Fer-plej glas iz Sitija: Ne bih imao ništa protiv da se Liverpulu dodeli titula

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.20. | 18:47

Fer-plej glas iz Sitija: Ne bih imao ništa protiv da se Liverpulu dodeli titula

Sezona iz snova pretvorila se u doba neizvesnosti za navijače Liverpula. Teško da im je to prva misao u trenucima velike pandemije virusa korona, ali svetska pošast mogla bi da utiče na to Redsi pred ciljnom ravninom ostanu bez viđene titule.

Tim sa Enfilda je stekao 25 bodoa više u odnosu na Mančester Siti (uz utakmicu više) i sasvim je sigurno da bi stigao do dugo čekanog trofeja. Ipak, poslednjih dana pominjale su se informacije o poništenju sezone u slučaju da se situacija sa virusom COVID-19 ne smiri.

Izabrane vesti

Konačna odluka trebalo bi da bude doneta na glasanju klubova Premijer lige. Za sada se samo spekuliše ko će biti za opciju nastavka ili produžetka sezone… Međutim, fer-plej glas stigao je iz redova Mančester Sitija.

Reprezentativac Nemačke Ilkaj Gundogan je rekao da ne bi imao ništa protiv da se titula dodeliti Liverpulu, u slučaju da prvenstvo ne bude nastavljeno.
Zaista poštujem ono što su napravili, iako smo na terenu veliki rivali. Ali, ne vidim razlog da se ovako polemiše. U prvenstvima koje su daleko od završenih lideri će lakše dobiti titulu nego Liverpul. Mi smo kao profesionalci fokusirani na to da završimo sezonu, ali ako ne dođe do završnice, ne bih imao ništa protiv da oni dobiju titulu“, rekao je Ilkaj Gundogan.

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara