Komentari na vest

Odložen derbi Čukarički - Crvena zvezda

D

Dekia

pre preko 1 godinu

Mrzim trenere koji ne veruju u svoju ekipu. Jedno pričaju a sasvim treće čine. Koliko smo.mladih "talenata" doveli i za koga? Koliko od njih se razvija tako što žulja klupu za rezerve ili stolicu na stadionu? Nema odlaganja, snalazi se kako umeš i znaš a hvala Bogu imaš i sa čim. Ko te tero da se baviš fudbalom? Idi bavi se nečim drugim ako nisi kadar biti i ponašati se pristojno klubu čiji dres i grb zastupaš/predstavljaš.
Z

Zilence

pre preko 1 godinu

Kad se udje u LS, bice, igramo protiv Reala daj da odlozimo... Bolje da budu u takmicarskom ritmu i da imaju utakmice sa ozbiljnijim ekipama Vojvodinom i Čukom nego da odmaraju. I onako cemo na kraju prvenstva imati 20 bodova vise od drugog -Vojvodine
F

Fangio

pre preko 1 godinu

Kako cemo vas odvaliti u derbiju pa vi niste svesni, zivi bili pa videli
P

Poštena odluka

pre preko 1 godinu

Poslednja vest - Čukarički je odbio odluku Crvene zvezde u njihovo ime i meč će biti registrovan 3-0 za Čuku ukoliko Crvena zvezda ne izađe na teren.
D

DKP

pre preko 1 godinu

Nije fer odlaganje, ali zar je fer da bodove koje osvaja Zvezda i ostale ekipe dele na broju klubova? Onda treba postaviti limit za izlazak u evropu iz Srbije, teren, kvalitet i broj igrača. Radnički je mogao dok je bio tu Mitrović, nakon toga potop. Čuka ima ok ekipu ali ove godine je žreb baš zeznuo. Partizan napada LE sa JEDNIM napadečem?!?! Sramota.
b

bgcz

pre preko 1 godinu

Svake godine je ista priča, tako da ne znam šta je sada problem. Dosta ekipa dobija odlaganje mečeva zbog kvalifikacija, ali vam je glupo da pogledate Ferencvaroš, neke skandinavce, istočnu Evropu. Ako Čukarički pristane na odlaganje utakmice, to mu znači jer će sledeće sezone zbog te Zvezde možda igrati jedno kolo kasnije. Veći je problem što Partizan odlaže utakmice, bruka se u Evropi, a država mu platila. Zvezda kad nije imala para za evropsku licencu, država tad nije imala da plati.
@

@

pre preko 1 godinu

problem je sto ste vi " van konkurencije" a ipak odlazete svaki mec.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Па дај да не играмо лигу у опште, што да се умарамо безвезе. Да нађемо неки модел као у баскету, добијемо лиценцу за квалификације и да се не цимамо по Нишу, Ивањици… Одиграмо дерби да ето мало дивљамо и разбијамо главе једни другима, то је кул, ово остало нема везе! Спрдња, озбиљна спрдња, поновићу оно што сам рекао кад је одложена Војводина, ако не можеш да одиграш 4 утакмице у 14 дана не заслужујеш ни конференцију, а не лигу шампиона!
V

Veselo

pre preko 1 godinu

Sto se odlaze utakmica protiv Cuke kad je zvezda vec u polufinalu lige sampiona?
P

Pa realno

pre preko 1 godinu

@Veselo Pa zato što su takvi, takav im je karakter. Nema veze što im Partizan nije i više neće ni biti konkurencija ni u narednih 5 god. minimum, nema veze što imaju 40 igrača, mora da se nabija statistika i da se ne dogodi da tako umorni od evrope npr. odigraju nerešeno sa Čukaričkim, odmah bi se sazivala vanredna ponoćna konferencija.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Ulazak Zvezde u LS donosi svim klubovima u ligi novac od UEFE. Zato je interes odloziti utakmicu.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Koliko patetike. Da smo brinuli o interesu lige ne bi smo uzimali Radnickom najboljeg igraca ispred nosa dan pred evropski izazov. Interes lige je da bude postena i regularna a onda ce sve doci samo po sebi, pa i taj novac kome se klanjate.
G

Gostttttt12345

pre preko 1 godinu

Makabi je takodje želeo da odlozi utakmicu prvog kola u prvenstvu Izraela koja je izmedju revansa ali je glatko odbijen.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Makabi nije bivsi prvak Evrope i Sveta. Makabi Haifa je nepoznati mali klub iz Azije.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@tuti fruti decko ne mlati. Zvezda je moj klub , sta ja imam sa komsijama ? Razumem ja sta je ulog , ali stvarno mislim da su trebali da igraju , a i ne mora da izvede prvu postavu. Treba im utakmica u nogama i to svi znamo , a znamo i da smo trenutno bar 3x bolji od svake ekipe u ligi i bas zato ne treba da trazimo odlaganje.
G

Gos'

pre preko 1 godinu

apsolutno, zvezdas sam i nejasna su mi ova odlaganja. Ima toliko igraca, pa makar neka zasluze tu platu
G

Gos'

pre preko 1 godinu

apsolutno, zvezdas sam i nejasna su mi ova odlaganja. Ima toliko igraca, pa makar neka zasluze tu platu
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

ovo je davno završeno Andrićevom vencu džaba tu glumite
Z

Zeleni

pre preko 1 godinu

Sve na marakanu Zvexda bez gostijucih utakmica
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Zvezda je toliko dominantna u nasoj ligi da se te utakmice odlazu zbog Cukarickog i Vojvodine, nemojte da spinujete vise.
M

Mister10

pre preko 1 godinu

Nema lige dok se klubovi ne privatizuju.Ovako drzavni projekti ,zvezda i partizan,kako dodje koja vlast haraju.Nije u redu.Malo jedni malo drugi
G

Goost

pre preko 1 godinu

Onda zaboravite ono uprava napolje 🤣
F

Fejnord x8

pre preko 1 godinu

POBEZE VAM I SAVO POSLE STOLICE,A VI OVDE KUKATE ZBOG ODLAGANJA MECA!😆
O

Odvratno

pre preko 1 godinu

Kolika količina licemera se uvek javlja samo kada zvezda odloži utakmicu a onda cute kada partizan odloži ,bukvalno svake godine isto ....copy paste
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Vi sto se bunite, kad budete skupljali bodove za koeficijent kao Zvezda, onda cete imati pravo glasa. Da nema Zvezde, nista od dva mesta u LS i dodatnih mesta u LE i LK. Zato - zahvalite nam se i pokusajte uzeti koji bod. Luzeri.
G

Gost4467

pre preko 1 godinu

Kolika količina licemera se uvek javlja samo kada zvezda odloži utakmicu a onda cute kada partizan odloži ,bukvalno svake godine isto ....
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Ugledajte se na Bodo ili Dinamo Z, iako sam Zvezdas neopravdavam ovo
b

bgcz

pre preko 1 godinu

Aj Bodo je simpatična priča, ali opet je sve to neozbiljno. Vi ste se ugledali na Dinamo pa se koljete oko negativnih rekorda. Svetski i evropski prvak da se ugleda na Dinamo i Bodø. Aj mi, al mislim da Real mora da se ugleda na Hetafe i Rajo Valjekano
R

RESPEKT CUKA

pre preko 1 godinu

Molim Mozzart da prenese ponašanje i odnos između Tventea i Čukaričkog posle utakmice i na društvenim mrežama. Prenesite molim vas ono gospodsko ponašanje Čukaričkog i Tventea, komentare navijača Tventea o FK Čukarički, prelepe reči Tventea i njihove publike i jedan lep tekst Čukaričkog kao zahvalnicu Tventeu. Respekt, npr samo to je već dovoljno da svi poštujemo Čukarički i pružimo mu uvek podršku. Za razliku ponasanje one niške uprave....
A

Antirespekt

pre preko 1 godinu

O čemu pišeš, leba ti? Sutra da nestane Čukarički - niko se ne bi potresao, pa na evropskoj utakmici u sred Beograda Tvente je imao veću podršku od Čukaričkog - kluba bez smisla postojanja za ozbiljan profesionalni nivo fudbala, čista su blamaža.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam ali nisam za ova odlaganja. Jos se ne zna ni novi termin utakmice sa Vojvodinom, a odlaze se nova sa Cukarickim. Od prvih 5 kola 4 igramo kao domacini (ukljucujuci ovu sa Vozdovcem).
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ako ce da doprinese nasem plasmanu u ligu sampiona tu nema sta da se prica ko je za ili protiv!!!!!!!!!! Igranje lige sampiona je interes svih nasih klubova, pa i Cukarickog, koji moze sledece sezone zahvaljujuci Zvezdi da upadne u ligu konferencija ako bude drugi u prvenstvu. Tako da treba da umuknu svi kojima to navodno smeta!!!!!!!!
M

Mrs bre

pre preko 1 godinu

Ti nisi zvezdas
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Ne moze interes igranja Lige Sampiona da stalno bude izgovor za permanentna odlaganja utakmica. Kad ce da igraju zaostale utakmice? Kad sve bude reseno u decembru? Pa ne ide to tako. Interes je i da imamo regularno prvenstvo koje treba da bude platforma razvoja domaceg fudbala. Ali kome pricati, ljudima koji ne vide dalje od sebe...
L

Ldddd

pre preko 1 godinu

Liverpul i Siti prosle godine igrali ljudi 5 utakmica u 10 dana i to polufinala kupa, ls, premijer lige svaka ko finale i ne odloze, onda se cudimo sto smo tu de jesmo, momci nemaju snage za 1 jacu i jednu prosek tekmu kanoli preko toga, ne mislim samo na zvezdu nego i na partizan, dusa im u nosu u 60"
F

FK CRVENA ZVEZDA

pre preko 1 godinu

Ko se cudi sto smo tu gde jesmo? O cemu ti pricas? Mi smo tu gde smo oduvek hteli da budemo. LIGA SAMPIONA. Nama nije dusa u nosu, nego nam se moze kako hocemo. Poslednjih 6 godina blistamo. Vi ste tu gde ste i ne mozete da mrdnete. Trenera nemate, igrace nemate, ali imate upravu i sportskog direktora koji podnosi ostavku svakih mesec dana. Raspad.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Zato sto svaka njihova medjusobna utakmica generise svakom klubu ko zna koliko miliona!!!!!!!!!!!!!! Kada i ako utamica Zvezda-Cukaricki bude donosila svakom klubu po nekoliko miliona niko je vise nikad nece odloziti!!!!! Ovako u medjuvremenu cekamo vas pametne sa interneta da kupite karte i gurnete neki dinar u kasu klubova koje navodno volite!!!!!!!?! Moreeee........
L

Lddddd

pre preko 1 godinu

Ne volim ni zvezdu ni partizan nit bi gurao pare u ovu livadu
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ako ne volis nase klubove a ti onda lepo umukni o gledaj svoja posla!!! A ne da prdis ovde i prosipas neku pamet koju nemas...... Ti si jos gori od pljuvaca, komentarises nesto sto te ne zanima u petak uvece, iz nekog sela verovatno...
m

manaduvasmijaja

pre preko 1 godinu

U stvari, sta se bre ja sa tobom raspravljam.....
P

Pa realno

pre preko 1 godinu

Ne moraju utakmice ni da se igraju, znamo da bi bilo 5-0 za zvezdu i protiv Vojvodine i protiv Čukaričkog, nema neizvesnosti i nekog uzbuđenja. Ovako Čuka i Vojvodina ne dođu na utakmicu, registruje se 3-0 za zvezdu, manja bruka. Mogu tako i ostali klubovi, manja bruka za njih, zvezda se odmara za Evropu i to je to. Ionako liga više ne služi ničemu, ostali klubovi ne mogu ništa da urade u Evropi, više ni Partizan koji je ugašen, nema konkurencije zvezdi.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Liga nikada nije bila bolja!!! To sto se vas klub raspada je samo vas problem....
P

Pa realno

pre preko 1 godinu

@Gost123 Jeste super liga nikad veća razlika između prvoplasiranog i ostalih u proseku 50 bodova. Šta je tu tebi super? Zvezda 40 igrača ostali u vrh glave ako skupe 22. Pa kako da se takmiče i budu konkurentni, to je iživljavanje. Nije u pitanju Partizan, neka bude konkurentan bilo ko Vojvodina, TSC, Čukarički.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Vojvodina se vratila u konkurenciju, vi ste je unistili u vreme tolesuperlige!!!!! TSC je top klub za nasu ligu, Cukaricki takodje dobar, Radnicki dobar, Subotica........ U vreme vase dominacije lazne niko sem vas nije postojao, a bili ste sampioni sa timovima losijim od ovog koji sad imate!!!!!!! Zvezda je za ovih pet godina u Evropi uradila vise nego vi za celu istoriju!!!!!!!!! Liga nam je 50 puta bolja nego sto je bila sa vasim Hajdukom iz Kule cuvenim, BSKOM iz Borce jos cuvenijim, Smederevom raspalim, Slobodom iz Uzica vasom filijalom, i slicnim raspadima od klubova.....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Vojvodina se vratila u konkurenciju, vi ste je unistili u vreme tolesuperlige!!!!! TSC je top klub za nasu ligu, Cukaricki takodje dobar, Radnicki dobar, Subotica........ U vreme vase dominacije lazne niko sem vas nije postojao, a bili ste sampioni sa timovima losijim od ovog koji sad imate!!!!!!! Zvezda je za ovih pet godina u Evropi uradila vise nego vi za celu istoriju!!!!!!!!! Liga nam je 50 puta bolja nego sto je bila sa vasim Hajdukom iz Kule cuvenim, BSKOM iz Borce jos cuvenijim, Smederevom raspalim, Slobodom iz Uzica vasom filijalom, i slicnim raspadima od klubova.....
P

Pa realno

pre preko 1 godinu

@Gost123 Vojvodina je 2012. pod represijom zlog Partizana stigla do plej ofa za LE i ispala od Rapida iz Beča, a 2015. još uvek pobeđivala jednu Sampdoriju. Da ne pričam da su redovno pobeđivali Partizan za vreme zlog Toleta. U vaše vreme redovno skidaju gaće Crvenoj zvezdi a nema ih više ni u kvalifikacijama za evropu. To su činjenice a ti sad izvrći i njih.
G

Gost655

pre preko 1 godinu

Opet? Pa ovi ce stalno da odlazu meceve, tako ce raditi i kad udju u grupnu fazu LE.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Preko trideset igrača imaju. šta će im onda? Skupljaju sličice?
Г

Гробоси

pre preko 1 godinu

Што сте се узнемирили? Докле више да брукате земљу? Шта год Звезда да уради ви то упропастите. Где вам је чувени сер шамрок ? Јел он нешто урадио у европи а да није био је канта за пуњење. Зато тишина не треба ви да водите причу о регуларности већ победите шамрок,флору и аек. Спортски поздрав и пријатно!
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Zar ser Šamrok nije izbacio Dunajsku Stredu, Soči, Santa Klaru, pobedio Anortozis na kipru, Floru u Beogradu, remi sa Gentom u Belgiji, dupla pobeda protiv Sparte iz Praga. Šta to je 0 bodova za srpski koeficijent? Po kojoj to računici i matematici, zvezdaškoj?
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Позајмите нам кључеве Народне Банке Србије макар годину дана па ћемо вам вратити,да будемо макар мало конкурентни.
2

20 miliona

pre preko 1 godinu

je na talonu,ulog je znaci ogroman za nase prilike i trebaju nam zdravi igrači za tu bitnu utakmicu protiv Makabija. Nek crknu dušmani.
B

Banjaluka zvezda

pre preko 1 godinu

Kakva sprdnja od lige. Pa u tome i jeste draz, ekipe koje igraju evropu da mogu da kiksnu. Kako u engleskoj ne odlazu meceve zbog evrope...kiksne favorit, pa sta...

Kontraudar

pre preko 1 godinu

Kao da nam svima nije jasno da je propisano da Crvena zvezda ne sme da kiksne zadnjih 5+ godina
Đ

Đe pamet?

pre preko 1 godinu

Porediš Englesku sa Srbijom?!
d

darkok

pre preko 1 godinu

Čudno je to da oba odložena meča zvezde su pored Partizana na papiru naj jači dueli u ligi pošto i Voša i Čuka po kvalitetu zaslužuju borbu možda i za titulu toliko o tome a vi mislite o tome šta hoćete i pravdajte se kako je to za dobrobit Srpskog fudbala što nema nikakve veze jer zbog zgusnutog rasporeda oni ove dve tekme neće odigrati u ovoj godini što je već veliki prekršaj i samo prvenstvo je zbog toga neregularno,istina je nešto drugo nadaju se još nekom kiksu Partizana i da pobegnu ako mogu 10 ili više boda tako bi Partizan još više pao psihički i ne bi imao ambicije da ih juri kada je velika bodovna prednost e tek onda će odigrati lagano ova dva derbija pa šta bude rasterećeno,a ujedno i sa dva odložena meča Partizan može da pridje prividno na 4 boda zaostatka i uguši ovu pobunu protiv uprave ipak su to dva bratska kluba SNS sve rade ovo u dogovoru i sa ciljem jednim udarcem dve muve ko misli da je drugačiji nije u pravu ovo je cela istina pozzz
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Bas te zalim.
M

Mnogo vise

pre preko 1 godinu

odgovara Cuki da se odloži da se ljudi podignu posle debakla u evropi,no ne znam sta se grobari mesaju u sve ovo kada prvenstvo vise ne treba da ih zanima.
4

4004404

pre preko 1 godinu

Cuki odgovara i da se skupi vise bodova da bi mogli u evropu sl godine...a kod partisanskih psihujatrijskih slucajeva sve neke teorije zavere
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Ne znam u cemu je problem, imace vremena da se te utakmice odigraju i posle 13.11. kada se igra poslednje kolo u jesenjem delu prvenstva. Odlozene utakmice komotno mogu da se odigraju posle toga, ukoliko se klubovi sloze da imaju dovoljno igraca za te duele, kao sto je prosle sezone bio slucaj kada je Partizan utakmicu nadoknadjivao u vreme reprezentativne pauze, gde vise igraca odsustvuje. Koliko njih ce odsustvovati, odnosno igrati SP sada iz SL, koliko znam samo Borjan.
В

Вук са Велебита

pre preko 1 godinu

Не треба нам ово,ајмо да узмемо титулу поштено...Ако смо најбољи,најачи,а јесмо...што се брукамо.Можемо одиграти утакмицу свака три дана,у чему је проблем...Не знам за друге,али оћу поштено да будем први.
z

zanimame

pre preko 1 godinu

Zanima me jedna stvar ovih "navijaca" jsdp-a. posle zvezdinog odlaganja sa vosom, stizali su komentari kako se eto namesta liga jer se odlazu tekme, a onda posle svega par sati ili sutradan i doticni klub odlaze tekmu, ili je bese partizan igrao ovaj vikend za nama? na kraju krajeva, nebitno, tekma je odlozena da bi se ispalo od larnake, a takodje ocekujem, da se odlozi tekma i sa nekim nikad jacim maltezanima...
a

as353

pre preko 1 godinu

Pa zasto imate 30 igrace ako stvarno odlazete i onako je Zvezda vec osvojila titulu.Stvarno ne razumijem..
T

Tomket

pre preko 1 godinu

Sramota jesam zvezdaš ali ovo nema pameti.Četri kola tamo neki Pjunik i kao umorili se odčega braćo sve tek počelo sami sebi u stomak da svi pljuju i treba,
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Očekivano eskiviranje,jer zapravo "priča"o dva tima Zvezde ne postoji.Tim 5 godina nose skoro isti igrači Borjan,Rodić,Kanga,Ben,Pavkov evo vratise i Gobelju,Srnića a razni krš stranci Van la Pate,Dioni,Jirke,Falko,Kanjasi,Rbisiolo i klape pa sve do Ohija..do 2 miliona skupe Motike,vajda ništa.Ne postoje.Sa tako malo igrača od poverenja i realno novajlikama Bukarijem,Kangvom,te da se nadamo Kataiu u boljoj formi,uz takođe vise koncentrisanog Dragovića,Zvezda može da isparora Haifi baska tevanš pred punom Marakanom imamo.Ali za sreda-nedelja s 10 tak igrača na 30 C po vrućinama nema teorije.Zato i odlazu,iznudeno.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Gadite mi se vi pljuvaci, piiiihhhhh...
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

sto odlazu samo jaca gostovanja, sto se igra u nedelju
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Nije problem utakmica kao utakmica.Problem je putovanje.Treba da idu avionom,verovatno ne direktno,pa onda verovatno autobus.Pa nazad.Pa utakmica u subotu,pa opet u utorak.Zato je odloženo.
J

Jel moguce?

pre preko 1 godinu

Zar nije pravilo takvo da svaka ekipa moze da odlozi jedan mec zbog obaveza u Evropi?
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre preko 1 godinu

ovi vec dva odlozili
P

Pa

pre preko 1 godinu

Zar nije bilo u nekom tekstu, ovde, da su zajednica i klubovi imali dogovor da se samo jedna utakmica odloži zbog evrope, tačnije jedan tim po jednu utakmicu, da odloži!?

Sakur

pre preko 1 godinu

Obe utakmice koje su odlozili su teski protivnici gde bi mogli da kiksnu i sto je sigurno sigurno je odlazi
E

Esex

pre preko 1 godinu

Mene je sramota ovih odlaganja..pa nas rezervni tim je bolji od svih u superligi..
M

MaloKncentracije

pre preko 1 godinu

I sta cemo ako udjemo u LS, jel istupamo iz lige posto cemo izmedju svaka dva meca LS da imamo mec u prvenstvu? Ili cemo mozda da odlozimo za avgust sledece godine posto tada nece biti kvalifikacija?
M

Mdjsms

pre preko 1 godinu

VELIKA SRAMOTA OD LIGE ŠTO SE NE POŠTUJE DOGOVORENO! Takodje nije sportski i fer prema Cukarickom..
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

Pa jbt...imamo 40 igrača u rosteru i odlažemo meč 🤦🏻‍♂️
3

321231

pre preko 1 godinu

vi nemate ni trenera, tako da ti bolje gledaj u svoju rupu :D

lakindza

pre preko 1 godinu

lebtejebo ovi pola prvenstva odlozili
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

После се чудимо што у ЛШ лете по терену када се са њима састанемо.Гледао сам припреме Мурињове са Интером 2010 кад је Интер освојио ЛШ.Ја мислим то ови у Легији странаца не би издржали.Ови на припреме одиграју пар утакмицама против мало озбиљнијих екипа и одиграју неријешено или добију и као спремни смо.😂 ЦЗ која има за ову лигу трећи тим који је бољи од 80% екипа,други пут одлаже мало јачу утакмицу и то у гостима.Људи у 5 кола су само једну играли на страни.Ово првенство већ улази у нерегуларност а имају екипу која је тродупло јача од свих! И кад им дођу у групи ЛШ озбиљне екипе биће навијачи ЦЗ да тјерају пола екипе са коментарима,ови не заслужују да носе дрес ЦЗ,БЛАМАЖА,примамо 5 од овога од онога,Станковићу одлази,Мркела шта си ово довео у ЦЗ,води га кући са собом итд
S

Sochi

pre preko 1 godinu

Ne znam ni zasto se uopste igra liga, neka im odmah daju titulu da se ne smaramo i igramo fingirano prvenstvo
M

Mržnja

pre preko 1 godinu

Vi se smarate sa 2-im mestom

Aleksandar

pre preko 1 godinu

...sine davace nam titulu jos narednih 10 godina..Tako da shhhhh
B

Binsr

pre preko 1 godinu

Šteta je što još ne mogu da se odlože tekme i u samim evro-kupovima.
a

acabre

pre preko 1 godinu

Pravimo tim za 2 fronta a stalno odlazemo utakmice i to nije fer ni korektno!? Pricamo evropska Zvezda a ona stalno odlaze,ne moze da igra 2 utakmice nedeljno sramota!
a

alo kukavci

pre preko 1 godinu

Zanimljivo uvek se kuka kada se zvezdina utakmica odloži a kada se partizanova odloži nema problema... koliko su ljudi zlobni i pakosni samo da zvezda ne udje u LS...Zvezdi će ovo još odmori jer će igrati posle u doba najgoreg zgusnutog rasporeda.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Ово је и даље није скандал раван оном када неки промене домаћинство због путовања...
R

Ravnitabani

pre preko 1 godinu

Previše je ovo bitan meč da bi sada igrali i zbog umora možda jednog igrača ispali tako da pustite vi nas i naše igrače bolje gledajte u svoje dvorište igrate kao da svi igrači imaju ravne tabane.

Sakur

pre preko 1 godinu

Cuj ovog previse je bitan mec pa bas zbog toga i mozete da kiksnete protiv cuke ali bolje ovako da na miru dobijete ahahahhahah
D

Džentlmenski

pre preko 1 godinu

Šta piješ đevojko? Koka kolu. A đe ti je jadna. Bitange zaključile džentlmenski sporazum, mo'š misliti.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Od čega smo bre umorni posle 4 odigrana kola prvenstva? Trenirate li vi uopšte?
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Naravno da mi je stalo kao zvedašu da da dobijemo ovaj dvomeč...ali kad udjemo u Ligu Šampiona, i ako ovo bude trend mi onda i ne treba da igramo domaće prvenstvo...
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Čemu onda dovodjenje silnih igrača, imamo ih za 2 tima...kad Stanković rotira najvise dvojicu...imamo već bodovnu prednost, ako si trener pruzi priliku i nekom mladjem talentovanom igraču, jer samo kroz utakmice mozemo dobiti pravog igrača...nego odlazemo da opet igra maltene istih 11...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

A sta ako je ovo Cukaricki odlozio mec? Oni zapravo imaju pravo na to...
B

Bond0077

pre preko 1 godinu

Sigurno posto ih ceka tesko evropsko gostovanje
A

Ahahahahahahah

pre preko 1 godinu

Kako da ne, da se odmore za šta? Ovo je prejako.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Da se odmore od 4 utakmice u 10 dana na primer. Jer ono, mnogo je teze igrati protiv Tventea nego protiv Larnake.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

A realano mogli smo to i odugrati, da nemaju sta da nam prebacuju. Em imamo takav roster em smo u mogucnosti. Trebalo je odigrati.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

E, ovo me već ozbiljno iznervirao!!! I to kao Zvezdas sa tridesetogodisnjim praćenjem Zvezde svuda kazem. Kakva crna odlaganja, kakvi bakraci! I ne zanima me sto je to takodje praksa gotovo svuda! Ako zelis da se takmičis sa najjačim da bi postao još jači, onda treba i da se ponašaš po takvom sistemu!

Sakur

pre preko 1 godinu

Koja praksa gotovo svuda ahahahahahahahahah
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

@Sakur, sinko, tebi je pojam "praćenja" vezan za društvene mreže, fejsbuk i Instagram, tako da bi teško shvatio, cak i kada bih se udostojio da ti objasnim. Izguglaj bar kako izgleda put do tvog stadiona, posto ga uzivo ne posećuje, niti znas kako to izgleda. Tastatura ti je najjače oružje!
B

Bojan iz kraja

pre preko 1 godinu

Kao okoreli grobar tvrdim da Zvezda ima minimalno tri puta bolji tim od Partizana! Zvezdina druga postava je jača od Partizanove prve postave i to vidi svako ko realno gleda stvari! Ali ovo sa odlaganjem utakmica, prvo Vojvodina, sad Čukaricki, pa to je takva farsa da je to strašno! Prvenstvo je neregularno! I to potpuno nepotrebno, ponavljam Zvezda da sad ima minus 10 bodova prestigla bi do kraja sve bez ikakve dileme ali ovo sa odlaganjem je tako bezveze i nepotrebno ...
v

vidimo...

pre preko 1 godinu

Zanimljivo uvek se kuka kada se zvezdina utakmica odloži a kada se partizanova odloži nema problema... koliko su ljudi zlobni i pakosni samo da zvezda ne udje u LS...

Sakur

pre preko 1 godinu

Pa onda vi kukate jel realno ovo na cemu ste vi ljudi
p

podesen

pre preko 1 godinu

Odlazi kad su gosti a kod kuce ne odlažu .U prvih 6 kola 5 puta kuci igraju.Cirkus Kolorado.Kazu samo jednom možeš da odložis sad ovi drugi put.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa Englezi koliko utakmica u sezoni odigraju kad bi odlagaki igrali bi bez pauze cele sezone 38 kola Liga plus Boxing dey turbo ritam FA Kup , Liga Kup , evropa a ne znam da neke zemlje imaju duze pripreme od nasih ekipa I kad treba da igraju oni umorni a protivnici u ligu polu amateri pa sta bi bilo kad bi igrali protiv profesionalaca bilo bi 10+ utakmica godisnje odlozene zasto uopste trose pare na pripreme Ako nisu spremni da igraju 2X nedeljno.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

sta odlazu?? kako ih nije sramota, ovo treba zabraniti. odlozili su vojvodinu, sad cukaricki... da su igrali sa novim pazarom kod kuce onda bi igrali.. ping pong liga
G

Gost5543

pre preko 1 godinu

Evo ih moralisti, i partizan će odložiti 99% utakmicu da se pripremi za Maltu... Prestanite da kmecite i da lazno moralisete..
D

Dusan Dzigurski

pre preko 1 godinu

Domaci fudbal je teska farsa, rijaliti cirkus, ne znam ko ima stomak to jos uvek da prati.
B

Broj 1

pre preko 1 godinu

Znam mnoge koji ga prate,ali retko nađem nekoga da ne prati a gubi vreme komentarišući.
G

Gost6777

pre preko 1 godinu

Evo ih moralisti, i partizan će odložiti 99% utakmicu da se pripremi za Maltu... Prestanite da kmecite i da lazno moralisete..

The Intersect

pre preko 1 godinu

U tome je razlika izmedju liga petice i ostalih, zato kada igraju protiv ekipa van tih liga izgledaju kao brzi voz
k

kojaaa...

pre preko 1 godinu

Makabi će da odloži utakmicu prvog kola Izraelskog prvenstva znaci njima liga nije ni pocela.. svi u manjim ligama odlažu jedino se kod nas pravi fama...
z

zaaaa

pre preko 1 godinu

dobrobit i cuke i vose i partizaia i tsc i scih ostalih da mogu da se blamiraju po evropi,jer zaslugom te iste zvezde ce sledece godine biti zagarantovano mesto 3 klubu u lk,tisina i postujte to....
A

Anti blizanac

pre preko 1 godinu

Zamislite samo da je raspored i tempo kao u ligama 5. Izdržali bi junački do 7. kola.
c

cinjenica...

pre preko 1 godinu

I haifa i Maltezani su odlozili svoje utakmice...
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

I treba da se odloži, borimo se za nacionalni koeficijent. Dvomeč sa Makabijem je, bez ikakvog preterivanja, od velikog značaja za domaći fudbal u ovom trenutku.
a

ahahhahahahahhaa

pre preko 1 godinu

...da li su odlagali komsijama pre par sezona kada vas nije bilo na mapi...?
G

Gost86

pre preko 1 godinu

I sta cemo ako Zvezda udje u LS i svakako igra LE i kada ce da igraju i ovako je zgusnut raspored zbog SP
m

milittao

pre preko 1 godinu

cirkus liga, imaš najjači tim,dva tima, nikad si jači i odlažeš duele protiv ekipa koje su nikad nabrijanije ušle u ligu jer te strah da se možda ne oklizne a Mister kao veliki džentlmen krši džentlmenski sporazum.... inače ovo je treće odlaganje Zvezdi, odložili su i Lučane jer je bila vrućina.....
G

Gost554

pre preko 1 godinu

odloženo je za jedan dan, što nije odlaganje
S

Stalni gost

pre preko 1 godinu

Sve je to za dobrobit naseg fudbala. Ne vidim nista sporno, niti da bilo koji klub super lige ima primedbe. Fudbal nam koliko toliko ima nekog pomaka zadnjih godina, i treba uraditi sve da se ekipama na evropakoj sceni obezbede sto laksi uslovi. Zvezda je svojim igrama u Evropi zasluzila sve benefite, a ne da se odmah olajavajamo na sva usta. Vi ste ovakvi, a vi onakvi. Zasluzi pa igraj. Ko je juce smetao Partizanu da pobedi? Sudija, Terza, Covic? Sami su krivi za svoje neuspehe. Ne sladimo se tudjim neuspesima, vec gledamo u svoje dvoriste, i zato guramo napred, i guracemo jos vise i jace.
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Cirkus Kolorado.. U ovakvim uslovima bi i Limeni izgledao kao Anćeloti licno..
3

3212

pre preko 1 godinu

Tako je, borba za srpski koeficijent!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Čuka se spasila katastrofe, ali to ih sleduje u svakom slučaju. Zvezdin Tenk gazi i gazi, i nema stajanja.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

hahaha odlozite sve do decembra
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

A sto ste vi odlagali, da bi ispali od aeka?
1

132111

pre preko 1 godinu

i da sve odlozimo opet cemo imati vise bodova od partisanke :D :D :D
D

Daki...

pre preko 1 godinu

ma sta ima da se odlaze,pisite zvezdi 6 bodova za vosubi cuku i cao
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

E sramota jbga. Treba vam utakmica u nogama.
T

Tuti Fruti

pre preko 1 godinu

bice utakmica, bolje ti prati vesti o partisankinim trenerima :D :D :D