©Starsport
©Starsport

OFK Beograd izbegao prvi poraz: Kahvić devetim golom pokvario slavlje Kolubare

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.10.23. | 21:33

Napadač Romantičara na pozajmici iz Crvene zvezde potpisao remi u Lazarevcu (1:1)

Drugi put u devet kola fudbaleri OFK Beograda su prosuli bodove, pošto su posle remija sa novobeogradskim Radničkim, nerešeno odigrali i sa Kolubarom (1:1).

Kao i u susretu sa Majstorima, Romantičari su i na megdanu Lazarevčanima u podređenom položaju dočekali završnicu utakmice, a ovaj put ulogu junaka preuzeo je Aleksandar Kahvić.

Izabrane vesti

Napadač na pozajmici iz Crvene zvezde spretno je reagovao u 81. minutu i neutralisao zaoastatak. Golu Kahvića prethodio je korner koji je izveo Đermanović, a posle kojeg je sa druge stative glavom loptu u srce peterca vratio Saša Marković. Najspretniji u gužvi bio je trenutno prci strelac kluba sa Stare Karaburme i Prve lige koji se deveti put ove sezone upisao u strelce.

Imajući u vidu rasplet gostima je pripao slađi bod s obzirom na to da su od 21. minuta bili u dezultatskom deficitu. Prednost kolubari doneo je Stefan Stanisavljević koji je posle dodavanja Miloša Filipovića prodorom stvorio prostor za šut i uputio neodbranjiv udarac pod prečku.

Romantičari su novim remijem ostali jedan od dva kluba bez poraza u dosadašnjem delu sezone (uz Smederevo) i sa 23 boda ubedljivo drže lidersku poziciju.






tagovi

Kolubara LazarevacOFK BeogradMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara