Komentari na vest

Od bogataša Lestera do siromaha Plimuta: Počinje najjača druga liga na svetu

B

BOTa_i_Dijamanti

pre 9 meseci

Za Lester sam siguran da će se vratiti odmah..... Sa druge strane, priželjkujem da se Leeds duuuuuuuuuuuuuuuuuugo ne vrati i da uvene u tom rangu takmičenja.... Plymouth Argyle-u želim gašenje zbog mnogo čega, a SW-u takođe, zbog one utakmice sa Forest Greenom proletos. Toliko.
E

Esex

pre 9 meseci

Zapamtite moje reci.sautempton ubedljivo prvi..imaju jednu od najboljih skola fudbala u engleskoj i odlican skauting...ispali jesu jer mislim da su se preracunali sa prodajom a da nisu zadnjih par godina prodavali ladno bi i za evropu konkurisali!! Znaci samo kes na sautempton!!

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

@Erdax Dzaba imena kad svi klubovi koje si nabrojao su Bankrot Hsv na pojacanja potrosio 3 miliona Salke sve sto vredi rasprodao dovodio slobodne igrace Hanover je Klub sa medju najmanjim budzetima a svi klubovi cvajte imaju manje pare od ova tri kluba sto su ispala iz Premijer Ligu pa Noric,Cardif,Svonsi,Hal finansijski malo slabije stoje od ova tri sto su ispala.
R

Rista gitarista

pre 9 meseci

Zasto u Engleskoj igraci dobijaju plate nedeljno, a ne mesecno kao u svim drugim drzavama?
u

uf

pre 9 meseci

ili kao kod nas da ih ne dobijaju
H

Heroj ulice

pre 9 meseci

Ja bih voleo da se u Premijer ligu vrate Blekburn Stouk, Koventri. Za te klubove cu navijati da obezbede prva 3 mesta.
B

Brko

pre 9 meseci

Možda je skuplja, ali nikako bolja i atraktivnija od Cvajte koja je izuzetno posjećena, stadioni krcati, publila glasna, prava navijačka atmosfera, klubovi sa ogromnom tradicijom i rivalitetima. Prošli petak imali smo spektakl HSV-Schalke, brz i atraktivan fudbal, igra se na gol više. Dalje, Championship liga od čak 24 ekipe može biti samo dosadna, ništa više od toga. Pratit ću Leeds kad stignem, a sve ostalo nezanimljivo. Dok sa druge strane duele između Nurnberga, Hamburga, Schalkea, Hanovera, Herte, St. Paulia i K'lauterna jedva čekam. Ali dobro, živimo u vremenu kad je cool reći da je nešto bolje jer je razvikano i preplaćeno
B

Braxxx

pre 9 meseci

Svaka cast na komentaru sve si lepo rekao...cvajta je jednostavno tradicija,strast,veliki rivalitet,najposecenija druga liga na svetu i smesno je uporediti bilo koju drugu ligu sa cvajtom....a cempionsip je predosadan da nema dalje katastrofa....
G

Gost555

pre 9 meseci

Idemo Plajmut do elite.
5

555-333

pre 9 meseci

Plajmnem ti ga
g

gostionica

pre 9 meseci

I u cwmpionsipu,kao i u nizim ligama ima bivsih osvajaca engleske lige,i koji su cesto i redovno igrali u evropu.Oni imaji becu istoriju nego bilo koji klubovi.Sve ima na internetu. samo bivsi sampioni wba,preston,shefild w,hadersfild,lids,lester,derbi...a tek kupovi...
k

kdox

pre 9 meseci

Da, i? Onda po tvom treba da se naprave zatvorene lige u kojima ce samo ucestvovati bivsi sampioni, i zabraniti bilo kom ko titulu nije osvojio pre 100. godina da ikad ista osvoji.
B

Basketaner

pre 9 meseci

Ajmo Plajmut do Premijer lige.
П

Паун

pre 9 meseci

О КПР ни реченица. Изгледа да су унапред отписани и на путу за Лигу 1.
J

Jednoruki Krstivoje

pre 9 meseci

Mozda zato sto imaju losu ekipu? Pa druze nije to onaj KPR kad su igrali Zulio Cezar, Onuoha, Hoilet, Vrajt-Filips, Park Ji Sung, Fabio, Bosingva, Rajan Nelsen, Tarabt, Granero, Zamora, Robert Grin, Loik Remi, Dzinas, Kijeron Dajer...Toni Fernandez ih je odavno prodao, i od tad imaju novog vlasnika i nove ambicije.
П

Паун

pre 9 meseci

Какве везе има лоша екипа ако се пише чланак о (скоро) свим тимовима из Чемпионшипа?? Уосталом,ако негде аутсајдери направе изненађење то је Чемпионшип. Ако ти је то аргумент да се ме помену у тексту,глуп је.
G

Glyfada

pre 9 meseci

Sve osim prvog mesta Lestera bi video kao veliko iznenadjenje, za ostale ekipe ne znam jer slabo pratim.
E

Erkinhos

pre 9 meseci

Jedan od tri tima koja su ispala će zaglaviti par godina u čempionšipu.Prejašnji timovi tipa Stouk,Votford,Svonsi itd su pravi primeri.Ja tipujem da će Lids opet tavoriti godinama jer su imali pogrešnu politiku od početka.Lester ulazi,tu je Norvič,Sanderlend,Sauthempton, Boro.Iznenađenje bi mogao biti neko od novih članova.Pozdrav.
R

Redmond

pre 9 meseci

Nemoj samo Milzbro i Sanderlend da se vrate u elitu. Neka i Lester ostane tu par sezona. Bolje da udju Ipsvic, Koventri i Kardif.
F

FM

pre 9 meseci

Ne vidim mogucnost da se Lester ne vrati ekspresno, ekipa im je i dalje prejaka za ovaj nivo. Ocekujem da ce uzeti titulu sa 100+ bodova, Lids vidim na drugom mestu. Igracki gledano, nisu ni Lids ni Lester zasluzili da ispadnu, trebali su to biti Bormut i pre svega Everton, zato i ocekujem ekspresni povratak ove dve ekipe. Kroz plej-of bi voleo da vidim neku "slabiju" ekipu, kao sto je to prosle sezone uradio Luton. Bilo bi lepo kad bi se Sanderlend vratio, da gledamo Tyne derbi ponovo, ovaj put Njuka u ulozi Golijata.
Д

ДадоРедСтар

pre 9 meseci

Лестер мора под хитно кренути са подмлађивањем тима иначе онда ништа нису урадили???Много имају старијих играча гдје су за трансфер листу??!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Smaraš.
H

Houx

pre 9 meseci

Najjaca druga liga je cvajta!!
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Bas si smešan, Drmstad i Karlsruhe 😀👍👍👍

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Cvajta od championship je 3X slabija u Nemacku cvajtu skromni budzeti cak poslednjih godina i Spanska segunda i SERIA B bolje ekipe imaju.
E

Erdax

pre 9 meseci

Smesan si ti....samo cu reci Salke,Hsv,Herta,Hanover,Nirnberg,Fortuna itd....sve sami velikani a ne tamo neki luton,pluton,potrsmut i neki timovi sto niko nije ni cuo za njih bez istorije i icega obicni anonimusi!!!
Д

ДадоРедСтар

pre 9 meseci

Чампионшип је друго и боље такмичење наспрам чак и Премиер Лиге!!!!Тамо се баш боре да уђу у Премиер Лигу јер су награде веома веома добре!!Мислим на новчане !!!Са том ловом можеш пола тима реновирати??!
T

Tata Martino

pre 9 meseci

Koja TV prenosi? Ima li sanse da RTS otkupi bar Cempionsip ako vec nema novca za Premijer ligu?
g

gost iz Draznja

pre 9 meseci

Misliš ako je druga liga da je jeftinije hahaha prenos cempionsipa je bar duplo skuplji od prvih liga npr Holandije, Belgije, Češke, Danske, Švajcarske i Austrije.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

B92 ako ih sbb izbaci iz ponude,a ako ostanu onda su opet lagali.
B

Bratan

pre 9 meseci

Trebala bi Arena da prenosi!
D

Delije Valjevo

pre 9 meseci

Uh sto mi je drago sto je Sautempton ispao! Znate kako se kaze oteto-prokleto!

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Ko ti je sta iz Sauthemton oteo sta si ti to imao sto sad nemas.