(© Star sport)
(© Star sport)

Oglasili se čelnici Konje: Stanojević ostaje, nije tačno da ga menjamo

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.23. | 20:03

Srpski trener najavio bolje dane

U prva četiri kola nije izgubio, u poslednja četiri nije pobedio. Kako to obično biva na trusnom sportskom području kakvo je tursko, odmah javnost dovodi u pitanje mogućnosti Aleksandra Stanojevića. Zato su posle nedeljnog poraza na gostovanju Hataju (1:3) pojedini mediji požurili da ga smene, naznačivši da će tokom pauze u prvenstvu usled obaveza reprezentacije rukovodstvo Konje pokušati da dogovori „sporazumni rastanak“ sa Srbinom.

A onda – veleobrt. Preciznije, izgleda da Stanojevićev status uopšte nije bio tema među ljudima koji vode Zelene, bez obzira na razočaravajuće rezultate u poslednje vreme. Konja se tokom utorka oglasila zvaničnim saopštenjem za javnost u kome ističe da će bivši šef stručnog štaba Partizana izvesno ostati na klupi.

Izabrane vesti

Vesti koje su se pojavile u našim i inostranim medijima, da je Aleksandar Stanojević smenjen posle utakmice sa Hatajom, nisu istinite. Želimo da obavestimo javnost da ne uzima u obzir glasine sa drugih mesta, izuzev onih koje saopštava klub. Naš tim će ponovo biti na okupu 12. oktobra pod komandom trenera Aleksandra Stanojevića i počeće pripreme za duel sa Pendiksporom“, istakli su čelnici Konje.

Sam Stanojević je delovao mirno po pitanju budućnost, iako njegova ekipa nije dobila nikog u poslednja četiri meča.

Bićemo bolji sledeći put. Svakako nisam neko ko će da odustane zato što je izgubio jedan meč“, rekao je trener Konje.




tagovi

KonjaAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara