Komentari na vest

Odloženi večiti derbi na programu 6. decembra

z

zarkovac78

pre 9 meseci

zvezdi bolji raspored jeste evropa i gust raspored partizanu jake utakmice za redom ali idu dve pa pauza za reprezentacije al opet čuka tsc pazar zvezda tako nešto
J

Jelenko P

pre 9 meseci

Dan zalosti je samo paravan za zelju CZ da se promijeni sudija.Da nije tako utakmica bi bila pomjerena za dan kasnije.Ovako racunaju da ce uklopiti tim i uci u formu.Kada vidis ko vodi FSS-e ovo je i ocekivano.
S

Samo

pre 9 meseci

slep kod očiju ne vidi da Zvezda ima tri nova igrača koji moraju da se uigravaju i da joj ne odgovaraju nikakva odlaganja utakmica. Što se Jovanovića tice on i jeste partizanov sudija isto sto je i Grujic bio tako da Jovanović nije smeo da bude delegiran,jedino ako je izplanirano da ponovo poništi regularan gol Zvezdi.
F

Familija

pre 9 meseci

Ceo jug se ogradio od tebe biće zapisano stajali su delije i grobari tog tužnog septembarskog dana u Hramu Svetog Save jedan pored drugog i odali pomene i počasti nastradalim srpskim junacima zajedno sa njima stajali su i ostali navijači Beogradskih opština stajala je Srbija a spojila ih je muka našega naroda sa Kosmeta svako ko pokuša da rastavi srpsku snagu i slogu neka nikada poroda imao neka mu ništa iz zemlje ne izniklo neka mu nikada sunce grejalo useve i pokućane neka nikada ne naučio reči napisane dolazi vreme kada će boje biti iste po srcu po veri po nadi a sloga neizbežna i jedina vodilja kroz tuge i muke radosti i ljubavi zajedno ljudi pa šta bude jači od terora zbog Srbije za Srbiju svako ko pokuša da unese nemire i razdore neka dobro promisli šta mu je činiti jer na kraju svi smo mi jedno leglo jedan okot jedan narod pa ako treba da stradamo neka to bude kako i priliči na način zapisan od davnih vremena kada su nam dedovi i pradedova delili jedno parče hleba u rovovima od Beograda do Soluna ustajte sinovi ustajte vukovi Majku Srbiju vrebaju razne krvoločne zveri zavete koje smo dali sada ćemo u potpunosti ispuniti za veru za zemlju za Srbiju
J

JEFTINO

pre 9 meseci

Zašto se derbi ne igra u četvrtak, a Zvezda svoj naredni meč u nedelju? Da li se ovo namerno radi zato što Zvezda nije u formi i da bi se zamenio sudija koji ljudima iz Zvezde ne odgovara?
G

Gosten

pre 9 meseci

Sve ekipe koje igraju ligu sampiona svoje prvenstvene meceve igraju u petak ili subotu.
b

bl rs bih

pre 9 meseci

Mislis da Zvezdi odgovara da nema takmicarskog meca do jang bojsa? Svakako sprdnja od lige i drzave ali ovo Zvezdi ne bi trebalo da odgovara...
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

@bl rs bih Da li mozes da objasnis zasto se kolo nije cisto pomjerilo za jedan dan? Znaci, da se igra u cetvrtak ako vec srijeda mora da bude Dan zalosti (a mogao je to da bude i ponedeljak i utorak, ali ajde de, iz nekog razloga je odluceno da to mora biti bas srijeda).
N

Nije

pre 9 meseci

samo Zvezdi odložena utakmica nego svim klubovima. Žeksovi bitovi posteno zaradjuju svoj sendvič,svaka čast.

MILAN1989

pre 9 meseci

Ако неко може да ми објасни. Не пишем често па не знам. Ставио сам на Х2 и у случају проласка, мени ће да легну паре тек 6. децембра или се можда рачуна квота 1 јер је одложено. Хвала унапред
D

Disco Funk Klasici

pre 9 meseci

Drue, u petak kad se završi kolo, ako ti je sve ostalo prošlo možeš po pare, za odloženu utakmicu je kvota 1. Koji crni decembar...
b

brt

pre 9 meseci

kvota 1,a ako samo tu utakmicu imas na tiketu vratice ti ulozeno
H

Herakle

pre 9 meseci

Unistila nas je politila, i to losa politika i politicarenje, sve sfere drustva.
m

mozgovi jadni

pre 9 meseci

Jovanović je toliko jak, da je neko morao da proglasi dan žalosti u celoj drzavi da Jovanović ne bi sudio derbi, da u to veruju navijaci JSD , nije sala ,to slusamo od naviajca partizana ceo dan , zamislite koja je to dijagnoza
g

gost024

pre 9 meseci

I bas tog datuma će Srdjan Jovanovic ići kod sestrine ćerke na svadbu, ili će morati tetki da odnese lek, ili da pomaže u humanitarnom radu......ali derbi neće moći da sudi
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Za sve one koji pitaju zašto se ne igra u četvrtak odgovor je zato što Zvezda sledeću utakmicu igra u subotu jer svi timovi u Evropi koji igraju LŠ igraju u petak ili subotu pred mečeve u LŠ. A što se samog Kosova tiče, na prvom mestu svi koji se ovde busaju u grudi i glume neke velike rodoljube neka odu tamo da vide barem jednu crkvu ili manastir da se pomole za svoje i zdravlje svoje porodice. Mnogi će biti iznenadjeni kada budu videli realnu sliku na licu mesta i uporede sa onim što im se servira preko vesti i društvenih mreža!
p

pfc

pre 9 meseci

Crkava ima i po Beogradu, slabo ides? Sto nije pomereno kolo sl.kolo pa da se igra za vikend? Ne odgovara...
b

bgcz

pre 9 meseci

pa što onda nismo igrali ovaj petak ili subotu? Ne možeš da postanes jaka ekipa ako moraš da preskačeš domaću ligu da bi imao snage za 60-70 minuta u Evropi
1

12345m12345

pre 9 meseci

@pfc izgleda da ne kapiras kako funkcionise kalendar takmicenja...
н

нс бој

pre 9 meseci

Велико незадовољство звездиних навијача које вође не могу да контролишу,наравно због слабе реакције Вучића на дешавања на Косову.Види се и по коментарима у којим већина звездиних навијача негативно коментарише Вучића и Терзића,то су обични навијачи којима су Видић и Пикси већи од Терзића и Недимовића.Ови што позитивно коментаришу Терзу и власт су вође и битни чланови група са севера који имају пре свега лични интерес а задужени су за контролу свих навијача цз.Проблем је што на дерби дође велики број обичних навијача који нису под контролом вођа са севера,они су спремни да прозивају власт,Терзу и све што им смета.
l

los

pre 9 meseci

citam kom i razmisljam, biti navijac partizana je postala dijagnoza i to teska, postajete kancer drustva, nista vam sveto nije i u svemu vidite teoriju zavere. da se nesto odlozi sto pocinje 3. sv rat, bilo bi zbog partizana, alo previse ste slabi da bi se neko toliko ozbiljno vama bavio, pokazali vam Danci i mnogi drugi.
h

hdhd

pre 9 meseci

lažne patriote i lažni četnici stanuju u ljutice bogdana, imaš neke smetnje
P

PFC

pre 9 meseci

Ok za dan zalosti se naravno nece igrati ali zasto je slececi termin za 3 meseca a ne sutradan,pa zato sto tako vama odgovara.
D

Deyan X

pre 9 meseci

Taman da neko udje u formu... jer bi sada bilo bar 3-0 za PFC. Zima usred septembra... to bi bolelo ....

1992

pre 9 meseci

Ma nek se ne igra nikako hahaha
n

negonegogone

pre 9 meseci

nego gde li je Radojcic javlja li se? On i njegovi pajtosi za prevlast dole pa ih glupani zale i nazivaju herojima
н

нс бој

pre 9 meseci

До тада ће се смирити тензије неће бити прозивки за ову издају српског народа.
d

danci 6.kom...

pre 9 meseci

Odlozili ili ne odlozili nama svejedno jer ce mo i takp i tako razbiti ZLO koje u zadnjih cak 6 utakmica gubi po 2-0 ili 1-0 pa ga jsd sudije non stop vracaju u zivot sa po 2-3 poklonjena penala po utakmici,procice u derbiju jos gore nego sto su prosli sa decom iz Danske i njihovih 6 komada!
T

Totenhem 10 komada

pre 9 meseci

Vi mozete da pobedite,samo uz pomoc sudija i nikako drugacije.
B

Bane15

pre 9 meseci

Necemo mi nikoga razbiti. Zato smo i odlozili, posto se nas doktor ukenjao od tih koje bi kao trebali razbiti
h

ha ha ha ha

pre 9 meseci

Navijač kluba iz "Pjongjanga" nekoga naziva zlom. Neprocenjivo! Draže vam je ukrasti i slagati nego se leba najesti. Takvi ste od 4. marta 1945. Sve laž, krađa i prevara.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Znaci ima da igramo Novi Pazar, Cuka, TSC, Vosa pa verovatno CZ tada pa Radnicki Nis bas lep raspored nema sta..Inace Terza madjija je najjaci lik ikada kapiram da on kuci nekada napravi rucak i zali se sto je lose ispalo..
d

d. g.

pre 9 meseci

Dabogda udario metarski sneg.
L

Logitech

pre 9 meseci

Ako i tad ne odloze zbog necega.
p

pero7

pre 9 meseci

ovo je Tragedija i treba da se oda pocast za zrtve....po meni samo pomeriti kolo..ovo da bude ze vikend .ako treba i bez publike..Ljudski zivoti i Srbija nemaju cenu!
L

Lancet Neumoljivi

pre 9 meseci

On je prošle godine , jednostavno , prekinuo školsku godinu , mesec dana posle Ribnikara i niste se nešto bunili kao danas zbog pikanja lopte na nekoj livadi.
S

Srbija 1999

pre 9 meseci

Vreme je da se ugasi fudbal u Srbiju na 5 god.minimum !
@

@srbija 1999

pre 9 meseci

Trebalo jos 2008 al tad kazu sve bilo regularno
g

gosti iz Nisa

pre 9 meseci

U to vreme najskuplji transfer je bio radisa ilic od 50k e. A u ovom Zvezda placa obestecenja 10+m a Partizan na svaka dva-tri prelazna roka potrosi po 1 m. To je taj odnos .
g

gostic

pre 9 meseci

Ma mogli ste da ga odlozite i dogodine
г

гост 1312

pre 9 meseci

Упоредите ову ситуацију са оном у Холандији, везано за прекид утакмице Ајакс Фејенорд, савез изађе и каже наставља се тог дана од тог минута и довиђења, клубови се не слажу али могу да се жале министарству здравља и весеља! Е то је разлика између система и скаламерије, мислим и на државу и на спорт у њој! Одложене утакмице данас због дана жалости сутра, а оне од сутра уместо да се помере за четвртак одлажу се до термина купа кроз три месеца, па ћемо куп играти некад, јеб’о куп! Дан жалости, црни флор на дресу, минут ћутања и шутај лопту матори, који су ово фазони… Није несрећан случај, није трагичан случај као Рибникар, Младеновац… Онај који их је послао и наместио треба свима нама да објасни шта је била идеја, шта су очекивали, да ослободе Косово њих 30, а не да глумата и држи нас у константној тензији!
G

Gost555

pre 9 meseci

Kakve veze imaju desavanja u Holandiji?
Z

Zasto uvek negativno o Srbiji

pre 9 meseci

Pazi njega, hoce da nam objasni kako je Holandija drzava u kojoj vlada zakon u poredjenju sa Srbijom i kako se ovo nikada ne bi desilo tamo. A pre neki dan ulecu huligani i prekidaju mec...u toj istoj , uredjenoj Holandiji. To se nije npr. desilo u Srbiji od devedesetih, onda kada smo ih najurili sa stadiona, na derbiju.
s

sinatra

pre 9 meseci

trebali su jos da ga odloze da se igra na Staroj planini
g

gost653

pre 9 meseci

Moglo je da se odigra u četvrtak, jer bi to bila ista situacija kao kad klubovi graju Ligu Konf a narednu utakmicu domaće Lige u nedelju, uvek je bilo tako. Cemu ovoliko komplikovanje i odlaganje, nije jasno plus i regularnost se dovodi u pitanje jer je sada bitan trenutak za obe ekipe izmedju njih i to će uticati na dalji tok takmičenja ako derbi bude 6.decembra, a biće. Neverovatno šta se radi a tako je sve jednostavno. Sportski pozdrav.
R

Ros

pre 9 meseci

Svako normalan bi rekao da je trebalo da se odigra i četvrtak i u svakoj normalnoj zemlji bi bilo tako. Ovo je samo dokaz da "neko" nije želeo u ovom trenutku da igra derbi i da je dan žalosti samo izgovor za odlaganje.
B

Bane15

pre 9 meseci

Al ste vi naivni svi hahahahahaah Da se ne igra zbog dana zalosti igralo bi se u cetvrtak i ne bi samo stao fudbal vec sve!! Sta, zale samo ljudi iz fudbala? Nas doktor se ukenjao... eto zasto je odlozeno
B

Baxter88

pre 9 meseci

Pa daaa, najbolje negde da se igra u sredu na cetvrtak, oko 00:15h da pocne! Pa gde to ima?! A sto se naredno redovno kolo igra za vikend nema veze jel? I lepo u sredu da "zalimo" a u cetvrtak cemo da pevamo na derbiju jer nas prosla tuga za 24h, svasta ljudi lupetaju ovde stvarno!
c

cpr

pre 9 meseci

do tada ce miljenica rezima da skupi m**a da izadje na megdan nikad gorem Partizanu
S

Sudija Picilkas

pre 9 meseci

Imace preko dva meseca fore da odaberu sudiju koji im odgovara, taman i da uigra Endiaja, Boema i jos brdo stranaca sto su dosli.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Da li moze negde da se kladimo da nece biti isti sudija ?
M

Mop

pre 9 meseci

Ni govora nema naravno.
G

Gost Djape

pre 9 meseci

Citajuci komentare, mogu samo da kazem ili decurlija pise idiotluke, ili smo mi toliko bolesna nacija da za nas nema pomoci. Opecu citirati pokojnog Branka Copica, koji nas je kao naciju predivno opisao u jednoj kratkoj recenice : Z"Znam ja nas, je.o nas". Porodicama preminulih duboko saucesce, nasoj braci na Kosovu i Metohiji zelim da se slozno drze, i zdrze ovaj teror, jer posle kise dolazi sunce, pa ce valjda i nama jednom zasijati sunce slobode. A za ove sto placu za utakmicom, bice utakmica, samo nas nece biti ako se ovako neljudski onasamo.
T

Triball

pre 9 meseci

Mi nismo nacija, mi smo narod
L

Liga sampiona

pre 9 meseci

@gost djape Kako si sam naivan i glup
p

pfc

pre 9 meseci

Ne zna on sta je ni nacija ni narod, od skole ima kurs za C kategoriju
D

Derbi Konga

pre 9 meseci

Kad se teletabiska naložena vojska na pokosovskog ciklusa derbi vrati.
K

Kraljević Marko

pre 9 meseci

Rođače , saberi se ..
T

Top Gun

pre 9 meseci

Taman da se konsilduje zvezdana. Koja komedija jbt
G

Gosten

pre 9 meseci

A zasto da se konsoliduje ako Zvezdu gura drzava i mora da bude sampion? Saberite se,dogovorite se pa kazite a ne ovako. Ni vi sami vise ne znate sta lazete
V

Veks98

pre 9 meseci

Ovo neće da valja.Samo jedna tekma pred YB.Ipak,nadam se pozitivnom rezultatu.
h

hx

pre 9 meseci

Kao prvo..Odloženo radi sudije...kao drugo bajkot navijaca partizana ..kakvo bre Kosovo...bilo je i gorih stvari...
h

hx

pre 9 meseci

Naravno,Saucesce porodicama na Kosovo...ali nije to razlog za odlaganje derbija...
M

Mitat33

pre 9 meseci

Uradili da se zvezda uigra - previse novih igraca.. A svi misle zbog sudije…
G

Gosten

pre 9 meseci

A zasto da se odigra ako joj je po vasoj prici obecena i sve sudije moraju da guraju? Dogovorite se vec jednom a ne da laprdate do besvesti sve te budalastine
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Ni Zvezda, a ni Partizan nemaju veze sa odlaganjem ovog kola, odlaganje je čista politička odluka, i igranje i zloupotreba emocijama građana zbog pogibije ljudi na Kosovu. Naravno da svako normalan žali zbog gubitka života ovih ljudi. Odlaganje meča ne odgovara ni Zvezdi ,ni Partizanu,, ,,,, na stranu to što je derbi zahvaljujući huljama koje vode fudbal u Srbiji više od 10 godina unazad, i dripcima i lopinama koje vode Zvezdu i Partizan predugo već odavno obesmišljen i devalviran. Gore navedeni su učinili sve a i dalje čine sve da ogade fudbalsku igru svima u Srbiji, a navijači kao hipnotisana gomila (iako ih je sve manje i manje) to ćutke posmatraju, sa sve manje strasti i navijačkog uživanja. Braćo i prijatelji, sami smo za sve krivi, pustili smo hulje da nam okupiraju i klubove i tribine ,ulizice i neznalice da na tv komentarišu fudbal, da u strahu ćutimo na stadionima od plaćenih profesionalnih navijača, ,, , i kad se časni i pametni sklanjaju , otvoren put i prtinu sami huljama i ološu prave i ostavljaju. Zato imamo ovo, ZATO ŠTO SMO MI OVAKVI, A NE ZATO ŠTO SU ONI ONAKVI.
N

Nezvani gost

pre 9 meseci

Ako bude sudio Jovanovic zvezda nece igrati ni 6. Decembra, tako bar kaze cika Toza.
'

'Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Počivajte u miru braćo Srbi. Saučešće porodicama poginulih Srba. "VRATITE SE SOKOLOVI VRATITE SE MENI AMO TRAŽE OD NAS PRADJEDOVI DA DUŠMANE ISĆRAMO, DIŽITE SE DIV JUNACI POČIVATI NE SMETE TREBA JARAM DA SE ZBACI I DA OPET POGINETE" Volim te Srbijo, Kosovo je Srbija u inat ovim domaćim izdajnicima koji se sprdaju sa ovom situacijom ovde, u inat Srbimrzcima. KOSOVO JE SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
P

Pa kreni onda

pre 9 meseci

Sta cekas..Lako je vikati iz fotelje..
n

niku korleoncic

pre 9 meseci

ne ide osim na spavanje,a vec mu je pokasno...ima takvih srbenda kolik
B

Bane15

pre 9 meseci

Ajde kreni onda...sta cekas
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Zvezda ce totalno neuigrana docekati YB. Odlozene dve jake utakmice TSC i Partizan. Protiv Radnickog ce 1 oktobra igrati u pomesanom sastavu sa Kataijem i Kangom, da bi 3 dana kasnije izvela sastav za YB koji je igrao protiv Sitija.
Б

Без 12. играча

pre 9 meseci

Што је још горе, нема ни свог делегираног судију, него неки што суди неутрално има да дође и суди.
B

Bane15

pre 9 meseci

Pa to i jeste doktorov plan
d

d. g.

pre 9 meseci

Zašto celo kolo nije igrano u četvrtak? Tad nije dan žalosti. Zašto su danas utakmice odložene?
B

Baša_Mrkalj

pre 9 meseci

Zato što Zvezdi ne odgovara. Srbiji se fudbal igra zbog zvezde.
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Zato sto Fjajic,Surbatovic,Pixi nisu dovoljno zvezdasi nego mora Santlac da namesti sudiju koji ce da vidi kroz plecku.
D

Dejani

pre 9 meseci

Bolje za Partizan. Neće im do tada bojkotovati navijači
J

Jaaaaaa

pre 9 meseci

Za 31. decembar najbolje
C

Cccc

pre 9 meseci

Gospodo iz mozzart sporta ukinite mogućnost komentarisaonja vaših tekstova, zar ne vidite koliko bolesnika čita i komentarise sve to i svojim komentarima širi mržnju u ovoj državi.
r

radamelo

pre 9 meseci

Na komentarima su i napravili portal
k

kao kokoške

pre 9 meseci

ovi što ne prate fudbal sve znaju....
g

godtgg

pre 9 meseci

kakvo pomeranje derbija da bi se smirila situacija i da ne bi i jedni i drugi vredjali vlast. tuga
1

1100

pre 9 meseci

Ne znam samo koji drugi? Nesto ne cujem da gradjevinari sever skandiraju predsedniku...ne stavljaj nas u isti kos sa tim navijacima kojima svaka vlast odgovara. Mezimcima svih rezima jos od 1945.
G

Gost Djape

pre 9 meseci

Jos samo u svom idiotskom komentaru nisi reka da su snajperisti koji su pucali u srbe potplaceni od drzave zbog derbija. Boze me sacuvaj od budala koji imaju dostup komiuteru.
s

sto se mene tice

pre 9 meseci

Moze da se odlozi za bozic. Navijaci zvezde kao navijaci jedinog srpskog kluba na svetu zaboravljaju da su sami trazili na vaskrs da se igra derbi koji su inace izgubili, znaci sta? bog voli partizan? Pa eto moze jedan derbi i za bozic..
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Auuu ala lažeš.
V

Vracaj pare!

pre 9 meseci

I sta cemo sad mi koji smo kupili karte? Ko ce da vrati pare? Ili ce da bude puj pike ne vazi!
N

Ne brini

pre 9 meseci

Vazi ti karta za utakmicu kad god se bude igrala. Sta si se uplasio
J

Jane88

pre 9 meseci

Pa dzabe sto mi vazi kad god se igra, mozda mi tad ne odgovara, nisam tu, necu moci, bicu sprecen… Treba da postoji mogucnost i vracanja novca. Kao sto rade u pozoristu, bioskopu itd…
D

Dex15

pre 9 meseci

Jane88...ko da ti vrati novac? Onaj olos Terzic? Bato moj ti taj novac vise nikada vidjeti neces
G

Godzila

pre 9 meseci

Partizan ima slobodnih termina koliko hoćete, jedna utakmica nedeljno, kao rekreativci. Doduše, koliko se troše protiv ekipa sa dna tabele ne bi bilo loše da im savez odredi da igraju jedno kolo mesečno, napor je to ipak.
N

Nejbi

pre 9 meseci

Drago mi zbog Zvezde,4 uzastopna poraza bilo bi puno. Svaka cast FSS.
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Ma zasto tako rano. Trebalo je da se odlozi za 2055 godinu.
a

alex gaudino

pre 9 meseci

Najbolje da ne igraju nikako. Ionako nema nista od derbija. 0:0 unapred se zna. Kao dw gledas seoske ekipe. Nikakva steta
V

Vidljivo

pre 9 meseci

Cim groblje ovoliko prati ligu znaci da ipak liga nije namestena, znaci lagali su otvoreno. Vise ne vazi ono zvezda ne moze da izgubi
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

@Ujka Zitko – Zvezda se jos jednom spasila! Sigurno bi smo joj dali laka tri komada. Verujem u Saldanju, a komsinica nema takvog znalca. Uporediti Saldanju i njihovog centarfora Kulibalija, pardon Ndiajea, je smesno. Vidim da je Zvezda postigla sto je naumila, odlozila je mec protiv nas jer se prepala i digla je nevidjenu medijsku dreku protiv daleko najboljeg sudije Jovanovica. Sve su joj do sada isplanirane radnje uspele, jos je ostalo samo da pobedi Jang Bojs. Tome je sve bilo podredjeno, svi ovi akt! Ali, ako komsinica ne pobedi Jang Bojs, onda pada u vodu sva ova koncepcija o dolasku preskupih pojacanja iz Afrike! Ko ce onda tada odgovarati?! Tad ce se drug Terzić sakriti u misju rupu i nece se oglasavati a mi cemo do derbija imati mozda i 10 bodova prednosti.
B

Budimo realni

pre 9 meseci

Hahahahaha, ne lupetaj bre brt xD Ni Ligu konferencija niste uspeli da obezbedite :D Hoćeš da ti kažem kako ide scenario, onako drugarski. Partizan ne igra u kontinuitetu već nekoliko godina, gubi neočekivane utakmice često. Zvezda je već ispucala loše dane. Što znači? Zvezda ponovo šampion, jer dobija sve do kraja (I TSC). Sportski pozdrav

gemathegreat

pre 9 meseci

Kome da se pravda, vama grobarima ??? Kome ste se vi pravdali za 6:0 od danskih skauta ???
e

eh

pre 9 meseci

Mogli ste sledeće sezone da stavite, svašta. Umesto da idemo u kratkim rukavima, mi idemo u jaknama, debili.
M

Mile RS

pre 9 meseci

Ne mogu da shvatim da se derbi nije mogao igrati u četvrtak ili da se derbi i ovo kolo igra u nedelju,a kolo iz vikenda da se pomeri za prvi slobodni termin. Unistavate jedini praznik fudbala. Stvarno sramota za FSS i neka se stidi nalogodavac! Sramota da se Zvezda kao učesnik LŠ,boji ovakvog jadnog Partizana. Momci izadjete na teren i pobedite.
n

neverovatni ste

pre 9 meseci

boji partizana??? ahahahah ala lazete
N

Nejbi

pre 9 meseci

Tako je Mile ! Jedan komenzar je glasio da bi nas Zvezda dobila s trecim timom. Otkud sad tolika vuna pitam se.
A

A-

pre 9 meseci

Kad igraju sa TSC-om sledece godine?
č

ččkoljče

pre 9 meseci

Gledano tada zvezda će imati "teži" raspored jer ima 3 gostovanja pred derbi, dok partizan ne izlazi iz svoje kuće 3 kola za redom ali igra protiv jakih timova tsc voša, gust raspored biće kikseva. Sp poz
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Таман имају времена да размисле који судија им се допада да суди дерби.
S

Sale Kg

pre 9 meseci

Šta vas briga! Vi ionako ne pratite domaću ligu jer je nameštena! Pratite samo domaće klubove u Evropi jer je vi ne igrate.
G

GrobarIstambul

pre 9 meseci

Sramota me ovih botova poslatih da pljuju po zvezdi, cime se sluzimo
P

PFC1966

pre 9 meseci

e sad neka i osvoje titulu ako ih nije sramota....hahahahaha...pa ladno su se uplasili ovakvog Partizana....hahahaha
b

brxysd

pre 9 meseci

Da uplasili su se pa su iz tog razloga izrezirali pogibiju cetiri Srbina na Kosovu. Sve zbog toga da bi derbi bio otkazan.
c

cuj ovog sad

pre 9 meseci

tragedija se dogodila i treba da tugujemo...ali sto se odlozilo za decembar, sto nije moglo cetvrtak, sledeca nedelja, sto se trazi i dalje smena sudije Jovanovica, sta vam covek smeta, sve vam smeta zbog vase katastrofa forme.
D

Drndule

pre 9 meseci

Zato sto je u sredu sledece nedelje liga sampiona koju igra Crvena Zvezda
h

hahahahhaha

pre 9 meseci

zvezda kad igra ligu sampiona, ne treba da igra nista drugo.
Z

ZvezdaBari

pre 9 meseci

uplasili smo se prvo TSCa a sad Partizana...mene je sramota kao navijaca Zvezde da se odlazu utakmice pored tima kakvog imamo. Ekipa nam je prejjaka za nase prvenstvo i ne smemo da odlazeno utakmice...sramota.
Ф

Фк Побегуље

pre 9 meseci

Мајстори спин машинерије, сплеткарења и муљања опет на делу. Као за време Караџића, када нису освајали титуле, управа је преко својих плаћеника са севера покренула хајку против савеза, где је савез етикетиран као "гробарски" због којих они нису узимали титуле а не због распаднуте екипе коју су тих година имали. Данас је мало другачија прича. Имају апсолутно све. Од свих људи у савезу, судијске комисије, председника државе, потпредседника владе, медије, сву државну логистику, неограничени буџет иако су дужни као Грчка, међутим игра је далеко од задовољавајуће али спин машинерија јесте. Опет је крив неко други, овог пута судија и тај исти њихов савез помоћу којег ведре и облаче дуги низ година. Свестан је доктор да у случају пораза, Партизан иде на плус 7 а негативан моменат у којем дочекују кући директног конкурента за треће место у Лш, где их пораз практично елиминише за било коју борбу за пролеће у Европи. Тако да ће растерећени сачекати Јангере кући, а до децембра Партизан може да проспе и 10 бодова где дерби губи на толикој важности. Утакмица је сасвим нормално могла да се одигра у четвртак. Питање зашто се уопште игра шампионат у Србији? Дајте им лепо титулу пре почетка па онако рекреативно да се одигра остатак првенства.

Goran Milojevic

pre 9 meseci

ма шта рече мајке ти тада смо ми имали крш екипу а ви у последњих 6 год имате дрим тим... и још кажеш могла да се одигра у четвртак одмах па да онда звезда игра у недељу оа опет у среду... лако је вама са 11 играча у црно белом + троје на терену у сидиској униформ па још толико у вар соби плус само викенд утакмице....лепо размишљање иверми
@

@goran milojevic

pre 9 meseci

Па што да не игра у недељу па опет у среду? Читава Европа игра тако само државно мезимче не може. Онда одложите све утакмце у шампионату за пролеће док вам траје Лш.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Cirkus.
a

alo mozgovi

pre 9 meseci

Slusaj ove uplasili se jsd-a pa upravo je utakmica sa tsc odlozena zbog derbija mozgovi ,zasto bi inace odlozili sa tsc?
g

gama

pre 9 meseci

Pa onda ste se uplasili TSCa, nekoga ste se uplasili, to je bitno hahahah
n

nema sta

pre 9 meseci

znaci dzabe smo pripremali cele nedelje derbi? pa bravo grobarski mozgu
'

'Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Počivajte u miru braćo Srbi. Saučešće porodicama poginulih Srba. KOSOVO JE SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 VOLIM TE SRBIJO 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
D

Džigerica@Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Don Vito Corleone – U redu je tvoja podrška Srbima na kosovu, ali je čudno da nisi iskoristio priliku i dao svoju podršku i sjajnim galaktikosima iz Afrike, na privremenom radu u Zvezdi?!
'

'Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Džigerica. Zato što nisam bolestan kao ti i tebi slični, a ima vas dosta.
'

'Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Ljudi ubijeni na Kosovu, Srbi ubijeni a on priča o Zvezdinim Afrikancima. Naravno da dajem podršku uvek Zvezdi i svim igračima, pa i Afrikancima, ali sada nije vreme da se priča o tome. Ne znam da li ste svi normalni, 90 posto komentara je o odlaganju derbija. Nisu odložili derbi zbog sira i vojne muzike, nego zbog ubistva Srba na Kosovu. Ali ti komentari pokazuju koliko smo kao narod oboleli. Počivajte u miru braćo Srbi. Saučešće porodicama poginulih Srba. KOSOVO JE SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
s

saguenay

pre 9 meseci

Stavite to zadnje kolo za 30 Decembar! Taman derbi pred praznike!
Д

Доктор Дабић

pre 9 meseci

Параноја је психоза за коју су карактеристичне болесне идеје величине и прогањања, док је интелигенција особе очувана. Зато се ова болест понекад назива „разумно лудило”. Параноик најчешће логично расуђује, односно изводи исправне закључке, али из погрешних премиса. Он верује да је против система, истог оног система који га финансира. Живи у убеђењу да верски поглавар ради против његовог клуба и да се у шуми крије генерал који чека погодан тренутак да се врати из шуме и да га спаси. Верује да је нерешен резултат исто што и победа и да је био првак Европе 15 минута. Параноик се бори против власти, па гласа за ту власт. Он скандира против председника па истог чува и брани на митингу. Ако се у друштву догоди нека трагедија, он је уверен да је иста урађена и уперена искључиво против његовог клуба, према жртвама не осећа емпатију. Не прихвата своје порекло, фрустриран је а истина му не прија.
s

slavuj

pre 9 meseci

E neka si ti nas podučio Radovane, šta je premisa a šta konkluzija. Na gotovo svim portalima nađe se poneko kao ti i edukuje zabludelu djecu od 12 do 15 godina koja lupaju komentare, a eto ti doktore Dabiću ili ti Rašo koji si sišao sa planine, nađeš se da psihoanaliziraš zabludelu djecu. Još nisam dokučio ko je gori, oni što lupaju ili ti što prosipaš pamet.
Z

Zvezda 91

pre 9 meseci

Najbolje da se i ne igra !
S

Stariji naavijac

pre 9 meseci

Ja ne verujem da se ovo desava.Cekas derbi mesecima...

Goran Milojevic

pre 9 meseci

па чекају да се југ и вазура договоре бојкот или не
B

Burek

pre 9 meseci

Najbolje još da su ga stavili za Novu godinu ahahahahahhahah Šalu na stranu, neobičan termin, ali dobro, šta da se radi. Samo da opet ne bude varnica sa obe strane i valjda će biti sve ok.
p

prekinuti prvenstvo odmah...

pre 9 meseci

najjaca zvezda u istoriji se uplasila nikada jadnijeg Partizana...smeta im najbolji sudija u Srbiji, a kad su sudili derbije Majo i Glodja u zvezdinom dresu onda je sve bilo ok, a ni blizu nisu bili najbolje sudije...odlazu se utakmice jer su u losoj formi a Partizan u kakvoj takvoj...prvo odlozeno sa filijalom tsc, sad dan zalosti, koliko dana traje jedan dan zalosti...zasto se odlozilo tek za decembar?!?! nije moglo cetvrtak,petak.. ili je i to dan zalosti...ovo je skandalozno!!!

Sliks17

pre 9 meseci

Ne radi tribina pa ne sme da se igra
B

Budva555

pre 9 meseci

blaho tebi sa takvom pameti...
@

@sliks

pre 9 meseci

igramo mi i bez tribine, a vi ni sa punom tribinom, milionima evra spucanim, namestanjem, odlaganjem utakmica...i pored svega toga ste se uplasili ovakvog Partizana, jer bi bila komedija da vas pobedimo u ovom trenutku!
B

Baba Vanga

pre 9 meseci

Ako se derbi ne odigra 24 sata posle zakazanog termina sve je jasno,ugasiti ligu!
R

Ris

pre 9 meseci

Zvezda od 11.11. do 10.12. Igra 5 utakmica na strani racunajuci evropu, a Partizan 4 sa derbijem kod kuce. Lomi se sezona u tih 30 dana. Sami ste trazili
D

Drastićne razlike...

pre 9 meseci

Pa šta?!Ako ne mogu ovaj Partizan da dobiju gdje god da igraju,ne zaslužuju titulu!
S

Saga

pre 9 meseci

Kad zima dodje i padne sneg
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

Ladno pomerili utakmicu za dva meseca😂😂😂😂 samo da javim patroli,strah u vama izmice kontroli!😂😂😂😂
d

d.o.o.

pre 9 meseci

gasi bre fudbal u srbiji

Sliks17

pre 9 meseci

Mozda do tada proradi tribina jer mozda stit popusti. Ostavke u FSS od vrha!
s

strahhh

pre 9 meseci

ko se to uplasio.
L

Ledeni

pre 9 meseci

Strasno sta se sve dogadja u ovoj drzavi. Da li je ostao iko normalan ovde vise da zivi? Ko su vise ti ljudi u vrhu svih sportskih organizacija, politickom vrhu, skolama, preduzecima...? Dozvolili smo sebi da jedna neobrazovana, bahata rulja radi sta hoce i mi ostali samo nemo/nemocno posmatramo.
P

Prokom

pre 9 meseci

Politika druže ništa drugo.
K

KIMI 85

pre 9 meseci

Manekenima tesko da odigraju dva meca u nedelju dana. Umesto da ste pomerili derbi za cetvrtak, izigravate tu neke balerine. Toliko svileni i jos se pitate sto kaskamo za najjacima. Pa sine, kondicija vam je nula, snaga vam je nula. Nisu bitni njihovi milioni, niti arapi, vi imate pristup treninzima kao babetine. Italijani igraju tri meca u nedelju dana ej bre?! Sram vas bilo.
g

grobarski fss

pre 9 meseci

kako grobari u fss dzaja, nedimovic, surbatovic, piksi, filipovic gaze po zvezdi ovo je neverovatno
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Dan zalosti da bi se resili Jovanovica i nasli pozeljnijeg sudiju za sebe. Svasta smo videli u životu, ali ovo nikada.
а

абвгдђ

pre 9 meseci

Па зашто се не игра у четвртак, па и једни и други у недељу? Ааа да, доктору то изгледа не одговара. Остаће заувек записано да је српски Бајерн побегао од дербија против никад горег Партизана. Побегуље!
b

brxysd

pre 9 meseci

Da li iko od vas vidi sta se desava i da nije u pitanju fudbal. Rat nam je pred vratima a vi pricate o derbiju. Pitanje sta ce se sve desavati u narednih nekoliko dana.

gemathegreat

pre 9 meseci

Pa šta si očekivao od jugoslovena Glazer, Bobek, Vokri. Njima srbi i Srbija nisu za srce prirasli.
n

nerobiancoo

pre 9 meseci

Zašto ne u četvrtak ? Kome ne odgovara ? Cirkus ne staje.
B

Bice opet Nordsjeland

pre 9 meseci

Zato sto su utakmice i u cetvrtak odlozene zbog dana zalosti, koji traje 3 dana (sreda, cetvrtak i petak).
R

Raša77

pre 9 meseci

Da je sve normalno u ovoj državi igrali bi u četvrtak. Ili za vikend...
D

Djape45

pre 9 meseci

Kako za vikend kada se za vikend igra redovno kolo
Z

Zasto rade ovo

pre 9 meseci

Imamo jqci tim 10x od njih i ovako se sramotimo sa odlaganjima! Njihove parole sada dobijaju smisao ..
i

ijaoo

pre 9 meseci

ahahahah kako rade botovi grobarski ahahaha
@

@ijaoo

pre 9 meseci

Druze sajt mocarta prepun terzinih botova, gde god se nesto kaze protiv njega i drzavne mezimice, nalupa se milion minusa. Citajuci sve komentare u pravu sam, zasto se ne igra u cetvrtak?
N

Nejbi

pre 9 meseci

Ako bi Zvezda kojim slucajem izborila proljece u Evropi,prvenstvo bi se oduljilo do Ilindana 2024 god.

Srbin Srbin

pre 9 meseci

ово је одлично!Добро гробљу јер би их потргали ми сада јер после два пораза на њима би се Звезда искалила.Добро и Звезди да не суди гробар
4

424

pre 9 meseci

kao sto ste pocepali vozdovac i cuku. strah u vama izmice kontroli.
K

Kako majke ti

pre 9 meseci

Njima odgovara ? 😂😂😂 nas ie savez realno
S

Sramota

pre 9 meseci

Da se podigne losa forme mezimici pa onda derbi! Zakazite u martu !
n

nerobiancoo

pre 9 meseci

Zašto ne u četvrtak ? Kome ne odgovara ? Cirkus ne staje.
L

Losa forma

pre 9 meseci

Da prodje pa crno igrati sa vama! Zvezda je Srbija i vi se ne pitate nista
S

SKoreja

pre 9 meseci

Hahah bas taj termin jer ce partizan u ned dana igrati tad sa tsc, sa vosom i sa zvezdom hah smejurija ,cak i ovakvog partizana se plase, strasno
n

noleeeeeeeeeee

pre 9 meseci

A 6. decembra sudija po ukusu terzica
d

dr Terzinjo

pre 9 meseci

Normalno.
p

pera222

pre 9 meseci

Ovo je sramota velika.DERBI TEK 6 DECEMBRA?umesto da bude prekosutra i milina
N

Nejbi

pre 9 meseci

Ja jes vas Duljaj isprepado,majko bozija !
9

999

pre 9 meseci

Najjaci tim od Barija hahaha... Samo me zanima zasto su danasnji mecevi odgodjeni. Ako je dan zalosti, onda je jedan dan, tj srijeda. Danas nije zalost, u cetvrtak nije zalost. Moglo se sve pomjeriti za 24 sata, ali to ne bi odgovaralo Bajernu iz Bg.. Ostace zauvijek zapisano da ste se prepali najjadnijeg Partizana u zadnjih 30 godina...
S

Slobodan P.

pre 9 meseci

Iako već preko 20 godina navijam za Zvezdu prvi put u životu ću reći da su grobari u pravi po pitanju ovoga svega. Zašto dan žalosti nije bio juce ili danas a ne tri dana kasnije. Ako je već sutra zašto se utakmica ne igra u četvrtak? Jasno je da ovde nisu čista posla i da mnogi prelaze preko mrtvih. Ova zemlja je stvarno dno dna

Srbin Srbin

pre 9 meseci

ја 20 година навијам за Партизан али овог пута нису праву
a

ala lazes

pre 9 meseci

Koga ti lazes lazni navijacu zvezde, ti stvarno verujes da je jovanovic nije mogao da se zameni nego mora da se zbog njega proglasi danom zalosti? auuuu isprani mozgovi
N

Nejbi

pre 9 meseci

Odgadja se derbi 3 mjeseca. Dobro je Binic rekao; Ovo vise nije derbi.

Ivica Gasic

pre 9 meseci

Kakvo solomonsko rešenje auuhh!! Juče i danas sam prokomentarisao vest da derbi sudi Jovanović sa - nema šanse to ljudi! I evo šta biva! Ladno su ti nekompetenti likusi iz Saveza iskoristili ovu tragediju da sebi iznađu zasada najoptimalnije rešenje Zvezdinog bojkota "sudije" Jovanovića i Co. Jer šta su mogli drugo jadni? Da registruju derbi 3:0 za groboše kad se Zvezda ne pojavi?? Ccc...
M

Mile led

pre 9 meseci

A zasto penaltizan ne igra evropu? jel i tu politika umesala prste?
M

Mile led

pre 9 meseci

Kradi Nik, samo to i možeš
N

Naravno da jeste

pre 9 meseci

Jer je postavio zna se ko,pijune u upravi i kumove da gase i sabotiraju klub iz unutra!
o

opusteno

pre 9 meseci

Znaci jsd mali ima vremena da se pripremi za derbi jer oni evropu i ne igraju
N

Nejbi

pre 9 meseci

Vi je igrate zestoko ! Svaka cast BARIsti.
M

Mile led

pre 9 meseci

Zamišljam neki italijanski derbi, Roma-Lacio, Inter-Milan, delegiran Kolina, i tu sramotu da se neki tim žali na to. E to Zvezda radi sa Mažićem i Jovanovićem. Ne znam koja uprava zvezde KK ili FK nema više srama, a i navijače koji to odobravaju, sve za rezultate.
g

gazi zvezdo

pre 9 meseci

placi jado, sve cemo da vam otmemo, Placi buahahabahah

gemathegreat

pre 9 meseci

Kako to ne postoji konflikt interesa kada mu porodica i ili familija direktno rade u Partizanu ??? Ako li da pojasniš ???
a

abc

pre 9 meseci

Pogledaj kako sudije sude u ABA i kako te iste sudije sude u Evroligi, kako je moguće da u finalu ABA niko nije izgubio na domaćem trrenu nijednu utakmicu osim Zvezde kad je trener bio Alimpije. Kako je moguće da Zvezda ukupno dobije Budućnost u finalu 100 ralike, rekao bi igrale sectri utakmice, ali ne igralo se pet utakmica. U Evroligi i Zvezda i Partizan pobede na strani jedni druge, u ABA ni blizu pobede na gostovanju. Razmisli malo, gledaj, posmatraj, nije samo ud'ri po tastaturi.
N

Nejbi

pre 9 meseci

Gazi Zvezdo filijale ! S Partizanom to mnogo teze ( dal ikako ?) moze !
k

komedija

pre 9 meseci

smejurija od prvenstva i drzave
J

Junker

pre 9 meseci

Imaju 2 meseca pauze tokom zime, kao da su astronauti i kao ne moze da se nadje termin.
1

1811

pre 9 meseci

mozes li da se setis kakvi su tereni i u novembru i martu, a da ne pricamo kakvi bi bili u januaru i februaru
N

Nejbi

pre 9 meseci

To su nase vedete. Dobro su nasli termin prije kalendarske zime.
K

Komedija xD

pre 9 meseci

A što se ne odigra 24 sata posle dana žalosti, tj u četvrtak
K

Komedija cista...

pre 9 meseci

Jovanović je toliko jak, da je neko morao da proglasi dan žalosti u celoj drzavi da Jovanović ne bi sudio derbi, da u to veruju navijaci JSD , nije sala, Jovanovic je bas toliko jak
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Jel dan zalosti u utorak i sredu ili samo u sredu?!
L

Logično je

pre 9 meseci

Ma nije problem u sudiji, problem sto zvezda mala nema pojma i Partozan bi je bambusao a onda bi bilo plus 7 za instituciju i 100tine miliona ulozenih u sektu bi bilo bačeno u vetar.