Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Kangva napravio smetnje u vezama, Stanković od diplomskog do popravnog

N

Natho

pre preko 1 godinu

Nema sta da se ocenjuje makabi je zasluzeno pobedio i pobedice u beogradu
I

Ivanič igrač manje.

pre preko 1 godinu

Ivanič igrač manje i to da igrači zvezde stoje predaleko od igrača Makabia to je zato što krijemo da Ivanovič nepostoji barem 2 gola njemu na dušu pucala strana zbog izuzetno lošeg ivaniča da kažem najlošiji na terenu skriva se netraži loptu i netrudi se u odbrani olako pušta igrače da prolaze pored njega nije uprljjao dres otkako je počela igra u evropi dali ga je barem oznojio veliko je pitanje.Šteta što ga deki nije menjao a ne da menja Kataia koji se borio odlično uz Pešiča napred.
D

Djordjo

pre preko 1 godinu

Ima revanš srecno
C

Crvena karta

pre preko 1 godinu

Sudija najslabiji akter u redovima Cz, ni blizu penala, očajan 12. igrač.
B

Boss01

pre preko 1 godinu

A šta je sa Ohijem? Jel izašao iz aviona?

dragantopalov3@gmail.com

pre preko 1 godinu

Sve stručnjak do stručnjaka. Jako puno navijaca nisu navijaci nego kriticari. Navijac treba da bodri svoj klub i to je to. Ne kritikuj nikog ako nisi nosio njegove cipele. Ljudski je gresiti, niko od nas nije savrsen u svom poslu tako i fudbaleri ,treneri. Srecno u revansu Zvezdo. Pa sta Bog da.
q

qqzqq

pre preko 1 godinu

ovo je kriminal gledati erakovica na desnom beku! mislim da zbog toga desna strana mnogo trpi,i da bi bukari uz jednog dobrog desnog beka,mali stanković se pokazao kao ekstra opcija,tek pokazao svoje pravo umeće... levu stranu neću ni da komentarisem,partija vredna ocene 0!
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Rodić da obuče marker i da skuplja lopte u Ligi Šampiona.
C

Cekajte

pre preko 1 godinu

sa losim komentarima. Za tim je potrebno vreme, svake godine rasprodamo najbolje igrace, treba vremena za uigravanje. Jos 6-7 milki za nove igrace i pali se masina. Strpljenje
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Najveći poraz za klub je što nemamo desnog beka i to se vidi iz utakmice u utakmicu. U našoj ligi može proći štoper Eraković ili vezni Stanković... Gobeljić. Uozbilji te se
V

Vilmoš

pre preko 1 godinu

Ja uopšte ne vidim čemu drama? Izgubili sa golom razlike, bila dobra utakmica na kraju. Loše smo ušli u utakmicu jer su se mali crnci prepali, obojica, i kangwa i bukari. Odbrana je bila dobra, Dragović malo slabiji nego inače ali čupa i deda sadvim ok. Kanga je bio top.
G

Gost111222333

pre preko 1 godinu

Dragović se čuvao od kartona, u suprotnom bi propustio revanš.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Slegli su se utisci...pogledao utakmicu jos jednom i zakljucio da ne mozemo dva puta ovako lose da odigramo na momente, pogotovo ne na Rajku. Nije da je sve bilo lose, cak naprotiv...ako se uzme da smo promasili dva cista zicera (Pesic, Bukari), utakmica je mogla da ode u potpuno drugom smjeru. Svjestan je i Stankovic da je rano krenuo da zatvara utakmicu i povukao pogresne izmjene, sa tim da je Bukarijeva bila prinudna, i tu smo bez njega i Kataia totalno izgubili u ofanzivnom djelu. Vidjeli smo jedan jako potentan Makabi i ekipu koja igra veoma brzo i konkretno, ali daleko da mi nemamo odgovor na to...jer je i domaci teren ucinio da lete po terenu i da dobiju dosta tih drugih lopti koje su i bile krive zasto smo primili neke golove. Morace Zvezda puno cvrsce u revansu, i tu je u stvari i bio razlog poraza, jer su igrali puno agresivnije od nas i pokazali veliku zelju da dodju do pobjede. Sada je sasvim druga utakmica na Rajku i sigurno da nece srljati igraci Makabija, jer imaju pozitivan rezultat i vidjeli su kako brzo i Zvezda kaznjava takav otvoren pristup. Imam osjecaj da ih lagano dobijamo, jer smo realno kvalitetniji tim pojedinacno i to samo treba da pokazemo na terenu, uz naravno veliku podrsku nasih Delija koji znaju da odsjeku noge i puno iskusnijim ekipama od Makabija.
G

GosthBVa

pre preko 1 godinu

KAKO STE ISOALI KAO IZ DZIPA GDE SU BUKARI KANGA KATAI KANGWA HAHAHAHAH
I

Instinkt

pre preko 1 godinu

Sme li neki vas novinar radi svoj posao i udovolji onima koji vas citaju pitajuci Stankovica zasto uopste ne dobija sansu Ohi?
i

idemo han

pre preko 1 godinu

u Beogradu ce biti tesko, bice 4:1
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Na poluvremenu je trebalo izvesti Kangwu koji je bio kriminalan i uvesti Sanoga, zaključati utakmicu. Sve bi bilo drugačije
P

Poppaa

pre preko 1 godinu

Alo, Sanogo je morao da igra. Dal ste normalni?
U

UK

pre preko 1 godinu

Srnic ce igrati dok god bata tuce cekicem neistomisljenike po Sapcu
G

Gostkg

pre preko 1 godinu

Ko mu je bata?
G

GobeljardoKV

pre preko 1 godinu

Gobelja odbio da udje u igru uz reci "necu da se brukam"
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Samo da se sve ne pita menadzerski lobi, usli bismo lagano u LS…ovako, ne sme da igra Ohi (jer u ugovoru ima oderdbu da moze da ide u slucaju ponude koja njemu odgovara pa se nasim “menadzerima” ne isplati da ga forsiraju), umesto njega mora bilo ko drugi pa taman to bio i Pesic, nije prvi put nazalost…
P

Poppaa

pre preko 1 godinu

Smarate više sa menadžerskim lobijima. Ne ubada ni jedan tim iz prve pa neće ni Zvezda.
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Ako je to tačno što si napisao na zvedinom stadionu caruje IQ86, koja je logika ne forsirati ga ako Zvezda sa njim uđe u LŠ taman ga posle toga dali i džabe
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Mikac - nazalost IQ je mnogo veci, ali radi samo u smeru licnog interesa. Logika je sledeca - menaderima je bolje da igra Pesic ili bilo koji drugi kojeg mogu prodati pa taman i jadni Gobelja, jer ako udju sa njim u LS imaju win win situaciju, a ako i ne udju taj igrac je zabelezio nastupe u evropi za Zvezdu i vec mu cena skace znacajno…ponavljam njih bas briga za Zvezdu, bitan je samo sopstveni dzep i da to bude odmah i sada, sto brze da se uzmu pare i da se bezi. Pa iz aviona se videlo da je to slucaj i sa onim mucenim desnim bekom kojeg su naiavljivali kao reprezentativca Italija, a decko ne moze na nogama da stoji (tu vec nije bilo obraza da nastave dalje sa njim). Verujem da je slicno i sa ovim Motikom i da je i kod njega zapelo nesto oko Ugovora i menadzera - juce za njega dali milione i dizali i nebesa, sada ga preko noci nema ni na mapi…pametnom dosta
C

Claudio Lopez

pre preko 1 godinu

Meni je najjači utisak malokrvnost i totalna neupotrebljivost Ivanića u svakoj malo jačoj utakmici, probao jednom da probije naleteo na zid i samo se ugasio i nestao!Katai dok je imao snage nešto je i probao (posle njegovog šuta lopta se odbila od pešića pa u gol) al Ivanić dečko je zreo za klupu, onaj Haziz isto nosi br 8 je objasnio kako se igra fudbal direktan dobar pregled igre pas...I Kangwa me je razočarao jako slabo je odigrao Stankela se ogrešio o Sanoga mnogo nam je falio u igri...
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Ivanic i Kataji su nasi ubedljivo najbolji igraci.Ivanic asistirao za sve sanse za gol i golove..Nemas pojma.
P

Predrag Jokanovic

pre preko 1 godinu

Dobro i prosli sa kiks igracem Milunovicem u odbrani,svojim povratkom unistio sjajan tandem Erakovica i Dragovica,kao i uvjek u jakim utakmicam Ivanic u sredini čini da Zvezda ima igraca manje,pa se i ostala dva vezna igraca izgube pokrivajuci njega,trebao trener njega da zamjeni a ne Kataia,trener opet pokazao sportsku nekulturu i ljudski bezobrazluk stavljajuci Erakovica na beka,setajuci Rodica od beka do krila,izvodjenjem Kataia itd.
J

Jaooj

pre preko 1 godinu

Ne lupaj, Milunović je odigrao najbolje od cele odbrambene linije. Nema tih štopera na svetu koji će izblokirati sve, ako sredina ne zatvara pre njih.
B

Banjaluka knd

pre preko 1 godinu

Izmjene katastrofalne. Igraš da uđeš u LŠ ne dovedes beka desnig guras erakovica na stranu, dovodis milunovica umjesto beka...ponavljam izmjene uzas...
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Kao zvezdaš, voleo bih više od svega da pobedimo u revanšu i prodjemo u Ligu Šampiona. Ali ne treba očajavati i ako ne prodjemo, jer realno, mislim da je Liga Evrope u ovom trenutku takmičenje po našoj meri.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Mister Stankovic cista 0 sa njegovim izmenama i cuvanja rezultata u drugom pol
4

442

pre preko 1 godinu

Vadis Kataija, uvodis zadnjeg veznog i primas gol tako sto oko igraca koji postize pogodak nema nikog 3m u radijusu...
C

Cupin

pre preko 1 godinu

Da sad ne glumim profesora, dovoljno je da uporedimo Pesica i Pierrota, Haziza i Kangwu, Chery i Ivanic a za Planica da ne pricam decko razbija! I na sve nase muke pocne Stankovic da kombinuje kad nije ni mesto ni vreme.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Треба да се под хитно уведе закон да се за измену Катаи-Срнић иде 3 година у затвор без могућности жалбе и помиловања
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Bez prava zalbe
S

Sal

pre preko 1 godinu

Slab i mlak ulazak u duele, u utakmici gde druge lopte odlučuju na koju će stranu otići utakmica. Dva gola su nam dali posle mlakih startova. Šanse moramo da koristimo, protiv ovih gol više ne znači ništa, kao što ni gol manje ne znači ništa pred revanš. Mislim da smo se bespotrebno zaleteli u nekom pokušaju da ih slomimo u prvoj utakmici, što demonstrira lošu procenu i nestrpljenje trenera. Ovo se igra 180 minuta, protiv ovakvog protivnika, prva utakmica je trebala da se igra defanzivno i sa zadnjim veznim. Verovatno bi smo se vratili sa nerešenim rezultatom. Pristup igri mora da bude oštriji, ne može svaka “druga” lopta i odbitak da bude njihov. Niti su oni neki bauk niti su nešto super posebno, mogli smo da im damo 4 gola u prvom poluvremenu. Koliko su jaki kada imaju momentum toliko su bušni nazad. Naravno da možemo da ih dobijemo, samo utakmica mora da se postavi ozbiljnije.
C

Czvv

pre preko 1 godinu

Treba defanzivniji vezni red da pomogne odbrani, flasteri na najbolje njihove igrače, ne moze bez Sanoga.
P

Pitamo se

pre preko 1 godinu

navijaci 9 plasiranog tima u nasoj ligi dosli da komentarisu vesti zvezde??? dal je to realno sta citam?? Imaju li ti ljudi obraza???
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Muko vi ste tu ne sto ste zaluzili nego sto vas drzava gura 5 god svim silama.. Partizan je tu gde jeste sto je i bio cilj.. Sinoc ste pokazali koliko ste jadni, a ulizili 40 m evra..
M

Manche

pre preko 1 godinu

Losi smo bili, mekani. Za nas laike nerezonske izmene Stankovica. Imamo aktivan rezultat i podrska za ekipu u revansu. Svi na Rajka !
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Kanga i kangwa hahahahahah Pa ovo samo zvijrzda moze dovest
T

To nije Zvijezda, već prava i jedina Zvezda i

pre preko 1 godinu

Jel' razumeš. Sedi jedan...
V

Varela

pre preko 1 godinu

Sramota da se izgubi od izraelaca..Klub koji golmanu daje novi ugovor od milion evra godišnje koji troši 5-10 miliona za prelazni rok,koji daje ogromne pare za plate Kataia,Dragovića,Ivanića,Bukarija,Kange,Kangve,Milunovića,Rodića,Sanoga,Bena,Pešića,Ohija i koji je uz dužan 60-70 miliona evra.
a

ajde bre

pre preko 1 godinu

Ko vama drma kavez? Gledajte malo u svoje dvoriste za promenu
G

Gosthshaha

pre preko 1 godinu

A ovo je kao tvoje a? nJBhshahajahaha
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Prodati kataija sto pre (ako ima gde ga neko hoce) a od para od LS-LE kupiti cestitog desnog beka. Stankovic ubi ovo dete na desnom beku. "Djeda" na klupu kada se kupi desni bek (verovatno nikada) a Eraka na njegovo mesto. Sanogo za mene je jos uvek bog otac a vi kako hocete. Kanga-Kangva tandem razbiti i jednog od njih na klupu. Umesto Bukarija,Mustafu ili Mitrovica prvih pola sata do prvog poluvremena. Nema on snage za jak tempo celu tekmu. Ivanic mi je potpuna ludnica. Covek zna da odigra vrh a onda ga nigde u nekoj jakoj evro tekmi. O "magicnom" necu da trosim tastaturu. Pesic odlican koliko je mogao biti bez i jedne dobre nabacene lopte. Pavkov spor za ovakve brze tekme. E sad jos Ohi ne znam sta reci. A sto se tice Srnica i njegovog obitavanja u Zvezdi,pa zna se ko mu je brat i na kom "polozaju" je,kao Tor i to mu ja mislim obezbedjuje siguricu u Zvezdi. Eto toliko.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Idi strikaj,mani se fudbala.Kataji je nas najbolji igrac.
G

Grobaroos

pre preko 1 godinu

Lepo je NATHO rekao INVESTITORU da ce D'IZGUBE...ali INVESTITOR JE ODGOVORIO "NISTA NE MISLIM"... nema veze IMA KO CE DA MISLI...kao i uvek. Samo daje sudio ELVIS ..kako bi to bilo bajkovito...ALI NIJE, jbg...
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Prodati kataija sto pre (ako ima gde ga neko hoce) a od para od LS-LE kupiti cestitog desnog beka. Stankovic ubi ovo dete na desnom beku. "Djeda" na klupu kada se kupi desni bek (verovatno nikada) a Eraka na njegovo mesto. Sanogo za mene je jos uvek bog otac a vi kako hocete. Kanga-Kangva tandem razbiti i jednog od njih na klupu. Umesto Bukarija,Mustafu ili Mitrovica prvih pola sata do prvog poluvremena. Nema on snage za jak tempo celu tekmu. Ivanic mi je potpuna ludnica. Covek zna da odigra vrh a onda ga nigde u nekoj jakoj evro tekmi. O "magicnom" necu da trosim tastaturu. Pesic odlican koliko je mogao biti bez i jedne dobre nabacene lopte. Pavkov spor za ovakve brze tekme. E sad jos Ohi ne znam sta reci. A sto se tice Srnica i njegovog obitavanja u Zvezdi,pa zna se ko mu je brat i na kom "polozaju" je,kao Tor i to mu ja mislim obezbedjuje siguricu u Zvezdi. Eto toliko.
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Jedna losa partija ali ulazimo u LS
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel idete na F4!?
D

DSKV

pre preko 1 godinu

Svima jedna velika 0. Sipa ti drzava milione u klub a ti dovodis krseve od igraca. Sramota.
d

da znas...

pre preko 1 godinu

tek ćemo da dovodimo vama u inat.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...koliko puta sam prethodnih mesec dana procitao komentar tipa - Kangwa brzi, jaci, bolji pas, pregled igre, defanzivno, ofanzivno, bolji sut i ne znam sta jos od Kange i na prvoj jacoj utakmici decko ne zna gde tera, samo bezveze uzeo mesto Sanogu. prelako se odricete onih koji su doveli zvezdu dovde...a Pesic je sam pre nekih 6 meseci izjavio nesto tipa - dok sam ja igrao u zvezdi napadacu se brojali golovi a sada dobro se gradio, dobro se kretao itd - eto sada se i on dobro kretao, nema veze za zicere...ni za dlaku bolji od Pavkova, te pare su mogle bolje da se uloze, to je sve sto cu da kazem...
D

DP

pre preko 1 godinu

Poslije utakmice i prespavane noći, siguran sam da trener treba kod psihijatra!!!
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

Nikad mi neće biti jasno kako ne mogu da dostignu novo fizičke kondicije za profi fudbal koji ide danas 200 kmh.... Trojica koji bi trebalo da nas uvedu u LŠ ne mogu da odigraju celu tekmu .. Katai, Pešić, Ivanić. Bukari se momak povredio inače da nije kao mungos je brz.
l

likoblik

pre preko 1 godinu

Dežurni dušebrižnici hronično nezadovoljni ličnim životom, da vas samo obavjestim da prolazimo ovaj Makabi u utorak!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

A ja cu tebe sinko da obavestim sasvim suprotno - ne prolazimo sasvim sigurno...mi smo nedorasli za LS i imamo nedoraslog trenera. Cak i u EL mozemo samo da se "przimo"...nista vise od toga.
M

Možda bitan detalj

pre preko 1 godinu

Znam iz ličnog iskustva kao i iz svog okruženja da zloupotreba jedne izvesne supstance dovodi do poremećaja u ponašanju i do osećaja da rade protiv mene. Malo mi treba da planem i da se ozbiljno naljutim na nekog i da mu strašno uzmem za zlo neku sitnicu. Možda da neko to šapne svlačionici…
f

fandjo1

pre preko 1 godinu

ekipa nije imala balans i to je najveci problem...ne moze bez zadnjeg veznog da se igra protiv ozbiljnih ekipa...ili je trebalo Sonoga na vrijeme dovesti u optimalnu formu,sto je greska Stankovica koji mu jednostavno nije dao dovoljno min ove sezone,il je trebalo na vrijeme dovesti zamjenu,tipa ovog Ada sto pokusavaju da dovedu vec 2 mjeseca...a u toku same utakmice mogao je da mjenja Kangvu sa Sonogom i ne bi izgubili sigurno
R

Realman

pre preko 1 godinu

OTKAZ DEJANU STANKOVIĆU ODMAH!!! Dok je vruće... Bolje bez njega u revanš... OTKAZ DEJANU STANKOVIĆU ODMAH!!!
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Eto.. Znao sam posle silnih komentara na proslim vestima kako smo primili samo jedan gol do sad itd, da ce se bas ovo desiti. Kao i na prosloj vesti sto sam iskomentarisao, reci cu opet, u nasoj ligi smo za tri klase bolji od svih i zato me ni ne cudi sto smo jedan gol primili, a o Pjuniku necu ni da pricam, oni jadnici ne znaju ni loptu iz 16 m da ispucaju kako treba i da ce biti problem sa prvom iole ozbiljnijom utakmicom. Prve utakmice sto smo primili jedan gol, uopste nije pravi pokazatelj stanja. Eto, prva ozbijnija tekma, primili smo ODJEDNOM 3 gola. Ne mislim da su oni bolji, ali nismo ni mi galaktikosi kao sto smo zamislili da jesmo. Videcemo dalje sta ce biti, ali verujem u prolaz.
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Sve više je grešaka Dragovića iz utakmice u utakmicu , jedan štoper mora da nogama uđe u šut protivničkom igraču , vez straha , a ne da okreće leđa , izmene u drugom poluvremenu su bile katastrofa navikli smo da nam igrači iz srednjeg reda postižu golove , a ne špicevi , u drugom su bili svi zamenjeni , ocene neću da komentarišem jer već duže vreme nisu merodavne , u Beogradu moramo da slomijemo Makabi jer smo bolja ekipa od njih i više zaslužujemo LŠ . NAPRED ZVEZDA
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Ljudi,loš nam Katai,loš Pešić,loš Ivanić... A dok su oni igrali dali smo 2 gola i imali dve stopostotne šanse i da smo bar jednu iskoristili,rešili bi utakmicu. Znači, Stanković glavni krivac,izmešao napad u drugom poluvremenu,tako da se nije znalo ko šta igra...
E

Esex

pre preko 1 godinu

Svi znamo da ovi kidisu od pocetka ko besni.samim tim je sanogo morao poceti da pomogne stoperima.tako bi kanga i kangva bili rastereceniji i ne bi bila rupa u sredini..rodic,ivanic i katai svakako imaju slab aerobni kapacitet i ubila ih je vlaznost vazduha..razbijamo ove na rajku a za dalje mora desni bek da dodje..srnicu,benu,krsticicu ispisnica,samo dzaba trosimo na njihove plate.
m

mišell

pre preko 1 godinu

E ako je Borjan bez intervencije dobio 6 onda dalje ne treba ni čitati
G

Gostiiii

pre preko 1 godinu

Borjan ispao kod sva tri gola
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

Borjan je kriv za prvi i drugi gol! Slicno kao prosle godina protiv Serifa!
G

GioGio

pre preko 1 godinu

Lagano dobijamo ovo u Beogradu, bice 3-0!
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

Rekao sam juce u komentaru za sastav Zvezde da Erakovic treba da igra stopera a Srnic treba da igra zadnjeg (defanzivnog) veznog! Kanga,Kangva,Katai,Ivanic,Bukari, Pesic su svi ofanzivni igraci! Ko ce da igra odbranu! Trebao je i Sanogo i mozda i Srnic da igraju od pocetka umjesto Kangve! Realno u Beogradu Zvezda mora mnogo bolje da odigra ako zeli u LS......
z

zvezda srbija nikad yu

pre preko 1 godinu

Jedva čekam da propadne amerika da palestinci pojedu ove židove. Odvratnije ljude na tribini nisam video nikad. Ajde Deki jednom da složimo ekipu na vreme! Šta nam znači da se iživljavamo protiv Slovan Libereca.
D

DekiiStankovic

pre preko 1 godinu

Dekijeva utakmica. Od postavke iste do izmena. Na poluvremenu je trebao da udje Sanogo umesto Kangve a ne da vadis Kataia tj najboljeg igraca jednim potezom moze da resi utakmicu. Dobijamo ih na Rajku kako god da se okrene ali moglo je to mnogo lakse da se prodje. Vidi se dam nam je ovo prva ozbiljna utakmica.
C

Cupavi

pre preko 1 godinu

Zvezda, realno, ima tim i pojedince za LE i to joj je mera. Naravno, moze se dokotrljati do LS ali joj ne bih preporucio.
Z

Zvijezda Crvena

pre preko 1 godinu

Bolja ekipa pobedila... Drugo poluvreme Zvjezde loše bez akcije bez igre bez sutra... I kako izbeći poraz sa takvom igrom...
J

JPG

pre preko 1 godinu

Ovde svako ima omiljenog igraca, svako bolje zna taktiku, svaki se razume u sve i zato smo mi taj ekonomski tigar, zar ne? A da vi pljuvaci, odete malo na stadion, kupite kartu, doprinesete klubu nesto, pa onda da pljujete...a ne ovde da prosipate pamet. Nama samo treba najgore stvari da se desavaju, nista dobro...tim igra 6 godina evropu, podigli se iz pepela i dodje neki klinac ili covek od 30-40 godina koji nista u zivotu nije postigao i ovde drzi slovo. Sta bi vi uradili da ste olimpijakosovi navijaci posle 0:4 lincovali igrace? Oli koji 20 godina igra evropu, gazda im ima para haos...ljudi izgubili 3:2 uz promasene 2-3 mrtve sanse za pobedu i odma sve najgore...a naravno ako ih dobijemo na mari, u sta ne sumnjam, bice UVEK SAM PRICAO DA JE STANKOVIC TATA, DOK SU SVI KUDILI IVANICA I KATAIJA JA SAM PRICAO OVO...sit sam ovog mentaliteta ovde, da bar mogu da odem iz ove bedne zemlje da ne gledam ove ljude i ovo druszvo ovde...pogotovo ove sto su izbegli 90ih sto 20 godina ne mogu da se naviknu da se ne kaze dje cemo, nego gde cemo...
R

Realno je da

pre preko 1 godinu

Deki nije trener za Zvezdu i velike domete . Nas su iz u play off-u izbacili Omonia, Sherif i sad će verovatno Macabi. Sve same fudbalske sile. Dovodimo istrošene igrače . Motika plaćen 2m a ne igra . Da ne pričam o ostalim promašenim " pojačanjima". Ivanić vredeo 8m po transfermarktu sada jedva 2. Mekan je i uvek ima potez više. Erakovića nisu prodali za 9m a sad ga guraju na mesto desnog beka i pašće mu cena na 2m. Šta to radite pametnjakovići iz uprave. O treneru je sve rečeno.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Zvezda nema trenera!
V

V1ad

pre preko 1 godinu

Srnic 6 a konkretan ucinak 0. Lik bas nista korisno nije uradio tokom svog bitistvovanja na terenu. Ako se za te stvari dobija prelazna ocena onda dobro.
D

Dragi moji

pre preko 1 godinu

Gani,jasno je kao dan,da ce njihov trener morati da zategne odbranu pred revanš,i da ce kontrama napraviti problem zvezdi. Ovaj Makabi se ne plaši da da gol u Beogradu,kao nasi timovi.... Nece glumiti protivnika... A Stanković nije kapacitet,i nema igraca koji mogu da drze non stop onu gromadu od Spica, selija,i haziza... Ne znam,nezgodna je ekipa Haife... I sve da im stavi po flastera,opet moze da nadje rupu i napravi problem Mohamed ali! Ko prvi da gol u Beogradu,pobedio je!!!
e

experti

pre preko 1 godinu

Najjače mi je što svi (sa velikim pravom) kritikuju Stankovića, ali onda kažu da su Milunović i Pešić bili loši?!?!?! Uz Kangu najbolji u Zvezdi večeras, naravno posle Bukarija.
T

Trpaj

pre preko 1 godinu

Ti koji nisi sutnuo loptu u životu da ocenjujes jednog velikog Dejana, srami se
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Borjan sinoć loš, baš loš. Ben je bio dobar ali je spor, može da igra samo pored brzog špica, tipa Ohi. Pešić, pripisaste mu gol ni krivom ni dužnom. Izašao sam pred golmana i traljavo šutirao. Da je to uradio Ohi sad biste ga već terali iz kluba a Ohi je došao za dž a Pešić za milion... Kangva pogubljen, Rodić kao da mu je iq u minusu. Srnić šutira na gol a lopta izađe u aut... Falio je samo Gobeljić sinoć pa da Stanković pokaže svoju trenersku disertaciju...
R

RussiaToday

pre preko 1 godinu

Nisu krivi Kangva kojem nije nađena prava uloga za ovakav meč ili Katai koji je čovek rekreativac, voli fudbal i igraće ako ga staviš u tim kao što bi igrao svako od nas. Kriv je onaj koji je to osmislio.
P

Pitanje za Ohijevce

pre preko 1 godinu

Zašto nije igrao protiv Rangersa Ohi? Stavio ga trener u prvih 11 u obe utakmice, imamo protokol kao dokaz, ali ga niko nije video na terenu. Osnujte klub pa ga vodite više, ostavite nas na miru sa tim kukanjem. Maneken sa alibi trčkaranjem kao Luka Jović.
N

NapredZvezda

pre preko 1 godinu

Podbacili su realno samo Kangwa i Stanković. Kataiju ne mogu da zamerim na očajnoj partiji (kojoj po redu?), jer je čovek dao sve od sebe u okviru svojih jako skromnih fizičkih mogućnosti. Biće mi žao da gledam Bukarija u LE, ali nije realno da igramo LŠ sa desetkom rekreativcem i trenerom koji ne reši poziciju defanzivnog veznog (ili veznih).
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Jasno je meni da na komentarima ima podosta puminih sledbenika koji se predstavljaju kao navijači Zvezde. Medjutim ima i iskrenih Zvezdasa koji padaju na spinove i provokacije i pisu svasta. Dakle, kratko i jasno: Zvezda ce i u revanšu izaci sa istim timom sa kojim je pocela u Haifi, znaci bez zadnjeg veznog ili osiguraca kako ga vi zovete i proci ce u ligu šampiona uz mnogo manje problema u fazi odbrane. Jedina istina je da je to najbolji tim koji ima Zvezda i bice dok se ne aktivira Ado koji je kvalitetan zadnji vezni. Sanogo to vise nije jer mu nedostaje brzina koju nemamo ni u Dragovicu i Milunoviću posto smo zbog nedostatka desnog beka izgubili Erakovica. Znaci svi oni su odlični u duel igri ali nedostatak brzine predstavlja problem, ne smeju da izadju visoko, pravi se rupa između odbrane i veznog reda,ne napadaju igraca daju im svo vreme ovog sveta, vec se povlače Borjanu u krilo. Sa ovim su se složili...
r

raaraaraaraa

pre preko 1 godinu

Ne može se zamerati štoperima i bekovima kada dozvoliš da igrači kvaliteta Hazizija i snage one zveri Pieroa nasrću na njih. Jedini zaista loši na ovoj utakmici su bili taktička postavka, donekle Borjan, zatim nevidljivi Kangwa i standardno i očekivano Katai, kome je trener spasio život kada ga je izveo. Pet minuta duže i mi bi smo sada čitali in memoriam umesto ovih ocena. Katai nikada ne bi prošao lekarski u bilo kom ozbiljnom klubu.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Jel mogu za zamolim ove grobare sto likuju da sacekaju revans pa da daju svoje misljenje, nije sramota izgubi od sampiona Izraela u gostima, ipak su kvalifikacije za LS, najkvalitetnije takmicenje, ovde se gleda rezultat ukupan, evo danas vi nam pokazite kako se igra, da ne bude da vas ne volim,jer vi niste mogli u gostima da dobijete neku Floru, Aeka Larnaku i ostale velesile, a sad se javljate kao da smo izgubili 3-0,sve je otvoreno, pa ako smo im dali 2 u gostima, nemam razloga da ne verujem da mozemo dati 3-4 komada pred 55000 ljudi, mislite o tome
D

Delići

pre preko 1 godinu

Prvi gol je pre svega Borjanov. Nije smak sveta biti jednom predriblan kao Rodić od strane Hazizija. Eraković je morao da nastavi da zatvara Pieroa, ali ipak, golman se bacio i promašio loptu.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

E moj Stankovicu....nikada trener od tebe za veliku scenu. Direktan krivac, lose izmene, jadna taktika....ovo nije smeki da se izgubi. Mozes sada samo da sanjas o revansu i Marakani, nisu ovi Pjunik, oa da im se noge odseku. A nasima sinoc jesu...i te kako. Toliko da smo igrali bez 3 igraca, koji su bili kriminalni - Dragovic, Ivanic i Katai....bruka od trcanja.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Na sofascore je Borjan najgore ocenjen, Kanga najbolje.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Nije neki krivac kod golova ali svakako da golman sa 3 primljena gola ne može da bude dobro ocenjen
P

Pa jeste

pre preko 1 godinu

Prvi gol jeste Borjanov, za drugi i treći ne bih rekao.
G

Gočeć

pre preko 1 godinu

pa Borjan je tragičar
S

Stefancho

pre preko 1 godinu

Brate dok sam ulazio na ovu vest bas razmisljam o njima dvojici, jer Kanga je po meni bio najbolji, a Borjan je kod prvog i drugog gola mogao i morao bolje da reaguje. (Nije Borjan direktan krivac, samo mislim da se od njega vise ocekivalo) Moraćemo da smislimo neku novu taktiku, duva promaja u odbrani, a u napadu je Erakovic beskoristan. Bez Kataia i Ivanica ne mozemo, moraju bolje. Ohi mora da igra, ili Pavkov bar, jer je Šiljoa slab u duelu.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Do sada su primili samo jedan gol...!? A sada tri od neke velesile iz Izraela...!? A mogli su jos koji... velika zvezdana sa magikom, super talentom Erakovicem, neprelaznim Dragovicem i misterom na klupi...!? Ne moze se igrati ls sa dva igraca (mozda ce te i igrati ali primacete po 5,6 golova po utakmici), Milunovic, Ivanic i mozda Kanga... ovo ostalo je sve na niskom nivou ali im je puna glavica samopouzdanja i na svakom koraku slusaju bajke da su galaktikosi...
M

Moliiiim

pre preko 1 godinu

Da se vi ne javljate i gledate svoje dvoriste. Znamo svi da vam se navijanje svodi na mrznju Zvezde ali verujem da trenutno imate vece brige od Zvezde koja je svetlnostim godinama ispred vas. Idi gledaj Novi Pazar u borbi za Plejout.
И

Иди гледај

pre preko 1 godinu

Аек
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Vidimo se veceras ovde nakon tekme sa silom Malte,nikada jacom evro ekipom.
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

kao krvavi grobar,ali častan i pošten,Katai i Ivanić ne mogu zajedno ozbiljne utakmice igrati,kritikujete Srnića koji je ušao na 2:2 a da nije ušao on i Sanogo bio bi brodolom,zvezda previše ofanzivna i premekana,plzen sa 10 Čeha u postavi igraće LŠ,svi ovi rezultati mogli bez silnih arčennja narodnih para i transfera na kilo.Bukari paklen.
7

777

pre preko 1 godinu

Vi nam pricate o narodnim parama vi????
B

BilaTuca

pre preko 1 godinu

Stankovic imao fizicki obracun sa Ohijem u svlacionici pred svima,potukao se sa njim i to je razlog zasto ga sad namerno sabotira i zeli da ga otera iz kluba! Tu vest potvrdio pomocni treber italijan za njihove medije! Ovo je vise prevrsilo svaki meru kako maltretira Ohija!
L

LazZ

pre preko 1 godinu

Ne lazi

Vlada

pre preko 1 godinu

Ne smaraj...
l

lazovu jedan

pre preko 1 godinu

Pa daj nam link gde italijan to kaze za njihove medije daj i jedan dokaz
N

Nikad trener

pre preko 1 godinu

STANKOVIC DIREKTAN KRIVAC ZA PORAZ I TACKA! OHI I PAVKOV MORAJU DA IGRAJU,BEN I PESIC DOVIDJENJA IZ KLUBA!
n

nokia c5-03

pre preko 1 godinu

Borijan-dobar; Dragovic-imao fobiju od zutog kartona, bzv mu nametnut pritisak, Milunovic-dobar i pired kiksa; Rodic-losa partija; Erakovic-evidentno nije RB, vec CB; Kangva-najgori na terenu; Kanga-majstor, ali par puta je mora pre da se oslobodi lopte ranije; Bukari-steta zbog povrede i one prilike za gol; Ivanic-dobar PP, trudio se, u DP losije izdanje; Katai-neshvatljiv pad forme, ali vratice se kada je najbitnije; Pesic-dobar, zadluzio gol, steta za onu priliku; Stankovic-morao je ovde da ubaci Sanoga umesto Srnica. Kako god da se zavrsi ovaj dvomec, treba biti zadovoljan, igracemo bar LE, vise volim da budemo konkuretni u LE nego da se mucimo protiv prejakih ekipa u LS. Zvezda!!!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

ivanic dobar??? Pa jeate za njih namestio 3 gol... lako je protiv vozdovca ovde je morali da se znoji a on se ni oznojio nije
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Svaka cast na komentaru, potpisujem od reci do reci!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Genijalan potez Stankovica sa Erakovicem na beku dovela je do toga da smo losiji i na beku i u srcu odbrane! NEVJEROVATNO
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Eraković je prosečan stoper, ne nasedajte na marketing sekuritatee..
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Kakav god da je bolji je u tandemu sa Dragovicem od Milunovica , a pritom je Gobeljic bolji od njega na beku !
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Biće bolje u revanšu, kao što neko reče Makabi je dao svoj maksimum, a Zvezda igrala na 50-60% svojih mogućnosti. Izgred, zašto Zvezda nije igrala u crveno-belim dresovima? Mora li ova nesrećna plava kombinacija?
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Jeste, Zvezda je u najmanju ruku u rangu sa Sitijem!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Pavkov umesto Pesica pod hitno! Debeli opet sikanira naseg najboljeg centarfora.Vrhunski strucnjak je izveo Kataija,a uveo Srnica..
O

Ohi i Pavkov...

pre preko 1 godinu

...ubedljivo najbolji spicevi u Zvezdi! pesic i ben nisu ni za Radnicki!🤮
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Covece Pavkov nije ni doputovao zbog povrede.
P

Panjina

pre preko 1 godinu

Pavkov? Vidi se da je poslednja utakmixa koju si gledao protiv Liverpula. Cuj Pavkov hahah
B

BegečkaNana

pre preko 1 godinu

Ta, nemože Milan, čedo nanino, pokvario mu se traktor.
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Jedna od najlosijih Dragovicevih utakmica u Zvezdi.Drugo igra se raspala ulaskom Srnica,izlaskom Kataija.Ako vec vodis,onda na poluvremenu izvadis Kangvu,ubacis Sanoga.
N

Nikoa021

pre preko 1 godinu

Ali Srnic umesto Kataija.Kataji ne veruje i sam.Stankela je izgubio ovu utakmicu losim i nepravovremenim izmenama.
G

Gost3l4

pre preko 1 godinu

Moze Zvezda njima da da dva, tri gola ali ne moze da ne primi...
U

Usput

pre preko 1 godinu

Negde bi se slozio negde ne. Prvenstveno ne kod Pešića. Nije njegova krivica,momak odradio sto moze. Ali ovo nije bila utakmica za njega. Zvezda nazad pod pritiskom je morala da salje rizicne lopte kroz sredinu jer smo ofanzivno sa Pešićem bili totalno inferiorni u skoku. Sto je vuklo greske i tog kange i kangve i rodica van pozicije. Tvrdim sa Pavkovom utakmica drugacija za sto stepeni.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svi su razočarani, Ja sam razočaran. Šanse su 55-45 za nas da prodjemo. Haifa ne može bolje od ovoga, a mi možemo dosta bolje. Mene najviše brine igra, loše smo odigrali 70 posto ove utakmice. Pitanje je šta i ako prodjemo, lepo je biti u LŠ, ali sa ovakvom igrom bolje da ne igramo, da nas ne ponižavaju one Aždaje. Za LŠ nam treba još kvalitetnih pojačanja, ako udjemo. Jer nivo LŠ je daleko više od ovoga.
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Ovakve utakmice moraju da se igraju sa pravim defanzivnim veznim tj Sanogom... Koji mora da pravi balans i unosi sigurnost u ekipu ... Sa kangvom i kangom to nemas... Bili su ranjivi... Da je sanogo igrao bilo bi dosta lakse stoperima da iznesu utakmicu... Totalno pogresna postavka i priprema meca,takticki katastrofa... Katai nije smeo biti zamenjen... Bukari ima snage za 60 minuta... Tako da je u revansu bolje da pocne sa klupe...
k

koskos

pre preko 1 godinu

Slažem se za def. veznog, ali Kataiju je spasio život kad ga je izveo. Čovek je bio na samrti kao i svaki rekreativac da ga ubaciš u plej of za LŠ.
C

CH

pre preko 1 godinu

Proćiće revanš, prežalićemo LŠ i uživaćemo gledajući Zvezdu u LE. Tamo nam je i mesto.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Katai je razlog za "slabu" igru Kange i Kangve. Ko još uvek veruje da sa njim možemo protiv ozbiljne ekipe je operisan od realnosti. Ivanić je takodje veoma fizički slab ali ima tu ekstra brzinu na momente da pobegne uz pomoć lukavosti. Katai to NEMA. Ne protiv ako fizički jake ekipe. Jednostavno Sanogo ili Srnić moraju da budu tu da ubijaju igru a Kangva mora da igra napred. Kataija ubaci u 70om minutu ako jurimo rezultat. To je realnost. Ajde sada priče kako sam grobar i minusi. Tralalalalala.
T

Tomaš ue

pre preko 1 godinu

Samo da podsetim..do skoro ste pljuvali Piksija..90 posto ljudi..sto ne zove Kataija..sta bi sad??Sad vam ne valja magico??
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Kakav bre Srnic? Jesi li pri sebi? Postovanje momku, ali on nije igrac za Zvezdu.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Ako je ikako moguce vratiti Miloja za revans, covek bi sa ovim timom igrao osminu LS !
M

Mister Z. Pantic

pre preko 1 godinu

Dokle vise da trosite milijarde i brukate Srbiju ispadajuci od Omonije, Serifa i verovatno Makabija ?!?!?! Ej bree !?!?!? Alo breeee!??!?!
m

milijardeeee

pre preko 1 godinu

brukanjeeeee,jest tolko smo se brulali da smo doveli srbiju do 11 mesta i direktnog mesta u ls xD...nego pazite se vi danas konobara,ti samroci oce da vas roknu....i podsednik mi omonia vi aek nedavnoo xD,mi ove vi petAh tikve xD
G

Gost'

pre preko 1 godinu

Pita navijač čija je ekipa izgubila od Flore i Faunu nikad jačih petlića Fejenerda i moćnog Apoela... Imate vi danas maltežane pa komentariši..
e

eejjjjalooooo

pre preko 1 godinu

aek,samrok,petAh tikvaaaa,mi smo u le barem,vi jos nidjeeee,bice povuci potegni protiv konobaraaaaa,dal se sprema jos jedan samrokkkk,artmedija,tunovi,tikve i tako to videecemooo
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Sanogo je odigrao mnogo ovakvih utakmica I mn je velika steta sto njega nije razigravao vise, I stavio ga od pocetka ili makar za drugo poluvreme, jer se znalo da ce pritisnitu... Sanogo mora igrati od pocetka na marakani! Zasto je Dragovic igrao revans sa Pjunikom? Mnogo velika greska, koja je sad dosla na naplatu. Strucni stab, hm! Morao covek da se pazi celu tekmu, Hm. Ocigledno Ohi ne sme da igra, velika steta... Ulazi Ben umesto njega? Hm. Poziciju desnog beka nismo resili I to je blago receno kriminal. Terati eraka da igra na toj poziciji I urusiti klincu samopouzdanje koje je tek stekao... Hm. Bas imamo jaku ekipu, ali ne vredi kad detalji odlucuju. Kangva se usrala, ali ce se usrati I oni... Samo polako... Napred Zvezda!
Q

Qer

pre preko 1 godinu

Sanogo neznanista
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Nisu Dragovica oni zaobilazili nego se frajer cuvao kartona i duela. Otvorite oci i usi pa mi recite koliko puta je Dragovic pomenut u prenosu, malo cudno a? Samo je figurirao u odbrani, nikakav doprinos, igrao odbranu na 3m od igraca jer je prespor,zato je bilo prostora u 16m koliko hoces. On i Milun u tandemu katastrofa, sve zbog nedostatka desnog beka krstenog pa je Erakovic nasilno gurnut tamo da se muci celu utakmicu.
D

Deda Lux

pre preko 1 godinu

Zanima me zasto nisu igrali Vijeira i Vujadin Savic
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Dokle ce Ohi da "izlazi iz povrede" ? Pa nije ga voz udario !!! Sto je u protokolu ako je nespreman, koga bre lazete vise?! Bitno da su Sanogo, Ben i Katai spremni, dusa mu u nosu posle 40 minuta. Cudi me da nije Krsticica ubacio koji se nespreman rodio.
s

stankovic...

pre preko 1 godinu

...se pobio sa Ohijem u svlacionici,zato mu vise neda da igra u opste,procurela istina!
M

Masal

pre preko 1 godinu

Ljudi, da li smo gledali istu utakmicu!!?? Pešić je totalni promašaj, jer nama ne treba lažna 9-a, nego prava. Pojeli ga štoperi Makabija, više je Ben kao centarfor uradio za 20 minuta. Dalje, 9-a Poire ili kako god, uništio nam odbranu, Eraković na prva dva lažnjaka njegova pao, Milunovića nosio na leđima, Dragović mu nije prilazio. Haziza, 8-ica Makabija, igrač utakmice definitivno, čoveku davali prostora non stop, jer nije bilo zadnjeg veznog ili makar Srnića, da samo njega krpi celu utakmicu (osim asistencija, lomio Rodića kako je hteo). Nismo mogli da se povežemo u veznom redu, Katai u totalnom kontra ritmu itd. I povrh svega toga izgubimo samo sa 1 golom razlike, što je, po mom mišljenju, dokaz da nam fali jakih utakmica, a i da Makabi i nije neki bauk. Bojim se da nas opet čeka čišćenje u LŠ gde verujem da prolazimo... Pod hitno dovesti desnog beka!!!
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Pešić je odigrao super u poredjenju s Kataijem koji je OPET NAJGORI u ozbiljnoj evropskoj utakmici. Ali neka ga. Mi svi smo Sale Katai. Dokle delje grobare, neka ga delje cele Evropa!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Borjan 5.5 Eraković 6 Milunović 6.5 Dragović 5.5 Rodić 5 Kanga 6.5 Kangva 5 Katai 5 Ivanić 5.5 Bukari 7 Pešić 5.5 Srnić 5.5 Sanogo 6 Mitrović 5 Ben 5.5 Stanković 5 Krenuli smo solidno, na poluvremenu smo i pored užasno loše igre Rodića i Kangve mogli da vodimo 4-1 da je Bukari dao ono što je trebalo da se da i Pešić ono što je moralo da se da. U drugo poluvreme ulazimo sa idejom da se bunari i čeka kontra i primamo dva jeftina gola na totalnu dekoncentraciju. U Beogradu samo krenuti isto, po potrebi zameniti Kangu/Kangvu Sanogom, i da ako Pešiću ne ide mora da ulazi Ohi/Pavkov a ne Ben koji više razliku ne pravi ni u domaćoj ligi kada uđe a kamoli u mečevima sa jačim i bržim protivnicima. Desni bek, zadnji vezni pod obavezno. Trenutno u startnoj postavi imamo 2 stranca a to su Kangva i Bukari (Kanga ima pasoš naš) i voleo bih u perspektivi da vidim oba stranca na bekovskim pozicijama. Rodić je toliko limitiran igrač da je to neverovatno a ispada kao Roberto Karlos u ovoj našoj raspaloj ligi sa protivnicima ranga ispod drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije... Oba strana beka pod hitno, i Edmund Ado za rotaciju sa Kangvom.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Borjan 5.5 Eraković 6 Milunović 6.5 Dragović 5.5 Rodić 5 Kanga 6.5 Kangva 5 Katai 5 Ivanić 5.5 Bukari 7 Pešić 5.5 Srnić 5.5 Sanogo 6 Mitrović 5 Ben 5.5 Stanković 5 Krenuli smo solidno, na poluvremenu smo i pored užasno loše igre Rodića i Kangve mogli da vodimo 4-1 da je Bukari dao ono što je trebalo da se da i Pešić ono što je moralo da se da. U drugo poluvreme ulazimo sa idejom da se bunari i čeka kontra i primamo dva jeftina gola na totalnu dekoncentraciju. U Beogradu samo krenuti isto, po potrebi zameniti Kangu/Kangvu Sanogom, i da ako Pešiću ne ide mora da ulazi Ohi/Pavkov a ne Ben koji više razliku ne pravi ni u domaćoj ligi kada uđe a kamoli u mečevima sa jačim i bržim protivnicima. Desni bek, zadnji vezni pod obavezno. Trenutno u startnoj postavi imamo 2 stranca a to su Kangva i Bukari (Kanga ima pasoš naš) i voleo bih u perspektivi da vidim oba stranca na bekovskim pozicijama. Rodić je toliko limitiran igrač da je to neverovatno a ispada kao Roberto Karlos u ovoj našoj raspaloj ligi sa protivnicima ranga ispod drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije... Oba strana beka pod hitno, i Edmund Ado za rotaciju sa Kangvom.

draganprelec66@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ma kakva sestica za Stankovica trebalo mu dati nulu posto je nula od trenera

draganprelec66@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ma kakva sestica za Stankovica trebalo mu dati nulu posto je nula od trenera
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Igraci u sredini nisu znali sta igraju, ne krivim igrace ali ni promil. To sto smo spori pozadi u bloku opet nisu igraci krivi, znalo se odavno da smo pozadi suplji, to sam pricao i posle Radnickog, ko god je presao pola u nasoj ligi nam je napravio gol sansu. Kanga i Kangva mogu da igraju samo ofanzivno u domacoj ligi gde nas niko ne napada, to smo znali svi ali samo "Mister" nije. Izmene katastrofalne, one neiznudjene. Pa komentatori utakmice su videli gde su problemi, ON nije ili je samo sujeta u pitanju. Toliko o treneru i taktici za jake evropske utakmice protiv tima koji te napadne onako kako te napao Makabi. Nadam se da smo se sad malo spustili na zemlju i shvatili da su prava Evropa i domaca liga, nebo i zemlja.
G

Gvozden Ue

pre preko 1 godinu

Sad je bar kristalno jasno koliko je nasa liga amatersko takmicenje i koliko nije realno to sto se zvezda forsira po svaku cenu. Vcrs je u barazu za ligu sampiona utakmicu prelomio igrac iz druge francuske lige, pametnom dosta.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Zašto nisu igrali Falco, Bakajoko, Spiridonović, Rišario Živković?
G

Gost istina

pre preko 1 godinu

Sva tri gola bi pravi golman odbranio.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Tačno 100%. Borjan se vratio na nivo od pre godinu dana. Tako je i protiv Omonije primio gol iz kornera...
M

Marko235

pre preko 1 godinu

Teren ne laze. Bez Sanoga, Zvezda je u kanalu. Upravo, mislite o tome. Takav igrac se ne moze naci na trzistu. U celoj Evropi postoje mozda 3-4 igraca takve fizicke snage kao Sanogo. A oni kostaju 30+ miliona, tako da pustanje Sanoga da ide znaci da Zvezda moze da zaboravi na ozbiljnu ulogu u Evropi koju je imala prethodnih godina. Sanogo je kljucni igrac Zvezde. To se veceras videlo. Kad njega nema ispred odbrane u evropskim utakmicama Zvezda nema sta da trazi. Zvezda prosto ne moze da uspostavi pas igru bez Sanoga. Prosto tim je van ravnoteze. Osudjen na napade u talasima protivnickih ekipa.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ovde sam nekad pisao u detalje kako sam ga gledao uživo na Bernabeu. Tresao je Modrića ko slinu. Bilo smešno. Gorostas. Izgleda kao div pored ostalih. Da je bio maaaalo brži i da je ranije sazreo igrao bi u vrhu ekipa lige petice. Isto kao i Kanga. Nije se sve poklopilo jednostavno da bude prevlik za Zvezdu. Nipodaštavamo neke strance stvarno. Benčuga danas opet zamalo čudo. Svi igraju sa više herca od Kataija. Danas da je počeo Sanogo u dublu sa Kangom i da je Kangva igrao napred umesto Kataija bi uzeli ovu tekmu 0:3.
A

Aj polako

pre preko 1 godinu

Sanogo jeste falio sinoć i to je najveća od više grešaka trenera, uz forsiranje rekreativca iz Srbobrana. Ali on nije kvalitetan na lopti, nema dobar pas i zato je limitiran i nikada ne bi napravio jaču karijeru od one koju je imao.
U

Upitnik

pre preko 1 godinu

Koliko mrznje na jednom mestu,sram vas bilo
a

amado

pre preko 1 godinu

Mustafa je Bukari za Mitrovica, jaci je, brzi je...konkretniji...njega ne sme da zapostavlja.
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Ima nas navijaca Crvene Zvezde sta smatramo da Ohi nema kvalitet za Zvezdu prodajte ga!!!
s

si8e82j

pre preko 1 godinu

deki je realno zasluzio ocenu jedan
N

NDCZ

pre preko 1 godinu

Čemu panika i klasično nama karakteristično pljuvanje? Biće 2 ili 3 razlike na Rajku, i 23.8. u ovo vreme ću vas pitati, gde ste pljuvački...
L

Luja

pre preko 1 godinu

Stankela je za čistu jedinicu. Smešna ocena koja mu je data u tekstu.
M

Misteriuuu

pre preko 1 godinu

Igras se sa LS, CZ i Milion navijaca zbog ega i Ohija? Pa da si Ronaldo 1 i 2 znas ti sa kime se ti kacis???????? Podrska je bila 10000% ali danas si ga preterao.
о

окнарб

pre preko 1 godinu

Управа напоље!имали сте довољно времена да доведете још појачања па по цијену да оде Иванић,Митровић није појачање за Европу,Катаи нема снаге ни за пола сата ,Кангва очајан у одбрани.Вољство су просули у 1о мин,а играли су добро 1о мин.Смањити им плате,зар их није срамота радника којима је мала плата ,за Звездин се дрес бори до задњег .Млако смо играли ,остављали пуно простора играчима Макабија.Хазизи да игра за рапрезентацију Србије би уз Тсдића био најбољи играч.Шери одличан иако није млад.Макаби има три добра играча,али изузетно су брзи ,брзо преносе на половицу противника ,а ми станемо и када имамо вољство.У реваншу 2 2 или 1 1 реално
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

E al tacno zamisljam Mrkelu koji gleda ovog Pjeroa i kaze ma koj ce nam imam Pavkova, isti igrac... Pocinjemo bez desnog beka i zadnjeg veznog u gostima, Kataijem van forme i terajuci Rodica da se trosi trceci na Borjanova ispucavanja gore. Imas Ohija na klupi ubacujes Bena. Spetljao se Deki, prekombinovao, uljuljkan rezultatima u domacem prvenstvu, rezervni igraci nespremni usled gomile odlozenih utakmica u prvenstvu, u kojima bi bilo rotacija. Nije sramota ni izgubiti neki bod u prvenstvu bar dok ne udjemo u LS, posebno jer je Partizan izgubio dosta bodova. Ali ajde, puna Marakana, verujem u prolazak.
C

Chery10

pre preko 1 godinu

Inace ovaj Makabi je prosle godine izgubio od Union Berlina sa 3-0. Ne tesimo sami sebe da je ovo kao neka opasna ekipa ali su za nas Real Madrid.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Jeste to isti makabi, ali igraci nisu isti
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Pa i Real je izgubio od Serifa pa su osvojili LS, jel to znaci da je Serif najbolji tim u Evropi...kakva je to logika covece...
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Mnogi su prizeljkivali ofanzivnu postavu, ja bas i ne. Bez zadnjeg veznog. Kanga , Kangva i Bukari imaju po 45 kg i losi su defanzivci. Katai i ne igra odbranu. Veliki rizik, moglo je otici na bilo koju stranu, 3-0 za njih ili 4-1 za nas. Morao je Sanogo igrati makar uci na poluvremenu kad se videlo da sa Makabijem nema sale. Razbili su nas snagom na sredini terena, cvrsci u duelu i tu su odneli prevagu. I nije bio problem ni Milunovic ni desni bek kao sto su svi pisali danima vec riskantna igra bez zadnjeg veznog i "neuhranjenost" nasih veznih igraca za ovaj nivo fizikalija i duela na sredini terena. Pored toga nema se sta zameriti igracima, dali su sve sto su imali. Makabi jaci nego sto sam ocekivao. Taktika im neka cudna, jurnu svim silama prvih 20-25 minuta i onda se povuku do kraja poluvremena na dopunu baterija. Ali na Marakani su padali i mnogo jaci timovi od Haife. Ocekujem nivo " ludnice" i atmosferu kao protiv Krasnodara. A tada...
Z

Zvezdale11

pre preko 1 godinu

Mislim da je nažalost dvomeč rešen ovde. Maksimum u BGu što možemo biće remi. Imali smo šansu da izvučemo bolji rezultat. U svakom slučaju sledeće godine svakako idemo u LŠ.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre preko 1 godinu

Da smo sa Makabijem kojim slučajem igrali 2. ili 3. kolo, a ne ovo poslednje koje je "biti ili ne biti", oduvali bismo ih kao buldožer straćaru. Ulog i ogroman respekt prema rivalu učinili su da onako uđemo u meč. Ovaj protivnik je plitak potok za nas, a ako nismo u stanju da ih pobedimo sa 2-3 razlike, LŠ i ne zaslužujemo. Velikom Benu zahvaliti se na svemu, ono krilo iz Radničkog je još zeleno za ovaj nivo. Sanogo pre Kangve, a ako Bukari ne bude mogao u revanšu, Kangva umesto njega jer čovek igra u napred, ne gleda pozadi.
Š

Šteta

pre preko 1 godinu

Od početka sezone Katai igra drugog napadača. Ne znam, daleko je ulinkovitiji na levoj strani. Konačno imamo Bukarija po desnoj i sad opet gubimo levu stranu njegovom novom pozicijom drugog napadača. Ne znam čemu drvlje i kamenje na Kangvu i Kangu. Neki kažu mogao je Sanoga uvesti da čuva rezultat, a onda bi bilo nekih koji bi rekli a evo ziheraša čuva rezultat.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Prvo neverovatno je da igrači Zvezde kojima je prvenstvo u toku deluju fuzički nespremno za ovaj malo brži fudbal. Eraković pada na travu ja sam mislio već da je kolabirao koliko ne može da izdrži intenzitet utakmice. Katai i Ivanić su se takođe dosta mučili sa tempom, delovali su kao da igraju u brzini ispod potrebne. Izgleda da mi stvarno igramo najsporiji fudbal u evropi. Drugo Zvezda nema zadnjeg veznog i desnog beka što je nedopustivo za ovaj nivo fudbala. I treće Pešić je špic za domaću upotrebu, daće on 20 ak golova nedoraslim domaćim timovima ali kad god bude stani pani promašiće kao i danas, kao i u prvom mandatu uostalom.
J

Joca CZDS

pre preko 1 godinu

Svi su generali posle bitke, čitam komentare i po tome mi smo nikakva ekipa, jeste odigrali smo slabo ali i pored toga smo dali dva gola i ostali u igri za prolaz dalje, podrzite ekipu i budite uz nju, Marakana će progutati Makabi a mi ćemo ih nadigrati u ući u LS, puna podrška za Dekija i ekipu, Napred Zvezda
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Veceras se veoma dobro videlo da Sanogo ima ogroman uticaj na igru Zvezde u Evropi. Kad je on usao u igru Zvezda je lako uspostavila pas igru i stabilizovala odbranu. Pre toga na sredini katastrofa. Tri pasa nismo uspeli da spojimo. Takodje, Katai sad vec standarno los kada se igraju ozbiljnije utakmice. Nazalost veceras i Ivanic los. Ivanic igra najbolje kada je Sanogo iza njega. Jer mu Sanogo uliva ogromnu sigurnost. Koliko mi se cini Stankovic planira da otera Sanoga, sto je prava katastrofa za ekipu. Ti crnci mogu da igraju do 40. A Sanogo ima tek 35. Jos makar dve godine on moze da igra Evropu sa Zvezdom. Igraca takve fizicke snage za te pare Zvezda nece naci na trzistu. Tako da je njegov odlazak nenadoknadiv za Zvezdu. Kada se dodje na ozbiljan evropski nivo fudbala Sanogo je kljuc odbrane Zvezde. Terzic i Stankovic treba malo da mucnu glavom inace ce izgubiti kljucnog igraca za Evropu. Ado nece moci da odmeni Sanoga. Osim toga Sanoga za godinu mozete da gurnete i na stopera. Tako da bilo bi jako skupo za Zvezdinu igru da se Sanogo skloni. Radi se o klasi i fizickoj snazi koja u Srbiji nije vidjena u zadnjih 30 godina.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Vremenska prognoza za utorak: Kisha sa pljuskovima...Uzas! Prvo teren je pun rupchaga a drugo dovidjenja Katai i Ivanic u revansu. To ce biti gladijatorska bitka u blatu a ne nesto brzo i leprsavo.
C

Coan01

pre preko 1 godinu

Koliko se videlo u drugom poluvremenu da nam je falio Ohi...Pa jedino su on i Pavkov mogli da pariraju Planiću i Laviju u skoku,Pavkov je povređen a Ohi poveden da vidi Izrael.turistički?Ovaj Stanković mi nije jasan,2 puta nas je koštao plasmana u Ligu Šampiona i nikakvu pouku nije izvukao iz toga i on opet radi po svome,pa stvarno mi nije jasno šta mu je Ohi toliko skrivio da mu ovako vraća
O

Optimist

pre preko 1 godinu

Stanković je trener ina za sve vas, zato tišina
T

Tuhel

pre preko 1 godinu

Šteta zbog poraza,Borjan polako treba da ustupi mesto Popoviću ili nekom mlađem golmanu.KATASTROFALAN je bio večeras.On je bio glavni krivac i protiv Šerifa u oba meča.Valjda će se dozvati pameti do revanśa.
C

CalcioRomantika

pre preko 1 godinu

Ovde je najtuznija prica sto je Zvezda prvi ozbiljniji mec odigrala tek nakon 7 utakmica. Pametnom dosta.
D

DejoStankovic

pre preko 1 godinu

ne brinite se deco ništa , spremam specijal za revanš !!
j

jajjajajaj

pre preko 1 godinu

Ja ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i ostali, malo pre na Areni pricaju posle utakmice Milunovic odlican u odbrani hvale ga odlicno pojacanje, kod prvog gola prosao pas za gol njemu kroz noge, posle minut prekrsaj na 16, ko zna koliko netacnih pasova i izbijenih lopti bespotrebno, izgubljen duel kod drugog gola, bas nista nije pokazao, Erakovic nije za beka, na svojoj poziciji bi sigurno bio duplo bolji od Milunovica, a mislim da i Dragovicu ne odgovara igra sa njim, jer je Dragovic navikao da ostaje pozadi i bolje se razume sa Cupom koji u vecini slucaieva iznosi loptu i vrsi presing na protivnika, a sada to radi Dragovic i vidi se da ne stima odbrana
j

jajjajajaj

pre preko 1 godinu

Ja ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i ostali, malo pre na Areni pricaju posle utakmice Milunovic odlican u odbrani hvale ga odlicno pojacanje, kod prvog gola prosao pas za gol njemu kroz noge, posle minut prekrsaj na 16, ko zna koliko netacnih pasova i izbijenih lopti bespotrebno, izgubljen duel kod drugog gola, bas nista nije pokazao, Erakovic nije za beka, na svojoj poziciji bi sigurno bio duplo bolji od Milunovica, a mislim da i Dragovicu ne odgovara igra sa njim, jer je Dragovic navikao da ostaje pozadi i bolje se razume sa Cupom koji u vecini slucaieva iznosi loptu i vrsi presing na protivnika, a sada to radi Dragovic i vidi se da ne stima odbrana
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

bakcete se glupostima jedini razlog lose odbrane je Milunovic I samo on. isto je bio takav i u LS primali smo 5 golova zbog njega itd
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Nema mjesta kritici i pljuvanju...jer Makabi sigurno nije tu sto ne zasluzuje, vec naprotiv ekipa skrojena od fantasticnog trenera da igra brz i moderan fudbal. Ozbiljno izbalansirana ekipa, sa par sjajnih igraca, ali isto tako evidentno da nemaju dugacku klupu i tu je mozda sansa da ih u revansu zavrsimo na misice. Steta sto ovog Ada nismo imali ranije i da je u onoj svojoj formi...jer upravo takav tip igraca je falio Zvezdi veceras da kulturno odradi ovo poluvrjeme i mirno doceka revans. Pohvale i dobre ocjene idu prije svega Kangi, i on je uvjek bio igrac koji preuzima odgovornost i daje snagu ovom timu. Milunovic u pocetku utakmice i do prvog gola nesiguran, ali je onda izdominirao i pokupio i zaustavio sve sto je bilo do njega. Katai bio dobar naravno, do mementa kada ovakve utakmice uzmu danak i potrose ga i ostave bez snage. Pesic isto kao i Katai...nespreman jos za 90 minuta i ne moze da izdrzi ovako vosok tempo kakav su nam priredili Izraelci. Ivanic ispod njegovog nivoa i veceras malokrvan i bez konkretnog ucinka na igru. Kangva ispod prosjeka, ali decko koji moze da trci dvije utakmice i umije da zadrzi i smiri loptu. Erakovic i ako na svojoj neprirodnoj poziciji, skoro dobio sve duele i sigurno zasluzuje dobru ocjenu. Bukari najzasluzniji za ova dva gola veceras i uopste za sve dobro sto se desvalo u fazi napada...samo steta za onu sto postotnu priliku sto je nije realizovao i pretvorio u cist gol. Izmjene necu komentarisati, jer nam nista dobrog i konkretnog nisu donjele i ovakva utakmica najbolje pokaze na koga se moze racunati i osloniti kada je Zvezda u pitanju.
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Nekako mi je najtužnije što sam unapred znao kako će utakmica teći i koje će izmene biti. Znao sam da će naši da promašuju zicere koji ni pod razno ne smeju da se maše, znao sam da će Stanković da pokuša da zatvori utakmicu istog momenta kada bude imao povoljan rezultat i da će nam se to obiti o glavu, kao što sam znao da nam ulazak Srnića ne gine. Sve je to već viđeno i očekivano. Verujem u prolaz, ali baš teško veče za nas.
O

Optimist

pre preko 1 godinu

A kažite odmah kakva će utakmica biti u revanšu da ne moramo da idemo na stasion
I

Ime, kme ...

pre preko 1 godinu

Što ne reče pre meča, kada si sve to znao? Mislim, ništa ne bi promenio, ali ... ZNAO SI.
C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

Da je bar zatvorio na vreme, ne bi izgubili....on je kod 2:2 izvršio izmene, trebalo je već kod 1:2....
!

!?!?

pre preko 1 godinu

Najgore od svega je što nije pokušao da zatvori utakmicu cšto se slepo držao postavke iz prvog poluvremena, da je ubacio Srnićs umesto Kangve ili Ivanića ne bi izgubio utakmicu.
H

Hellas

pre preko 1 godinu

Ben je znalac, šteta što je izgubio na hitrini
s

stankoviću, brate

pre preko 1 godinu

Pobedio nas Stanković, opet. Prosto čovek ne zna odakle da počne... Sanogo umesto Kangve je morao da počne. Umesto Pešića ubacuješ Ohija majstore. Verujem u prolaz u LŠ. Da sam na mestu uprave, pustio bih ga do svetskog prvenstva, onda bih lepo vratio Milojevića, i da čovek ima dovoljno vremena da za vreme te pauze i kasnije prvenstvene lepo uigra ekipu kako bi mogla da pokaže pun potencijal u evropi. Do tada će Ado da uhvati formu, uz desnog beka i tvrdu igru koju je Miloje gajio, ovo bi bila opasna ekipa. Sa kakvom ekipom je on pravio čuda, a ovaj sa spejs šatlom ispada od Omonije, Šerifa i ovih...sad je valjda shvatio da u revanšu počne sa Sanogom i Pavkovim. Pa ako zatreba da ubaci odmorno Kangvu i Pešića.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Normalno. Čovek se uči na /u Zvezdi. Nikoga nije vodio,nema iskustva itd.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Smarate više s Milojevićem. Da smo kojim slučajem večeras pobedili a vrlo lako smo mogli, jer smo pobedili sami sebe sad bi se pisali drugačiji tekstovi, te ofanzivna Zvezda, te sjajni Kangva, te bravo Deki, te trenerska veličina i ostale stvari.
N

Nikola104

pre preko 1 godinu

Pogodio si sve. Sanogo je kljuc igre Zvezde u Evropi. A taj tihi gorostas je zahvaljujuci treneru Stankovicu pred odlaskom iz Zvezde. Apelujem na Terzica da se umesa, izgubicemo suvo zlato ispred nase odbrane. Takav igrac u Zvezdi nije igrao zadnjih 20 godina. Takva fizicka dominacija donosi ogromnu sigurnost u velikim utakmicama. Srnica, Kangvi, Magika je kolko hoces na trzistu, ali Sanogo je samo jedan. Takvog igraca ne mozes da kupis, ako imas budzet 50 miliona ko mi. Prava je sreca sto smo igrali protiv Jang bojsa i sto smo ga uzeli. Samo da ga ludi Stankovic ne otera. Ali znajuci Stankovica sve je moguce.
s

stankoviću, brate

pre preko 1 godinu

Naučio se dosta. Slatke muke, na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača. Ok. Pokazao je sve. Makabi će da igra na kontru, ovo je za njih najbolji rezultat.
S

SamoTi

pre preko 1 godinu

Jači smo, prolazimo!
Б

Бозон

pre preko 1 godinu

Колики је спин "некласичне честице" по имену Канга? И зашто нема масу?
E

Ekspert

pre preko 1 godinu

Ma taj Kanga dao onomad par dobrih golova i to je to. Prespor i bezidejan igrač.
U

Uciteljsko naselje

pre preko 1 godinu

Prvo prodate Gajica i upadnete u paniku sa desnim bekom zbog par stotina hiljada evra. Onda vam ponude ovog Pjeroa, a vi ga ladno odbijete i mazete nam oci sa Siljom. Ado nije licenciran na vreme. Vracate Milunovica i remetite tandem Dragovic - Erakovic. Ohija nema ni na mapi, a vidjaju ga ljudi po gradu kako seta sa porodicom, navodno povredjen. I mister i terza i mrkela dovidjenja prijatno. Lecite bre komplekse negde drugde i za manje pare.
U

Uciteljsko naselje

pre preko 1 godinu

Gobelja, Srnic, Krsticic na tribinama, Ben od stotinu ljeta, Pavkov rekreativac itd...neverovatno...da li ce neko nekad u Srbiji ponuditi ostavku?!
U

Upitnik

pre preko 1 godinu

Hoces plakati kad prodjemo?
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Bravo decko, apsolutno tacno sve. Kad se setim sa kakvim timom je Miloje usao u LS, 2x, najezim se, pa jos od prvog kola. Duplo slabiji tim.je imao ali je bar znao kako postaviti i nije bio sujetan poput "Mistera"
U

Uciteljsko naselje

pre preko 1 godinu

Borjan-Rodic, Dragovic, Erakovic, Gajic- Ado(sanogo), Kanga(kangva), Katai, Ivanic, Bukari-Pierrot...eto, toliko je jedostavno. Al jbg onda nema taljenja, menadzera i slicno.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Ne stizem da pratim nas fudbal bas u poslednje vreme; na koga mislite kad kazete mister? Na Stankovica?
k

kikok

pre preko 1 godinu

za šta šestica borjanu? što je prestojao meč na golu? očajna utakmica od njega ocena 4
K

Katanacio

pre preko 1 godinu

Kanga svaku loptu preda u noge protivničkim igračima.
b

bxbjskkosbavacakllldnd

pre preko 1 godinu

Nismo imali ono o cemu je Stankovic non stop pricao - balans u igri. Nismo imali defanzivnog veznog, nismo imali normalnu izmenu i nismo imali plan B. Od 70 min utakmicu igrala ekipa koja se nije videla ni na treningu. Mora druga postavka igre u Beogradu i mora da postoji plan B od 70 min jer oni nakon toga ne mogu da izdrze.
P

Psy

pre preko 1 godinu

Crvena Zvezda- jedino drzavno preduzece koje Cicvu nije unistio.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Borjan totalna katastrofa,Milunović je doveden da ne bi primali ovakve golove,a u Beogradu će Makabi dobiti pet komada lagano.
G

Gga88

pre preko 1 godinu

Pesic je vezara jedno veliko nista. Srammo je sta rade Milanu Pavkovu izmisljaju viruse itd,pivski stomak samo da bi igrao miki maus ili ti silja
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Od Šilje imaju kintu, prosto
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Sve sam napisao danas. Šta da vam radim.
G

Gost idi

pre preko 1 godinu

Nisi vajda čak i ti uspeo da pogodiš nešto?
R

Rad stvara fudbalera

pre preko 1 godinu

Bukari 7, Srnic 6 a Milunovic 6?? Nema logike, Bukari je bukvalno par puta nesto kao istrchao(Srnica bas kao I Kangvu nisam ni video)dok se Milun borio sa medvedom.. Bice bolje u revansu, Sanogo je klasa!
D

Docccaaa

pre preko 1 godinu

Niko iz odbrane nije zaslužio prelaznu ocenu. Eraković je kriv za prvi gol bukvalno se sklanjao da se protivnički igrač namesti za šut, a pre toga je Rodić promašio loptu. Milunović je kriv za drugi a kod trećeg su i Milunović i Dragović zakasnili u blok. Takođe je i Borjan mogao bolje, mada je imao jedno jako dobro istrcavanje.
f

fa

pre preko 1 godinu

Nije se Erakovic sklanjao- na prvu je krenuo o blok, ovaj nije odma osutao i Erakovic izgubio ravnotezu i pao nazad (da je jaci ne bi bilo ovog jbg), tako da nije bjezo nego malo nesrecno pao
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Kod trećeg gola su Eraković i Dragović čuvali belu tačku, a Milunović ostavljen sam na 5m...kod drugog gola su svi ispali kao iz voza zbog prodate lopte čini mi se Kangwe
R

Riki93

pre preko 1 godinu

Rodić rupa
G

Gost112358

pre preko 1 godinu

Falio Sanogo u veznom redu. Kanga x Kangwa je previse fizicki slab i ofanzivan duo za ovakvu utakmicu. To je bila kljucna greska, za nauk nadamo se.
s

smf

pre preko 1 godinu

Kangwa i Ivanic katastrofalni veceras. Promasene izmene i poraz koji ide Stankovicu na dusu. Steta, popustena velika prilika. Makabi solidna ekipa koja igra brz i napadacki fudbal. Kako bi nama legli njihov desni bek, zadnji vezni(Ali) i ovaj njihov Lukaku za sirotinju.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Kanga opet prokockao sijaset lopti. Ne možemo da imamo pleja koji gubi lopte i koji se boji da uđe u duel. Bolje Sanogo umesto njega.
K

Kanga je

pre preko 1 godinu

dao gol, ako niste primetio
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Kingsa Kangwu ste ocrnili bespotrebno, daleko od toga da je bio najgori. Nije danas bio gori od Ivanica, Rodica i Kataija, ali njima verovatno ne smete da se zamerate
G

Gos

pre preko 1 godinu

Kangva je danas bio daleko gori i od Ivanića i od Kataija. Ova dvojica jesu bili neprimetni ali je zato Kangva bio primetna opasnost po naš gol. Potpuno drugi igrač u odnosu na onog koga smo gledali od starta sezone, ubedljivo najlošija partija koju je imao i koju mislim da će imati u nekom dužem narednom periodu.
S

Sasa 79

pre preko 1 godinu

Vec danima pisem da je neozbiljna ekipa koja u borbu za LS ide bez zadnjeg veznog i desnog beka. Ekipa koja u sastavu ima Srnica po kvalitetu nije mogao da igra ni u spanskoj drugoj ligi i Gobeljica koji nije ni fudbaler. Fizicka sperema naspeam Makabija smesna. Trenerske odluke diletantske. Makabi nije iz ling long lige. Mislim da je i budali jasno da Mitrovic ne moze da igra po desnoj strani. Sve kada se sabere mozda i bolje da ne udjemo u LS pa da nas sa ovom odbranom gde se Milunovic i Dragovic trkaju ko je sporiji opet prumali po 5-6 komada.
J

Jaci smo

pre preko 1 godinu

Bez Cupe. Molim vas da ga prodate do revansa.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Zbog izmena i cinjenice da je špica igrao Ben a pravi špic mu sedeo na klupi, Stankovic zasluzuje 4.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Potpisujem. A zbog cinjenice da u 55om minutu uvodi Srnica i izvodi Kataia pa onda prima gol bas onakav kakav Srnic treba da zaustavi ocena 3
B

Bg

pre preko 1 godinu

U revansu Sanogo u sredinu sa Kangom i Kangvom a Ivanic levo, u spicu umesto Pesica Pavkov. Pa neka dzokeri budu Katai i Pesic.

Владимир Марковић

pre preko 1 godinu

Ovu utakmicu je izgubio Stankovic, poceo mec sa ofanzivnom postavom bez Sanoga i tu se vec vodelo da duva, igraci su cekali kontre, a ovako ofanzivna postava je trebala da napada, ili napad od pocetka ili zatvorenije sa Sanogom. Druga greska bila je kad je ubacio Srnica opet umesto Sanoga, jasno se videlo sta je zeleo ali nije proslo ovaj put. Treca greska su sve izmene u ofanzivi kada se videlo da onakva postavka u napadu ne moze da da gol pa da se igralo jos 90minuta, svi igraci koji su mogli nesto da promene su izasli. Mali Mitrovic vidi se zelja ali vidi se i da treba jos da radi za pocetak u superligi pa kasnije ovaj nivo, ali mislim da moze biti od njega nesto. Kangva veceras kriminalan, igrac koji me je do sad odusevljavao kako je igrao veceras katastrofa. Ne znam zasto je ohi toliko sklonjen iz tima i da ubacuje Bena pre njega cije je vreme proslo, a i poznato je da Pavkov ima bar jednu povredu po sezoni ili onaj njegov pad kad imas utisak da ni ne trenira, zato mislim da nam Ohi treba.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Milunović je dobio nisku ocenu a Rodić visoku u odnosu na prikazano. Darjane lepo napiši da su naši najbolji igrači po merilima vas novinara, navijača a i trenera odigrali jako lošu utakmicu a to su Borjan, Dragović, Rodić, Ivanić i Katai. Kangwu je ubila trema jer nikad nije igrao fudbal na ovom nivo. Naš najbolji igrač je bio Bukari a Eraković, Milunović, Kanga i Pešić su odigrali utakmicu na gornjoj granici svojih mogućnosti i oni puno bolje od ovoga nemogu ali zato ovih prvih koje sam nabrojao itekako mogu i ako u revanšu odigraju na svom nivou prolazimo dalje a ako budu igrali kao večeras ispadam. O treneru i izmenama ne bih ništa pisao. Neki drugi put.
P

Prodajte sto pre

pre preko 1 godinu

Čupu, ko Boga vas molim.
i

idemoo

pre preko 1 godinu

Jednostavno Crvena Zvezda u veznom redu ima samo dva igraca Kangu i Kangvu i kad ne postoji opcija za ofancivnog veznog sve puca sto se i videlo u svim utakmicama u evropi. Bez zadnjeg veznog ni do maxija.
G

Gostионица

pre preko 1 godinu

Магика опет ниђе. срећа па онај шут код гола закачи Пешића, у супротном, ухватио би је онај амер на голу ко крушку.
D

Djole 030

pre preko 1 godinu

Stankovićev poraz. Izmene ubile Zvezdu. Srnic ko da mu kum a Ohi najgori neprijatelj. Jedan je Milojevic. On bi sa ovim igračima poveo 2-0 i lagano zatvorio utakmicu. Dejane ni jednu jaku utakmicu nisi dobio. Nadam se da ćemo u revanšu zbog publike proći.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Драги моји Звездаши, ово хорско нападање одређених играча после сваке утакмице и сваког исхода, стварно није у реду. Ево сад се сви ухватише за Милуновића и Пешића. Пешић човек који је душу дао на овој утакмици, океј, нашао се тамо и дао гол случајно, али потписујем да се ни Томане, а ни Диони не би нашли ту да их погоди лопта. Човек се не крије, увек је у центру догађања и иде са 100%. Код другог гола је вукао лопту бар 30 метара и дао феноменалан пас, али то нико није приметио. Колико се отварао, колико се пута вратио... Па и код оне шансе коју је промашио, како се је у пријему избацио штопера, феноменално. Креће се, ради, одиграва дупле, све. И не ваља. Да је странац, рекли би најбољи страни нападач икад у Звезди. Али овако само пљувачина. А нико неће рећи да је на пример Драговић одиграо можда најслабију утакмицу у професионалној каријери, не само у Звезди? Наравно пуна подршка за њега и ни најмање не сумњам да ће показати класу у реваншу. Иста прича и за Иванића. Али ето, битно је само да се оплете по Милуновићу и Пешићу, ајде овај први је играо од сјаја до очаја, али Пешићу стварно више не знам шта замерате и зашто стално тражите новог шпица. Није довољно учешће код оба гола у утакмици где је одсечен и још један улазак у добру шансу. Хоћете Анрија? Слажем се наравно да је требао да га замени Охи, који је добар играч, а не Бен, али Пешић је заслужено први шпиц, голгетерски је ту негде са Охијем, а мало је комплетнији фудбалски.
C

Cccccc

pre preko 1 godinu

Okretanje stvari je poznata stvar, iskustva vidim ne manjka! Niko ne kaze da Pesic nije najbolji izbor od ovoga sto imamo! Poenta price da je trebao da dodje Spic ubica koji bi bio placen da daje golove! Ne znam da li si primetio razliku i video razliku, a ovi su jeftiniji! Cak ne mislim ni da su spicevi Makabija dobri za Zvezdu, vec moramo imati jos bolje!
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Decko Pavkov je izmislio fudbal za tog Svrlju Pesica..
У

Уо

pre preko 1 godinu

Па кажем ја, треба Анри, јер у оваквој поставци, где је потпуно одсечени шпиц учествовао код оба гола, више би урадили Анри и Зуба Роналдо, можда би предриблали 5 играча и ушли у гол. Па би се можда ви задовољили? И не, нападач Макабија није бољи од Пешића, нити има приближну каријеру, само је његов тим са лакоћом долазио до казненог простора једно 30 пута вечерас.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Па кажем ја, треба Анри, или Зуба Роналдо. Само они би вечерас у овој поставци урадили више. И не, шпиц Макабија није бољи од Пешића, нити има приближну каријеру, само ето имао је вечерас тим, који је бар 30 пута са лакоћом дошао до казненог простора.
x

xxxv

pre preko 1 godinu

Ma sta je uradio, gol je sreca i obicno kada pogodi lopta tvog igraca ili je uspori ili skrene van gola. Sada da se odbila lopta od Pesica pisao bi ovde kako je izblokirao cist gol Kataija. Jeste imao tu jednu akciju i stvarno znajuci njega je odusevio kako je prosao ali je i promasio. Ispada da je on zasluzniji za drugi gol od Bukarija i Kange... Bukari je najzasluzniji za sve sto je uradjeno, nema veze dal je to samo zbog brzine kako neko kaze, jer brzina je sve sada u fudbalu. Covek nije imao pomoc od Cupe isao je na celu stranu i na dvojicu i na trojicu igraca. Pesic nije ni jedan vazdusni duel dobio, mozda ga hvalis za onaj promasaj sa par metara kada je opet Bukari probio i kad je ovaj Pesic promasio cistu loptu i ako je sudjeno da je presla lopta gol aut liniju. Mozda i jeste nas najbolji spic ali to je tek bruka kada smo mogli i bilo je reci da se dovede brzi spic koji zna nesto jedan na jedan. Da se ne lazemo onaj iz Cukarickog Badamosi da je doveden za Pesica je izmislio fudbal i dao bi gol veceras mozemo da potpisemo, barem jedan gol. A Zvezda je tek sa parama i LS mogla da dovede spica koji bi bio bolji od njih dvojice zajedno samo da nisu pravili kombinaciju zna se i ko. Mora da igra Mustafa da je bio na suprotnoj strani videlo se da Makabi ne moze da se brani od brzih igraca, i naravno ako se prodje obavezno jos jedan igrac brz kao Bukari i Mustafa na spicu bilo bi idelano ali i na krilu
l

los

pre preko 1 godinu

Milunović je bio najbolji u odbrani, zašto mu se stalno traže mane.. Roda kao da nekad nema snage ni za jedno poluvrijeme, ozbiljan problem sa kondicijom. ne vidim da je Pešić nesto toliko dobro odigrao, a ono kada nije htio da proigra Bukarija jer ovaj nije njega jednom u prvom poluv je bruka, ima li sta gore od sujete? Kad se sve sabere i oduzme s obziorom da je danas malo ko imao svoj dan, da je Ivanić bio ispod prosjjeka, Kangva.. biće bolje u BG, i da Ohi nije lošiji spic od Pesica i definitivno je bolji od Bena koji nije na nivou od ranije. Al idemo dalje!
s

strasno...

pre preko 1 godinu

Cuj najbolji u odbrani ahahahhahah
L

LauferBg

pre preko 1 godinu

Katai i Ivanic... ozbiljno trose kredit toliko su spori za ozbiljan fudbal, a imaju brda kredita u Zvezdi, greska stankovica sto nije poceo sa Sanogom i Srnicem na zadnjem veznom kao osiguraci... druga stvar Deki ozbiljno gresi sa tajmingom izmena, trebao je u 46 da mu udje Srnic ne kad smo gol primili, Ista greska kao protiv Pjunika kad nije Dragovica vadio napolje da ne bi dobio karton koji mu preti suspenziju... Rezultat te greske je sto je Drago danas bio mlak i cuvao se da ne dobije karton.. zato je Milun cuvao Pjeroa danas i popio dva gola, Da ga je Drago cuvao druga prica
G

Gost r

pre preko 1 godinu

A "razvalili" smo kad su izašli.
З

Звездаш

pre preko 1 godinu

Борјан опет "слаб у руке" код другог гола, килави Иванић нема шта да тражи против брзих и физички јаких екипа, није свака утакмица Вождовац...
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Okej sad je vec ocigledno da covek ima problem sa Ohijem kad se kocka sa LS i uvodi 2 zadnja vezna i Bena na napadaca dok juri rezultat. Ne znam u cemu je problem vise, Ohi je igracina, sto ga vise ne pustis da igra
s

stankovic...

pre preko 1 godinu

...se potukao sa Ohijem,to je razlog zasto mu vise neda da igra ni minuta!
O

Ohiju

pre preko 1 godinu

Je smestila njegova lepša polovina, koja se nabacivala šefu, a on je odbio, al nije rekao, pa je ona obrnula priču, kao šef se njoj nabacivao i to pričala na sve strane. Sve se saznalo, a šef poludeo. Ne bi ga vala ni ja više u tim. Zlo.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Чуј ово, она се набави ала деди од 50 година ... Шта чудо све неће да измисле
a

ale ale ale oooooo

pre preko 1 godinu

zato sto su se pre dve nedelje potukli na treningu!!!!!
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ovo sto je odigrao Pesic moze bez problema i Ohi. Nahvaliste ga, a promasio je zicer u situaciji 1 na 1 sa golmanom dok se izgubio u prostoru kod pasa Bukarija kada je lopta mozda napustila teren. Sta ste videli u njegovoj igri vredno pohvala? Zvezda moze do Lige sampiona, ali Pesic je prosecan napadac i tacka.
O

Ohi u spic

pre preko 1 godinu

Potpuno si u pravu👍 pesic i ben su 2 najgora spica u celoj evropi,Ohi je za njih Ronaldo licno,al sta to sve vredi kad mu "mister" namerno ne dozvoljava da igra jer se pobio sa njim u svlacionici pa mu se sad sveti na ovaj nacin!
G

Gostadin Begović

pre preko 1 godinu

Gore glave, momci! Sad će Jevreji da vide šta je Marakana. Idemo dalje!!!
N

Nonamee

pre preko 1 godinu

Udjoh samo da vidim Dekiju ocjenu… sve preko 5 mu je premija, a ne znam moze li ispod, ako moze dajte mu 1….

kln

pre preko 1 godinu

Cist poraz stankovica.. izmenu ni jednu nije pogodio
S

Saleeee

pre preko 1 godinu

Copy Miha Maksimir. Paste Stankovic Haifa. Kakvo samoubistvo.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Станковиќу једва 2,какав 6 јесте ви нормални, човек је дилетант, сеоски тренер!
K

Klikks

pre preko 1 godinu

Mislim da su kljuc korneri na mari!! To treba dobroo odraditi kao prekid...ona akcija kanga za miluna pa ovaj u peterac..malo iskulirati
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Bas cudno sto je najslabija partija Kangve dosla protiv iole ozbiljne ekipe.. nije dosla protiv domacih velesila Kolubare, Lucana i Vozdovca..
j

još jedan

pre preko 1 godinu

I protiv Voždovca je bio slab, neprepoznatljiv.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Srnić 6 - Uneo dozu agresivnosti!? Kakvo vas više nije sramota sa opravdavanjem i hvaljenjem ove parodije od igrača?
m

milittao

pre preko 1 godinu

Šta bi sa proširenim plućima Kingsija Kangve? Ostala u BG? Makabi spakovao u Pireju 4 komada u Beogradu biće im dovoljan i 1 eventualno 2.
G

Gošća

pre preko 1 godinu

Još jednom svi iskazujemo najveću podršku i poverenje našem Misteru. Hejteri shvatite da vam je zalud trud. Hvala za sve, u grotlu naše Marakane pobeda je izvesna. Nekima je smetao i Miloje, sad im smeta Stanković, koji nam je doneo toliko radosti, zajedno sa našim lavovima na terenu. POBEDA. Živela Srbija!!!
A

AngryChainsaw79

pre preko 1 godinu

Mrko ti li si?! Pa mi ćemo ga isterati sami ako ove godine ne uđemo u LŠ jer Mister Šerif od Omonije ima samo još jednu šansu da od diletanta postane trener FKCZ ili da da se bavi građevinarstvom pošto mu to ide mnogo bolje!!! Miloja za trenera!!!
O

Ohi i Pavkov

pre preko 1 godinu

PESIC I BEN OD PO 40.GOD DVA NAJGORA SPICA U EVROPI! OHI I PAVKOV DOKTORI FUDBALA ZA NJIH DVOJICU!
R

Rakun9999

pre preko 1 godinu

Stanković ocena 0
У

Уо

pre preko 1 godinu

Драги моји Звездаши, ово хорско нападање одређених играча после сваке утакмице и сваког исхода, стварно није у реду. Ево сад се сви ухватише за Милуновића и Пешића. Пешић човек који је душу дао на овој утакмици, океј, нашао се тамо и дао гол случајно, али потписујем да се ни Томане, а ни Диони не би нашли ту да их погоди лопта. Човек се не крије, увек је у центру догађања и иде са 100%. Код другог гола је вукао лопту бар 30 метара и дао феноменалан пас, али то нико није приметио. Колико се отварао, колико се пута вратио... Па и код оне шансе коју је промашио, како се је у пријему избацио штопера, феноменално. Креће се, ради, одиграва дупле, све. И не ваља. Да је странац, рекли би најбољи страни нападач икад у Звезди. Али овако само пљувачина. А нико неће рећи да је на пример Драговић одиграо можда најслабију утакмицу у професионалној каријери, не само у Звезди? Наравно пуна подршка за њега и ни најмање не сумњам да ће показати класу у реваншу. Иста прича и за Иванића. Али ето, битно је само да се оплете по Милуновићу и Пешићу, ајде овај први је играо од сјаја до очаја, али Пешићу стварно више не знам шта замерате и зашто стално тражите новог шпица. Није довољно учешће код оба гола у утакмици где је одсечен и још један улазак у добру шансу. Хоћете Анрија? Слажем се наравно да је требао да га замени Охи, који је добар играч, а не Бен, али Пешић је заслужено први шпиц, голгетерски је ту негде са Охијем, а мало је комплетнији фудбалски.
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Stigao nas umor od Vozdovca u 50. minutu.
m

milittao

pre preko 1 godinu

nema ova ekipa snage za više. sreća pa se i Makabi povukao od 70 minuta iako se iz aviona videlo da su spremniji. prepustili zvezdi loptu a oni 20 min centriraju na Bena... Misterova utakmica nema tu šta.
X

X

pre preko 1 godinu

Ova Haifa je projektovana za polufinale LS...
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Па мислим да веће шансе има нови Пазар мада и АЕК има озбиљну екипу.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Jedina svijetla tačka su bili večeras Pešić i Bukari, Kangu je iščupao gol a prije gola je 4 puta kiksnuo u predeki lopte u rizičnom prostoru na 30 metara od našeg gola!
I

Ivanic

pre preko 1 godinu

Najgori na terenu..cak gori i od Kangwe
A

AleksandarCH

pre preko 1 godinu

Prvi utisak je da mozemo do pobede na Marakani. Pre svega u sredini terena bas nista nije funkcionisalo i izmene su bile bas lose. Da li treba igrati sa zadnjim veznim, to je vec pitanje za struku. Ali svakako verujem da se ovako losa partija Ivanica pa i Kangve nece ponoviti odnosno da ce Deki bolje pripremiti ekipu. To sto bode oci je sto Deki zarad nekih nesportskih razloga, uporno odbija da uvede u igru Ohija i samim tim ne stavlja prave prioriete. Jer smatram da je izmena Pesica sa Benom umesto Ohija velika greska, sto se i videlo u daljem toku utakmice gde smo pri rezultatu 3:2 igrali bez pravog spica!? Takodje se vidi da je Mitrovic jos dosta zelen. Bez Bukarija nismo ista ekipa.
N

Nikad trener

pre preko 1 godinu

@Aleksandar... stankovic imao fizicki sukob sa Ohijem u svlacionici i nasrnuo na njega pred svima, isto kao sa Pavkovom prosle godine,to je razlog zasto ga sabotira i namerno mu neda da igra vise u opste! To je javnosti otkrio jedan od Italijana pomocnih trenera koji je bio tu u vreme sukoba,to je razlog zasto "mister" sad primorava upravu da na silu oteraju Ohija iz kluba i prodaju ga,sve se saznalo!
F

FM’d

pre preko 1 godinu

Idealna izmena bi bila Ben umesto Bukarija, Ohi umesto Pešića. Mitrović ne može pravo iz Niša da nas uvede u LŠ. Ivanić kriminalan danas, bas su ga uštopovali, Mohamed uz njega non stop.
G

Gost1992

pre preko 1 godinu

Idemo Makabi !
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Maltezar.