Od otimanja Romi, do pronalaska novog kluba: Barselona vraća 40.000.000 za Malkoma

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.19. | 15:09

Zenit odvodi Brazilca koji se nije dokazao kao veliko pojačanje kluba sa Nou Kampa

Jedan od prioriteta Barselone u ovoj nedelji, pre nego što ekipa otputuje na mini trurneju u Sjedinjene Američke Države, jeste udomljavanje prekobrojnih igrača iz tima. Katalonci rade na pronalaženju klubova za nekoliko igrača, od čije će prodaje pokušati da obezbede pristojan prioliv sredstava, a jedan od prvih će po svemu sudeći biti Mlakom.

Brazilac neće biti u prvom planu naredne sezone, pa je i njemu cilj da pronađe klub koji će mu pružiti znatno veću mogućnost i minutažu. Kako piše španska Marka, Zenit je taj koji je spreman da plati traženih 40.000.000 evra i dovede krilnog igrača u svoje redove. Katlonci su Malkoma prošlog leta bukvalno oteli Romi i doveli ga za 41.000.000 evra, očekivalo se da će vrlo brzo pokazati da ima neophodan kvalitet da nosi dres Barselone, ali se to nije dogodilo.

Izabrane vesti

Malkom je prošle sezone zabeležio 24 nastupa u dresu Barselone, postigao četiri gola i zabeležio dve asistencije, ali nije pokazao da bi u bliskoj budućnosti mogao da izraste u nosioca igre kluba sa Nou Kampa.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara