fcschaffhausen.ch
fcschaffhausen.ch

Oduševljenje u Šafhauzenu: Sanogo je naš transfer iz snova!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.01.24. | 22:36

"On će predvoditi naš prilično mlad tim. Njegov CV govori sam za sebe, a činjenica da je izabrao Šafhauzen je sjajna", kaže sportski direktor švajcarskog kluba Admir Mehmedi

Seku Sanogo je zvanično u Šafhauzenu, uz oduševljenje u redovima švajcarskog drugoligaša. Iskusni vezista je pojačao ekipu Andrea Majera i veruje se da će biti od velike pomoći u borbi za očuvanje drugoligaškog statusa.

Šafhauzen se nakon 17 odigranih kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli, a sportski direktor Admir Mehmedi je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo četvoricu igrača. Od poznatih iskusnih imena stigao je i Raul Bobadilja.

Izabrane vesti

Sanogo (34) je Crvenu zvezdu zvanično napustio u julu prošle godine, od kada je bio slobodan igrač, a sa novim klubom je potpisao ugovor do kraja sezone.

"Seku je naravno transfer iz snova. On će predvoditi naš prilično mlad tim. Njegov CV govori sam za sebe, a činjenica da je izabrao Šafhauzen je sjajna", rekao je Mehmedi.

Sanogo je bio šampion Švajcarske sa Jang Bojsom i prvak Srbije sa Crvenom zvezdom, dva puta je nosio i dres reprezentacije Obale Slonovače. Ima ogromno iskustvo u međunarodnim takmičenjima, odigrao je 36 mečeva u Ligi Evrope, a sa Jang Bojsom je igrao i u elitnom takmičenjom. U crveno-belom dresu je zvanično upisao 99 nastupa i postigao četiri gola, uz šest asistencija.


tagovi

Seku SanogoZimski prelazni rok 2024FK Šafhauzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara