Komentari na vest

Od Seltika do Atletika: Milanovih osam godina bez pobede u Ligi šampiona

G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nije to nista juventus odigrao sedam Finala LS i sedam puta bio porazen u tom istom Finalu, proklet bio i ostao, Inter zadnji osvojio Ligu Sampiona na cizmi jedini sa Tripletom u italijanskom Fudbalu !
@

@Interista

pre preko 2 godine

Pa to je Karma zato sto su krali mnogo po Seriji A, zato.su toliko puta gubili finale. Sad ce finale da odigraju za 20 godina mozda opet
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Pocetak ti kao i u mene nije to nista ne kopiraj me budi svoj,presvlako pobjego si sa prethodnih vijesti gdje sam te dotuko argumentima Juventus je svih vremena u Ligi Sampiona medzu 5 najboljih klubova i najefikasnijih ...Idi dobro pogledaj na Uefa sajtu sta stoji tako da ste kroz historiju Lige Sampiona i tu daleko iza Juventusa juce ste prestigli tek Zvezdu po efikasnosti ,proso ti je klub eto konacno amatersku grupu sad nece ti jedini dozivljaj bit cekati od koga ce Juve da ispadne nego hoceli shinter da nekoga prodze ..Mozda krenes sanjati i polufinale i tripletu haha
I

Inter

pre preko 2 godine

Dobar tekst. Malo da se podsetimo kroz kakvu krizu je prosao Milan. Takodje, Inter je bio u istom problemu, malo ranije su usli u krizu, ali su malo ranije i izasli iz te krize. Na pocetku krize Morati kod Intera, a Berluskoni kod Milana su zavrnuli slavinu i klubovi su poceli da tonu. Promena vlasnistva je jos vise unazadila timove, kod Intera Tohir kod Milana Kinezi. Kasnije kod Intera takodje Kinezi, ali oni su podigli klub i klub je rastao sve dok nije pocela korona. Posle onakvih igraca i legendi klubovi su imali neke prosek igrace koji nisu bili dostojni ovih klubova. Lepo je videti da su se ovi velikani uzdigli i ponovo vratili konkurentnost italijanskom prvenstvu.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Kaka je pre 3,4 godina,kad je Milan bio skroz u kanalu,izjavio:"The Devil will rise.Be sure"I polako se Djavo iz Milana uzdize,Dnk lige sampiona im je u krvi.Uz Real najveci klub na svetu.Sada sako pametna kupovina na leto,i sledece sezone mogu da se kolju sa svima...
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Vlahovic,sanchez,camara,messias je pojacanjr samo nekog boljeg levog beka u mesto ovog balo turea
e

eskobar

pre preko 2 godine

osto kao roma toti Emerson kafu itd
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Nije to ništa " komšije " im 10 godina grupu nisu prosle a vamo se žale na Juventusova Scudetta , Juventusa koji im je vratio 4 poziciju da mogu ići u Ligu Prvaka ..Tek sad vide kako je teško i nepredvidivo igrati u LŠ ..Konstatno Juve je među 8-16 najbolji bio oni tek sad slade se sa tim 🙄
I

Inter

pre preko 2 godine

PopajFJ@ E te komsije takodje kao i Milan nisu godinama igrale LS, Interova kriza je krenula malo ranije nego Milanova, ali isto se tako malo ranije i zavrsila, nije Inter igrao u tih 10 godina LS i stalno ispadao. Isto tako se moze reci da su Inter i Milan odrzavali Italiju posle Calciopolija, dok je Juventus bio osrednja klasa. Sve dok UEFA pre par godina nije promenila odluku Italija je davala 3 predstavnika, kada su se pravila promenila rad je Italiji dodeljen cetvrti predstavnik i to tako da svi idu direktno u LS. Juventus je dao doprinos tome, ali i ova promena pravila takodje. Sada kada su se Inter i Milan podigli Juventus ne moze tako lako da se sepuri u prvenstvu, cak je jedva i LS izborio.
b

basket

pre preko 2 godine

Ja ne znam kako nego moze da navija za ovaj Atletiko,osim ljudi iz Madrida..razumijem u doba Forlana,Aguera ,bili su melem za oci,ovi danas su pakao za dusu .
K

Kakav

pre preko 2 godine

Tekst, Filipe svaka čast. Pored Srbije i Zvezde samo za Milan sam navijao. I mogu reći da je to bilo desetak duugih godina. Kad se sjetim samo prodaje Ibre i Silve i kako ga ( Galijanija ) Ibra pljuje i govori " obećao si mi da me nećeš prodati" ihh... Da me nije bilo sramota tadašnje djevojke tačno bih suzu pustio. Nema fudbala bez velikana Reala, Milana, Liverpula, Bayerna, Barcelone, Man.Utd, Ajaxa... Ovi današnji bitni Man.City, PSG, nekada Anži Mahačkala ( koje pare su ulupali) u najavi Njukasl... nisu im ni do koljena niti će ikada biti.
a

albertini

pre preko 2 godine

Isto. Zvezda, mnogo mesta prazno, Milan, ostali italijanski klubovi, pa niko.. Prva prezimena stranih fudbalera koja sam kao dete zapamtio bila su Kostakurta, Barezi, Gulit, Van Basten.. Kasnije Dejo, pa čuvena malopre pomenuta generacija i sveprisutni veliki Maldini (ne najbolji, ali za mene najveći fudbaler ikada). Kako da ne voliš takav tim/klub?
a

ajde

pre preko 2 godine

PSG je 80ih i 90ih bio dobar i osvajao titule. To sto si se rodio 2000tih ne znaci da oni nisu postojali
D

Džimi er

pre preko 2 godine

Anži je potrajao 3 godine nikada nije bio ni slavan klub.
D

DS KG

pre preko 2 godine

I NAŠLI SAD ,DA ME BACE ZA 77 000