Ljajić (©Starsport)
Ljajić (©Starsport)

Oduševljenje u Novom Pazaru: Adem Ljajić ostaje!

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 17:53

Kao i kapiten Nikola Mirković

Sjajnu sezonu je imao Adem Ljajić u Novom Pazaru, kad njega nije bilo na terenu plavo-beli su imali osetno lošije rezultate. Zato je danas, poslednjeg dana sezone kao nova bomba odjeknulo u gradu kraj Jošanice: Ljajić će i sledeće sezone nositi dres Novog Pazara!

Bilo je zebnje među navijačima da će Adem posle godinu dana poželeti da se ponovo oproba negde u inostranstvu, nije tajna da je i zimus imao ponude iz Grčke, pitali su se i navijači Partizana da neće čelnici crno-belih okrenuti Ljajićev broj ovog leta. Ipak, sve dileme su presečene danas i Pazarci su sjajnu vest za njih objavili na klupskim glasilima:

Izabrane vesti

Najbolja moguća vest za sve ljubitelje fudbala u Novom Pazaru: Adem Ljajić i Nikola Mirković i naredne sezone u plavo-belom dresu!

FK Novi Pazar čuva najvažnije karike. Adem Ljajić i Nikola Mirković i naredne sezone nosiće dres Novog Pazara, rezultat je dogovora uprave kluba i pomenutog dvojca. Oni su bili ključni igrači našeg tima u sezoni 23/24. Obojica su u Novi Pazar stigli na početku sezone. Ljajić je postigao do sada osam golova i dodao pet asistencija i najbolji je strelac tima, dok je Nikola Mirković kao kapiten i jedan od najboljih golmana u ligi uspeo da sačuva svoju mrežu na 12 utakmica ove sezone“, stoji u zvaničnom saopštenju Novog Pazara.

Posle odlične jeseni, Pazar je doživeo težak pad u prolećnom delu sezone i iz plej-of sezone, od snova o Evropi, završio je u plej-autu. Ipak, ostankom Ljajića i Mirkovića tu je već jaka okosnica za novu ekipu za narednu sezonu.



tagovi

Adem LjajićNikola MirkovićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara