Komentari na vest

Očinski savet: Baždar mora s obe noge da bude na zemlji

M

Mare Pljuca

pre gotovo 2 godine

Bez zluradosti ali mislim da bi Ilija isto sebi mogao preporuciti da ide korak po korak i da ne preskace razrede. Jer ono uvodjenje levog na mesto desnog beka a pri tom mu desni ostaje na klupi jeste neko letenje u oblake.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Sto ne igra u Partizanu
D

Djevrek

pre gotovo 2 godine

Ocinski savet- nemoj da igras srpsku ligu ugledaju se na Žoća. Budi novi adem Ljajic posto ovaj djevrek nije uspeo uprkos drzavnom guranju.
M

Morace

pre gotovo 2 godine

Tih mora u Siti da ide dao je gol Javoru. Avamgardno naprednjački nema sta.
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Mali je prosecan igrac,najvise se onnjemu prica jer je ispod 20 godina inace je tip igraca kao stevanovic. Uzece ga real mozda , Ancelotija nikad u zivotu nece videt niti odraditi jedan trening sa prvim timom,nego ce ga poslat u 5 ligu. Partizanova skola dozivjela krah,to se vidi zadnjih 5 godina.
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

hmm...da Luka Jović naspram Vlahović, Milenković, Pavlović. baš je doživela krah.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

A sta je Milenkovic? Igra u Fiorentini gde su igrali Tomovic,Lukovic i ko zna ko sve jos.Grujica nisi nabrojao.A Vlahovic je sa 15 godina dosao u Partizan.Pavlovic,ne znam sta je uradio osim seljakanja po pozajmicama?
@

@riđobradi

pre gotovo 2 godine

Misliš na to da Jović ima osvojenu titulu u Španiji i Ligu šampiona, a oni to samo na TV mogu da gledaju?
s

sb

pre gotovo 2 godine

Nije prosečan igrač, nego vanserijski talenat. Prva moja rečenica koju sam napisao o njemu glasila je da nije klasičan špic. Tu tvrdnju sam potkrepio time da ga pratim od kadeta. U komentarima su ga odmah poredili sa Mitrom, Dušanom, odprilike kao i ovde sa Filipom, Djerlekom, Ljajićem i ostalima. Ni sa jednim od tih igrača se ne može porediti. Od prve dvojice je lošiji u igri glavom, daleko bolji tehničar. Sa ostalim igračima ga neću ni porediti. Apelovao sam da odlučujući derbi igra umesto Terzića i da se lopta u derbiju spusti na zemlju jer u vazduhu Rikardo nema šanse, a po zemlji Baždar može da ga rastereti. To se odnosi naročito na duele jedan na jedan. Šta su Španci videli u njemu? Pogledajte 86 minut protiv Fenera, akciju kod gola Hrvatskoj U19, superiornost u duelima protiv Lekovića, Djermanovića, Matijaševića, jer to nisu bilo koji igrači, naprotiv izraziti talenti. Na utakmicama kadeta i omladinaca inače vri od menadžera, dosta igrača se prati!