©Star Sport
©Star Sport

Odložen derbi Čukarički - Crvena zvezda

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.08.22. | 18:16

Crveno-beli će imati više vremena za pripremu revanša sa Makabijem iz Haife

Derbi meč 7. kola Mozzart Bet Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde, koji je trebalo da se igra u subotu 20. avgusta odložen je zbog obaveza srpskog šampiona na evrosceni.

Stručni štab Dejana Stankovića tako će imati više vremena za pripremu revanš meča sa Makabijem iz Haife, u kojem će crveno-beli pokušati da izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Izabrane vesti

Aktuelnom šampionu ovo će biti drugi odloženi meč ovog leta, što nije po džentlmenskom sporazumu koji je postignut u Zajednici superligaša, kada je usmeno dogovoreno da svaki od klubova koji učestvuju u Evropi može da pomeri odigravanje jednog meča. Sve to zbog zgusnutog rasporeda i blizine Svetskog prvenstva u Kataru. Crvena zvezda je prethodno, zbog dvomeča sa Pjunikom, odložila meč 5. kola sa Vojvodinom, koji je trebalo da se igra prošlog vikenda u Novom Sadu.

Crveno-beli sutra od 20.45 dočekuju Voždovac na stadionu Rajko Mitić, a četiri dana kasnije gostuju Makabiju u prvom meču plej-ofa elitnog takmičenja. Revanš meč u Beogradu zakazan je za utorak 23. avgust od 21 čas.


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara