Komentari na vest

Odada zablistao na debiju za Keniju: Komandovao veznim redom, proglasili ga naslednikom Viktora Vanjame

v

vcxvcxv

pre preko 2 godine

Ovo nije hvalospev za Odadu ali u Graficaru je bio ubedljivo najbolji. Kada je dosao u Metalac bio je odlican i medju boljim na terenu uz Preztiza. Kako je Preztiz otisao, pazite jedan igrac, mada fali i Katanic od prosle sezone, Metalac jer stao a stao je i Odada, ne pokazuje ono sto je u pocetku. Ali zalosno je da igrac koji je dosao iz Kenije koja nije uopste fudbalska nacija, tamo je igrao i za kratko vreme on postane medju najboljima u Graficaru. Slicna je prica i ovog Kembela sa Jamajke sto je u Cukarickom. Pa kakvi su nasi ti talenti onda koji su prsoli sve selekcije nasih najvecih klubova? Po tome se vidi da mi imamo veliki problem i da uopse nismo dobri u fadbalu koliko mi to mislimo. Zvezdin mozda i najbolji skauting je Odada, dosao kao anonimus, i ako ne uspe ne kosta mnogo, a moze se prodati opet i zaraditi na njemu. Ali on je sada reprezentativac sto samo po sebi podize cenu kako igrau tako i klubu pa i ligi gde igra, a ako se iskoristi potencijal ovog momka i nadogradi, imacemo ogramnu dobit i rezultatski a onda i finansijsku. Prvo su poceli oni najveci a sada sve vise klubova dovodi igrace koji imaju potencijal, dovode ih na kilo, i ako znaju da nece nikada zaigrati za prvi tim. Primer toga su Real ili Siti koji te igrace salju po manjim klubovima na pozajmice. Mancester Siti vidimo kako posluje i sto uzima igrace iz nase lige, poput brace Ilic. Oni nece imati kavlaitet za prvi tim ali kupljen je za miliona a vec je posle pozajmice gde se pokazao u Veroni prodat je za pet puta vecu cenu. Tako prave zaradu klubovi, i to je u ovo vreme jedan od boljih nacina. To treba da pocnu da rade i nasi klubovi najveci pre svega a onda i ostali. Iz celog sveta talente pa salji ako nije za prvi tim u Metalac kao Odadu i ako ne uspe da se vrati u Zvezdu prodaces ga za vece pare od ulozenih sigurno
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Sta je sa levim bekom?I zbog cega nije dosla Karleusa,nemogu da verujem sta se radi sa klubom.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Evo ponoć, ušli smo u 3.9.2021. godine, što će reći da je istekao rok za registraciju igrača za LE, tj. što će reći da od početka jula 2019. godine kada smo doveli (a ubrzo i ispratili) Žandera, mi nemamo rezervu/konkurenciju Rodiću na levom beku. Da li treba još nešto dodati (ovo isto sam napisao i pre tačno godinu dana)?
D

DjulaMeshter

pre preko 2 godine

Ma šta oni znaju o fudbalu bre ja verujem dr. Mrkeli i dr. Terzi
R

RSB

pre preko 2 godine

Jos malo pa CE da postane predsednik Kenije jel da ...nikakav igrac
L

Lazni doktori napolje iz kluba

pre preko 2 godine

Najavise pojacanje na levom beku da ima o cemu da se lupa a danas plasiraju ove smesne price o smesnom igracu...nezapamcene prevare u upravi.
M

Mit

pre preko 2 godine

Dajte ljudi, gledam ga u Milanovcu, lik ni tamo ne pravi razliku. Predaleko od nivoa Zvezde.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Ako istraje i ovu sezonu u GM,odigra 30 tak utakmica,dobiće Zvezda solidnog igrača,ništa losijeg od Sanoga,za mnogo manje pare.Fizički ima odličan potencijal,tehnika mu manjka,no uz rad i jos par desetina utakmica u ligi,će napredovati sigurno.Vidim ima komentara,sa sumnjom da spinuju tekstove..moguće je i to,no Odada može da dogura do solidnog za mesto Sanoga...dileme nema
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Odada !!!! Izvanredan igrač,,,,,,,, , visok, snažan, stabilan..... Najbolje se snalazi u živom zidu. Dakle: ODLIČAN IGRAČ, ALI SAMO ZA ŽIVI ZID.
m

maduvajgabre

pre preko 2 godine

Druze..
G

Gost777

pre preko 2 godine

Evo igračina Miloš Degenek u dresu Australije protiv velike Kine sedi na klupi.
N

Nikola Dj

pre preko 2 godine

Resio utakmicu
9

97914

pre preko 2 godine

Šta je sa bekovima,hoce li dovesti koga????
G

Gost75

pre preko 2 godine

E moj prijatelju načekaćemo se izgleda još koju godinu (imaju još tri sata do ponoći da me demantuju). Tužno je šta i kako se radi. Ono što očigledno fali (rezervni levi bek) godinama se ne dovodi, pojedine pozicije se pretrpavaju, viškovi igrača ne prodaju. Sve to nužno dovodi do sve većeg minusa i nikom ništa - nije posao uprave samo sportski rezultat (koji zaista zadnjih par godina postoji) već se mora raditi i na finansijskoj stabilizaciji. Znači uporedo. Prvo je Zvezdi uvek prioritet ali se ni drugo ne sme zapustiti, ali džaba pisanja kad od toga nema vajde...
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Mene ne bi čudilo da su ovo naručeni tekstovi. Čuj, blistao a rezultat 0:0. Ko zna kakva je bila utakmica. Niko živ nije gledao pa mogu za Odadu da pišu šta god hoće. U drugom tekstu hvalospevi i za Bena. Iskreno, mislio sam da na Sejšele idu oni sa malo više love, nisam imao pojma da imaju fudbalsku reprezentaciju. Sećam se prijateljske utakmice koju je igrala Parma u vreme kada je njen član bio Savo Milošević. Riknula je Parma četiri ili pet nula da bi kod nas u izveštajima pisalo da je u redovima Parme najbolji bio Milošević. Zato i ove izveštaje treba uzeti sa rezervom. Deluje da ovakvi tekstovi treba da posluže kao ulivanje poverenja navijačima u kvalitet postojećeg igračkog kadra a možda od levog beka iz Irana nema ništa pa se ovako skreće pažnja. Da se uprava tokom leta trudila oko angažovanja pojačanja kao što se trudila oko spinovanja igrački kadar bi ličio na nešto.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa mozda to vazi za Sejsele ali ne igra Ben za Brazil nego za Komore.
G

Gostjdj

pre preko 2 godine

kako uvek ovakvi zablistaju kad ih niko ne vidi a kad ih gledamo nisu ni za grafičar????
s

sadasf

pre preko 2 godine

mogao si da ga gledas bio prenos utakmice na sport klubu.
G

Gostjdj

pre preko 2 godine

pa nisam mogao da gledam nemam sport klub
G

Gost rts

pre preko 2 godine

kakvi li su ti ostali kad je on najbolji...
d

d.g.

pre preko 2 godine

U Zvezdi igrao dva poluvremena i odmah su ga strucnjaci proglasili fudbalski nepismenim.
d

doboj, rs

pre preko 2 godine

Pa bilo je dovoljno poluvreme Valjda si gledao?
d

d.g.

pre preko 2 godine

Doboj na takve strucnjake i mislim. Najveci igraci su imali lose dane. Mlad uplasen neiskusan...
K

Kuzdravi

pre preko 2 godine

To ovde botovi malo agituju za igraca? Ne moze ovaj ni u Metalcu, nema disciplinu, takticko-tehnicku obucenost. 90 posto omladinaca su kompletniji i tehnicki obuceniji igraci.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Најинтелигентнији африканац на позицији задњег везног који је нажалост играо у временима беспарице у звезди је Авал Исах!
n

neshha

pre preko 2 godine

I to kako je igrao!!!
G

Goran gogo

pre preko 2 godine

MUHAMED !
G

Gosstt

pre preko 2 godine

Odlicno ! Neka ga Zvezda istrpi sezonu, dve i isforsira 2 sezone dobice odlicnog igraca koga ce u 24, 25 godina prodati za preko 5 miliona sigurno ! Ako se budu pitali internet navijaci onda ce ga oterati posle 15 min. prve utakmice. Posto internet navijaci ocekuju da svako vec sa 19 g zablista. Jer smo fudbalski najjaca nacija ! Onvde zbog takvih navijaca ne bi uspeli ni Ronaldo ni Mesi !
d

dokle?

pre preko 2 godine

Dokle ce ljudi tripovati menadzera u stvarnom zivotu? 5 miliona, ali ni u dinarima.
J

Jag

pre preko 2 godine

Nije mi jasno zasto Zvezda nema vise ovakvih igraca pa da ih podeli na pozajmice u prvu i drugu ligu. Pa koji se razvije, razvije, koji ne, nije neka steta, niska plata. Inace Odada ima srpski pasos, a samo je dve godine u Srbiji sto bas i nije normalno.

Boka123

pre preko 2 godine

tri godine je ovde, i govori srpski solidno
J

Jag

pre preko 2 godine

Odada je tacno dve godine u Srbiji. Od leta 2019. Lako proverivo. I da prica savrseno jezik, nema tog zakona koji posle dve godine odobrava pasos. Samo pitam.
s

sveznalac

pre preko 2 godine

Kad je lako proverivo, videces da je od sezone 18/19 clan Zvezde u19.
M

Mandrak

pre preko 2 godine

Od 32 ili koliko igrača licenciraš za sezonu imaš 20 veznih, 3 golmana, 4 napadača i 4 halfa i 1 BEKA.
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Dovodimo li levog beka, zna li se sta?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Dovodimo...Rodica do 2025.
s

skunipen

pre preko 2 godine

Ocigledno da ne dovodimo, u ponoc istice rok za registraciju igraca za LE.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sta je sa desnim bekom. Levog imamo jednog a desnog ni jednog.
C

Cirkus

pre preko 2 godine

Ovaj decko,nema pojma,ne znam sto pisete bajke I njemu,nema kvaliteta nikakvog...
M

Makijan

pre preko 2 godine

Odlicne fizicke predispozicije, ima i pas unapred.Ali njega mora neko i da istrpi i to bas sto kod nas nije slucaj vec se brzo preseca da nesto ne valja.
G

Gost GM

pre preko 2 godine

Trkac najobicniji koji samo vraca loptu stoperima nazad, nema pas unapred, beskoristan igrac
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Pa dobro ko je za tebe igrac ? Nekad je bilo normalno da se mlad igrac istrpi sezonu, dve da bi postao igrac ! Tako je i dalje po svetu samo se kod nas ocekuje da zablista u 19 g odmah jer mi smo veca fudbalska sila po talentu od Brazila i Argentine zajedno !
K

Kikimusampha

pre preko 2 godine

Jeste, a ovde se ne istice ni u Graficaru, a kamo li u Metalcu.
B

Bulat1

pre preko 2 godine

Njegovo ime i fizicki izgled govore da moze samo da trci po svojoj polovini i da oduzete lopte odmah daje prvom svom igracu do sebe
G

Gost e

pre preko 2 godine

Kao Zdjelar recimo.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Dzabe, ni njega nema ko da istrpi.
M

Mnaad

pre preko 2 godine

Naslednik Sanoga. Nadam se da ce dobiti sansu