Komentari na vest

Odlasci rasterećuju budžet za pojačanja: Real sa tri rastanka štedi 60.000.000 evra

B

Brko

pre preko 2 godine

Zaglibili su sa Hazardom i Jovicem. Ali sad pametno rade. Na vrijeme, a ne kao Barca. Brzo će se Real oporaviti
9

951357

pre preko 2 godine

Bejl nije opravdao ocekivanja? Bejl kad je igrao i kad nije bio u svadji sa ne znam ni ja kim vise, je bio jedan od glavnih igraca. To sto je on izabrao da prima dobre pare i igra golf a fudbal igra samo za reprezentaciju, to je druga stvar. Ali svakako ocekivanja jeste ispunio. Za razliku od recimo Azara o kome nema jedne jedine kritike, a nista nije odigrao otkad je dosao u Real.
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Apsolutno... Bejl je na listi najvažnijih fudbalera Reala ikada... naigrao se fudbala pa šta će... Hazard je ispala veka što kaže Dule pacov.
I

Internista

pre preko 2 godine

Bejl bio jedan od glavnih igrača Reala? U kojem to univerzumu? Ljudi olako lijepe etikete heroja ili promašaja. Bejl niti u jednoj sezoni bio glavni igrač, a samo u 3 sezone je bio među Top 5 značajnih igrača. Po tome se nije razlikovao od drugih kao što su: Navas, Marselo, Pepe, Ramos, Karvahal, Cabi Alonso, Kros, Kazemiro, Modric, Di Marija, Ozil, Ronaldo, Iguain i Benzema. Svi ostali su bili vodonoše...
O

Ombucman

pre preko 2 godine

U pravoj sredini, i sa pravim trenerom, od Iska bo još uvek mogla da se izvuče koja dobra sezona. Nije on zaboravio fudbal, samo nema motivacije.
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Nameste joj jedan mec i eto para. Prosto
l

lagana prica

pre preko 2 godine

ovaj za 30 drugi 14 i to je 60? super matematika pod uslovom da klempu bejla oce neko da kupi uopste
S

Srđan 111

pre preko 2 godine

Nisi baš razumeo pročitano... Ističu im ugovori na leto.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Godinama, ali bukv godinama stede i prodaju sve redom, akosad nd uapeju konacno da se pojacaju treba dici ruke od njih.. Mbape Haland Pogba Ridiger i Taljafiko bi bili sjajna pojacanja
D

Decko

pre preko 2 godine

Alo Zizu, bataljuj menadzer, Pogba i Taljafiko.... Svasta....