Mozzart Prognozzer
Mozzart Prognozzer

Odigraj tiket za džabe, danas Mozzart časti!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.23. | 10:10

Možeš da osvojiš i do 100.000 dinara bez uloga

Liga šampiona, tiket na koji ulažeš nula dinara, a večeras oko 23 možeš da na svom nalogu na Mozzartu imaš i do 100.000 dinara ako se pokaže da si dobar poznavalac elitnog evropskog takmičenja.

Sve to uz Prognozzer, jedinstveno takmičenje koje ti pruža priliku da se zabaviš, dobro zaradiš, a najbolje je od svega što ništa ne košta i oduzima ti tek nekoliko desetina sekundi.

Izabrane vesti

U utorak nijedan takmičar nije pogodio ishode na svih osam utakmica Lige šampiona, njih 12 pogodilo je ishode na sedam mečeva, i oni su podelilli dnevnu nagradu od 100.000 dinara. Večeras je u ponudi takođe osam utakmica elitnog evropskog takmičenja, a do 18.45 imaš vremena da sastaviš svoj tiket tako što ćeš na svakoj od ponuđenih utakmica izabrati konačan ishod koji smatraš da je najrealniji.

Sve je potpuno besplatno – potrebno je samo da si registrovan na sajtu mozzartsport.com i registrovan na sajtu mozzartbet.com, i da povežeš ta dva naloga vrlo lako – sve to kako bismo ti, ako se pokažeš kao dobar prognozer, ekspresno uplatili nagradu na Mozzart Bet nalog.

A svako kolo evrokupova je novo kolo i nova prilika za nagradu. Odnosno u svakom kolu imaš tri prilike, pošto svaki dan gledamo kao novo kolo.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da u utorak, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sredu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com i mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa 0 dinara uloga.

Budi pobednik. Igraj Prognozzer.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara