""
""

Odbrana, pa sve ostalo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.17. | 12:33

"Nije bilo teško navići se na Seresuma, s obzirom da je u klubu još od 2010. godine. Možda bismo mogli da pričamo o ljudskim osobinama njih dvojice koje su dosta različite. Džef je 'težak' čovek, na drugačiji način šalje poruke u odnosu na Kirila", tvrdi kapiten Fole Žulijen Klejn

Fola je konačno krenula! Sunovrat jednog od kandidata za titulu u Luksemburgu prekinut je serijom pobeda, ali je sastav sa juga zemlje napustio kormilar - Džef Štraser. Mladi stručnjak stavio je tačku na sedmogodišnju epizodu u klubu i dogovorio saradnju sa posrnulim Kajzerslauternom.

Izabrane vesti

Upražnjenu fotelju popunio je Kiril Seresum, koji je na 166 utakmica pomagao Štraseru. Na debiju je upisao minimalan trijumf protiv Eša, demonstriravši defanzivnu filozofiju u punom obliku. O promeni trenera, ali utakmici osmog kola luksemburškog prvenstva protiv Diferdanža za lokalni wort.lu govorio je kapiten Fole Žulijen Klejn.
"Nije bilo teško navići se na Seresuma, s obzirom da je u klubu još od 2010. godine. Možda bismo mogli da pričamo o ljudskim osobinama njih dvojice koje su dosta različite. Džef je 'težak' čovek, na drugačiji način šalje poruke u odnosu na Kirila".

Osvrnuo se Klejn i na taktičke zamisli novog trenera.
"Prve svega, Seresum želi da sačuvamo mrežu tvrdeći da odatle sve kreće. To je ono što nam je nedostajalo u nekim utakmicama. Izgledamo dosta dobro i verujem da možemo da produžimo seriju pobeda".

Konkretno o Diferanžu...
"Imali su komplikovan početak sezone, baš kao i mi. Takođe su igrali Evropu, ali ne smatram da nas je to poremetilo. Više su povrede uticale na rezultate nego umor. Zdravi smo i verujem ćemo slaviti, iako znam da je sa druge strane odličan protivnik".

LUKEMBORG - 8. KOLO

Subota
Rodanž - Benfika 2:2 (0:0)

Nedelja
16.00: Fola -  Diferdanž
16.00: Hoster  - Petanž
16.00: Nijederkon  - Monforf

16.00: Rasing Luksemborg -  Dandelaž
16.00: UNA Štrasen - Eš
16.00: Viktorija - Žeunese Eš

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Fola EšLuksemburgsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara