Komentari na vest

Od nestašnog dečka do najboljeg igrača lige: Povratak titule u Split donosi mu status božanstva u Hajduku

p

pakalaka

pre preko 2 godine

A sta je ovaj njihov trener ima sa Crvenom Zvezdom?
E

Ej

pre preko 2 godine

Resit ce to dinamo...:D
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Cuj najbolji igrac lige, jedan od najbolji da al najbolji mos mislit. Drmic, Muric, Ademi,Ivanusec, Orsic( trenutno izvan forme al kako je on zabijo Livaja moze sanjati, 3 gola Atalanti, 3 gola Totenhemu i jos puno vazni golova). A u glavi propuh zivi, inteligencija 0. Ovo njihovo slavlje pokazuje koliko je Dinamo veliki klub za njih, pa mi tako nismo slavili ni pobjedu protiv Totenhema. U 5- om mjesecu cemo vidjeti ko ce festati.
P

Postman1950

pre preko 2 godine

Svaka čast na analizama Mozzartsport! Još od litos i predsezonske analize o Hajduku, navuka san se na vaš portal. Prelazzieve kolumne su tek nešto posebno. Na koncu, želin naglasiti kako vriđanje dinama kao srpskog imena nije u cilju vriđanja Srba, nego se aludira na brojne klubove istog imena, a koji najviše obitavaju istočno od nas. Ne mislin da itko živ ko to piva misli na Srbe, nego isključivo kao netrpeljivost spram arhetipskog sportskog neprijatelja. Sportski pozdrav! :)

Delija

pre preko 2 godine

Vidiš i mi vama pevamo iz ljubavi, " KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET"
M

Marke

pre preko 2 godine

Znam ja da to juce se ne odnosi na Srbe koliko na dinamo,ali na poljudu su redovne neke ustaske poruke i parole,natpisi "maksovi mesari" poklici ubi Srbina itd.. identitet kluba Hajduk u korjenu ne odgovara trenutnoj navijackoj "ideologiji" jer samo ime kluba aludira na one koje ti navijaci mrze,klub ima mnoge poveznice sa Srbima i to je neminovo. A sa druge strane klub koji je odbio da igra ligu ndh i otisao na Vis kod partizana,danas ti navijaci velicaju ustase. To je paradoksalno
d

drago10

pre preko 2 godine

identitet kluba crvena zvezda i partizan ne odgovaraju trenutačnom mentalitetu "navijača"... oni koji na poljudu skandiraju ubij srbina su obični debili, i sigurno ne djele mišljenje i stav čitavog poljuda, ali isto tako imamo situaciju na stadionu zvezde i partizana... draža i kalabić su oni protiv kojih su se osnivači tih klubova borili, a danas im na severu i jugu pevaju u čast
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Nije više potrebna nikakva analiza...Dinamo polako nestaje sa scene i zapamtite da za maksimum 3.godine nece uspeti da se plasira u bilo koje Evropsko takmicenje.Imamo situaciju u Dinamu gde su iz kluba oterali čoveka koji je istoriju kluba ispisao najsjajnijim slovima i nikada vise nece ostvariti takve rezultate,nikada vise u Dinamu nece igrati igraci koji su igrali poslednjih nekoliko sezona.Posto su proterali Mamica iz kluba i Hrvatske kao i njegovog brata uz ciju je pomoc imao kakvu takvu kontrolu u klubu desice se neminovno a to je odlazak najboljih igraca iz tima i nece se desiti dovodjenje kvalitetnih zamena.Oterani i osudjeni Mamici polako vec prodaju igrace pa neke cak za bagatelu kao Gavranovica sto su prodali za mizernih700k.u Tursku.Isto tako prodali su Majera najboljeg srednjaka u Hrvatskoj u tom trenutku kao i jos par igraca samo da bi se na meki nacin povratio barem ulozeni novac.Mora da se zna da je Mamic placao igrace iz svog dzepa pa je onda normalno da i zaradu vrati u isti dzep sa razlikom sto je deo i ostavljao u klubu.Imamo slucaj i u Srbiji sa C.Zvezdom samo sto je razlika drasticna...na celo kluba dovedeno je lice sa poternice,u igrace je ulagan novac iz kluba a zarada kao i sva prodaja je isla u privatne dzepove posle cega je klub doveden na ivicu bankrota i brzo ce zavrsti u rangu amaterskog fudbala i to posle evo 5.uzastopne sezone igranja u Evropi.
d

drago10

pre preko 2 godine

al mi ulupaše minuse, istina boli,,,
P

Plavi10

pre preko 2 godine

SasaPFC. Vidi se da slabo pratis Dinamo. Dinamo nikoga nemora prodati u sledece 3 god i opet ce dobiti 50mil eura ostete. Samo za Olma bi mogli dobiti jos 12mil, a gdje su jos Gvardiol, Majer,Brozovic kod svakog od sledece prodaje 20%, a plus toga Dinamo ima jednu od najbolji skola, to je nepresusan izvor talenata. Pa nismo mi Ciprani, Turci il Azerbejdzanci da propadnemo kad nestane para jer igraju svi stranci, decko mi smo svjetski viceprvaci.
G

GV

pre preko 2 godine

To je meni jasno, ali mi nije jasno da neko ko navija za HAJDUK proziva navijače DINAMA da im klub nosi srpsko ime. Kojeg ti slavnog hajduka iz hrvatske prošlosti poznaješ? 😀
D

Dokilicar

pre preko 2 godine

Kume, ajd u 20 marke da u aprilu (travnju na njihovom) nece biti ni blizu konkurenata za titulu...
Џ

Џими Џими

pre preko 2 godine

Сине, травањ је и на нашем него су наши стручњаци некада одлучили да је боље да користимо латинске називе за имена месеца, јер ето ми смо стари латини па је логично да узмемо оно што нам припада.
K

Kostajnica

pre preko 2 godine

Kapacitet za najveće klubove ali luda glava. Možda i dovuče Hajduk do titule ali u igri su i Osijek i Rijeka.
M

Marke

pre preko 2 godine

Juce na proslavi pjeva "mrzim dinamo srpsko ime to",najtuznije od svega je sto je i on sam Srbin iz dalmatinske zagore,pokatolicen... a najjace oni se zovu hajduk,Srpski naziv a prozivaju dinamo!? Paradoksalno previse.
H

Hejj

pre preko 2 godine

A otkud tebi to da je on Srbin iz D.Zagore, molim te?
H

Hejj

pre preko 2 godine

Pritom naravno da osuđujem to što su pjevali...
1

12345

pre preko 2 godine

A i taj njegov Hajduk su osnovali Srbi!
@

@ssss

pre preko 2 godine

Realno lepši naziv imaju oni od naših komunističkih naziva Partizan i Zvezda. Sa druge strane u staroj Jugi je toliko sve bilo izmešano da je totalno besmisleno razmišljati ko je koga osnovao i ko koja krvna zrnca ima.
G

Gost123

pre preko 2 godine

sssss-Hajduk je osnovan u Austrougarskoj 1911-e, izmedju ostalog i kao jedan vid bunta.....
R

Rokaldo

pre preko 2 godine

Dinamo i Lokomotiva su preuzeli od Rusa, a Hajduk je srpski naziv.
S

SRPSKA

pre preko 2 godine

Zasto mozzart sport suti o tome sta su on i subasic pevali posle utakmice?!
k

kneleee

pre preko 2 godine

Hajduk Nije dobar koliko je Dinamo los ove sezone
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Cuj komentatora, neki od Hajdukovih igrača je gurnuo loptu… haha.. Pa to ne smije sebi dozvoliti komentator!! Totalno nezainteresovano zvuci.. najlošiji komentatori na svijetu.. Na SK smorise. Jednom sam skoro zaspao, kunem se. Nervira me kada upropaste neku dobru utakmicu.. Pogotovo glupi komentari kada čitaju misli igrača i izjavljuju kako je igrač u tom trenutku ‘’mislio u sebi’’ .. cuj to misio u sebi... Nije uopšte nista na nacionalnoj osnovi, ali hrvatski komentatori su najlošiji.. nevjerovatno..
H

Hejj

pre preko 2 godine

Apsolutno se slažem, i ja više volim gledat sa srbijanskim komentatorima. Na SK i hrv. nisu toliko loši, pogotovo za PL, ali na Areni su katastrofa.
9

951357

pre preko 2 godine

Na Areni je vecina komentatora uzas
i

iskreno

pre preko 2 godine

Vrhunski igrač ali je ipak bolji Josip Drmic