao da mora da bude prvi golman jer po kvalitetu to i zasluzuje. Mislim da je krajnje vreme da se momku da prava sansa, apsolutno je to zasluzio!
N

NsBg

pre oko 2 godine

Ocene su cista glupost!Partizan se blati tendeciozno a Zvezda se dize u nebesa.Partizan ima prosecne plate i shodno tome moci nisu losi,pet godina se favorizuje Zvezda a Partizan sabotira!
G

Gogija

pre oko 2 godine

U pravu si za ocene…. Previsoke su! Tuga ko igra u Partizanu.
M

Makijan

pre oko 2 godine

Plate uopste nisu drasticne vec tu negde. Natho igra za 50k mesecno kao i Rikardo, tu negde su Markovic i Jojic. Vidi ti onda lepo ko ovo selektira i dovodi pa mu se obrati. Sta da je tek naisla jaca ekipa Ajaks da ne idem dalje i jos jace da vam nabiju 10+. Drasticno podmladjivanje pojedincima se zahvaliti. Ima igraca i u nasoj ligi Prestiz iz Metalca.. Rakonjac Cuka, nego vi bi da stedite pa sto kazu Nemci "Najskuplje je platiti jeftino" I da Iliev do pre samo 15 dana prica o najboljem treneru u poslednjih 30godina, dominaciji i jesenjoj tituli. Sta se promeni tako naglo? Bice da je ulepsavao stvarnost zbog fotelja.. price o kradjama su vise izlizane jwr toliko ste losi da je i vama jasno gde ste.
Ј

Јован 84

pre oko 2 godine

Јојићу оцена нула и то му је много.Најгори наш играч у последњих 10 година.Рикардо,Урошевић,Здјелар да остану, остали маршшш из Партизана.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Iskreno,dosli smo u fazu takmicenja gde nam nije mesto.Da li je do nas ili je Fejnord toliko dobar videcemo u sledecim utakmicama ali ovde je razlika u kvalitetu bila isuvise ocigledna.Verujem da se svaki navijac Partizana plasio ovog gostovanja i neke velike katastrofe i ponizenja sto bi se verovatno i desilo da oni nisu malo usporili i povukli rucnu.Stevanovic,Zdjelar,Urosevic i Gomes,OK.Ostalo toliko lose da je glupo i komentarisati.Lola kapiten,nije ni cudo da smo se ovako jadno oprostili od Evrope.
S

Slepi kod ociju

pre oko 2 godine

Sanicanin najvece drvo u partizanu, puno je tu igraca koji pristupom ne zasluzuju da igraju: markovic, jojic, jovic, holender, menig, desni bekovi... Bas losa selekcija igraca, nemamo ofanzivnog veznog - klasivnu desetku. O klupi da ne pricam...
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Dve dobre stvari veceras, 1. Jojic se povredio. 2. Samed Bazdar, decko pokazao za 7 minuta vise srca nego sanicanin, miletic, jevtovic, jojic zajedno. Svi povratnici u klubu da napuste klub pod hitno, sa njim i kukavica od trenera stanoja
S

SartidovDespot026

pre oko 2 godine

Prvo da naglasim da sam Partizanovac da ne bude da sam botina. Najbolja stvar koja moze da se desi Partizanu je da izgubi titulu. Da imamo razlog vise (ako je uopste potreban) da oteramo barem Stanojevica ako vec ne mozemo upravu. Lutovac, Miletic, Sanicanin, Urosevic, Miljkovic, Jojic, Jevtovic, Smiljanic, Markovic, Holender na kraju sezone imaju karte u jednom pravcu (minimum 3,000km od Stadiona Partizana) sa njima naravno i Stanojevic. Mi ne zasluzujemo titulu. Sta imamo od titule sa Stanojevicem? Novo brukanje u Ligi Konferencije? Jer mi LE i LS necemo ni da vidimo ako je on jos tu. Katastrofalna igra sa kojom se "veliki" trener ponosi? Neka putuju gore navedeni igumani, i da se ne ljubimo...
8

8 komada

pre oko 2 godine

PREIMENUJTE SE SAD U 5-ARDIZAN,BOLJE VAM PASE...🤣🤣