Komentari na vest

OCENE - TSC: Rakonjac za istoriju, Simićev košmarni debi, Đorđeviću ne ide ni desno

Č

Čaki79

pre 9 meseci

Da je TSC zaslužio da bude drugi u Super ligi,uspeo bi bar da se ne obruka sinoć kod kuće.Ovo sinoć je bruka i sramota da nema gde više.Od 9 do 20 minuta primiti 4 gola,pa to nije pošlo za rukom ni ekipama sa Malte,Luksemburga i San Marina.A u ligi Evrope od 6 utakmica biće im gol razlika u debelom minusu.Toliko o poštenom vrednovanju u srpskom fudbalu.
d

d. g.

pre 9 meseci

Od svih loših najgori je Lazetić.
H

Hesler

pre 9 meseci

To je naša realnost ma koliko mi mislili da smo fudbalska velesila. Fudbal danas igraju brzi igrači a mi sa brzinom odavno imamo problem kao i sa tehnikom mada i tu mislimo da smo puno talentovani.TSC samo napred, nastavite da radite u miru i tišini. Koncept sa našim mladim igračima, pojačanjima mi se svidja (Stanić, Rakonjac, Milovanović, Pantović) mnogo više nego što radi Partizan sa neproverenim strancima. Samo napred i glava gore!!!
D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Ova sramotna utakmica je još jedan dokaz da ne postoji ozbiljan trener u srpskom fudbalu! M olim upravu TSC da povuče pravi potez i odmah dovede stranog trenera.
T

Topolino

pre 9 meseci

Vidiš, prika, ovi se ne finansiraju iz državnog budžeta, pa da mogu sebi da priušte BAHA(R)NALIJE. 🤑🤑🤑
K

Kure na specijali

pre 9 meseci

Budu li oni dovodili trenera, dovešće gaiz Mađarske, a tamo su, verovali ili ne, još gori nego naši. Količina nekompetentnosti sportskog sektora TSC-a teži ka beskonačnosti. Puni sebe, a veze nemaju. Tamo je nešto vredeo samo pokojni Zoltan Sabo.
T

Trifkeee

pre 9 meseci

Svim akterima ovog dvomeca, narocito revansa dekretom zabraniti da vise ikada izadju u Evropu pod SRPSKOM zastavom. Na celu sa onim nadobudnim trenerom u pokusaju. Smradovi nedorasli. Sram ih bilo, us*ali se od jedne Brage. Ovi igraju petom kao na terminu. Partizane, vrati se na drugo mesto, sve ti je oprosteno.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Bolje Braga da gazi nego Sabah. Manja sramota.
T

Trifkeee

pre 9 meseci

Kakvu sliku salje ovaj TSC u svet? Osim da smo amateri koji nemaju ni dusu ni mu*a. Nije Braga bas Mancester Siti. Isto vazi i za nase ostale predstavnike, sem Zvezde. Ali jesi u pravu. Neki Sabah nam skida koeficijent. Povlacim poslednju recenicu, neka ih tu gde jesu. :)

Ivica Gasic

pre 9 meseci

I opetvi dajete tamo neke 6ce, 5ice, čak i 6.5 sam video jednu, dve?? Šta to znači bre? Gde su 2ke, 3ke za ovakvo sramotno izdanje?? Primili su 4 komada u prvih 20minuta nisu znali gde biju eeej??! Braga nakon toga prestala igrati i odmarala se do kraja, inače bi im dali još 7,8 kom lahko! Nerealne ocene bre skroz, šta je ovo majko mila
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Da se razumeš u fudbal znao bi da su ocene od 5 do 10.

Kg_Šumadinac

pre 9 meseci

Uzeli, uzeće između 9,5 i 10,5 miliona evra, a spremili se za Evro takmičenje, u smislu dovedenih igrača, kao da spremaju tim za Srpsku Ligu grupa Vojvodina. Sramnoooooo !!!! Samo lova u džepove i to je to. Neverovatan amaterizam. I na kraju, možda jeste Ivica Iliev ovakav ili onakav, ali ne samo on, već mnogi tvrde : Srpska struka, treneri su NAJVEĆI PROBLEM SRPSKOG FUDBALA. Apsolutno najjjjgori deo našeg fudbala. Ostali u prošlosti, Đorini đaci, ljudi koji lap top i tablet još nisu savladali. Ne znaju jezike, skauting im NULA, većina njih sklona alkoholu, cigare naravno, ono treće iz Kolumbije da ne spominjem. Kada daju izjave, zvuče kao da ni osnovnu školu nemaju. Objavite komentar, čemu ovo
n

nerobiancoo

pre 9 meseci

Kad imas menadzerske igrače, srpskoligaskog nivoa, u timu..Pantovic zvezda srpskog fudbala ? Hahaha...Decko ne zna kojim sportom se bavi. I ostali, katastrofa. Sve u svemu, putuj Evropo.
S

Steva motivator

pre 9 meseci

Najbolji pojedinac u TSC-u je trener Steva Karadžić (ocena: 10) koji je u poluvremenu na sastanku igračima, obraćanjem preko video linka, poručio da ne padaju jer hoće 100ka da ih nabije 30 razlike, i time je sprečio ponižavajući poraz vrste ubedljivije.

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Krojaci redosleda ekipa na tabeli ling long lige - trazili ste dobili ste! Partizan da izadje sa rezervnim timom i da pusti ovaj sabah da ga pobedi i ovde! Sta mi imamo da prodjemo u grupnu fazu lige konferencije? Mizeran novac koji ce lopovi pokrasti i bodove koje cemo skupljati kako bi galaktikosi igrali direktno ls a nekakav tsc kvalifikacije za ls, odnosno direktno le a mi dva pretkola za ulazak u lk! Bolje ispasti i pustiti azerbejdzance da pobede, a bodove srpskom fudbalu neka skupljaju ova 4 tima koje su vise sile predodredile da igraju Evropu! Dosta smo mi skupljali bodove za srpski fudbal, prezimljavali u Evropi, tamburali Spartu, Keln, Apolon, nosili se sa Nicom, Gentom izbacivali ruske, portugalske ekipe u kvalifikacijama a za uzvrat dobili aparthejd!
D

Djape45

pre 9 meseci

Vi kad ste igrali evropu toliko ste bodova donosili da su jedva 2 tima igrala kvalifikacije za evropska takmičenja. Zvezda je obezbedila da 5 timova igra ali džabe kad neki gube od Sabaha.
s

senseimaster

pre 9 meseci

Dobra ti fora sa ovim puštanjem azera....
G

GosnDjokica

pre 9 meseci

treba vas ugasiti ,da procveta fudbal ponovo
K

Kure na specijali

pre 9 meseci

@Dape45 Kako onda hrvatska nema direktnog predstavnika kad su dinamovi rezultati bolji od zvezdinih? Neće biti da ste sami obezbedili grupnu fazu LŠ.
P

Partymaker

pre 9 meseci

Lakši trening za Bragu, lagano bez nekog preteranog truda odoše u LŠ... Pa Onaj Klasvik bi pružio veći otpor a polu amaterska ekipa... Sramota je ko se sve danas vodi kao profesionalac
m

monteroo

pre 9 meseci

Kakve ocene ljudi,pa ova dva tima se ne bave istim sportom,cetiri komada u svlacionici.... Da su im rekli ko deci igra se do pet i onda mozes kuci....utakmica bi trajala 22 minuta.
X

Xao

pre 9 meseci

Realno bravo za komentar
p

patuljasti zlotvor

pre 9 meseci

danas je bitno imati menadzera , na zalost . Ovo sto igra u TSC-u takvih igraca ima i po trecoj ligi Srbije al kazem menadzer pravi razliku
s

smecaru.avati

pre 9 meseci

Znaci zato niste uspeli u fudbalu, niste grdni imali menadzere. Niste uspeli jer ste smecari
k

kalabasas

pre 9 meseci

Lazetic partijski covek,plus svi igraci koji su oterani i z rusije poljske kazahstana sa svih meridijana,ovde su za SLS dobri...redovna platica bar 100000 godisnje....ali najbitnije da ih niko nece a ovde su igraci,braga ce namuciti ozbiljne ekipe.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Šta Fijorentina da kaže?
2

2288

pre 9 meseci

Ali najaci su oni sto su rekli :dobar zreb za tsc...Braga najlaksi rival
G

Gialci

pre 9 meseci

Макар три појачања у одбрани и биће добар тим. Мада смо и сувише очекивали од тима који дебитује у Европи.
Z

Zema

pre 9 meseci

Ovaj golman Simic teska rupa mali Ilic odlicno branio u Portugalu i decku neda sansu u revansu????
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Trener Lazetić zaslužio ocenu 1. A tek kada je TSC pukao, on je uveo desnog beka Vlalukina da igra svoju poziciju umesto štopera Ðorđevića, koji je bio nesnađen. Pantović u igri od početka, to stvarno treba nekako objasniti.
Ž

Žungul

pre 9 meseci

Ako ne dovedu dva, tri stranca koji će da nose ekipu nema leba od njih u EL, tamo je svaka ekipa Brata.
S

Subotica SU

pre 9 meseci

Golman Simic nije kriv ni za jedan gol, niti je njegova krivica sto je tim brage 10 puta bolji od tsc. Ista situacija kao i u Portugalu kada je branio Ilic.
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Sve ovo je bilo tako očekivano.Zalutali u LŠ a nisu ni za Ligu konferencije.
k

kendisport

pre 9 meseci

Treba im dati ocene 0, pocevsi od lazetica trenerske prevare. Da ih je ovako neki top klub iz liga petice masakrirao pa da covek kaze ajde, ali jedna tek prosecna Braga. Smesni su.
D

Dejani

pre 9 meseci

Sramota za srpski fudbal.. Nemam ništa protiv TSC, ali jedna Braga da ih toliko nabije nema smisla… sramota da su bas toliko losi.
V

Victory

pre 9 meseci

Ocene kao da su remizirali ili minimlano pobedili. Svaka cast!
?

???

pre 9 meseci

Jel moze manja ocena od 5?