(©MN Press)
(©MN Press)

Odloženi večiti derbi na programu 6. decembra

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.23. | 18:15

Najrealnija opcija, jer slobodnih termina nema

Odluka da se odloži celo 9. kolo Mozzart Bet Superlige zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiju izazvala je pravi džumbus u ionako zgusnutom kalendaru jesenjeg dela prvenstva.

Srbija ima tri kluba koja su učesnici evropskih kupova, tako da su termini utorak - četvrtak kada se igraju Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencije svakako zauzeti.

Izabrane vesti

Usred jesenjeg dela bi trebalo da krene i Kup Srbije utakmicama šesnaestine finala, pa je i tu jedan termin u sredini nedelje "zakucan".

Dalje, već su do sada tri utakmice Mozzart Bet Superlige odložene i tražio se i za njih slobodan termin, da se odigraju da bi se tabela kompletirala. Reč je o mečevima Radnički Kragujevac – Partizan, Crvena zvezda – TSC i Napredak – Čukarički, a odlukom direktora takmičenja, kako saznaje Mozzart Sport, te utakmice će se igrati 1. novembra.

Pa, gde onda u celoj toj gunguli naći termin da se "uglavi" celo odloženo 9. kolo? Gotovo je sigurno da će se 171. večiti derbi i ostalih sedam pomerenih utakmica igrati tek pred kraj jesenjeg dela sezone – 6. decembra. I to je termin koji je rezervisan za Kup Srbije, za osminu finala, ali će ti mečevi biti odloženi za prolećni deo sezone, da bi se tih dana, od utorka do četvrtka, odigrala Superliga.

Nakon 6. decembra ostaće da se odigraju još tri kola do kraja prvog dela šampionata, pošto prema rasporedu zavesa će na Mozzart Bet Superligu pasti 23. decembra utakmicama 20. kola.



 


 


tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara