Saša Stevanović (©Starsport)
Saša Stevanović (©Starsport)

OFK kreće u novu sezonu s parolom: Vraća se Beograd

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.08.21. | 13:50

Predsednik UO Saša Stevanović i šef stručnog štaba Miodrag Anđelković uvereni da će Romantičari izboriti plasman u Prvu ligu Srbije

Slavna istorija i teška sadašnjost. Ali na Omladinskom stadionu su uvereni da slede bolji dani za OFK Beograd, pa predsednik Upravnog odbora Saša Stevanović i šef stručnog štaba Miodrag Anđelković na konferenciji za novinare pred početak sezone u Srpskoj ligi, grupa Beograd, otvoreno najavljuju napad na promociju u Prvu ligu Srbije.

Izabrane vesti

Nadamo se da će OFK Beograd da se vrati na fudbalsku mapu ulaskom u Prvu ligu Srbije”, rekao je Stevanović uz glasnu poruku navijačima: “Vraća se Beograd”.

Dodao je i da je uprava kluba obavila i dva ili tri sastanka sa gradskim ocima i da posle svega očekuju da će se uskoro rešiti status Romantičara na Omladinskom stadionu.

Vrlo brzo očekujem potpisivanje ugovora s gradom”.

Optimizam se oseća i u rečima trenera Miodraga Anđelkovića.

Pojačali smo se na svim pozicijama, pažljivo smo birali igrače, prvenstveno po karakteru, jer je u ovoj ligi to mnogo značajno. Sve smo spakovali kako treba”.

OFK Beograd prvu utakmicu u novoj sezoni igra u subotu od 17 sati protiv Leštana, uz slobodan ulaz na tribine, a tada bi navijačima mogla da se predstave i osmorica novih pojačanja: Nemanja Zlatković, dete Crvene zvezde i bivši igrač Zemuna, Žiline, Javora, Voždovca i drugih klubova, pa Filip Božić, stigao iz Mačve, napadač Marko Radman, krilo Petar Ugrica, štoper Nenad Jovanović, vezisti Filip Gogić, Vuk Ranđić i Luka Mrvić.

Svi oni već imaju iskustva u višim rangovima takmičenja, da li u PLS-u ili čak i u Superligi.



tagovi

OFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara