Oglasili se Grobari: Bojkot traje, nema kompromisa sa uništiteljima Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.09.23. | 14:37

"Ne kupuj karte za jug", stoji u poruci najvatrenijih navijača crno-belih

Igrači Partizana jedan po jedan pozivali su najvernije navijače na 171. večiti derbi koji je na programu u sredu, međutim akcija ipak nije urodila plodom. Grupa Grobari oglasila se zvanično, putem društvenih mreža, poručivši da bojkot ostaje na snazi, jer 'sa uništiteljima kluba nema kompromisa".

"Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, ali naša se borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA.

Izabrane vesti

Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas, dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub, neka to i uradi, ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje. Partizane, srećno!"

U potpisu: Grobari.

Navijači Partizana već neko vreme vode borbu sa upravom i insistiraju na povlačenjuu aktuelne upravljačke strukture, pre svih generalnog direktora Miloša Vazure, kog su targetirali kao glavnog krivca za godine bez trofeja i generalno lošu situaciju u klubu.

Podsetimo, Milorad Vučelić tokom avgusta je podneo ostavku na predsedničku funkciju. Zasad nema nagoveštaja da bi usled navijačkog bojkota mogao da se povuče i Vazura.



tagovi

Grobari

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara