Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Sanogo i Kanga kao lampaši pored smart televizora, Milojević odveo tim u anarhiju

Z

Zvezdas onaj stari

pre preko 1 godinu

Kako vas bre nije sramota!? Za prvi gol je kriv Rodic 1/1 jer je zalutao na desnog beka kao muva bez glave kada se vracao! Ne moze Dragovic sve da zakrpi.
A

AminOkiselina

pre preko 1 godinu

Sve se ogolilo u Zvezdi. Brod tone i potonuce do dna. Gotovo je. neka nam je bog u pomoci...zbogom Zvezdo. Nekada si bila velika
p

primedba

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno na osnovu čega čitaoci daju pluseve i minuse na ocene igrača, ali izgleda da nije ni njima. Da li na tekst autora ili je to njihova ocena svakog igrača. Trebalo bi da bude na ocenu i tekst autora, ali onda nešto nije u redu pošto je autor dobro analizirao svakog učesnika.
M

Mrkelica

pre preko 1 godinu

Mozda Terza prodao mesto u ligi šampiona pa mu je u interesu da ove sezone nemamo bodove....
G

Gligorije

pre preko 1 godinu

Milojevic nije trener za Zvezdu...
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Nije juce Sanogo nesto odigrao..ali su nas cepali po boku oni..ne znam sta se proziva lik, a proslu tekmu smo ga vozdizali! Kanga se vecito proziva..ali sve od njega zavisi, jedini sme da primi loptu i krene sa njom, ostali ne znaju i kriju se. On je milon lopti dobro povukao..ali nekad mu je i oduzmu..nije mašina. Zato je njihov trener Kangu udvajao po prijemu lopte odmah, gde su ga non stop i faulirali..sad desila se i ona situacija kod drugog gola, ali on nije video drugog igraca sa ledja da mu prilazi..zar tu odbrana, ili golman ne kazu ono pazi ledja..juce on sam igrao sredinu, Sanogo samo nazad..Kangva zelen..bekova nema..a i Kangwa naivan..dva starta, dva zuta..oni odmah simuliraju. Msm da je sudija pogresio, tanak je bio faul za drugi zuti, gde je pomocni bio blizu i nije faul ni signalizirao, a ni glavni ga nije svirao odmah. A plus sto je pustao da krljaju Kangu bez zutog(onaj jedan mu pet puta uzastpce ulete i bez zutog). Plus greska, a to niko ne pominje, cist faul nad Kataiem u 90' za slobodnjak na 20m..odneo ga glavom onaj..sudija gleda i cuti, a i Var se tu ne oglasava, a za tanak drugi zuti se oglasio..mufljuzi. Isto kao onaj penal za Monako, a za Benov penal, muk..
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

apsolutna istina !!!
s

sudija

pre preko 1 godinu

Svaki start otvorenim djonom se kaznjava disciplinskom merom. To je pravilo!
a

a sta je sa...

pre preko 1 godinu

simuliranjem, i ono se bese kaznjava? onaj pacijent pao kao da ga je tenk udario a kontakta maltene nije ni bilo
a

afrimi

pre preko 1 godinu

au...sta li zabari pisu tek za lacijo sto je izgubio 5:1? a mislim da su sigurno imao vise kesa nego mi?
B

Brenke

pre preko 1 godinu

Sve je krenulo posle ispadanja iz Lige Šampiona i prodaje Ohija. Otišlo se koracima unazad. Najrealnije je da će osvojiti u grupi jedan bod.
S

Sever4ever

pre preko 1 godinu

Hajde da rezimiramo jednu stvar koju sam primetio da se ovde radi na portalu non stop u poslednjim godinama! Znaci klub koji u drugom minutu igre i to na svom stadionu kao najgori amateri primi gol od 9 kluba Francuske lige Nice pa nakon toga na jedvite jade uspe da izjednaci i spase se poraza na svom stadionu,za takav klub se ovde pisu naslovi "Igraju kao Tajfun" svaka im cast! A kad Zvezda gostuje Sampionu Turske i najboljem njihovom klubu i izgubi samo 2-1 ovde se odmah pisu naslovi "katastrofa i uzas" kao da je smak sveta i slicno,izgleda da nekome odavde mnogo smetaju 5-6 Zvezdinih titula,dve LS i 5 LE u poslednjih 5-6 godina u uprava kluba koja nam je sve to omogucila,zato se "taj neko" iz petnih zila trudi da naslovima ovde na portalu Omalovazi sve moguce Zvezdine uspehe i ljude u upravi koji su zasluzni za to,a sa duge strane se na sve moguce nacine velica klub kojo cak 5 punih godina titule vide nije a LS preko 20 godina! Zanimljiva vam ta novinarska logika zaista,tacno se vidi u cije boje ste obojeni i na ciju stranu ste se svrstali,to je vise nego ocigledno jer to radite evo vec godinama u nazad!
N

Nis be

pre preko 1 godinu

Bravo brate, jeste tako i sve si u pravu. Mi sto bi sada trebali da uradimo, da lepo terzi kazemo, druze otpusti mrkelu odma, ili cemo mi to uciniti.
2

20 kinte

pre preko 1 godinu

Ne znam što te to čudi, tako je već godinama. A mi vodimo Darjana na gostovanja da sedi iza klupe i iznosi u javnost poverljive odnose i stvari koje nisu za svačije uši.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Mi samo pljujemo i svi smo pametni..kao da je Zvezda Bajern..pa mora da redom pobedjuje..evo gube Juve, Lacio i sl..pa nije tamo drama. Gde pise da Zvezda mora da doceka prolece u Evropi svake godine. Mnogo smo se razmazili, nismo mi taj nivo fudbala jos dostigli, malo je lupetao Terzinjo..ali prazne price..pa u LE silne jake ekipe igraju, prvaci Turske i vrh drugih bogatijih zemalja od nas, pa oni dovode dosta skuplje igrace! Sta je tu je, bitno da se igra, ovako ih napadaju sa svih strana od nerealnih ocekivanja i oni jos vise psihicki tonu. Najveci nam je problem u bekovima i špicu..nijedan prodor ni centaršut beka(Roda je dobar prodoran levi bek, ali nema centaršut, vec najvise asistira po zemlji, dok sa desne strane nema ni beka ni centarsuta. Plus sto Pešic nije ipak nivo Zvezde, nema ga u skoku, nema ga da dribla..bezopasan! Slican je i Ohi, da ne kukamo sto ode, iako visok nema skok, slabo dribla i sutira, samo je imao srece da cesce bude na pravim mestima da ćušne loptu u prazan gol. Isto tako nemamo srece, ili pameti..sta znam..od poslednjih 25 evrotekmi, na jedno 20 smo napravili penal, dobili crveni, il autogol dali..pa kako onda da bude bolji rezultat, sami sebe pobedjujemo!!! Da li im treba psiholog..
P

PreviseJeMrkele

pre preko 1 godinu

Ovde nije pitanja Milojevica,vec Mrkeli reci koliko dana,momak,kupi stvari iz kancelarije i ne vracaj se ikada u Zvezdu. Sta on kupuje,kako dovodi igrace to je vec za pricu. Da me neko pogresno ne shvati nisam rasista,cak sta vise crnkinju bi ozenio,ali da Zvezda ima samo afroigrace njih 10 koji imaju naboj ili ludila i neodgovornosti od senzibiliteta svog. previse je. Dajte kupite malo svedjana, danca nekog,pa i nemca. Puna druga liga nemacke ok igraca,pa i treca. kahvica daju kaifi,a da je decko sa Pesicem i Mitrovic u spicu dosta bi nam bilo vec igraca u napadu. Drago mi je sto Nikolic dao gol,steta sto je Gavric otisao ipak su oni bili sveza krv Zvezde na sredini terena.
N

Nis be

pre preko 1 godinu

Za transfer kulibalija bi trebo da odgovara pred sudom. ja bi gao osudio na pet godina robije.
H

Hahahahahaha

pre preko 1 godinu

@ Nis be Secam se kad je Partizan ima Tambvu..Nije se dugo zadrzao, dobro je. Mada je on licio na fudbalera. Ali nije to to. Nažalost ovaj Kulibali ultimaj-fajter, ako ovako nastavi nekog će ozbiljno da povredi. Ja se smejem, ali uopšte nije smešno!
h

hahahahahah

pre preko 1 godinu

@ Nis be Secam se kad je Partizan ima Tambvu..Nije se dugo zadrzao, dobro je. Mada je on licio na fudbalera. Ali nije to to. Nažalost ovaj Kulibali ultimaj-fajter, ako ovako nastavi nekog će ozbiljno da povredi. Ja se smejem, ali uopšte nije smešno!
L

Lizarazu

pre preko 1 godinu

Ma nebitno, zvezda je bila prvak ls pre 30 godina sta ce nam vise. Samo da zivimo u proslost, to nam je dovoljno
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

I šta kažu poznavaoci fudbala? Bolji Kulibali od Ohija a? Ovaj dade 11 golova za polusezonu, a ovaj drvoseča kršten prijem nije napravio....ali dobro to je ta skauting služba Zvezde koja radi punom parom...
p

podesen

pre preko 1 godinu

Kažu poslednji gol dao 4 juna ove godine,šta tek 3 ipo meseca bez gola.
L

LS sl.godine

pre preko 1 godinu

REALNO KOGA BRIGA ZA LE KAD TITULA DONOSI DIREKTNU LS SL.GODINE! PUNA PODRSKA ZA MILOJA,UPRAVU I SVE IGRACE! HEJTERI NEBITNI STE, I VASE PORUKE!
N

Nidzazvezfaš

pre preko 1 godinu

Pum mi k....??? I Kange a i Kangve.Karakter i temperament kao kod prvog navedenog.Imamo 15 penzionera koji niti znaju lopte niti mogu odigrat 30 min
f

facts

pre preko 1 godinu

Nema ko nije teran i ko nije pljuvan do sad... Prvo nije valjao Srnic ok Pre toga nije valjao ni Gobeljic. Pa onda nije valjao ni Stankovic, kad ode on igra će da blista, Pa kada se presele na klupu ivanic i katai igra će biti daleko bolja , Pa sad ne valja ni Pesic. A tim istim Kanga koji nas unistava svaku utakmicu nije ništa kriv. Bukvalno niko ne valja osim vašeg Kangice, i onda će neko ozbiljno da vas shvata oko teranje uprave . Pljuvanje non stop vas ne čini navijacem pogotovo što medju njima je 50% lažnih navijaca/botovs koji prave nemir a ko ima malo inteligencije vidi da ovo sve opšto nezadovoljstvo vestacki stvoreno jer je daleko veće nego na -5 prosle sezone.Nije sramota izgubiti od Šampiona turske.Ali vas su naterali razni wannabe novinari naterali da jeste...
N

Novinarski spin

pre preko 1 godinu

2-1 SA TRABZONOM TO JE "KATASTROFA" A 8 KOMADA OD FEJNORDA TO JE "LOS DAN"
H

Herman_Melviile_1027121896792502272@twitter.c

pre preko 1 godinu

Moram da kažem istinu. Zvezda nema dovoljan kvalitet za ovaj stepen fudbala, gledajući bekove koji su limitirani,netalentovan,neprobojni itd.Sredina terena sa 3crnca može da igra u Novi Pazar. Tu ću da stanem..
P

Pepa Pig

pre preko 1 godinu

Uvek je zapad imao prave i iskrene navijace. Ljubitelji i poznavaoci fudbala su na zapadu/istoku. Placenici se zna gde su, zato sever i dalje cuti i cutace dok ne dodju neke mladje generacije i oteraju ove sa sipke. Zato samo glasno sa zapada i istoka UPRAVA NAPOLJE! Kada neko promasi 50 transfera mozda i vise, dajte ljudi. Jos se smeju u lice i uvek neko drugi kriv.
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

Zali novinar za misterom. E nece moci. A za hamsika pise kao da je ronaldo.
G

Gost032

pre preko 1 godinu

Od tima koji je igrao fudbal sa Milanom, Redzersima, Bragom. došli smo do tima koji nema pismen pas u 2 evropske utakmice. Žalosno
Г

Горан

pre preko 1 godinu

Па онда смо играли и са Монаком. Сјећаш се, прије само седам дана? Изгубили? Па изгубили смо и од тих што их спомињеш. Је ли било лоше синоћ? Јесте. Немојте ми само безвезних поређења. Кад смо играли са тим екипама које спомињеш, читао сам исте негативности о појединим играчима, тренеру, управи....
H

Herman_Melviile_1027121896792502272@twitter.c

pre preko 1 godinu

Nije imao pismen pas, ni pre tog.
g

garavi sokak

pre preko 1 godinu

Nek se pripremi sledeći "mister"- kako god da se zove... ovaj je totalno zaeibo.
M

Mister :)

pre preko 1 godinu

Koliko mi je iritantno ta reč što forsiraju
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Ljudi pustite Kangu i Kangwu, nama Srnic igra i dalje u postavi🙆‍♂️
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Kad je Milunović otišao u špic,prešli smo igricu.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Mustafa zaslužio pohvale ako ništa bar zbog truda.... Jel vi znate da je Mustafa namestio gol??!!!!! KUKUbali 5.5?? Hahha hahahahha
t

to taj

pre preko 1 godinu

To taj Konga on jei dobar igrač on jei dobro potkovan futbalskim znanjem a što vi niste potkovani to zato
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Sta rece brate mili ?!
i

izvinte drug

pre preko 1 godinu

Dai Tai moze prevod nai srpski???
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Srećom pa u naredne dve godine prihodujemo 100 miliona evra. Možemo da pokrijemo dug i još da ostane za Mitu Gargamela i don Terzinija.
G

Gostmsbsbs

pre preko 1 godinu

cim se ugasio rsb forum, jasno je da se u "kuci" desava haos. sve sem bukarija omaseno, sto po kvalitetu, sto po taktickoj zamisli. mora bre ljudi da se pravi sistem 5 godina, i da se igraci dovode za isti, a ne da kombinujes plejmejera da bude zadnji vezni, a ofanzivni vezista desni bek. sramota za "struku". ako nema para kazite. igramo najvazniju sezonu za poslednjih 20 godina, a grobosi dovedose bolje igrace od nas. ili manje gore, kako god, sramota!
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Meni kao navijacu i iskrenom zvezdasu je mucno, ovo je jedna vrsta kolotecine, nemas beka, ljudi moji Pesic sam u sesnaestercu on uporno centrira 2 metra preko, kad je usao onaj spic ni ime nisam zapamtio, oni vracaju povratne, sve kontra.pas igra blagi uzas, pa nije mi jasno sam si, niko te ne napada i das loptu jaku, ili pogresis, strasno, ceo srednji red, i ja mogu da stanem na centar i dam prvom do sebe, neke elementarne stvari se grese i zato je ovako, trener isto, ismislja toplu vodu, ozbiljan remont nam treba
f

ferencvaroš pada, prolece je blizu

pre preko 1 godinu

Protiv Ferencvarosa Pesic Ivanic Bukari Mitrovic (Katai) Sanogo Kanga Dragovic Gobeljic Rodic Milunovic Borjan.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Ima da nas natrpaju da se pusimo. Najgori tim zvezde u istoriji. Ogadili mi lopovcine klub
G

GostMirko

pre preko 1 godinu

Pogledaj dom svoj Andjele...
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Nisam gledao protiv Lazara, nisam ni ovu. Očekivao sam nešto ovako.
M

Macchiato

pre preko 1 godinu

Eto vam Terza i njegovi Zulu-i u timu. Sreca pa je Partizan ubog, pa smo uprkos svemu prvi.
g

gorankg

pre preko 1 godinu

Da ne citam komentare i da ne ispadnem glup u drustvu...jel moze "bre" neko da objasni sta se ovo desava Hvala
g

gorankg

pre preko 1 godinu

Da ne čitam komentare i da ne ispadnem glup u drustvu...jel.moze neko da objasni sta se "bre" ovo desava... Hvala
M

Mani Rei Kamil

pre preko 1 godinu

kljucna rec je nestrucnost. imali su istorijsku sansu da se plasiraju (ne sa udju automatski), da oce sezone sto se kaze omirisu barut. Sledece sa parama od ove, uz plansko, strucno i domacinsko poslovanje postali bi redovni svake godine. Ovako su neznalice sve upropastile a vidim mnogi pljuju Coknu,, kao ne zna nista... ne mozes od svakog stofa kaput praviti!
G

Gagi93

pre preko 1 godinu

Katastrofa je Zvezdin skauting, covece pobacamo tolike pare u prelaznom roku za igrace koji ne mogu nista u ozbiljnim utakmicama. Dok oni slepci iz partizana dovedu onog Dijabatea za sicu i decko sam igra, samo nema srece sto su mu ostali saigraci krs.
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Znaju oni dobro ko je fudbaler, a ko samo tako izgleda. Nisu svi spremni da ucestvuju u cirkusu oko plaćanja, pa onda dovedu ono što ne vredi, al se ne buni da na papiru ima petostruko veću platu od one koji dobije. Kangwa apsolutno nepotreban, umesto njega desni bek i to bi bio već dobar početak. Ohi i Pešić uz neko naše dete, dovoljno...Kulibali višak! A kad su vec dovodili špica totalno su promašili tip napadača. U Evropi igramo na kontre, znači brz špic vešt sa loptom. .loptom Mrkela, ne lopatom. Kanga nema zamenu a jedini je igrač koji povezuje redove i gura loptu napred. Rodić nema zamenu, onog malog ne računam jer to još nije formiran igrač. Za Ada nisu hteli da daju novac, verovatno ga i nemaju, čim prodaju decu za siću i Izrael. Za Ivanića nema zamene, Kangwa to nije, jer je fudbalski nepismen. Sve u svemu...tonemo, samo se pitam koji će pacov prvi napustiti brod.
G

Gost......

pre preko 1 godinu

Ne znam što smo slepci a? zato što smo za vas sirotinja jer nemamo to što imate vi od drzave, a normalno i nezabelezeno.....Pa dianbate je jedan, ali puno unazad pogođenih, tipa Leonardo, Sadik, Suma, Asano, Riakrdo, Zuka, Moreira, Kleo.....puno nase dece il koje smo mi obradili a koja prave razliku Mitrović, Vlahovic, Živković, Jovetic, Savic, Radonjic, Mulenkivoc, Pavlovic, Lukić, Ljajić....jos puno njih a od ovde nabrojanih par njih prave razliku......a sta vi, gde ste vi i koji su vaši....Ben j Jovic što ga vidimo kakav je i sta je
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Ne brinite za pare, ionako nisu vaše. Biće para!
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Ne brinite za pare, ionako nisu vaše. Biće para!
G

GostVari

pre preko 1 godinu

@gost... Mulenkivocka cudnovata... ne slomi je ali zube polomi pokusavajuci da izgovoris... i prste na tastaturi dok ne napisa...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Stankovic je prakticno uvalio Milojevicu vruc krompir. Vise puta sam kritikovao Kangu, ali ovde ima njih koji ga hvale, kao odlican tehnicar, kreira igru itd. On je mina za svaku ekipu u kojoj igra. Desi se svakome da pogresi, ali on to stalno radi. Recimo samo krupnije greske, zbog njega je ZVezda izgubila od Ludogoreca, ispala od Makabija u trenutku kad vodis 2:0, Borjan odbranio penal, protivnik psihicki pada i sudija samo sto ne odsvira kraj, a Kanga cascava protivnika golom, nakon cega se sve raspalo. Pa veceras ovo. On stalno gubi lopte u zoni suta za protivnike ili kontre. Vladan Milojevic ga se jedva resio i posle toga su bili rezultati i LS. Uz sve to, Ivanic je povredjen i sad se vidi koliko fali timu. A Pesica bolje da nisu dovodili. Neverovatno je kako nijednu loptu ne ume da prihvati, a najsmesniji trenutak mi je bio kada se sa loptom priblizio saigracima, jedan je levo,drugi desno na nekoliko metara, a on je baci u aut izmedju njih. Zamena za Pesica je Kulibali, koji je ogroman, sve razgrce, ali to je sve, doduse jos nijednom ga nismo videli u nekoj sansi. Da je Ohi bio jedini centarfor u timu, oni bi ga prodali. Kao ne zna da dribla, ne ucestvuje skroz u igri. Vazno je da Pesic i Kulibali ucestvuju. Sanogo standardno ocajan, kad god je igrao. Katai kao da je juce prvi put video loptu, ne znam da li opet ima problem sa bolescu ili je samo pad forme. Ne slazem se sa ocenom o Kangvi. Mislim da je odlican, samo ubijen u pojam, on treba da bude kreator igre, a ne Kanga i da se oslobodi pritiska. Bukari jedina svetla tacka, ali i coveku ce da se smuci da igra, a da niko nema da mu da krstenu loptu. I nije Milojevic uneo anarhiju u tim, nego prinuda. Kangva je dobio crveni i odjednom je ostala rupa. Pored gola Nikolica, raduje me solidna njegova kretnja i pokrivanje terena. Nadam se da ce on uskoro biti u timu, a ne Sanogo, koji osim kikseva je i sve sporiji. Zvuci sve ovo strasno, ali Milojevicu samo treba pauza u prvenstvu, da dovede sve ovo u red.
G

Gostjkl

pre preko 1 godinu

Kad vec pominjes taj gol protiv Makabija, imao si sinoc slicnu situaciju u utakmici Porta i Briza igrac briza salje pas koji igrac Portoa preseca i sutira, ali golman lagano brani.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Све је тачно. Додао бих и, када је Канга у питању, да чак и када не погреши, страховито успорава напад. Најбоље што се тада деси је фаул над њим и то се сматра неким бенефитом. У тим тренуцима, противничка одбрана има све време овог света да се постави. Човек је тег око врата ове екипе и потпуно је непотребан.
A

Acaaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Upali smo u problem sa Kangom...bez njega ne umemo da prenesemo i zadržimo loptu, a obavezan je minimum jedan kiks na utakmici koji otvara šansu protivniku (Makabi gol, Monako je promašio svoju šansu, sada opet gol)... Kako on ima 32 godine, neće sigurno sazreti i prestati sa kiksevima... do zime nekako istrpeti, posle da se lepo oprostimo i zahvalimo na mnogo toga dobrog što je doneo...
A

Assistent

pre preko 1 godinu

Dosta ispravno napisano... samo bi dodao jos...ISTROSENA EKIPA!!!
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Sve je to ok. Ali kako ne kapirate.... Kanga je protiv makabija izgubio loptu na 40 metara od gola... to se jednostavno desava, vise puta u toku utakmice. Ali to ne znaci da treba golman po sred gola da primi gol sa 35 metara. ALO ! Kako im Kanga poklonio gol ? Poklonio ga je Borjan. I cela kriza i potonuce je nastalo zbog golmana koji je kiksnuo u najgorem trenuyku po tim. I to najgori trenutak u sezoni. A to niko ne prica.
j

james23

pre preko 1 godinu

kangu na klupu pod hitnoo,malo da se prizemi,mnogo se on opustio! ne zivi se od stare slave,ne mozes da imas vecni benefit
1

1389

pre preko 1 godinu

brate ti si pravi zvezdas.sve sto si naneo je pravo u meti..samo se bojim da ne potraje..poz
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Ovde je rešenje samo oterati upravu i stranac trener. Kome niko neće moći da kroji ekipu. Sramota, ova zvezdina ekipa je skup amatera.
d

da da da

pre preko 1 godinu

decko dosao da se uci da bude trener,ni t od trenera
C

CSF

pre preko 1 godinu

Darjane, 70% ocena ne zaslužuju ni 5.
T

Tesko je

pre preko 1 godinu

danas biti navijac zvezde,prvo su vam naredili da pustite Makabi a onda ste morali da pustite Partizan , TSC i Monako,a morali ste i Trabzon da pustite...a imate najbolji tim od Barija,hahahaha cirkus,madjija treba da patentira masinu za pranje i ispiranje mozgova.Dovoljno je da zapremina bubnja bude 1/2 kg, tesko je napuniti toliki bubanj,a ako nije pun,lupa kad ispira i centrifugira
г

глодари глођу буџу

pre preko 1 godinu

Ето види ми ника
M

Macchiato

pre preko 1 godinu

Imamo +5 i to te najvise boli.
k

kvazi pazi

pre preko 1 godinu

ljudi moji ovaj mnogo hvaljeni kings kangva mi je najnedefinisaniji igrac u zivotu.sta je on koja mu je pozicija je li ofanzivac defanzivac gde i sta mu je zadatak na terenu ok ima solidan sut i sta jos ne razumem ulogu tog coveka,niti kreira niti kvari igru protivnika nema dribling al je zato spor ,mislim stvarno
z

zona³

pre preko 1 godinu

Kanga ti dobar. Naravno da Kangva ne igra ok kad igra na kontra strani terena.
о

опортунисст

pre preko 1 godinu

Реконструкција цијелог тима или нас љета 2023 чека гори потоп.Боље да ни не освојимо титулу.а помладимо екипу.Није проблем само до бека и задњег везног.Немамо ни крила,нападача,организатора игре на средини,треба нови голман,Драговић је такође пао у форми
H

Hahajsjaj

pre preko 1 godinu

Fora je u Milunovica i Erakovic, Milunovicev dolazak je sve poremetio mora da igra a sa njim u igri mi se uvek branimo i igramo u niskom bloku zato sto je spor celu sezonu igramo bez presing, Erakovic na beku igrac manje(nzm zasto ljudi pljuju Gobeljica jeste da nije neki fudbaler ali sa njim u ekipi uvek smo bili stabilni u odbrani zamera mu se promasaj protiv Milana kao da niko nikad nije pronasio sansu) za formaciju sa 3 stopera fale igraci ozbiljni wing bekovi i jedan visok brz zadnji vezni tipa Ado koji bi pokrivao sve nedostatke,Ivanic mnogo fali nema ko da iznese loptu sva odgovornost pada na Kangu(koga pljuju sto cesto ppgresi a niko nece da preuzme odgovornost) trener 0 bez autoriteta pokusavam da uvede promene bez potrebe previse matematike bez jasne ideje 7 defanzivno orjentisanih igraca koji ne znaju da daju pas na 2 metra i da previse niskih igraca tipa 1,65 a forsiramo ispucavanja na Kangvu kome on da skoci druze, treba da se vratimo na 4231 ili 433 u Evropi sa Kataijem ili Benom na mestu lazne 9 i bez Miluna na stoperu jedino tako mozda i izgledamo malo bolje.
G

Gost da li je moguće

pre preko 1 godinu

Ako postoji neko ko zna koji su igrači igrali koju poziciju posle svih izmena,odmah mu treba dati da vodi Barselonu.Napravi čovek izmenu,ubaci igrača na levp krilo,posle par minuta uvede novo levo krilo,ovog prebaci iza špica i onda ga posle deset minuta vrati na centralnog veznog.Da je Sokrates, ne bi se snašao.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Najbolji opis za ovu upravu, "dala krava mleko pa šutnula kofu"... Sigurno je da nisu cvećke ali da je Zvezda mnogo odskočila prethodnih godina i to jeste. Bez obzira na sve promašaje i oscilacije, duple krune i rezultati u Evropi su hrabrili da možemo još veći iskorak da napravimo.Ali kao što sam već jednom pisao, kao da ni sama uprava nema kapaciteta za taj iskorak. Lošim transfer politikom (bekovi, napadači, zadnji vezni, povratnici koji su više za zamenu nego za prvi tim), Dekijev ego koji je narušio hemiju u timu, očajno odrađene pripreme... Epilog vidimo, bukvalno se raspadamo. A za to je najmanje kriv Milojević... Umesto da ova sezona i LŠ sledeće godine (i rezultati u njoj) budu kruna ove generacije i da polako krenemo u smenu generacija i jačanjem tima mi proživljavamo kolaps i (nadam se da grešim) bićemo zadnji u grupi ako se nešto značajno ne promeni... A naravno nadam se da nekim čudom da dođe do te promene... Živeli
z

zepe hibrid

pre preko 1 godinu

Mile stručnjake, ti reče Gobeljić loš. Pa bolji je od svih ovih amatera u zvezdi.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

@zepe hibrid nikad nisam rekao da je loš nego da nije fudbaler... On nema osnovno sportsko kretanje a o fudbalskoj inteligenciji nema svrhe govoriti... Srnić za nijansu bolji, Krstičić može polako u pomoćne trenere... Ali ni jednom od njih nije mesto u Zvezdi... I što je takođe za brigu, Rodić i Katai, šta sa njima ako je ovo to to od njih kada je fudbal u pitanju... Opet kažem, nadam se da grešim i da će moći da podignu formu i samopouzdanje i izvuku iz sebe najbolje što imaju za barem još jednu, dve sezone...
Š

ŠANER OLIVER

pre preko 1 godinu

Od večeras je titula pod ogromnim znakom pitanja. I Partizan se od večeras ni kriv ni dužan vraća u ravnopravnu borbu za titulu. Ovaj trener nije kriv što za centarfora ima Pešića a kao njegovu zamenu Kulibalija. Kulibali nema mesta na klupi za rezerve ni u Mladost GAT ni u Mladost Lučani, ni u Napretku, Surdulici, Železničaru iz Pančeva apsolutno nigde, gori je čak i od Rišaira, Dionija i Spiridonovića. Kulibalija je Terzić doveo kao zamenu za Ohija zato što Ohi ne zna da dribla kako je obrazložio kaktus iz hodnika Mrkela, i to kao pojačanje za LE. Znači, Kulibali, Pešić, Milunović, Gobeljić, Srnić, čas bolesni čas van forme čas nespreman za 90 minuta Katai je takođe potpuno neupotrebljiv, Kanga, Sanogo, Krstičić verovatno više i ne trenira, Rodić koji ne postoji na terenu, znači 10 igrača koji su manje više suva drenovina, treba da ulivaju poverenje u borbi za titulu. Teško je verovati da ovaj trener i sa boljim igračima može da se ozbiljno bori za titulu, pogotovo ako Partizan vrati ćelavog Nikolića. ZNAČI i novi trener mora hitno da se dovede.
A

Anonymous 2

pre preko 1 godinu

Ni kriv ni dužan... Ajd budi objektivan, malo...
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Дарјан је у тексту случајно поменуо Владана Милојевића - изгледа да је то име барем у подсвести свих који размишљају о будућности Црвене звезде. Што се тиче садашњег тренера Милојевића, јако је чудно што открива новинарима слабе стране противника - да ли су то неки нови трендови, јбм ли га. Можда је он и добар тренер, али не може Звезда никога да чека. Ја му желим да успе у овом мандату, али мислим да ће то тешко ићи, а време иде. Надам се да су преговори с Милојем увелико у току, за сваки случај, јер ово се озбиљно накривило. Мада је питање да ли би уопште хтео да се врати...
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Zahvaliti se sanogu, gobelji, pankovu, srnicu, benu, Krsticicu, spiridonovicu, moze i kangi na zimu i koliko se uštedi na platama i ako se dobiju neke oare od njih kupiti 3 igraca krštena. KAD NEMA KO DA UDJE DA ZNAMO DA NEMAMO DOVOLJNO IGRACA, a ne ovako 50 na platnom spisku a od toga 5 igraca.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ovaj Stankoviću pravio taktiku,vic veka.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Hocemo trenera koji je neafirmisan i koji ne trazi puno para ??? Pa eto, imamo ga...uprava samo takve i trazi, otuda i ovako losa izdanja. Stankovic je takodje bio ocajan, trener amater, a ovaj 5 puta gori i od njega, I ubuduce, ne vidim koji bi to ozbiljan trener pristao da dodje, cak ni za debele pare, ako ce u svom stabu morati da ima Vujadina Savica....
S

Svasta...

pre preko 1 godinu

ocajan trener amater??? Idi bre radi nesto u zivotu umesto sto pises ovakve glupe komentare...
c

cokla

pre preko 1 godinu

ce uskoro da popije otkaz,nisu ga dzabe najurili ovi iz Malmea.Duduk obican
L

Luja

pre preko 1 godinu

Terzić napolje. Mrkela napolje. Momentalno.
З

ЗВЕЗДА ПАДАЛИЦА

pre preko 1 godinu

Дајте да отерамо ову управу пре него што опет почнемо да шаљемо смс поруке на 2344.

Kegevara

pre preko 1 godinu

Pogresan klub, beja bre Grobare.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

haha da oteras ? pa taj lik je prekinuo utakmicu u Djenovi izbacio Srbiju sa EP i niko mu nista nije presudio !! ajde oteraj ih bas da vidim
c

czzzz

pre preko 1 godinu

Trener i igraci zvezde, sledeci trening kasetu i da gledaju partizan kako se bori i gine sa kakvim god sastavom mogli su da pobede nicu. Za ono sto radi pesic sklanja se od lopte i primamo gol nemam reci,kulibali moze da igra srednjeg blokera..

Kegevara

pre preko 1 godinu

Gledati Partizan, ako si ti Zvezdas onda sam ja s marsa.

Kegevara

pre preko 1 godinu

Ma dajte bre treneru vreme. Ten hagu su bila dva meseca potrebna da menja Manchester. A Petricu preko mesec za Partizan. Vecina ovde bih terala Ancelotija licno. Milojevic je proveo do sada vise vremena na putovanju na utaikmica nego na treningu. 17 dana je tek tu. I sta se tice igraca: veci deo ovde je pljuvala Pavkova i ponekad Ohia, sada su od jednom fudbalski bogovi. Ja cisto verujem da cu mladji igraci dobiti vise vremena na terenu.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Tebi BIH bilo bolje da se jos malo opismenis, jer onda ne BIH pisao ovakve gluposti.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Potpuno rastimovani orkestar sa kraterom na desnom beku... a mozda na i jos po nekom mestu... Mrkela amater bi mogao da lepo podnese ostavku previse amatera je proslo kroz klub a malo valjanih igraca.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

i izgleda ce ljudi konacno ukapirati da to sto Sanogo igra moze bilo koji domaci igrac.On se bre vuce po terenu

Kegevara

pre preko 1 godinu

To podrzavam, Mrkela mora da ode. I moramo konacno uveati poziciju kadrovskog planera. To je bitan saraf mnogih klubova u nemackoj.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ali svaka evropska utakmica je ili penal ili iskljucenje. Ponekad i jedno i drugo. Zvezda placa ceh domacinskom sudjenju, gde im se takve stvari nikada ne sviraju.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Zvezda plaća ceh igranja u Rusiji i sponzorskog ugovora,ali neka sve neko gleda.
Y

Yui

pre preko 1 godinu

STANOJE ODLAZIIII
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Trener koji u jednom mecu uvrsti u tim srnu ,sanoga, ubaci kataija koji treba da odmori da bi igrao cak i 20min. Zatim dozvoli da mu kanga radi sta hoce, a pritom je bez ostrice u spicu,jer ono sto rade Šiljavi i Kulibali je 2xgore nego dok su bili Ohi i Pavkov,je za ozbiljnu diskusiju-sta je hteo on sa Kangvom uopste??? Rezultat je odlican kako je to bilo na terenu. Jedini koji su se borili su djed,erak,i ovi koji su usli kasno mustafa i velja.!!! Ovakvom igrom 0-bodova,cak je i nasa liga pod upitnikom sa ovim trenerom na klupi.
e

ehh

pre preko 1 godinu

Pravicemo Stankovica od blata
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

ja ga pravim od belog
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Slepac Stankela nas je i uvalio u ovo. Vidim, pobiše se diljem Evrope za takvog stručnjaka.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Videlo se da gubimo utakmicu u 15om minutu kad njihov napadac koji ne stize Borjana ni za 3 zivota se baca u gol aut da bi mu uklizao i otezao ispucavanje, dok nas crtani junak Silja se plasi lopte i golmana 5 minuta ranije. Pa i prvi gol je njegov strah da odigra duel. Ako se plasis i ako ne mozes reci ne smem i izadji napolje

Sliks17

pre preko 1 godinu

Kanga je mozda jedini koji zna sa loptom i ne boji se da igra. Naravno da gresi kad se svi igraci kriju od lopte da nema kome da doda i onda je mora zadrzavati dok se neko ne udostoji da pridje i podeli pas. M.da svima kao klikeri a Kanga ih ima i ne bojinse da igra. A vi koji ste igrali klikere umesto fudbala sta reci....
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Pa nek se igra sa decom u parku zemljace, covek je u svakoj vaznoj utakmici kriv za gol, proslu je izbacio zvezdu iz LS a sad resio protiv trabzona... Ne boji se da igra... Druze sta mi vredi sto mi igras i kiksnes mi za gol... Igra se za bodove druze to je profesionalni fudbal a ne za cirkuzante...
G

Gostb

pre preko 1 godinu

Šta si ti onda igrao,majke ti?
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Bzzz pa o tome ti čovek i piše, svi se nešto kriju, nigde ih nema i onda Kanga kriv. Slažem se potpuno da nekada preterano davi i zadržava loptu ali ono što su večeras radili u prvom redu Pešić a i Kataii i Kulibali je mnogo veći greh nego neke Kangine izgubljene lopte.
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Zimus se zahvaliti Sanogu, Kangi, Rodiću i Srniću, i dovesti krštene bekove. A pre svega i najpre se zahvaliti Terzi, Mrkeli i karikaturi od trenera koju su doveli.
m

ma daj

pre preko 1 godinu

druze ostavi se pisanja. da nije bilo sanoga rastavili bi nas jos u prvom poluvremenu. covek koji je zaustavio onakve brzanjce monaka sad odjednom spor. cist amaterizam
p

publika

pre preko 1 godinu

Ko je selektirao ovu ekipu? Ko ju je fizički pripremao? Ko je zadužen za silne promašaje i promašaje od pojačanja? Ko je zadužen što je Šilja Pešić(pazi sad ovo!!!) jedini OZBILJAN napadač koga imamo? Nije lud Stanković, ostavio je ekipu na par dana pred derbi, pred početak LE. Nijedan trener to ne bi uradio naročito jer situacija uopšte nije bila toliko loša(LE i jeste uvek nama primarni cilj a LŠ ako zabodemo), ali mu je bilo jasno koliko ima sati i da je muvarenje i katastrofalno vođenje kluba moralo kad tad da dođe na naplatu(a tu je i njegova uloga itekako velika bila). Ovo je bila sramota! Ne zbog poraza ili toga što je pitanje hoćemo li i to treće mesto u grupi izboriti, već zbog toga što se ovde videlo da ovo nije tim već jedanaest igrača ili poluigrača u istim dresovima. A što se "sigurne" LŠ za sledeću sezonu tiče.. Moraće pištaljke sudija da se više aktiviraju, jer samom igrom to obezbediti nećemo.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Istrosena uprava, rezultat neplanskog vodjenja i lutanja svakog prelaznog roka
P

Profesoooorrrre

pre preko 1 godinu

Nauci ti gramatiku . Ide zarez pre reci ,,pa". Prvo nauci gramatiku , pa se onda javi . Kvazi umisljeni poznavalac srpskog jezika i gramatike .
p

pesicu Odlazi

pre preko 1 godinu

Pesic je totalno beskoristan i jalov u napadu,sa njim u spicu mi nikome gola dati ne mozemo i to se najbolje videlo protiv Trabzona i Monaka,mora balvan po hitno na klupu par meceva da odmori jer od njega u spicu nema nikakve vajde! Sansu dati Kulibaliju od pocetka da decko bar jednom odigra ceo mec a ne ovako po 10.min pred kraj gde dobije 3 lopte u noge i to je to,dajte decku sansu na par utakmica po 70-80.min pa onda da vidimo kakav je napadac,jer ovako po 10.min sto dobija na svakom mecu je vise nego smesno,za to vreme ni jedan spic u Evropi ne bi mogao nesti da uradi!
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Daj bre da vidimo nekad i Motiku i Prutseva, tesko da su gori od ovih sto igraju...ako bude da jesu, onda ok
G

Gost moje mišljenje

pre preko 1 godinu

Srnic dobio visoku ocenu,iskreno lose ocenjijete.
S

Samo Sever

pre preko 1 godinu

KOGA BRIGA ZA LE KAD TITULA DONOSI DIREKTNU LS SL.SEZONE! ZATO PODRSKA MILOJU,IGRACIMA I UPRAVI! HEJTERI NEBITNI STE!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

A kad uđemo u Lš onda će nam kao i u košarci prioritet biti neka"Aba liga".
B

BaneM

pre preko 1 godinu

Treba nama trener i sportski direktor. Ppjačanja očajna , trener izgubljen. Tim propao. Iskreno se nadam da kao i ja gledaju duel na JNA i osećaju bar malo sramote.
@

@banem

pre preko 1 godinu

munem .!.
B

Bozic NS

pre preko 1 godinu

Lepo je Vidic rekao da sa Don Terzinjom prolazimo kao OFK Beograd
D

Dragan Tur

pre preko 1 godinu

A sportski direktor i dalje se ljulja u udobnoj fotelji sa jos udobnijom platom... Sramota!!!
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Pešić 0 , dok je on u timu mi igramo sa igračem manje .....
M

Malj

pre preko 1 godinu

Jedan je Nemanja Vidic!
D

Dalibor CZ

pre preko 1 godinu

Vrijeme je za velike promjene u Zvezdi.
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

A uvodjenje pankova,a juris rezultat s cetiri stopera:I bata djora bi pozavideo ovom trenercicu ..... Bez igre,bez volje,Pesic zonaski igracic,Kangva upropasten nacisto,ne zna gde bije i jos crveni karton,Kanga njegovski,Bukari polako tone,Od Sanoga ne moze se nista ni ocekivati, a spica i penaloljuba ne treba komentarisati .......
S

Senoros

pre preko 1 godinu

Mi imamo trenera?

ivan2nina@gmail.com

pre preko 1 godinu

Rekao sam da će Dejana Stakovića praviti od blata!!
U

UPRAVA NAPOLJE!

pre preko 1 godinu

Lose selektiran tim, jos gora fizicka sprema...i katastrofalna transfer politika. Cija je to odgovornost? Miloseva nije! Terzic i Mrkela moraju da odu, ovo sto rade je sramota! Najlakse je otjerati trenera! Podrska Milojevicu!
G

Gostala

pre preko 1 godinu

pa nije ih uprava trenirala pa su nespremni,niti ih je sama uprava birala...oterali smo mi mnoge odlične momke koji bi ginuli za dres sveti i bili dobri za ovo što nam fali...zna se ko je izjavljivao da je Zvezda prerasla neke igrače...a ni dan danas nema bolje od tih koje smo oterali... Možda jedini izlaz gospodin Vladan Milojević sa odrešenim rukama(mada mislim da je to njegov lični zahtev)...
3

32453252532

pre preko 1 godinu

Ne znam ko ih je kondiciono pripremao za ovu sezonu ali taj idiot treba da dobije nogu u dupe. Pa vidi se iz aviona da nemaju snage i da su i mentalno pukli. Kanga je toliko štetan da je kriv za oba poraza. Posle njegovih katasrofalnib grešaka koje su direktna posledica fizičke nepripremljenosti pali su golovi. Kataji verovatno da više ni ne trenira. Beskorisan na terenu ili još poštenije pravi više štete nego koristi. Dakle debili ili trenirajte iki se nosite u pm, vi i vaš profesionalizam.
P

Profesorrrr

pre preko 1 godinu

Prvo nauči gramatiku pa se javi.
O

OCENE????

pre preko 1 godinu

Jel smo i dalje najjači tim od Barija????
S

SK Srbija

pre preko 1 godinu

Milan Borjan 6,5: Nije krivac za golove. Branio je ono što je mogao, “skinuo” nekoliko dobrih udaraca igrača Trabzona. Istakao se kod šuta Trezegea, ali je Zvezda potom primila gol u narednoj akciji, istakao se u u finišu susreta kad je pokušao Višča. Strahinja Eraković 5,5: Ovaj momak nije desni bek. Desni bek Crvene zvezde se zove Marko Gobeljić, ali u njega stručni štab očigledno nema dovoljno poverenja. Igrao je solidno, ali mu je kod drugog gola Trabzona Trezege suviše lako umakao. Imao priliku da centrira u nekoliko slučajeva, ali ponavljamo, Eraković nije desni bek. Aleksandar Dragović 5,5: Nije bio na nivou koji se od njega očekuje. Imao dosta problema sa ofanzivnim triom Trabzona, sa sjajnim individualcima Trezegeom, Hamšikom i Bakasetasom. Iznudio žuti karton rivala. Nemanja Milunović 5,5: Za njega važi sve što i za Dragovića. U finišu meča otišao i u protivnički šesnaesterac, kad je njegov tim imao kakvu-takvu nadu da može do boda, ali nije imao sreće u toj akciji. Milan Rodić 5,5: U drastičnom padu forme, baš kao i ostatak ekipe. Uklopio se u sivilo tima, nije bio opasan ni na protivničkoj polovini. Imao jedan šut, lansirao je loptu daleko iznad gola na tribine. Seku Sanogo (do 59. minuta) 5: Ovaj momak je u žestokom padu forme. Verovatno zbog toga i ne čudi da je sportski sektor crveno-belih rešio da kupi Srđana Mijialovića iz Čukaričkog, koji doudše nema pravo nastupa u Evropi. Ponovo dobio žuti karton, Milojević ga zamenio da ne bi pocrveneo. Kings Kangva (do 63. minuta) 5: Bio jedan od boljih u Crvenoj zvezdi u prvom poluvremenu, meč završio zbog dva žuta kartona posle nešto više od sat vremena na terenu. Dobio žuti karton već u petom minutu, potom neoprezno startovao na Bakasetasa, nemački sudija mu to nije oprostio. Kangva je ostavio drugove na cedilu, uz to neće igrati ni protiv Ferencvaroša u vrlo bitnoj utakmici. Gelor Kanga (do 84. minuta) 5,5: Od sjaja do očaja. I taj očaj kao po pravilu uvek nadjača sve dobro što je uradio. Imao je loptu u noama, bio gotovo nepogrešiv u pasu u prvom poluvremenu, doduše bez nekog konkretnijeg učinka na protivničkoj polovini. I potom je načinio kardinalnu grešku, izgubio je loptu na 25 metara od svog gola, posle te akcije Trezege je savladao Borjana. Ponovićemo, da je ispucao loptu u finišu prvog poluvremena u revanš meču protiv Makabi Haife, verovatno bi njegov tim igrao u Ligi šampiona… Slavoljub Srnić (do 46. minuta) 5: Igrao na svojoj poziciji, u veznom redu. Ovoga puta nije bio tragičar, verovatno i zbog činjenice da je bio dalje od svog kaznenog prostora. Imao nekoliko centaršuteva, ne baš najboljih, izborio prvi korner za crveno-bele. Usman Bukari (do 69. minuta) 6: Platio ceh crvenom kartonu Kingsija Kangve i promašenim izmenama Miloša Milojevića. Iako je bio među najboljima u Crvenoj zvezdi, morao je van terena, mesto prepustio Veljku Nikoliću. Imao jedini konkretan pokušaj u beogradskom timu, taj inače vrlo dobar udarac odbranio mu je golman Trabzona Čakir. Aleksandar Pešić (do 59. minuta) 5: Neprimetan. Borio se koliko je mogao, i to niko ne može damu ospori. Takođe, nije imao ni adekvatnu pomoć saigrača, ali to je već do postavke trenera Milojevića. Kad jača ekipa zatvori Zvezdinog startnog špica, jasno je da je taj tim u velikoj prednosti. A to je bio slučaj sa Trabzonom. Aleksandar Katai (od 46. minuta) 5,5: Ni on nije na nivou koji je potreban za Evropu i to već duže vreme. Imao po proceni trenera snage za jedno poluvreme. Iznudio prekršaj na 17 metara od gola, kad je njegov tim došao na gol zaostatka, na žalost nemački sudija taj prekršaj nije video, ili nije želeo da vidi. Kalifa Kulibali (od 59. minuta) 5: Dobra stvar je što su navijači Crvene zvezde napokon imali priliku da nešto duže gledaju ovog momka na terenu. Kad su crveno-beli ostali sa igračem manje, momak iz Malija i nije imao preterano mnogo kontakata sa loptom. Tako da od njega i nije mnogo toga viđeno, osim pokušaja glavom u finišu, kad je lopta otišla daleko od gola Trabzona. Ibrahim Mustafa (od 59. minuta) 6,5: Uradio više za pola sata na terenu od mnogih drugih za koje je to bilo očekivano. Sjajno u finišu meča asistirao Veljku Nikoliću za gol. Ovaj momak ima “nešto”, ono što mu nedostaje je kontinuitet, koji bi otkrio da li je igrač za Crvenu zvezdu ili ne. Veljko Nikolić (od 69. minuta) 6,5: Jedina pozitivna stvar koja se po Zvezdu dogodila u Turskoj je činjenica da se Veljko Nikolić vraća u formu koja ga je najavila kao velikog talenta. Dugo je odsustvovao sa terena zbog povrede, kod Milojevića počeo da dobija i da koristi šansu. Začeo i završio akciju kod počasnog pogotka. Radovan Pankov (od 84. minut) -: Premalo za utisak. Trener Miloš Milojević 5,5: Pisalo se po pojedinim portalima da je već protiv Monaka viđen “rukopis” novog šefa struke crveno-belih, ali je ovo daleko od modela po kojem prvak Srbije treba da igra. Sramežljiv početak meča, defanzivnija, zatvorenija varijanta Milojevića, nije donela rezultat. Naprotiv, u ranoj fazi meča Trabzon je postigao pogodak preko iskusnog Hamšika, to je prilično i usmerilo tok utakmice. Izvukao iz igre požutelog Sanoga, nije Kangvu, koji je nekoliko minuta kasnije pocrveneo. U situaciji kad je njegov tim imao dva gola zaostatka, doduše i igrača manje, izveo iz igre brzonogog Bukarija, poslao na teren Mustafu i Nikolića, njih dvojica stvorili su akciju za jedini gol.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ovaj tim Zvezde nije spreman za takmičarski fudbal nije ova igra Trabzona ni neki vrhunski fudbal niti smo mi ovde nešto poniženi ali napraviš dve kardinalne greške pokloniš loptu na 16 metara od gola i onda očekuješ neki rezultat a to što dobiju dva crvena kartona u dve utakmice to je problem sam za sebe. Nije ovde ništa gotovo ali ovaj tim nema kreativni potencijal za evropski fudbal i najbolji igrač Zvezde u ovih skoro mesec dana od ispadanja od Makabija je Milunović. Najbolji period igre je zadnjih 10 minuta

milford

pre preko 1 godinu

I Ronaldo je imao najbolje ocene prošle godine u Junajtedu ali je njegov dolazak potpuno rasturio koncepciju ekipe. Tako je i sa Milunovićem u Zvezdi. Super on igra ali je zbog njega istumbano pola tima. Srnic bez penala što je pohvalno, mada nije imao vremena. Kanga opet baca magije, odlično poređenje sa pištoljem. Valjda će u sledećoj utakmici pripucati na protivnika.
К

КНИНЏЕРАЈ

pre preko 1 godinu

Ја данас у звезди нисам видео ништа вредно прелазне оцене...
g

gosce

pre preko 1 godinu

Milojevic sedam utakmica jedna pobeda,posten covek bi znao sta treba da uradi vec odmah posle utakmice.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Milojeviću ti si pravi amater od trenera. Ako imaš dobre štopere, to ne znači da svi moraju biti na terenu. Na kraju utakmice mi smo ih imali četvoricu, to je taktika koju nikad nisam video do sada. Ako igraš sa tri halfa, trebaju ti ofanzivni bekovi, mi tskve nemamo u timu. I onda imaš na sve to Sanoga koji je ultra spor i trom igrač. Kako si ti zamislio da mi napravimo bilo kakvu šansu na utakmici? Imaš krila na pretek a ti izvodiš samo jedno i guraš ga u sredinu. Verovatno si u pripremi utakmice svojimnstavom ubio i ono malo samopouzdanja u igračima. Tvrdim da je mali Mitrović sposoban da igra protiv ovakvih poluraspalih ekipa. Ti si postavkom od Trabzona napravio Bajern ili PSG.
M

Marko Dužni

pre preko 1 godinu

Sramotna ocena za trenera Miloju. Pa zar je on uneo letargiju i rasulo ili je sve krenulo posle vec vidjene Lige Šampiona!? Tu ligu su videli zidar Deki i proto-arhitekta Terzic. Nije Miloja laprdao po novinama kako smo za dva pedlja iznad Haife i da nam je mesto u LŠ. Samo je bilo pitanje kada ce se taj mehur od sapunice raspuknuti. Pa sad Cokna da cisti njihove brljotine? Lepo da se sedne, argumentovano poloze racuni. Ako ima elemenata za krivicno gonjenje molim lepo a ne ovako sede ušuškani u foteljama i kriju se iza Cokne. Da je ostao Ohi, dao dva gola, traktorista Miki umuvao jedan, sad bi prvi Terzic i Mrkela žvalili kako ostavruju nezapamceni uspeh u novijoj istoriji. Od Barija. Medjutim nema ih. Tihuju. Šćućurili se iza Cokne. Da Cokna pere usrane gaće njihove!? E moj prika...
L

Loznica

pre preko 1 godinu

Zar i posle ovakve utakmice treba im dati podršku,ako ljudi jeste vi normalni svaki pravi zvezdaš vidi šta se radi uništava se klub,gde su silne pare od Evrope,sta ce reci placenici sa severa,pravi Zvezdasi bojkot dok gamad neode iz kluba,sreća naša što je Stanoje otišao pored ovakve zvezde on bi bio prvak sa partizanom iz prošle sezone!ovako i moja baba može osvojiti titulu sa zvezdom
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Kolko gluposti neznanja i elementarne sportske i socijalne nepismenosti
ž

žikažile

pre preko 1 godinu

ne znam kako ovo da vam kažem ali vaša očekivanja su nerealna i previsoka, zvezdu će da izbambusaju svi u ovoj grupi pa i ferencvaroš , ljudi su dve klase iznad
D

Danas

pre preko 1 godinu

Je sahranjena evropska Zvezda, a ubice su gospoda u odelima!!! Sta napravise od kluba pa to nije moguce. I treba ovako, necemo uzeti vise od 4 boda u grupi, i nakon toga mislim da je vreme za rastanak! Uprava u KK moze da ih uci kako posluje stabilan i normalan klub! Nista protiv trenera, nista protiv igraca, zna se ko su glavni krivci. ODLAZITE!!
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Rekao sam pre utakmice da se Milojević uplašio ali da onaj tim sa početka može da bude i dobitna kombinacija. Kako se utakmica razvijala Milojević je sve više tonuo. Nerezonskim izmenama je samo napravio anarhiju na terenu. Nadam se da će pauza posle Napretka dobro da se iskoristi jer nam je tako nešto preko potrebno. Izgleda da u ekipi mnoge stvari ne funkcionišu kako treba, kao da je poremećena i atmosfera u svlačionici o tome dosta govori i Kataievo ponašanje u bar tri slučaja. Da se Ivanić što pre oporavi jer je ovom timu on preko potreban. Da se vidi zašto Bukarija konstantno nema u drugom poluvremenu, zašto je Ben skrajnut i još mnogo pitanja?
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Moram jos jednom da napisem! Gobeljic mora desnog beka igrati! Milunovica odmori molim te vise , vrati Dragovica i Eraka na stopere! Sanogo je bas pao , mnogo je tromiji ne moze da igra , Srnica ni pod razno , znaci Kangwu i Kangu vracaj!Kulibalija molim te ni u protokol vise nikad' , k'o god ga vidi kako igra sprdace se sa nama ! Katai kakav god je , opet je bolji od svakoga ko ga mijenja ! URAZUMI SE CO'ECE VISE!
B

BBB

pre preko 1 godinu

Je ste ove strance dobili na popustu- uzmi dva dobijes pet?
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Ako nije penal onda je tu crveni karton.Na terenu deluju kao rastimovani klavir a glupostima nikad kraja.Od obecanog strucnog staba niko nije dosao nego Milojevic doveo nekog migranta Indijca iz Svedske sa kim je popio otkaz.Ferencvaros danas pobedio Monako sta da onda mi ocekujemo.Nece mi nastaviti takmicenje ni u onom kupu Mitra Mirica na prolece.
K

Kolemans

pre preko 1 godinu

T R E N E R
a

abc

pre preko 1 godinu

Milojević kec kao kuća večeras, ne veruje u igrače, ne veruje u sistem 4-3-4 koji je pogodio protiv Monaka, ne veruje u ono što radi na treninzima. Utakmice u grupi su najlakše i tako ih treba i odigrati a ne sa milion promena igrača, sistema, kakve lutajuće mine, kakva specijalna iznenadenja, kakvi bakrači, ako nije hteo da krene sa Kataijem onda ubaci Mitrovića ili Mustafu i to je to, ali ne on pomera Bukarija i gubi sve. Treneri Salcburga, Kopenhagena, igraju uvek ono što treniraju, to je znak trenera da veruje igračima bez obzira na rezultat, ne postoji PRILAGOĐAVANJE.
m

ma nemoj

pre preko 1 godinu

Milojević odveo tim u anarhiju??? Zašto 'bušite' čoveka? Ostavljen je loše selektiran i fizički nespreman tim, i sad treba da krenu da igraju kao Manchester City???
g

gosce

pre preko 1 godinu

Do njegovog dolaska smo imali sve pobede i jedan nesrecan poraz od Makabija,sa njim od sedam utakmica imamo jednu pobedu.
d

dzonidzoni123

pre preko 1 godinu

до његовог доласка си играо с куртом и муртом, први јачи противник тј макаби нам је показао реалност, милојевић је играо с једним шампионом турске која је за нашу лигу васиона, онда са монаком, дерби, тешко гостовање у пазару добијено,колико се сећам добио је и јавор према томе, не прди
G

Gost321

pre preko 1 godinu

pa da sad je Milojevic odveo tim u anarhiju. pa ko je selektirao ekipu, nije davao sansu Ohiju, Nikolicu, Motiki, dovodio menadzerske kombinacije iz Italije i Rusije, a nije doveo krstenog beka, zadnjeg veznog, ko je odgovoran za tolike promasaje, taj je i odveo tim u anarhiju
K

Kulibali u Spic

pre preko 1 godinu

SA PESICEM U SPICU NIKAD GOLA DATI NECEMO NIKOM,KULIBALI MORA DA IGRA,OD PESICA NIKAKVE VAJDE NEMA!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Koliko ti sine ne znas , od Kulibalija goreg spica nikad nismo imali , ne treba ga gledati na terenu jel nam srozava Zvezda ...Kunem ti se u 4-oj ligi Srbije boljih ima koliko 'oces...Pesic takodje los, al' za Kulibalija je Levandovski
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Kanga, iako kriv za gol, je opterecen loptom i duelima ceo mec, to odlicno radi, dok drugih nema ni na vidiku, cak je prvo poluvreme bio najbolji. Nesto su ocene veceras narocito negativne, kao da postoji zelja da se skrene paznja sa glavnih krivaca za brodolom ove jeseni. Sve u svemu, Trabzon ima znatno skuplji tim, bili smo na gostovanju, sa povredjenim Ivanicem, rovitim Pesicem, prakticno bez spica, bez desnog beka i Sanogom koji je jednostavno dosta usporio, dakle neuspeh i sa dovodjenjem zadnjeg veznog. Da imamo tog Ada, ne bi Kanga morao da pokusava da bude supermen da radi sve, da se vraca na 16 metara da iznosi lopte, vec bi kreirao akcije sa sredine.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Ne s... Kanga nas je upropastio u Evropi ovo leto! Samo pada i gubi lopte iz kojih primamo golove. Ajde da se dogovorimo da se ne komentarise pre nego sto se odgleda snimak tekme jer ovo ne vodi nicemu. Kanga out
N

Nikola ns

pre preko 1 godinu

Grof sledeci trener zvezde. Vec su poceli pregovori
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

To bi tek bio promašaj. Prosonečki ili Vladan Milojević samo.
G

Gledalac

pre preko 1 godinu

Interesantne su ove analize nema sta. Samo da pitam jel to isti onaj Sanogo sto ga nahvaliste protiv Monaka? Tad je bas izgledao kao supersonicni avion, ne na sta. O Kangi da i ne govorim? Katai je prica za sebe. On vise onaj njegov lakat ne moze da uvali ni nekom prosecnom defanzivcu prve lige! Jel to isti onaj Milojevic sto ga nahvaliste protiv Monaka? Jedino sto je dobro je sto je coveku jasno kakav je rasturen tim dobio! Samo on tu nece moci nista da uradi. Njegovo mesto je pomocni trener!
G

Gostbocco

pre preko 1 godinu

Milunović najbolji, Kangu je trebalo odstraniti iz tima još prošle godine on je totalni id..ot. Ostale ne treba ni ocenjivati jer nisu ništa ni igrali. I jel to taj trener što je zaslužan za sve Dekijeve rezultate?
R

Ralentsakis

pre preko 1 godinu

Ne postoji sansa dakle, sansa, da ja kao bivsi zavrseni student, sada vec par godina zaposlen covek, koji je provodio srednjoskolske vikende i studentske dane na severu (nikad u "ultra ekipi") nego sedeo do zapada, a kad se imalo para, islo se na istok, ikada vise dodjem na bilo koju utakmicu da pruzim podrsku (zivim 100km od Bg) jer ne zelim prvo da vidim na celu kluba lice sa poternice, drugo ne zelim da svojom kupljenom kartom i prisustvom pruzim legitimitet tome sto rade, a rade haos sa ovim trange-frange kombinacijama i izvlacenjem para za stranku. Cak se i taj Dzaja prodao, izjavljuje neke nebuloze za par stotina/hiljada evra. Dovode se treneri amateri, jer to ovaj decko jeste, a decko je jer je par godina stariji od mene. Sto bi pijani Andjus rekao, "ovi nemaju pojma". Klub pliva na talasima zasluga Vladana Milojevica. Imate google, nadjite i vidite sa kakvim krsina igracima je taj covek ulazio u Ligu sampiona, Ligu Evrope. Ovo sve i mogucnost da ispadnes 100x u kvalifikacijama maskira sve marifetluke i promasene transfere (garantujem namerno jer moze jedino tako da se muva) coveka koji je lice sa poternice i njegovog mu pajtasa. Uprava napolje!
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Vratili nas Terza i Mita 5 godina unazad!!! Ne može da se igra bez desnog beka,špica,zadnjeg veznog!Pola ekipe igra na iznuđenim pozicijama,nije trener kriv što nema igrače,nisu igrači krivi što ne znaju da igraju ono što nije njihova pozicuja,krivi je uprava što 5 godina ne može da nađe beka,što Ada dovodi 2 godine,što je prodala Ohija i dovela Kulibalija koji nije ni za Grafičar!
G

GostOzbiljanBG40

pre preko 1 godinu

Sve u svemu kriza u igri, najbolji igraci u padu forme. Pojacanja nisu pokazala da su pojacanja. Zvezda je u kanalu da se ne lazemo. Ni igre ni sistema. I nije tu samo Milojevic kriv. Mnogo problema mu je i Stankovic ostavio. On je ovaj tim vodio na pripreme.
G

Grobar134r

pre preko 1 godinu

Braco cigani Grobar sam Ali ovaj tim je Rasulo ove godine ste trebali veliki iskorak da napravite i udjete u Ligu sampiona Ali unistise vas Terza i Mrkela Ispade i stankovic Murinjo za ovog Laznog Miloja Oterase Ohija Dovedose Kulibalija i Pesica Uzas Erakovica na Desnog beka da mi igrao Ovaj Đed kako ga vi zovete a on Ne zna gde tera samo je upropastio poziciju Erakovicu i jak Transfer.Mada je i kod nas Grobara Gore Rasulo ali ste vi bar imali Potencijal da se pretvorite u 10 puta jaci tim od Dinama u ovom delu Evrope.Zivelo Zdravo Rivalstvo pozz od Grobara iz Svilajnca
K

Komšija Pišta

pre preko 1 godinu

Najbolji tim od 1991. godine...
F

Fam

pre preko 1 godinu

nije cokna nista kriv, zna se ko je kriv - terzic, mrkic, stankovic. cokni je uvaljen vruc krompir. darjane gledaj gde je kopenhagen, a gde smo mi. vrati se malo unazad.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Pesic ne da je preslabo usao u duel kod gola, nego nije usao nikako, preskocio je loptu. napisite onako kako jest. za sanoga se sprdate tu, pa nije njegovo da rola loptu i da pokrece napade. cemu sprdanje s tim? da bi se opravdalo dovodjenje Mijailovica mozda?
P

Pera32

pre preko 1 godinu

MA naravno da se opravdaju nove Terzine kombinacije
S

Samo Sever

pre preko 1 godinu

MILOJE PUNA PODRSKA ZA TEBE,TERZU,UPRAVU I SVE IGRACE OD JEDINIH I PRAVIH NAVIJACA DELIJA! SVI OSTALI SU NEBITNI!
m

ma kakvi

pre preko 1 godinu

Borjan nije imao gresaka, odbranio je sto je mogao i to je to. Ostali, katastrofa, Dragovic i Milunovic su toliko pogresnih dugih lopti podelili, tacnije u aut. Rodic nije postojao, Srnic treba opet da uci one vezbe primanja lopti, Kanga kao Kanga standardno, Sanogo uzasan, bez ideje, Kangwa hoce ali ne moze, jbg on i Kanga ne mogu zajedno da igraju, Katai idalje katastrofa, pokusava neke makazice tamo da doda loptu, Pesicu treba postaviti ultimatum, ako je stvarno rovit itd. okej ajmo na klupu dok se ne oporavi, ali ako nije iz momenta jedan ultimatum da mora da se probudi!
G

Gostoje

pre preko 1 godinu

KANGA NAPOLJE!
p

predlog

pre preko 1 godinu

A da se ova odluka o neigranju fudbala u subotu produži na jedno recimo, dve večnosti, čisto sa se ne brukamo više kao zemlja? U kojim mi zabludama živimo sa smo u top 15 liga u Evropi, rasadnici talenata, ekonomski tigar, a svet nam se smeje. Deco, pasoše u ruke i što dalje odavde, dok vam mladost ne propadne u zabludama i lazima žutih, usnije, tvorze i zeksa. Pozdrav za admina koji neće ovo objaviti nadam se da je bar topao sendvič.
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Pa ovi mogu samo dobijat ova srpska sela sto su se nakotila u ligi, nisu ni za konferencijsku, trebaju nebesima zahvaljivat sto nisu usli u Ligu prvaka, srusili bi sve negativne rekorde. Koja sprdacina od kluba
e

ej

pre preko 1 godinu

Nikolic zasluzuje da bude starter.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

I da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub koji ce sledece sezone igrati DIREKTNO U LS! Svi na stadion da damo podršku Gospodinu Terziću. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA!
N

NN3

pre preko 1 godinu

Bravo doktore. Samo se bojim da dosta njih neće shvatiti sarkazam hahahaha
G

Gost84

pre preko 1 godinu

Iskreno se nadam da si ironican...
m

milkojj

pre preko 1 godinu

Nadam se da te bar plaćaju, u suprotnom javi se psihijatriji, nije sramota, svašta se danas leči, dobiješ lepe pilulice, malo terapije, i cepas dalje.

ko ocenjunje

pre preko 1 godinu

Sta ste vi gledali? Erakovic ne moze sve da pokrpi, i Srnica, i desnog beka, i stopera. Decko je odigrao sasvim dobru utakmicu i dobio brdo duela, to sto ga treneri kanale ovim premestanjem na poziciju koja nije njegova, nije do njega. I trener se ne zove Vladan Milojevic (ocena Kangve).
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ala je pomogao dr.Terzic u pripremi utakmice,svaka mu cast.Pa i neka je odlozen pretres danas.
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Od iskrenog zvezdasa MILOJEVICU ODLAZI a UPRAVA NAPOLJE dok titulu nismo zbog vas izgubili.

geostartraca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Napiši ti prijatelju o talu od plata,o promašenim transferima,o dugovima,o ugovorima igrača koje je Zvezda prerasla,o Milti i Terzoniju! Videli smo mi sve, ništa ne brini!
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Uprava napolje zajedno sa ovim cirkuzantom od trenera za tri meseca uspeli ste da srozate klub na nivo partizana bagro lopovska
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

E!Pa necemo da se vredjamo sad ovde?!
F

Fanki123

pre preko 1 godinu

Ni sredine ni krajeva... Ocaj, nedisciplina, anarhija.. Spica bez, bekova bez, veznog reda bez..... Formacija sa ovim igračima boze sačuvaj.... Pustite decu da igraju, pa cak i ako ne budu prvi u našem prvenstvu, nije strasno, necemo otici u LS sledece godine, a sta i da trazimo tamo sa ekipom gde imamo 8 penzionera a pri tom vec sad nemamo igrace na bar tri pozicije spic, vezni, bekovi Vreme je madjijo, inace....
P

Podgoricacalling

pre preko 1 godinu

Pravićete vi Dekija od blata. Ovo govorim kao partizanovac. Dok je bio Deki tu najljepši fudbal je Zvezda igrala. Na gol više. Kod Milojevića je bila samo odbrana. Grofa Božovića da ne pominjem.. Deki je imao taj šmek sa pas igrom... i dalje ne znam zašto je otišao.... Možda da ga nisu toliko pljuvali - ostao bi... nego se bojim sad će zvezda propasti kao i partizan
N

NN3

pre preko 1 godinu

Pešić nula ako može, direktni krivac za prvi gol, o igri da ne pričam. Bitno da je prozivao javno Falćinelija i navijače kojima je bilo krivo što je Dijego otišao i da non stop kuka po medijima, a to što je dao 4 gola na 33 MEČA U EVROPI u karijeri, to nikom ništa. Sramotan
A

Alo rodjace

pre preko 1 godinu

Kakva 33 meca u evropi , da li si ti normalan???
N

NN3

pre preko 1 godinu

Pročitaj šta piše lepo i jasno, 33 meča u Evropi u karijeri i dao je 4 GOLA CELA. Ako treba da ti crtam, odigrao je u sezoni 12/13 pet mečeva za Šerif u kvalifikacijama za LŠ i LE i dao 0 golova, potom u narednoj još 3 i dao 0 golova. U sezoni 17/18 u Zvezdi je na 13 mečeva u Ligi Evrope dao 1 gola. Za Makabi je u Ligi Evrope dao jedan gol u sezoni 20/21 na 6 mečeva i ove sezone je dao 2 gola u kvalifikacijama za LŠ na 3 utakmice i 0 golova u grupnoj fazi Lige Evrope. I kad sve to lepo sabereš dođeš do brojke od 4 pogotka na 33 meča.
P

Ponovo lazes

pre preko 1 godinu

Pa koliko minuta je igrao u Ligi evrope, znas da je Boaci igrao u Evropi a ne Pesic, Pesic je igrao samo 10 minuta u proseku po otaukmici....
N

NN3

pre preko 1 godinu

I u Makabiju je pre dve godine igrao po 10 minuta i sad igra po 10 minuta... a da. Vrsni špic Šilja Pešić sa 4 gola u karijeri u Evropi na 1515 odigranih minuta, što mu dođe gol na skoro svakih 400 minuta samo

milford

pre preko 1 godinu

Pešiću uvek nešto fali, fale mu minuti, fale mu lopte saigrača, fali mu podrška sa tribina, fali mu jedna gol da prođe tiket, fali mu jedna ocena da bude vrlo dobar, fali mu jedan bod da upadne na budžet ali mu zato nikad ništa ne fali kada treba da daje izjave kojima navijačima sprži ono malo moždanih vijuga koje su ostale nakon gledanja njegovog leptirisanja po terenu
.

....

pre preko 1 godinu

Milunović pohvale?! Dao im više pasova u noge nego njihovi igrači.
5

56mnbgc6rv@privaterelay.appleid.com

pre preko 1 godinu

Doveli su Milojevica samo nisu pogodili ime trenera. Al boze moj, sledece godine mozda ubodu!!
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

,,Podrska najvernijih zvezdasa pred gostovanje Novom Pazaru" Ovako pise na instagram objavi na stranici Crvene Zvezde. Znaci Crvena Zvezda kategorise svoje navijace. Najverniji su ovi dzabalebarosi sto su placeni od Terzica da dolaze i za pare pevaju, a mi obicni navijaci koji dolazimo iz ljubavi prema klubu, kritikujemo i podrzavamo zbog brige ili srece, mi smo nebitni i nismo najverniji. Hvala puno administratoru Crvene Zvezde sto nas kategorise, samim tim neka se ne pitaju zasto sve manje ima nas navijaca koji dolazimo na utakmice, a ne da se uvlacimo Terzi. Hvala puno administratore sto zbog tvog kategorisanja ja stadion necu vise posetiti, jer smo mi nebitni, a placeni navijaci su ,,najverniji". Neka obicni navijaci, ne najverniji, nego obicni kao i ja prekinu da dolaze, jer vidimo kako nas kategorisu. Do nekog narednog vidjenja bez Terze i placenika sa Severa, pozdrav voljeni klube moj!