Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Pokojni Mladen Delić bi zaplakao zbog Bukarija! Šeprtlja Šerif kao Lukaku za siromašne

O

Ojo

pre 13 dana

Rodić i Ivanić ,pod hitno zahvalnice
9

95

pre 13 dana

Ivanić po statistici najkorisniji igrač derbija! Rodić juče loš ali mnogo puta nas je vadio. Boljeg nemamo. Eto koliko znaš fudbal
I

Igorgost

pre 13 dana

Ali kako se Glazer amnestira za lošu reakciju kod prvog gola. Neverovatno kakav menadzerski projekat.
D

Dragoo

pre 13 dana

Problem Bukarija je sto sagori u zelji da postigne gol.. to ga i omete u koncetraciji, suta direktno u golmana ili promasi gol. Sve je to ljudski, jest nekad djeluje sebicno jer zeli bas on da zavrsi akciju. Ali isto tako napravi pometnju medju njima kad krene. Protiv ovakve guste idbrane ili brzi pasovi na prvu ili direktni drublinzi . Treceg nema. Mozes do sutra se dodavati okolo ali neces proci.
K

Koki 65

pre 13 dana

Citam ocene igraca. Bukari 6!! 1-Asistirao 2-Trcao celu utakmicu kao lud 3-Sansu sam sebi napravio gde je izmesao 6 igraca Partizana. Imao i sansu na asistenciju Hvanga. 4-Nad njim napravljen faul za penal. Radilica prava i nema veze onaj ko kaze za njega da nije tehnicki potkovan. Ocena 8,5
3

34000

pre 13 dana

Bukvalno igrač utakmice! Samo fudbalske neznalice to ne vide!
6

687

pre 13 dana

Bukari je iznudio penal, imao asistenciju kod gola Šerifa... Šta više očekujete? Doći će i realizacija,setite se jeseni kad je pogadjao sve!
G

Gost0711

pre 13 dana

Hvang sjajan,igra u oba smera ,pas u prostor fantastičan,stalno u igri punim intenzitetom,leva noga-desna noga ne primeti se razlika.. top klasa za sve koji se razumeju u fudbal. Ocena 8 minimum. Ivanić odličan,sjana kontrola lopte ,osećaj za igru 8. Bukari asistirao kod 2 gola,penal nad njim na sprint od 40 m u 99 minutu.. opasan uvek i pored mana koje ima blago ovog tima 8.Stamenić izvanredan pretrćao kilometre osvojio puno lopti ubacivao se u napad.. 8. Ostali dobri,Rodić slabiji nego inače. Potreban je hitno desni bek,levi bek,zadnji vezdi defanzivno odličan i snažan,špic golgeter drugačijeg profila od Šerifa koji je koristan ali nije golgeter,i naravno Luka Ilić koji dolazi koji donosi brzu tranziciju u sredini terena,sve ukupno imaćemo top tim na leto i idemo u LŠ.
P

Pedja108

pre 13 dana

Neki kazu da je Glazer kriv kod prvog, po meni nije. Skocio je koliko je mogao, presla ga je lopta, jedino je mogao da ne krene na loptu. Stamenic vise puta pred golom smetao saigracima, kao Kataiju da sutne, kad sutira, previse neprecizan, opet promasio dobru sansu. Bukari previse sebican, toliko hoce da on da gol, da ne razmislja o dodavanju. Katai jos jednom pokazao da je smrt za Partizan. I sad im je dao gol glavom, ponisten zbog ofsajda, ali nemaju resenje za njega. Steta sto nije u top kondiciji.
K

Khanbg

pre 13 dana

Glazer zaplivao u prazno kod prvog gola, gde je Bazdar samo ubacio po sredini. Tako da ove ocene nemaju veze s' mozgom. Dalje nisam ni hteo da citam.
H

Herakle

pre 13 dana

Sledece godine zvezda mora da renovira tim po principu 4-2-3-1 Glazer - levi bek, Dragovic, Stoper, desni bek - zadnji vezni, Stamenic - Hvang, Ivanic, Bukari - Endijae.
A

Alex DeLarge

pre 13 dana

Bukari vec mesecima igra za cistu 5-cu, sa tendencijom pada na 4-ku... Toliko je sebican, toliko van ideje sta bi sa loptom uradio osim da je gurne i da protrci, da je to pomalo i tragicno... To mozda postize wow efekat u pocetku, ali jednom kad svi ukapiraju koliko si jednodimenzionalan, cuvanje takvog igraca postaje decija pesmica sa pokrivanjem ledja i teranjem u stranu... Skoro nisam video igraca sa jasnijom idejom u glavi da je on tu da se proda u Evropu, znaci on decko bukvalno ceo tim i rezultat podredjuje toj svrsi, ali nije mu ovo Zeta iz Golubovaca i pod hitno mora da leti na klupu sad kad vise nema za sta da se igra...
C

Choki10

pre 13 dana

Ne znam sta ste vi gledali ali Stamenic daleko od dobrog. Covek se krio od lopte svaki put kad smo kretali u napad. Kanga ima loptu, on ode u liniju sa Serifom? Hvang mora da igra u sredini, da bude sto vise u igri. Da je bilo tako imali bismo kontrolu igre i verovatno koristili Ivanica vise koji je bio solidno raspolozen, makar u pocetku.
R

Repac Plandište

pre 13 dana

Serif je odličan. Za napadača je najvaznije da ulazi u sanse. Decko se bori, radi i za sebe i za ekipu, ulazi u prilike. I da u pravu su oni koji kažu da ih dosta i promašuje ali tako je u fudbalu; nekad iz jedne ipo prilike das dva gola a nekad iz cetiri jedan. Kazem, a pricao sam i kada je Serif bio bas na udaru najvecih kritika da se radi o odlicnom igracu koji ce tek davati golove. Gotivan mi je bio i onaj Norvežanin Ohi ali ako objektivno uporedite Serif je klasa iznad: brzina, snaga, borba, skok, ovim golom pokazao je da ima i lucidnost. Eh da ima ono sto je neponovljivi Darko Pancev imao sto se igre u sesnaestercu tice bio bi verovatno najbolji na svetu, ali braco moja to se ne radja, da 95% lopti koje su mu na dohvat noge, glave ili tela idu u okvir gola to više videti necemo. Ljudi znaju sta sam pisao, eto vreme ce pokazati da li sam u pravu. Sa ovim su se složili.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Oterali smo i levog i desnog beka i sad nas rasturaju preko bekova.
S

SULTANAT

pre 13 dana

Gol nakon faula? Penal nakon faula na 17 m?
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pipanje nije faul ni u košarci pogotovo ne u fudbalu to Nordsjeland zna najbolje. Možda je bilo na 17 metara ali je bilo u šenaestercu.
H

Hyypia

pre 13 dana

Nakon kojeg faula? Duel koji su imali serif u markovic nije faul ni u kosarci. Ispao je kao iz dzipa pa se prica o nekom faulu. Smesno. Treba biti realan i priznati da smo vas razbili juce kao i prosli derbi.

Srpski samuraj

pre 13 dana

Jeste, dušo mala! I u prošlom derbiju je Ndiaje dao gol rukom! 😂
B

Bojan767

pre 13 dana

Glazer 7,Mijailovic 6,Rodic 5,Spajic 6,5,Dragovic 7,Kanga 6,Stamenic 7,Bukari 6,5,Hvang 7,Ivanic 7,5,Serif 6,5
j

jedino

pre 13 dana

više nema narativa 4,5:0. Sve ostalo je ok. Sad je mali Paja uspeo nekako da "porodi" pobedu. I svi zadovoljni. a da, Zvezda je oštećena. Jedino što je jasno, sad se vidi što ste se na život i smrt borili da ne sudi naš najbolji sudija. Kao šatro grobar, a sudio derbije gde ste pobeđivali. Poenta je što on ne "hendluje" suvu činjenicu, da ste go q.rac od ekipe. Što ne znači da Partizan nije, ali to se zna.
P

Pojacati Odbranu

pre 14 dana

ZA MEC U KUPU MORAMO IGRATI DRUGACIJE,DOKLE VISE DA PUSTAMO LAKE GOLOVE PA POSLE DA JURIMO CITAV MEC,EVO VEC 3 DERBIJA ZA REDOM TAKO IGRAMO,NESTO MORA DA SE PROMENI ZA KUP I POJACA ODBRANA!
B

Bojan 767

pre 13 dana

Kanga ne moze da igra ozbiljan fudbal,Hvang mora u sredinu.Stamenic je odlican.Drugi veliki problem su bekovi.Nema resenja ni lijevo,ni desno.Mnogo je tesko napadati bez bekova,a mi to radimo.Imamo centrafora koji trazi centarsuteve,a nemamo bekove koji su u stanju da centriraju.Osim toga spori su za tu poziciju,pa promaja duva i u odbrani.
A

A da vidimo

pre 14 dana

za sudiju ocene.
K

Kraduljici

pre 14 dana

Uzimaju sve sto im on daje.
B

Bukari

pre 14 dana

Svi ga pljujemo a ne koristimo ga na pravi nacin. Neko mora da mu salje lopte u prazan prostor kao kad je iznudio penal! A ne on da dribla petoricu u kaznenom da ih baca po burek, da je ta lopta usla bio bi Bog
Z

Zasto

pre 14 dana

Zasto Milojevic izmislja pozicije igracima!!! Sto to treneri rade??? Mijailovic nikako na beka! Hvang nikako napred on mora da bude organizator igre zadnji vezni..djiga levi bek majko moja i eto problema po bokovima i dva primljena gola. Serif fosna teska 8 ofsajda lik..cudi me da je dao i gol. Kanga nije znao gde je a ne da organizuje igru. Sa ovakvom taktikom ovaj partizan da zna malo dobio bi nas 1:4 lagano. Dali su nam 4 gola u 2 derbija na nasem stadionu! Dobili nas u humskoj. Bolje bi moj mali napravo taktiku od Miloja i Bahara. Bahara ne gotivim a Miloje kolko mi je drag tolko me zivcira.
a

arroyo

pre 14 dana

Stamenić najgori ubedljivo, izgleda nismo gledali istu utakmicu
1

11211

pre 13 dana

Izgleda da ne znaš fudbal!
L

Lazaros

pre 14 dana

Опет смо били бољи, и сад смо добили као што смо требали и прошли пут!! Оно што мени боде очи је наша задња Линија, сви преко 30година!! РОДИЋ 33 СПАЈИЋ 31 Драговић 33 Мићко 30!!! Може да прође за нашу лигу Ђене - Ђене, а за Европу тешко. Ево, ако неко може да врати филм, ми смо оба гола примили са наше леве стране где Родић нема снаге да трчи, видело се да не може да се врати назад кад истрчи горе!! МОРАЋЕ да се мења доста на крају сезоне, и да се лепо поздравимо са неким играчима!! Оба пенала за нас, чиста без полемике. Чујем, Гробари се жале на продужетак од 15 минута. Нека врате утакмицу па нек сабирају време, од бакљаде, повреде Кастиља, VARA 2 Пута итд, итд. Цео меч сам.... На Ендајеа и Букарија, а на крају Букари, асистенција и пенал над њим и Ендаје баш интелигентан гол. Много промашујемо, само њих двојица да се сабере, било би.... Али опет смо их добили, и добићемо их у среду
P

Pitaj upravu

pre 14 dana

Imali smo mi Viga desno koji je dao gol u derbiju, Azarov doktor za Rodica igra u sahtjoru daje golove barseloni i Ohi u napadu sve smo ih oterali
Д

Дугоушко

pre 14 dana

Гази Звездо❤️
Z

Zn

pre 14 dana

Jbg sad, prva recenica za Hvanga da dodaje skolski prvom do sebe, treca recenica milina ga gledati kako šalje dijagonale. Sigurno da je Hvang daleko visi rang od igraca obe ekipe, uz njega mozemo dodati Ivanica, Mijailovica ako igra na svom mestu i Spajica koji sve cesce podseca na igraca pre povrede. Vredi spomenuti Glazera, Dragu, Kataija koji se takodje vraca, za Bukarija ne znam sta reci, takva brzina i dribling i da tako ne iskoristi… bukvalno cekam da eksplodira (a mozda i ne docekamo)… u partizanima Zahid bas zna fudbal, ali trkacki i u duelima slab, ostalu vecini igraca tesko komentarisati
k

kixi

pre 14 dana

bravo za komentar. Redak slucaj da neko razume fudbal.
V

Vlada57

pre 14 dana

Milun, Kraso i Olajinka nemaju ocenu a natho i flipovic imaju iako su usli u skoro isto vreme??
R

Realno2

pre 14 dana

Rodic i Kanga nemaju kvalitet ni za drugu ligu, ali imaju menadzere cije ime se smije pomenuti!
G

Gx

pre 14 dana

Sto se Rodića tiče,Mi nažalost 5 godina ne možemo da nađemo zamenu za njega to jest boljeg beka... .čovek nije kriv...svako drugi na njegovom mestu otišao bi otkad sam.a imao ponuda.
@

@ gx

pre 13 dana

Azarov je bolji bek od Rodica.... Ali covek je oteran i to je to... Nije se uklopio u kombinacije...
A

Aca LJotic 89

pre 14 dana

Svi su me zadovoljili igrom svi su bili dobri.
R

Realni Arth

pre 14 dana

Nema sta da se dodaje, Zvezda bila bolja, ali mora bas ozbiljno da razmisli kako ce da napravi ekipu za sledecu godinu. Ako gledate snimak prve sanse Bazdara videcete da je to cist propust Kange, kao i u vecini slucajeva tokom prvenstva, a prvi gol, ide na dusi, Ivanicu manekenu, i Rodicu koji nije vise za ozbiljan fudbal, on moze kao zamena da popuni maks 20 min. Hvang solidan, Endiaj daj Boze da gu prodamo nekome, Bukari on je tek posebna prica, nikad ozbiljnu karijeru nece napraviti jer mu fali intelegencija a sebican je do bola! Sta reci a ne zaplakati, nas najskolovani, tehnicki potkovani, intelegentiji, i naj lucudni Katai, eto, sta da dodam vise, covek sa 37 godina! Stamenic solidan, Dragovic ne znam kakvu ulogu imao danas ali zaista, Nadam se d aMilojevic ce da smisli nesto, umesto Ivanica ubaci Olajniku, umesto Bukaria ubaci Sljivica, umesto Rodica ubaci Mimovica, i tako redom, nista necemo izgubiiti ako ne uzmemo KUP! Srecno!
G

Gx

pre 14 dana

Šljivić umesto Vinarija?;-)....kao prvo šljivić ne igra krilo...kao drugo daleko je od Bukarija...
Х

Х Х

pre 14 dana

Катаи има 33 године, ужас какве глупости си написао све.
i

idiPljujSvoje

pre 13 dana

Ivanić sinoć statistički igrač utakmice 16/18 dobijenih duela i ti ga nazivaš menekenom...kada pljujete ovde nekoga to.samo govori o tebi koliko si ograničen i pakglu...
D

Dejani

pre 14 dana

Vidim kukanje na sudije. Uvijek kažem ko god da izgubi krive su mu sudije, to je postalo normalno u sprskom fudbalu. Kada je već tako neka dodje Cakir, Osarto, Marcinjak ili šta ja znam ko da sudi derbi i problem je rijesen. I Vincic bi bio ‘’prevarant’’ za ove sto su izgubili, zato radije čak ni ove iz ExYu država.
9

95

pre 14 dana

I pored svih mana Bukari je bio naš najopasniji napadač! Jedan na jedan je bio nezaustavljiv! Iznudio penal I pravio problem odbrani Partizana konstantno. Šerif radi ono za šta je plaćen- daje golove! Kraj priče
t

topina

pre 14 dana

Šerif daje golove iz svake desete šanse, lik je presmesan za ovaj nivo fudbala. Tehnika mu je na nivou amatera, samo da ga valjamo na leto.
S

Sta lupas

pre 14 dana

Serif ne zna iz ofsajda da izadje...alooo 8 ofsajda oborio rekord lik! O sansama necu da govorim 3 zicera glavom je promasio iz peterca!
C

Cz1952

pre 14 dana

Radujem se naravno pobedi, ali nisam zadovoljan igrom u odbrani. Niko nije cuvao Bazdara kod suta koji je glazer odbranio i kad je dao gol. U oba slucaja je u sesnaestercu bilo vise igraca partizana. Ne mogu da verujem da niko od trenera u stabu ne vidi da Djiga ne zna da hoda a kamoli da igra. Tolike bekove su prodali proslog leta a sada nam Djiga igra levog beka, a nije bio siguran ni kao desni bek.
1

1912

pre 14 dana

Stamenić je dobio pohvale od Milojevića verovatno zbog dosta pretrčanih kilometara ali treba da poradi na šutevima kad se iz drugog plana nađe u šesnaestercu. Bukari mister promašaj. Endiaje je mnogo puta ostao u ofsajdu, dosta promašuje, međutim niko ne može da mu ospori da se u derbijima nalazi u šansama češće od svih špiceva koji su igrali u Zvezdi u poslednjih 10-15 godina.
7

717117

pre 13 dana

Ima i do odbrane partizana.
L

Leo Lerinc

pre 14 dana

Stamenić veze nema,toliko se pumpalo to što je igrao u Kopenhagenu ali on je baš očajan igrač u kontinuitetu cijelu sezonu.Bukari isto,prazan gol bi promašio,čovjek kao da ne trenira fudbal i kako da udari loptu već isključivo trčanje.N'diae treba mu makar 7-8 šansi da bi postigao gol.Realno ovaj tim Zvezde je totalni fijasko.Najgori Partizan u istoriji fudbala oni na jedvite jade dobijaju a navodno dream team od 50 miliona.Da ne spominjem lagano primanje golova od Partizana kojem nije igrao čak ni Saldanja.
@

@leo

pre 14 dana

Sve je to lepo što ti ispišeš ali da ne vidiš očajnu igru rodića i mijailovića gde mnogi moraju da krpe, ali najlakše udarati po ostalim igračima.
S

Spicnovi

pre 14 dana

Kad vec necete da koristite Krassoa, onda prodajte i Serifa(drvara) i krassoa i kupite Pierrota iz makabija, sad nemate bahara da vam zabrani da kupujete igrace iz Makabija! Podhitno!!!!!!!!!!!!!!!!
D

Deko 123.

pre 14 dana

Ovog Bukarija kao i centarfora ljetos pod hitno na pijacu...
Z

Zvezda 91

pre 14 dana

Zvezda nije imala sebicnijeg igraca u svojoj istoriji od ovog drljavog Bukarija !
A

ApsolutnoJa

pre 14 dana

Kada vidim ko ocenjuje igrace ni ne obazirem se na ocene. Vredjati igrace je zaista degutantno.
S

SilverSurfer

pre 14 dana

Zahvaljujući trenerskoj prevari veka Zvezda se mučila umesto da rutinski dobije Partizan. Ozbiljan fudbal ne može da se igra sa Rodićem, Mijailovićem, Kangom, Ivanićem i Ndiajem. Previše je to i za Partizan. Mučenje na terenu je pečat pedantnog stručnjaka. Od Partizana koji se rve sa raznoraznim problemima Zvezda je primila četiri gola u dve utakmice. Skoro iz svakog šuta igrači Partizana su postigli gol. Da ne govorimo o pripremi utakmice. Šansa za Partizan prvom minutu i golovi postignuti u 11om minutu prvog i drugog poluvremena pokazuju da su igrači Zvezde jako loše započeli utakmicu i na isti način je nastavili posle odmora. To ide Miloju na dušu. U dve ozbiljnije utakmice domaćeg prvenstva ekipa pedantnog stručnjaka primila je četiri gola. Šta čeka Zvezdu u Evropi važnije je pitanje od već rešenog prvenstva? Milojević nije napredovao kao trener. I to je jedino što može da se vidi od kada je seo na klupu Zvezde. Koliko god mnogi bili sentimentalni prema njemu sa njim kao trenerom Zvezda nema baš neku budućnost.
b

blam

pre 14 dana

Vidi ga sto je ispravio ovo sto je napisao za Glazera. Kakav amaterizam. Sada svi ovi komentari ispadaju smesni. Mogao si da ubacis EDIT opciju i da se ispravis. I nije u 10. minutu amateru, vec u 1:10 sekundi.
M

Mile renta

pre 14 dana

Majstor iz Srbobrana i pedantni stručnjak..fali još lenja Abidžanska bitanga 👌🏻
P

Pibe92

pre 14 dana

Hvala ti lenja Srbobranska bitango ❣️
B

Bukari dodaj!

pre 14 dana

Bukarija po svaku cenu naučiti da bude nesebičan...Ako to Miloje uradi imaće ekstra klasu.Umesto da doda Endijau i da ovaj ladno da gol on šutira iz lošije pozicije...
#

#p

pre 14 dana

Možda ne ume čovek da doda 🤣
6

6687

pre 14 dana

trebao je da doda serifu, ali ovaj sigurno ne bi dao gol... endiaje = uzas
B

Bukari

pre 13 dana

Pa dod'o sam ti...
P

PeraV

pre 14 dana

Ne treba da se rugate citaocima sa tim pedantni strucnjak svaki put, postujte one od kojih zivite.
n

neki czv

pre 14 dana

Nemoj ocjenjivati nešto u šta se ne razumiješ, glupo je baš. Stamenić dobar, Glazer nema odbranu, Deda dobar, Mijailović dobar, Spajić loš... Šta si ti dečko gledao??
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 14 dana

Bukariju se na kraju sezone zahvaliti, još ako uspemo da uzmemo koje milionče za njega, na konju smo. Ne igraju istu poziciju, i nisu isti tip igrača, ali me podseća na Kangu. Može da iznudi prekršaj, podeli asistenciju, da i gol, ali ako upadne u kamikaza mod, kad krene u obrušavanje, beže i protivnici i saigrači jer ne znaš gde će udariti. A u jakim utakmicama stabilnost je izuzetno bitna. Ndiaj je prodisao od kada je došao Miloje, ali definitivno nije za prvog špica. Pre svega jer je kao Bambi na ledu. Tehnika i on na vi. Da, može da pogodi, na kraju, napadač je. Ali je nama ipak potrebniji tehnički potkovaniji špic, jer sutra u Evropi nećemo imati puno šansi za gol.
P

Pera genije

pre 14 dana

Gol kao što je dao Ndjaje u našoj ligi nema ko da da. I tehnički i inteligentno.
U

Uhububub

pre 14 dana

Dal ce se uzeto koji milion za Bukarija? Šta ti misliš koliko ovako brzih ima? Ne mnogo.Ako ovako nastavi zadrzati Ndiajea...
T

Tea and coffee

pre 14 dana

Stamenić 7,samo koja utakmica ? Derbi nikako,slabo. Zvezda ima Katajia i to je potrebno za Partizan,ostalo suv prosek i ispod.
D

Daco777

pre 14 dana

Kako njje imao spektakularnu odbranu? 3ci minut kada je izbacio loptu u korner jednom rukom.
Ј

Јосиф

pre 14 dana

Глазер добар, Мијаиловиќ лош, Родиќ још гори, Стамениќ танак, Спајиќ нервозан, Драговиќ стар, Канга блед, Хванг досадан, Шериф неписмен, Иваниќ добар, Букари луд, Олајинка неписмен, Красо невидљив, Катаи магико!
G

Ggostt

pre 14 dana

Čuj kraso nevidljiv, olinjaka za deset minut sasvim dovoljno borben, oči protrljaj molim te.
P

Pobedismo derbi

pre 14 dana

Pobedili jesmo igrali dobro nismo!Imam zamerku i na Milojevicevo vodjenje utakmice ,bilo je dosta propusta.Utisak je da je pobeda ono najvaznije veceras ali isto tako da nikako da muski otresemo Partizan .Ocigledno da dosta toga skripi.Bekova nema ,Rodic penzija,Micko mucenje ali mucenje i za gledanje stvarno.Kanga ,hvala za sve ali nemoze vise.Zadnjeg veznog nema,Bukari uf sta reci.Krava daje mleko ali uporno prosipa!!!Spic cudo ali cudo.Kako opisati igraca spica cije je najbolji ucinak sto trci,on trci.Onaj mali Djiga na levog beka (uf Miloje ,Miloje) bilo je kriticno.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Špic tri derbija tri gola. Malo li je?
D

Daco777

pre 14 dana

Sta je spektakularna odbrana ako nije ona u 3cem minutu prvog poluvremena sto je skinjo glazer ako to nije?
S

Samo

pre 14 dana

Kanga totalna katastrofa,Rodic takodje,Djiga levom ni da se oslanja,a kamoli centrira.Zvezda je mnogo kvalitetnija,ali glavni utisak su mi oni silni ofsajdi,Ndiajea i Bukarija,pa sta gledaju kad trce?
G

Gostobran

pre 14 dana

Pročitam da Glazer nije imao ni jednu spektakularnu intervenciju i prekinem dalje čitanje. Morate gledati utakmicu da bi nakon toga mogli da ocenjujete igrače. Poy
a

amnezija

pre 14 dana

Au Darjane sta ti radis. Glazer u 1. minutu brani kao lav sut Bazdara, a ti ovo napisa. Blamcina ko sve ovde radi.
K

Kosta456

pre 14 dana

Ispravite ovo za Glazera, verovatno ste propustili njegovu spektakularnu odbranu na samom pocetku utakmice.
I

Ilić25

pre 14 dana

Niste im ocenili najbitnijeg dvanestog igrača.
H

Ha ha haa

pre 14 dana

Pa taj je vaš bio, priznao vam je nepostojeći gol.
P

Prti

pre 14 dana

Milojevicu bi dao 0 za izbor igraca kao i za izmene. Jedna velika 0
S

Sudiji

pre 14 dana

10!
S

Small Owl

pre 14 dana

Kažu stručnjaci u analizi Glazer bez dobre intervencije a lik skinuo u 1. minuti Baždaru čisti go. Svjestan sam da sam daleko od nekog stručnjaka, čisto sam lik koji voli pogledati utakmicu ali ovako ishvaliti Stamenića za ono što je odigrao može uraditi samo neko ko je plaćen da to napiše ili neko ko veze nema..ili oboje.
P

Potpuno tacno

pre 14 dana

Stamenic tuga!
D

Dik

pre 14 dana

Stamenić zalutao u fudbal.
B

Bhkshykyv

pre 14 dana

Ja ne mogu vise da gledam Srdjana Mijailovica. Kod prvog gola ne moze da proceni gde da se pozicionira kod centarsuta, kod drugog gola centarsut sa njegove strane, a u medjuvremenu okrece "guzu" kada je Goh sutirao i pogodio stativu. Najlosiji igrac u Zvezdi ubedljivo. Sa druge strane, svaka cast Stamenicu, bas dobar igrac za nase uslove, samo mu treba kontinuitet.
l

lol jjjj

pre 14 dana

Stamenic ocajan celu otakmicu, samo sam zbog njega i Mijailovica pizdeo bukvalno
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

I ja bih zaplakao zbog Zvezdine igre, ali ne mogu jer sam mnogo srećan zbog načina na koji smo pobedili, nikada sladja pobeda u derbiju.
M

Miksea

pre 14 dana

Lošije ocenjeni igrači CZ iako su pobedili. Kako Glazer nije imao odbranu, kada je bukvalno u prvom minutu odbranio jednom rukom siguran gol, nismo gledali utakmicu od početka?
Д

Дубица

pre 14 dana

Ово су гробарске новине, ништа не треба да чуди...
D

Dejan Pizon

pre 14 dana

Svaka cast Serif je bruka od igraca.
P

Papanikolau

pre 14 dana

Ivanic je usao odlicno u utakmicu,Darjane nemas pojma. I Ivanic je bio najbolji nas igrac. Kraj svake price.
B

Bio je dobar

pre 14 dana

Ali najbolji je bio Hvan i tu je kraj svake price.
М

Миланче

pre 14 dana

Како Глазер није имао спектакуларну одбрану? А она на самом почетку?
b

bokibre

pre 14 dana

Kako to da Glazer nije odbranio sut? Sta je sa sjanim refleksom odmah na pocetku nakon suta Bazdara? Uostalom Katai u sredu od pocetka. Kakav igrac
t

tupa

pre 14 dana

Izvinite ali Glazerova odbrana u 1 minutu je u najmanju ruku sjajna usudio bih se reci i spektakularna..
i

igokea top 12

pre 14 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
M

Miki101

pre 14 dana

Često vidim ovaj komentar bukvalno. Za Zvezdu sam ali prvo se informišite. Partizan je poslednji put ligu šampiona igrao 2010.godine, dakle nije prošlo 20 godina…
Č

Čiča Mića

pre 14 dana

Zaplakao bi kada bi video ovu lakrdiju kojoj se svaki normalan čovek koji ima svoj stav stidi
Ž

Živke86

pre 14 dana

Ko ti je taj čiča Mića, jel misliš na Mirka Marjanovića?
m

mrva zemunac

pre 14 dana

rodić 2.0, glazer 6.5, ivanić 7.5
s

spiritus movens

pre 14 dana

Zvezda igrala sa 50% utroska energije i opet dobila utakmica, dok je Partizan "grizao" sa 120% svojih mogucnosti. Sto bi rekao trener Milojevic profesionalna pobeda.
N

Nekoizmase77

pre 14 dana

Lopovska pobeda koje se nimalo ne stidite
S

Small Owl

pre 14 dana

@Nekoizmase77 Druže, šta je ovdje konkretno bilo krađa? Ne karikiram, stvarno pitam. Jedino diskutabilno i jedino oko čega bih mogao polemisati jeste da li je Ndiaje napravio faul prije gola. Marković odmah pao, intenzitet nepostijeći. Penali čisti. Čovjek kad pogleda komentare, rekao bi ne znam šta a onda vidiš posjed lopte 78:22, šutevi 16:4, šutevi u go 8:2...Takođe, ne mogu pohvatati da li je tu bilo neke izmjene pravila ali zar nije žuti za golmana kad je napravio penal? Sve u svemu, ni X ne bi bio potpuno nezasluženo ali isto tako pobjeda Zvezde potpuno zaslužena.