Foto: MN Press
Foto: MN Press

Oglasio se Partizan: Usled sumnjivih sudijskih odluka završili smo drugi, Stanojevićeva ostavka moralni čin

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.05.22. | 16:54

Crno-beli poželeli sreću doskorašnjem strategu i najavili visoke ambicije u narednoj sezoni

Po završetku finala Kupa Srbije, nakon poraza od Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević je zvanično doneo odluku da napusti Partizan, a nekoliko dana posle odluke doskorašnjeg šefa stručnog štaba oglasili su se i čelnici kluba iz Humske, zvaničnim saopštenjem.

Izabrane vesti

"FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Lige konferencije. Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30 kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku", navedeno je u Saopštenju crno-belih.

Podsetimo, zbog napretka Srbije na klupskoj listi UEFA, predstojeća sezona nosiće veći ulog nego dosadašnje, a direktan plasman u Ligu šampiona iz perspektive crno-belih dodatni je motiv te su najavili nova lica na klupi i na terenu.

"Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri. Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena".


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara