Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Pešić igrao kao Škrbić, Gobeljić se vratio u mod sa Emirata, još jedan Čupin doktorat

1

11211

pre preko 1 godinu

Gobelja odličan,Šilja odličan... Napred Zvezdo!!
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Čuj Šilja "igrao kao Škrbić",koji se ozbiljnog rukometa naigrao u Evropi,godinama a u Zvezdi tek par sezona bez većih uspeha.Šilja je u zalasku karijere,ovo što pruža je tsnko za prvog špica Zvezde,no to je znao i on i uprava kad je ugovor potpisao Čovek u zadnjih 10 minuta bukvalno,nije mogao da stoji na nogama,potpuno neupotrebljiv.Zvezda mora da prepakuje roster,i prvu postavu a klupu posebno.Realno rezerve su 3 klase ispod prvotimaca i to smo i u četvrtak videli.Motika,Velja,Pankov,Srnić,Ibrahim,su nivo prva liga Srbije..tako i igraju.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Dobar, ozbiljan mec i sve se poklopilo! Kanga je inace kralj, samo mu se uvek trazi dlaka u jajetu..srce nase igre, bez njega mi nemamo sredinu, a ni igru..svi ostali top!!! Drago mi za Eraka, da igra u Dinamu, Lajpcig bi ga platio 20 milki..em mlad, em ubica!! Podbacila je publika juce..obrukasmo se..razmazeni botovi misle samo da moze da se pobedjuje, pa umesto da daju timu vetar u ledja, opstrukcija sa malom posetom! A do juce smo sanjali Evropu..tako je i u basketu, prva sezona EL top poseta, sve posle tanko, pozoriste..evo grobosi vec 11000 sez.karata prodali za Arenu..bice grotlo kod njih..a mi jedva ima da navucemo 7-8000..

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ne sviđa mi se jedino što, a kao da je po dogovoru, niko ne spominje potpunu izgubljenost Nemanje Motike sinoć. Sve duele je izgubio, svaki pas je promašio ili zakasnio, a i tu šansu koju je imao je upropastio. Razumem sve, jako je mlad, sinoć je odigrao prve minute u ovoj sezoni (ne računajući dva minuta u kupu), nema kontinuitet, nema sigurnost... Ali da smo bilo kog drugog igrača platili 2.5 miliona evra u januaru, ovde bi bilo 500 komentara i tražile bi se glave.
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Mislim da Partizan ima tu i tamo neku šansu a zvezda nikako.
V

Varas se

pre preko 1 godinu

Ako pobedimo Trabzon kući i uz jedan nerešen rezultat možemo biti treći.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Zvezda ce biti prva u grupi... partizan ispada
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Bitna pobeda, i nekako, rutinska. Golovi su došli na vreme, imali smo i dosta sreće, pametno smo odigrali u nastavku, dosta toga se poklopilo. Što se igrača tiče, Eraković i Gobeljić bez greške, Kanga zrelo, dobro je to delovalo. Sanogo je lepo odigrao kada su izlazili visoko, uvek je bio opcija za siguran pas i mirnoću. Katajiu i Ivaniću je prijao odmor. Kao da dolaze do daha polako. Mitrović se trudi, još je zelen za evropu, ali stiče iskustvo. Pešić je igrao dobro, koliko je mogao. Nedostaje njegov gol, da on uđe u neku zrelu šansu, ali takva je utakmica bila. Srnić neprimetan, Nikolić isto, kao i Motika i Mustafa. Za poslednju dvojicu mogu da razumem, malo igraju, mladi su, utakmica već bila rešena i nismo srljali napred, ali Srnić i Nikolić su morali malo bolje. Pankov ko Pankov, gol njemu na dušu, verujem da se uplašio da ukliza da ne dobije crveni i skrivi penal. Sve u svemu, odgovorno. Da se razumemo, i protiv Monaka je bilo odlično, ali je tada utakmica otišla na njihovu stranu. Sada je na našu. Raduje volja i želja, imali smo baš veliku volju da nešto uradimo. Trener školski vodio utakmicu. Bez puno filozofije. Kada smo igrali sa trojicom pozadi, primili gol i u tim trenucima nismo uspevali da iznesemo loptu, samo smo je ispucavali, izveo je Dragovića i vratio osnovni sistem, ostalo smo videli. Dakle, sklonio je sujetu sa strane, nije tvrdoglavo insistirao na tom sistemu, izvadio ključne igrače, mirno priveo utakmicu kraju. Vidite sa kojom smo postavom završili utakmicu u evropi, kada je pravio izmene, zaslužuje pohvale za ovu utakmicu, školski, mirno, lepo. Što se evrope tiče, mislim da revanš neće biti isti. Oni će da izađu jako, agresivnije. Ukoliko to dobijemo, pa onda i Trabzon kod kuće, realno je da idemo dalje. Ali korak po korak. Bitno je da u prvenstvu ne prosipemo bodove protiv Spartska.
G

Gogigogi

pre preko 1 godinu

Bravo za celu ekipu a posebno za trenera. Dokazaće da je vrhunski stručnjak, samo malo vremena i strpljenja. I Vladana Milojevića su na početku osporavali a čovek je doneo izvanredne rezultate i podigao Zvezdu na visok nivo. Napred Miloje napred Zvezda.
9

95

pre preko 1 godinu

Pešić odličan sinoć! Botovi na aparatima!
B

Boaće

pre preko 1 godinu

Hahaha...
V

VAR

pre preko 1 godinu

Nema Milunovića nema ni problema
G

Gost gostuje

pre preko 1 godinu

"Pesic se odlicno gradi, odlaze lopte, ucestvuje u igri, radi puno stvari koje se ne vide", pa nismo li zbog toga oterali Falcinelija koji je u skoku bio tri outa bolji od Pesica a radio sve ovo isto?
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Zvezdin roster,s izostankom Bukaria i Milunovića danas,Kangva crveni u Turskoj,pokazao da je sa svega 11 igrača jako tesko,očekivati u Evropi a i u domaćim takmičenjima dobar fudbal i rezultate.Kartoni koje olako fasuju posebno Rodić i Dragović,Sanogo na 30 tak a ova dvojica..sinoć na 60- 70 metara od svog gola,povrede i eto klope gde je Milijas najbolji igrač!!!Zaista Pankov,Srnić,Budak i Mustafa su tri klase kraći od prve postave!!!Očajni prelazni rokovi godinama,kupovine poput mladog Mitrovića kad prođu pripreme,dakle s malo treninga,kako za njega tako i ostale,očajna fizička sprema i timskog uklapanja.Da su o tome vodili računa u klubu,Makabi bi izbacili vrv.a u svakom slučaju bolje prosli u prva 3 kols LE.Ovako poluprazan stadion,osetno manji prihodi,grč i na terenu i tribini...Jasno je sve

Bojank91

pre preko 1 godinu

Kod gola Kataija se odlično videlo šta radi Pešić i skidam kapu za to. I mene nervira što kao igra za ekipu, gradi se i odlaže lopte, a čim dođe u šansu. ne dodaje loptu ni za živu glavu već puca iz nemogućih pozicija
p

polakote

pre preko 1 godinu

Pesic je ubedljivo najgori napadac u zadnjih 20 godina koji je dosao u Zvezdu! Pa covek bre ni iz penala gola ne moze da postigne a na terenu niti jednog igraca ili ti stopera da pretrci ili predribla! Mora na klupu pod hitno jer sa njim u napadu mi sto totalno bezopasni u spicu! Kulibaliju i Benu treba dati sansu da se pokazu u narednim utakmicama jer su obojica za 5 klasa bolji od pesica koji nije ni za Surdulicu a kamoli Zvezdu!
m

miksea

pre preko 1 godinu

Pešić katastrofe kao po običaju, dobio par duela, ali zato sebično šutirao iz nikakvih pozicija, jer mu se može. Ni brzine, ni drblinga, ni snage, šuta, skoka, a sebičan, čovek fenomen.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Ovo je odlicno poredjenje, Kanga da ima kontinuitet i da je na svakoj utakmici kao ovoj danas, ne sto se tice golova nego pasa, odgovornosti koja je postojala na sredini sigurno bi bio u ligama petice.
ч

чупа доктор

pre preko 1 godinu

ЕРАКОВИЋ САМО И ИСКЉУЧИВО ШТОПЕР!ЧУПО ДОКТОРЕ,МНОГО ЈЕ САЗРЕО УЗ ДРАГОВИЋА.НЕ ЗНАМ ЗА ЧИЈЕ БАБЕ ЗДРАВЉЕ СУ ДОВОДИЛИ МИЛУНОВИЋА,ТУ ЈЕ И АНДРЕЈ ЂУРИЋ КАО АЛТЕРНАТИВА ЗС ШТОПЕРА МАЛИ ПОКИДАО У СЛОВЕНИЈИ НА ПОЗАЈМИЦИ
j

james fitzgerald

pre preko 1 godinu

Molim upravu kluba da se otarasi Pešića kako god ume, pa makar i za kilo kestenja. Pa majko moja on kao centra u košarci da igra pa se stalno nešto ,,zagrađuje’’, trti se nešto, pravi poziciju mož’ misliti…
M

Milosiccikagic

pre preko 1 godinu

Takav je tip igraca, gde ekipa mora da se gradi oko njega. Mozda je glupo poredjenje ali mitar je takav npr, ne kazem da su istog kvaliteta ali takav je igrac, trazi prostor i gradi ga ledjima, dobije loptu i salje na stranu, ako uhvati zalet nezgodan je, jak.. jeste slabiji sa formom ali dobar jw on igrac, ne vredi blatiti te ljude tek tako a da se ne sagleda realno. Covek nije saviola jbg
_

_000059.4b93c3e35cb0402aaaa6f976abec51d6.2101

pre preko 1 godinu

Koliko je loša Zvezdina klupa to je neverovatno,svaki igrač koji je ušao je bio bar tri puta lošiji od onog kog je zamenio
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre preko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA MILOJA,TERZU I CELU UPRAVU OD MENE,OVO JE NASA POBEDA!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Tako je,bravo za kom!👍 Podrska za upravu i od mene,idemo do 6te titule po redu i Direktne LS naredne godine!
U

Ukradeni Nikovi

pre preko 1 godinu

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA @Don Vito Corleone. Onaj U INAT DUŠMANIMA krenuo u akciju. Krade tudje Nikove, a svi ga odavno provalili. Sam ostavi komentar sa tudjim Nikom, pa sam sebi odgovori i čestita na komentaru sa opet tudjim Nikom. Ahahahah ahahahah.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Opaa, opaaa, hvalospevi na sve strane, opet smo najjaca zvezda u istoriji, 11 mesija u timu, a tek Gobeljson, woow, a Katai magiko, wow, Miloje coknica novi murinjoo, woow, Mita se javio za rec a sutra ocekujem terzinja na svim glasilima,,!!! Salu na stranu, red je konacno i bio da se posle 20 odigranih utakmica jedna i odigra na nivou renomea kluba i ono sto navijaci zelje. Medjutim, ima ona nasa stara izreka, prvi macici se u vodu bacaju, tako daa, mesta euforiji ni priblizno nema, ceka nas sledece nedelje uzvratna utakmica i ocekujem sasvim drugacije desavanje na terenu i sasvim drugaciji Fradi. Sto se mene tice ovo je samo malecni koracic, od iskoraka smo mi jos mnogo daleko, ne zivi se fudbal od jedne ili za jednu utakmicu, negooo, mnogo vise njih, a sto se danasnje utakmice tice, otvorena je na pravi nacin, uslo je sve sto je trebalo a bogami vise nego sto treba, takticki je rival potpuno nadigran, vidimo se sledece nedelje i nadam se istim rezultatom, e onda mozemo da pricamo!!!
K

Keba

pre preko 1 godinu

Ljudi, sta je uslo u Gobelju!? Lik odjednom naucio igrati fudbal!? Najbolja utakmica za 5 godina u Zvezdi, bez greske! Jos mozda 3-4 je odigrao odlicno, a sve ostale lose i uzasno lose! Da ga ne znam, rekao bih odlican bek... Ludilo!
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Nisam jos pogledao ocene, hocu prvo da napisem komentar i da vidim da li se podudaraju sa mojom ocenom. Po meni ceo tim je odigrao odlicnu utakmicu ali bi izdvojio trojicu - Erakovic, Gobeljic, i Kanga. Erakovic se preporodio vracanjem na centralnog beka, Gobeljih zatvorio citavu desnu stranu i ucestvovao u napadima po istoj, a Kanga najvise pretrcao i uz to dao 2 gola.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da hvalite Pesica? Mislio sam da ovaj portal ozbiljan.
S

Sramota kako ga vadite

pre preko 1 godinu

Pesic kao Skrbic!? A ja mislio da spic treba da daje golove. Ajde bre realno krsh od igraca i posebno iritantan
o

odgovor

pre preko 1 godinu

Pa prestani onda da misliš već počni da učiš od onih koji znaju nešto
K

Kac

pre preko 1 godinu

Mozda su mislili na pokojnog ,Voju Skrbica ...I Dunav tece gde Voja rece 👊
D

Darko55

pre preko 1 godinu

@ ti si taj sto navodno sve zna? Po tvojoj teoriji je i O rlandic brutalan spic, a neki Haaland i Kejn nemaju pojma jer, eto, oni daju golove. Pesic je limitiran u svakom pogledu, realizacija uzasna, spor, dribling nema, danas je dobio 4 od 9 duela na terenu, 2 od 4 vazdusna duela, 1 udarac u okvir, 3 van i jedan sut mu je blokiran. Kod one kontre pri kraju i pokusaj ordigravanja pasa levom nogom je bio tragikomican.
_

_000059.4b93c3e35cb0402aaaa6f976abec51d6.2101

pre preko 1 godinu

U vreme bejla i ronalda benzema je bio najpotcenjeniji igrač sveta a radio je 85%posla,slicno jr sa pesicem,u doba kataia i ivanica silja radi 80% posla,samo neko ko nije igrao fudbal nikad može pričati loše na njegov račun…kriv je zbog komentara pre dolaska i sto je dete u glavi ali da ne daje doprinos to niko me može da kaže
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Šta uradi Gobeljic… kod prvog i treceg gola morao sam 2 puta da pogledam ko je to. Zamislite da imamo stalno jednog ovakvog beka, ili da on stalno ovako igra … puj puj da ga ne ureknem :-)
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ne bih da mracim, ali nadam se da je svima jasno da Motika NE MOZE! Niti treba sada bacati hvalospeve za Gobeljica jer ovo je tek jedna utakmica… Zvezda trazi kontinuitet!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

На основу 20 минута игре ти кажеш да Мотика не може. Стварно си експерт.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ne genije, malo vise i dublje pratim fudbal nego sto ti mozes da dobacis… imas ovih 20 minuta, pa utakmice za omladince, pa prosla sezona, samo ne znam kakvo ti je pamcenje… bio je top protiv omladinaca Vozdovca i 2 godine mladje dece, ali protiv omladinaca Cuke- mrka kapa! Ne znam sta vidite u njemu i dalje…
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Motika da ima minute kao mitrovic mozda bi i vise napravio sa manje pritiska igra od mitrovica
I

Ifké

pre preko 1 godinu

Дечко дуго није играо, добио 20 мин кад је све било решено и у моменту где се екипа углавном бранила !! Ајде дајем ти фаул , повређен си иди на терапије
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Večeras, OD MENE SVI IMAJU DESETKE.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ocena svih ocena, i utisak svih utisaka je da smo ove i predhodne godine ostali bez LŠ isključivo zbog lošeg prelaznog roka. Što se tiče ove utakmice, zašlužena pobeda. Malo smo se povukli posle 4:0, da smo nastavili da igramo dali bi im još koji gol. Ja sam ubedjen da nećemo izgubiti ni jednu utakmicu do kraja. Mislim da će dva boda u dve utakmice na strani i tri boda kući biti dovoljno za drugo mesto. Jer Ferencvaroš više neće pobediti ni jednu do kraja. Mada i njih možemo da pobedimo tamo.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Povukli se a Pešić mogao 2 da im da
G

Gost778

pre preko 1 godinu

Ljudi nepijem,ne drogiram se ali da li se samo meni na desnom beku danas ucinio Javier GOBELJIC Zaneti 😃😃
м

медељин

pre preko 1 godinu

Гобељић одиграо да кажеш једну солидну утакмицу у периоду од петлића до сениора. И сад ће да се јаве пајаци са козеријама ајмо мајсторе идемо рука. Смешни су и срамни.
S

Sin Dragan

pre preko 1 godinu

Odlično odigrano odbrana sa dvojicom štopera a najavljen nam je bar hettrik Traorea.Zašto se toliko forsiraju trojica pozadi?Sa Bukarijem i sportskim bezobrazlukom,možemo i u Budimpešti slaviti.
Z

ZoranR

pre preko 1 godinu

Zato što su garantovali Milunoviću da će da igra. Tako da....
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Gobeljic odigrao najbolju utakmicu u karijeri, jos ne verujem da je covek bio ovako smiren, koncentrisan i pametan kad treba. Erakovic je pohapsio sve, jedno veliko bravo za njega! Kanga odlican, na stranu bomba od gola, covek je organizovao igru vrhunski.
R

Reder8

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto svi pljuju Pesica? Da li je neko video koliko je duela momak dobio... Zvezdina igra se zasniva na tome da vezni igrace ulaze u sanse i zato je spic koji je sidras i sacuva mnogo lopti i odlozi jako bitan
G

Gostigost

pre preko 1 godinu

Interesantni su forumi i sajtovi, jer se tu skupljaju FM igrači na save/load modu, i kako da im objasniš da nije dobar napadač samo onaj koji postiže golove i brdo golova, jeste odlično ako postiže ali ima i takvih koji ne moraju jer rade previše dobro za tim, takav je bio Firmino prije par sezona, takav je bio Benzema dok je Ronaldo bio tu, pa taj čovek je sve podredio timu neverovatan igrač, takav je Žiru, 0 golova ja svetskom prvenstvu ali Francuzi prvaci a on svaki minut odigrao, a pritom odličan špic, ali uloga u tom timu je bila drugačija, sada je Benzemi uloga drugačija i vidimo šta je taj igrač, a pljuvali su ga svi i imalo je bar 50 boljih ako ste citali forume.. Pesic je igrač koji daje timu, nije lukav, borben, podredio se timu i odigrao skroz skroz dobro, ko ne razume i to je uredu ali bez pljuvanja ..
l

loskke

pre preko 1 godinu

Falcineli je to sve mnogo bolje radio od Pesica pa nije valjao jer ne postize golove
S

Sta pricate bre...

pre preko 1 godinu

Sta su ovi ljudi gledali? pa upravo je Pesic asistirao Mitrovicu za drugi gol...
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Bravo za roberto gobeljardosa nije ni bio los u onoj sezoni protiv arsenala itd kao levi bek mislim da je cak i imao vrednost na transfermarktu oko 2.5 mil nadam se da ce ovako nastaviti
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Ocene prvotimaca na stranu, zasto zaboga i kako uvek za igrace koje su proveli 20 do 25 minuta na terenu (u ovom slucaju Motika i Nikolic) napisete nedovoljno vremena terenu?!? Za dobrog igraca je i 10 minuta dovoljno da pokaze sta zna a 20 i previse. Ne moraju svi da dobiju 7 i 8. Sve izmene su igrale sasvim dovoljno vremena da dobiju ocenu, makar i 5
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Pešić?!...tačno tako, on samo i zna da se gura, vuče za dres i sl...Da li je neko nekada video da centarfora Zvezde igra fudbaler koji nema dribing, nema kretanje opasno po gol, nema prodor ka golu, i da je tako spor...Pešić je tipa špic koji sve samo ne opasan po gol...ja sam Zvezdaš okoreli ali ovaj Rikardo je na našu žalost 2 puta opasniji po gol ...
Б

БоБ

pre preko 1 godinu

Фалчинели...
d

dejan galenika

pre preko 1 godinu

Reakcija egzaltirane publike pravi je pokazatelj koliko je Gobelja zapravo loš, koliko je trauma za sve ove godine naneo tim istim navijačima, toliko da je ova njegova dobra igra danas ništa drugo do jedan incident, iznenađenje, nešto neočekivano...
1

12312532342347

pre preko 1 godinu

Gobeljic! On je decko amater. On je decko skinut sa nekog traktora, njegov prodor ne znaci nista. Njegov prodor sluzi za uveseljavanje narodnih masa. To znaju i navijaci zvezde, nemojmo se zavaravati
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ako je Katai bio za 7.5 Kanga je bio za 28. Milojeviću jaka 9ka.
R

Real

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem da ovo pišem ali igrač utakmice je Gobeljić. I to ubedljivo.
_

_000059.4b93c3e35cb0402aaaa6f976abec51d6.2101

pre preko 1 godinu

Bio je sasvim dobar ali ne preterujmo. Takav bek zvezdi treba,zamisli kako bi ekipa izgledala kada bi konstantno imala čoveka sa ovakvim mecevima na toj poziciji. Na žalost u sledećem meču će skriviti penal ili suspenziju.

kln

pre preko 1 godinu

KANGAU KANGAU KANGAUUU
p

pDK

pre preko 1 godinu

Brzo ce "mister" u seriu B... Sad bi mi igrali LS da su se ovako pripremale utakmice
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Bravo Gobelja, ovakvom igrom si pravi desni bek!
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Erak je odličan, ali ako ne unaprijedi igru nogom, tehniku i sve ostalo što danas čini modernog štopera, nema njemu mjesta u top klubu iz liga petice
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Sve je odlicno kad igramo sa 4 pozadi i bez Milunovica.Kad igramo sa levim i desnim bekom i kad je Erakovic na svom mestu.Decko je svetska klasa.Steta sto mali Stankovic ne igra,bolji je i brzi od Sanoga.Pesic ocajan.Nemamo centarfora.Pod hitno, dovesti na zimu vrhunskog,makar i za 10 milki.
s

stankovic sss

pre preko 1 godinu

nije bolji, niti stabilniji, niti igra poziciju sidrasa koju igra sanogo. Nemas pojma 😀
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Gobelja konacno normalan, nisu ovi nesto ali je Gobelja LE igrac. Erakovic je stoper a tebi stankovicu moze da bude i centralni vezni. Kanga je najbolji ove sezone samo stankovic nije to video, nije ni mogao od sujete. Steta sto pustiše Ohija...
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Kada svako igra svoju poziciju igra je mnogo bolja. Gobeljic igra na svom prirodnom mestu i mnogo je bolji nego Erakovic na toj poziciji, dok je Erakovic na svojoj doktor.
a

a5cz

pre preko 1 godinu

Svi koji napadaju i pljuju Pesica za vecerasnju partiju nemaju blage veze o fudbalu.
S

Super

pre preko 1 godinu

Možda bih se složio da ne pogledam još neku Zvezdinu utakmicu. Sve ovo što je odigrao večeras i još mnogo toga da bismo ga smatrali napadačem.
A

Ajd bre

pre preko 1 godinu

Pešić je promašio sport, on je za ragbi rodjen, uostalom tako i igra. Koliko je dobar govori to da samo negde po istočnim zemljama gde je kvalitet fudbala znatno manji može da igra, dok mu ne istekne taj prvi ugovor a posle nazad kod Terzića na "kombinaciju"...kakvih špiceva ima a mi se zadovoljavamo igrom Pešića...
S

Srki987

pre preko 1 godinu

Pešić 7.5??? Očajan je bio, najgori na terenu kod Zvezde.
v

vedips

pre preko 1 godinu

Pesicu pa ti stvarno nisi kalibar za Zvezdu i ako su ti to rekli,bili su upravu.Kanga racionalan a kad bi mogao da ne nervra sudije i ne dribla na nasoj polovini bio bi car,Erakovic novi Vidic ili Belodedic,Neka crknu dusmani ipak smo mi prvaci evrope i sveta.
G

Goz

pre preko 1 godinu

I da, niko da pohvali Miloja, doktorski pipremljena utakmica. Napadacki fudbal do samog kraja i puno mi je srce zbog toga jer bi se stankovic na 1:0 povukao igrace
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ja se od Monaka derem da konačno imamo pravog trenera. 9ka za MILOŠA VELIKOG.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Cekaj,jesmo li gledali istu tekmu? Pesic? Njemu ta ocena?? Pa motika je vise uradio za par minuta nego ovaj za celu tekmu..
G

Goz

pre preko 1 godinu

Kakav bre Pesic 7. 5, jel ovo mrkela ocenjuje igrace
D

Drag

pre preko 1 godinu

Prvi put lupih + za Gobeljica..Ali mrzim ga i dalje
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Ne voli ni on tebe 😃
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Sve super,samo Pesic ocajan.Nemamo centarfora.Steta sto je Pavkov pusten.U ovoj sezoni bi dao 30 golova.
d

dw

pre preko 1 godinu

Pavkov je covjek posvadjan s nogama, kako je taj covjek dosao do zvezde boga pitaj, nije bio dobar ni za Vojvodine. Pesic je neki prosjek, al je za Pavkova Neymar licno
U

UO

pre preko 1 godinu

Ne menjati formaciju jer ovo lici na nesto. Gobeljic, kakav je, takav je, barem je desni bek, ne gurati vise Erakovica na tu poziciju da propada.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem da ovo pisem, ali Gobeljic je po mom misljenju igrac utakmice. Covek je odigrao najbolji mec od kako je u Zvezdi. Samo neka nastavi tako.
G

Goz

pre preko 1 godinu

Ne moze da bude pre Kange. Pored golova, jel si video ti pas Kange, nakon kog je gobelja ubavio kataiju
G

Gostasda

pre preko 1 godinu

Pesic🤣🤣🤣🤣
U

Usput

pre preko 1 godinu

Sve se manje više slažem, ali da Kanga u prethodnim utakmicama nije znao gde treba da trči ni kud da ide... Pa to je jedini Čovek koji u svakom trenutku zna gde je, gde je on i gde su svih 11 igrača Zvezde... KLASA
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Kad svaki igrac igra svoju poziciju...interesantno zar ne
J

Japp

pre preko 1 godinu

Odlicna utakmica i nastaviti sa cetvoricom pozadi.Erakovic i Gobeljic najbolji danas.Nadam se da je ova utakmica dala nam do znanja da znamo da igramo.Jos me najvise raduje sto Milos daje sansu mladjim igracima koji su bili zapostavljeni jedno vreme
C

C7

pre preko 1 godinu

Gobeljic igrac utakmice. Toliko sam ga pa slobodno mogu reci i mrzeo jer me je uvek nervirao, ali danas.. doktorski. Prvo da cestitam sto je naucio da kliza sa rukama na ledjima i bukvalno spasio gol na pocetku utakmice, to je mozda i najveci plus, a posle i stalno ponavljanje napred. Ako citas ove komentare obavezno da tako nastavis. Budi smiren kao danas a ne da divljas i da se stalno busas u grudi i budes neartikulisan, za*ebi to lozenje, nego lagano sa ukljucenim mozgom i bice to dobro.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Gobelji kapa dole. Ali pored Kange su svi mala dece. Velemajstor, ma koliki ludak bio.