Komentari na vest

Oglasio se Partizan: Usled sumnjivih sudijskih odluka završili smo drugi, Stanojevićeva ostavka moralni čin

N

Nenad NBG

pre gotovo 2 godine

Vrlo sam zahvalan nasoj upravi sto smo i petu godinu bez titule, sto nam se Cigani smeju u lice i zezaju nas na svakom koraku, sto nam dovodi dom penzionera i povratnickih lelemuda, i sto nas uvodi u lepa vremena kada cemo drugog mesta da se secamo kao zlatnog doba. Ne daj se Vucela. Mi Grobari smo uz tebe. Zeljno cekamo zlatno doba kada ces nas konacno uvesti u BG zonu da igramo derbije sa Crvenom Zvezdom iz Malog Mokrog luga(za one manje pametne, da, ovo pise Grobar, i da, sarkastican sam)...
L

Leandre Tawamba

pre gotovo 2 godine

Stanojević je iz ove limitirane ekipe izvlačio maksimum, više od ovog teško da je moglo ! Bilo bi lepo kad bi i uprava moralnim činom dala ostavke, da prepuste mesto nekom ko ce raditi na jačanju ekipe, a ne žaliti se na sporne sudijske odluke ( kojih je bilo, ali ne u meri da su presudile prvenstvo) ! Svega 5-6 igrača po kvalitetu trenutno zaslužuju mesto u Partizanu.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Ova uprava je izgubila titulu. Neznanjem ili namerno koga to briga. U sred sezone, dok smo bili u plusu, su dali čiste papire Sumi i Šćekiću. Umesto Sume niko nije doveden a Pantić povređen od početka sezone. Šćekića, koji je bio standardan na svim derbijima menja igrač koji je totalno, totalno povređen. A onda dovode Jevtovića. Dakle, otišli Suma i Šćekić, doveden Jevtovič. Tako ste pomogli Zvezdi da uzme titulu. Uprava napolje!!!
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Znate li vi iz uprave za taj moralni cin?
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Činjenica je da bilo koju vest pročitaš o našem sportu nešto je sumnjivo ili pogrešno :)
C

CSF

pre gotovo 2 godine

Ovima uvek sudije krive, i u fudbalu i košarci.
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Sisice bre jedne,sram vas bilo da se tako ponašate,pa borite se za klub izađite i recite istinu!
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Da kažu istinu pa da ih ovaj oterao kao što je oterao i Vuletića, Pantića?
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Sve su u pravu sto su rekli!!! Usled sumnjivih odluka zavrsili su drugi, inace bi mozda bili treci
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Sreća vaša da nije osvojena titula. Ne znam kako bi Stanoju isplatili bonus od 1.000.000e za istu.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Vazura bi mu isplatio 100-150.000 hiljada i produzio ugovor na jos par godina a ostatak bi mu isplatio ko bude došao jednog dana posle Vazure.
V

Vidikovac

pre gotovo 2 godine

Samo zlonamerni ne vide trud koji ulažu ovi ljidi, ne vide uspeh, ne vide rezultat. Pa ne može se uvek biti prvi. Siguran sam da su svi koji teraju upravu zapravo zvezdaši koji ih se plaše i žele da ih ovako oteraju kako bi uspostavili dominaciju sa nekom poltronskom upravom.
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Hahahaahahha dai bi ti 1000 pluseva da mogu za ovaj komentar

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Ono kad te neko u ponoć ubeđuje da napolju sija sunce. Sto bi rekli "Maratonci" ...pa ovaj vas i posle "smrti" pravi ludim. E grobari...grobari...vi jos uvek sedite kod kuće i pišete komentare...moje saučešće, pozdrav od Zvezdaša
M

Mesara Zdelar

pre gotovo 2 godine

Čiča miča i gotova priča. Bili su najbolji, igrali najbolji fudbal ali su pokradeni i to je to. Sad idu u Sloveniju na 2 nedelje. Sve placeno a jos ce da dobiju i platu za to. Milina.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Igali smo najlepsi fudbal,auuu vidim privukli ste publiku na stadion,pola ekipe ide za dz trener otisao a vi sedite I lepo can,ko je igrao lep fudbal tj jednu utakmicu prosle sezone koja je lepa za oko? A I ko da to kod vas uradi?
S

Samo lagano

pre gotovo 2 godine

Dok Zvezda zavrsava transfere po Rusiji, ovi carevi pisu saopstenja. Ako, samo tako nastavite....
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

A hoćete li i vi podneti ostavke,ili ćete kao Lukić i Adžić sedam godina da vređate navijače bednim saopštenjima?Sada vidim kako je Zvezdaše bilo tada sramota,kada te gori od tebe pravi budalom,i sakriva svoju nesposobnost lupetanjem po medijima.
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Zvezdaši su protiv sebe imali mafijašku hobotnicu, 95% lige u UO partizana, sudijsku organizaciju, medije...nije isto. Imali su zvezdaši razumevanja za svoju upravu dok su protivnički navijači razvijali barjake i pevali Toletu.
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

@za gostmb:ako ti je tako lakše,da se praviš da veruješ,onda ok.A pevanje navijača Toletu,je bila sprdnja zbog saopštenja.Nemoguće da baš toliko nemožeš da shvatiš.

@GostBM |

pre gotovo 2 godine

Jel ste imali i kad su smenili Pizona doveli Dostanica kad ste bili na +5 nekih mesec ili 2 pre kraja prvenstva a on na kraju zavrsio na -7 . Posle toga vrlo brzo ispao iz Evrope naredne sezone ali to nije bilo nista novo za Zvezdu kojoj je Tole i tu smetao, sta je jos Lukic radio ali sto njega napadati gde je on sada Piksi je za sve kriv.
R

Rior

pre gotovo 2 godine

Da zelite dobro Partizanu vi bi jos veceras podneli ostavke
M

Mare Grebić

pre gotovo 2 godine

Zele dobro samo svom dzepu, zabole ih za Partizan.
x

x8 Fejnord

pre gotovo 2 godine

KAD NE MOZES POSTENO I SPORTSKI DA POBEDIS I U FUDBALU I U KOSARCI TI KRENI DA NON STOP KUKAS NA SUDIJE,TO IM JE TAKTIKA U SVIM SPORTOVIMA!

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

Sram da vas bude mali ljudi! Ovakvo ponašanje je sve drugo ali sportsko i fer nije nikako! Klub pokušava, da poput kakvog seoskog krajputaša, sve svoje učinjene greške i neuspehe, previde i padove, opravda time kako mu je, tobože, učinjena neka nepravda i podvala! Zamislite molim vas! I to kaže klub kojem trener pre mesec dana na ovom istom portalu izjavi kako je sasvim u redu i u okvirima normalnog ponašanja da se plaća drugim klubovima i njihovim igračima za to da protiv svojih rivala, npr. C.Zvezde izginu po terenu i povrede im pola tima, a protiv njih, Partizana, da prikoče malo gas i igraju sa rezervama (Čukarički, Radnik, itd...)!! Vrhunski licemeri i prodavci magle!! Šta je ostalo od nekada dobrog kluba, tuga...
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

Postoje li navijaci partizana? Njima ovo sve OK? Jel ih ima dovoljno da posle 100 godina napune lavor i oteraju ove indijance? Izgleda da ste stvarno samo mali komsijski klub... Mi smo bre Dzaju terali, coveka koji je vodio Zvezdu do krova Evrope, jednom Marakana vikne Dzajo odlazi, ne ceka da mu se 2 puta zapeva. Bajevicu su jednom zapevali, na poluvremenu se covek pokupio... Ali kao sto je smesno porediti Zvezdu i mali komsijski klub, tako u istoj recenici nkad be bi mogli da budu zajedno Dzaja i Vucela
J

Jeremija Krstic

pre gotovo 2 godine

Ne razumes ti taj paralelni univerzum. Najveci uspeh u istoriji sporta je pobeda Partizana nad Realom u Beogradu rezultatom 0:0, a najlepsi gol svih vremena, propustena sansa Sase Ilica u toj utakmici...
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Kakvo kontradiktorno saopstenje...bili smo prvi i igrali najbolji fudbal do 30 kola, ali poslije neregularnih stvari u prvenstvu nas trener podnosi moralnu ostavku. Pa zasto vas trener podnosi moralnu ostavku ako ste vi pokradeni a pri tom ste igrali nikad bolji fudbal???
B

Brine

pre gotovo 2 godine

Da niste imali pomoć sudija bili bi treći
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

O da li ste se probudili iz zimskog sna?!Malo kasno ali bolje ikad nego nikad.Valjda cete u tom budnom stanju docekati i sledecu sezonu u kojoj prvo mesto vodi direktno u LS.Zamislite koliko moze da se ukrade na plasmanu u LS,ako be znate okrenite Djuru frizuru da vam objasni.
b

box

pre gotovo 2 godine

Bravo legende znači ostajete još na funkcijama Zvezda i dalje šampion znači...
K

Kada...

pre gotovo 2 godine

...već pričate o moralu, onda Ivice, Vazura!?
M

Mile fuzbaler

pre gotovo 2 godine

Bravo za Stanojevića, a sad i vi ostavke,jer nema te rezultata pokažite moral. Da li je moguće da ne postoji niko ko bi bolje od vas preuzeo posao..
X

XD

pre gotovo 2 godine

Sve objasnili rečenicom "igrali najlepši fudbal". Nema dalje.
J

Juuu

pre gotovo 2 godine

Kakvo bedno pravdanje za lose poslovanje i lose odradjen prelazni rok! Zvezda je ubedljivo jaca na svakoj poziciji.
I

Ivan pfc

pre gotovo 2 godine

Ajmo sada saopstenje da se zahvalimo Ilievu, Vazuri i Vucelicu. Ili su oni pogodni da ostanu da bi Partizan I dalje bio u blatu?
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Sumnjate li mozda na neki od derbija? xD
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Posle Stanoja Stanija
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Vratite Stanojaaa
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Vučela, koja je godina? 1922 ili 2022?
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Nisam bio za to da se uprava menja tokom sezone ali sada je pravi trenutak, koliko dugo treba da ih trpimo ? dve prve sezone CZ je ocajnu ekipu imala i uzeli su titulu ako ste to dozvolili trebalo je da odete odmah tada, ove poslednje 3 da razume covek nekako ali dajte sansu nekome ko ume bolje da radi taj posao ili je vise motivisan bar da se bori a ne samo da izdaje saopstenja i kuka..Iskreno nemam pojma ko bi se uhvatio toga da vodi Partizan sada
T

Trend

pre gotovo 2 godine

Moralni čin je da i vi napustite Partizan
S

Smislov

pre gotovo 2 godine

Jedna sezona manje više, to je samo trenutak u istoriji kluba, koji će postojati i poslije nas. Nije problem jedno ili 5 prvenstava, već kakva je perspektiva, imate li novca za dobra pojačanja, imate li igrače koje će te dobro prodati. Nemate. Sa vama, bez strategije i plana barem kratkoročnog, budućnost nam je veoma loša i tmurna. Nisu oni ništa posebno, mi smo očajni. Nemojte nas zavaravati sa 98 bodova, mnoge smo dobili nazor, igra je bila dosadna i troma, a u Evropi smo se patili. Ona nam je i došla glave.
И

Иван

pre gotovo 2 godine

Свима је више мука од ових глупости.
l

lania

pre gotovo 2 godine

sta čekate gospodo?
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Pa vi ste stvarno FK naredna sezona. Sklonite se više amateri jedni, to vam kažem kao Ciganin do bola. Kako vas bre više nije sramota da večito tražite alibi zarad ostanka u tim očigledno veoma udobnjim foteljama. Blago nama dok ste vi tu gde jeste, jer titule nećete videti još dugo, dugo. Terzić koga nimalo ne volim je surovi profesionalac za vas. Zvezda u srcu!!!
P

Pexy

pre gotovo 2 godine

Terzic se pita koliko ja i ti.Sve počinje i završava se sa ŠEFOM.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

To su ima samo izgovori, to je dogovor sa upravom zvezde... samo sto ovi navijaci nemogu da shvate taj tip sarkazma...
v

vma

pre gotovo 2 godine

penal u Subotici nije bio protiv napretka je bio Ali kuknjava na cukaricki trenerprotivnika tuzno gleda ka lozi pola igraca cuke se bore pola pustaju najboljeg strelca ikad a on promasuje
1

12345

pre gotovo 2 godine

DUGOVI RASTU SPORTSKIH REZULTATA NEMA. KAD CE OSTAVKE?????? KAD NAS UGASITE????
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

imas par resenja za smenu uprave . Jedna opcija je da dodje nova ekipa na sipku a zato se klinci i rokaju medjusobno. druga je da ovi koji su trenutno placeni krenu da traze do iznemoglosti i uprava krene da neispunjava zelje . Regularnim putem ema sanse da se promene jel su oni ti koji glasaju za sebe . To je jedan javasluk ,silovanje kluba . Jug cuti ...sve ti jasno. Zvezda ista prica nego jedno od dva zla pobedi pa ispadne ovi kao rade dobro .
1

12345

pre gotovo 2 godine

POTPUNO NEMOCNA UPRAVA DA BILO STA PROMJENI NA TERENU I VAN NJEGA
S

Simke007

pre gotovo 2 godine

Kad pogledate ovu upravu Partizana i uporedite sa zvezdinom kao nebo i zemnja ovi iz Partizana kakvi su kao da rade negde u pekari 🤣😂🤣
l

lania

pre gotovo 2 godine

oni su tu po zadatku
B

Bok

pre gotovo 2 godine

A vaše kao da je neko tražio 3 godine. Znamo i koga su tražili. Bolje je ipak biti pekar, nego trogodišnji miš koji se povampirio. Sve bude i prođe.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

to sam ja rekao odavno...pokvareni al ni blizu tvorze, tvorza je magistar prevare nemogu da mu prismrde .covek vec ojadio par uspesnih firmi ovi ima da se kale jos mnogo da mu pridju
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Кренуло оркрестрирано кукање. Кк и фк.
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 2 godine

Sto bi rekao njihov Profa - kakofonija!
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Hahaha
D

Dil

pre gotovo 2 godine

A kada cete vi da date ostavku, i vi ste gresni kao i trener? Vi ste ga doveli.
K

Krastaman

pre gotovo 2 godine

FK Sledeća sezona
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Hahaha, a sta cemo sa sumnjivim sudijskim odlukama u Partizanovu korist? Ili sa sumnjivim ponasanjem pojedinih igraca koji su igrajuci za Partizanove protivnike nekarakteristicno mnogo gresili i pravili poteze koji se kose sa zdravom logikom? Ili sa sumnjivim taktickim potezima trenera Partizanovih protivnika (ima dosta primera, ali najocigledniji je Sasa Ilic)? Ima li to udela u velelepnim nizovima pobeda ovog fantasticnog trenera i zasto da? Da nije mozda zbog toga iz moralnih razloga podneo ostavku i zasto ne? Samo se pitam, hocete li vise da ucutite i pocnete da se bavite sobom?

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si da im pomenes i najboljeg strelca, osim protiv nas 🤣
G

Gost MMS

pre gotovo 2 godine

Psi laju,karavani prolaze !🔴⚪❤

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Koja sprdnja od Uprave, da nije tužno bilo bi smešno. Izdaju nepotrebna i beskorisna saopštenja sada kada je pojeo vuk magarca. Trebali su još da se zahvale i da se izvinu Đuri što nas je tukao, verovatno će dopuniti saopštenje. Oni su krivi za mesto na tabeli x 5.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Па кад сте толико добри и отета вам је титула што не задржасте тим? Са њих 8 не продужавате уговор а и остатак распродајете. Лажете и у то сами не верујете.
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Jedino gore od ove uprave Partizana,jesu navijaci Zvezde sa svojim komentarima.
G

Gost81

pre gotovo 2 godine

Sta je bre ovo sa SD Partizan?Kako udjem na sportske vesti tako se zale sto kk sto fk Partizan,ovo nema nigde
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Zvezda je bila nisko pala. Ali ovakav jad i beda nisu vidjeni ni od jedne uprave iz Ljutice Bogdana.
I

Istok stajanje

pre gotovo 2 godine

Ako neko ne razume sta se desava onda je stvarno ogranicen.. titula 2017 uzeta posteno i ako je bila predjena zvezdi..nakon toga sunovrat dolazi..odlazi Marko Nikolic..zna se i zasto..nakon toga neko vreme Djukic i Mirkovic..bili su samo tu da kao pokusaju na svoja velika imena da smire gnev navijaca Partizana..a onda dolazi Savo..koji je od nule krenuo i napravio ekipu koje je bolja od Zvezde bila..Asano, Suma , Sadik, Stevanovic, Natko, Pavlovic…Zvezda koja je tada igrala Ls nije mogla da parira Partizanu..i onda krece urusavanje toga..sve u svemu, Partizanu se ne dozvoljava da napreduje!! Sportski pozdrav!
С

Срб

pre gotovo 2 godine

Више се не може зато сада као ...........
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Samo sto bodova razlike.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Cek ona titula je bila regularna a ova sad nije!? Cekaj ,pa pricali ste kako je liga postena dok ste prvi ,kako sad nije? Vi ste igrali bez vara ne zvezda,kod nas nije radila komunikacija 20ak min ,KOMUNIKACIJA DOK JE VAR FUNKCIONISAO,dok kod vas VAR NIJE RADIO…TAKODJE, PARTIZAN JE NAPREDOVAO,NEKADA STE ZNALI DA ZAOSTAJETE PO 20-30 BODOVA ,A SADA SAMO DVA,TO NIJE NAPRDAK?
G

Gost66

pre gotovo 2 godine

Jel ti sad lakše kad si rekao nesto sto ni sam ne veruješ da je istina?
P

Penzioner

pre gotovo 2 godine

U ovom oglasavanju Partizana ima jedna laz, Partizan nije suvereno vladao 30 kola, u 27. kolu Zvezda i Partizan imaju isti broj bodova a vec u 29. kolu Zvezda ima 2 boda vise. Kazes da je Milosevic stvorio mnogo jaci Partizan od Zvezde, samo da podsetim da je taj Partizan sa Milosevicem u kvalifikacijama za LE pobedio Rigas Futbola Skola golom iz penala a u sledecem kolu FC Sfintul Gheorghe opet golom iz penala u 104 minutu. Dakle, protiv ovih protivnika nije postignut gol iz igre!!!

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Ti verovatno jos uvek verujes i deda mraza ako verujes u takve teorije zavere, gori si nego ovi u vasoj upravi. Kao oni sto su pricali da je Zvezdi namestena titula a partizanu cemo da poklonimo kup. Pa vi ljudi stvarno niste za bolje...majke mi

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Rešili ste da ispratite pola tima od ove sezone i opet kukate kako vam je neko drugi kriv.

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Prestanite više da kmečite i gledajte u svoje dvorište. Svako je najviše kriv za sebe.
Q

Qwer

pre gotovo 2 godine

Partizan ove godine igrao sa samo 3 krstene ekipe. Zvezda, Fejenord i Gent. Mislim da nema potrebe da pisem broj osvojenih bodova u tim duelima i gol razliku…
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Сад лепо да имамо савез, лигу, неке људе који стварно хоће да раде свој посао па казне ове типове да крену сезону са -6 на пример, за почетак, да видиш како би се довели у ред. Ови су досадили и богу и људима, али исто важи и за Звезду и за Сурдулицу и било кога ко издаје разна саопштења. Вазура и Вучела причају о регуларности и поштењу, земљо отвори се!
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Istine radi saopštenja su počela od Lukića i Vesića. I Čovića iz FK, pa kad ga Džaja nokautirao nastavio u KK.
J

Jao45

pre gotovo 2 godine

Hahahahah a nekad je ovo bio veliki klub..

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Kad?
9

91

pre gotovo 2 godine

Au sine u ovo ne veruju ni najzagrizeniji grobari vise, u 4 derbija ove sezone ni jednu pobedu nemate, Zvezda vas u finalu kupa polupala ko kantu, shvatite da nemate pojma i da vam je tim raspad.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Prodaju Zdjelara za 500.000 evra. 10ak dana pred pocetak priprema nemaju trenera. Onda ce doci neko,pa ce s brda s dola sto se kaze, da navlače igrače,mahom istrosene. I onda,ce im biti krive sudije,Terzic,ovaj onaj... A oni ce pisati saopstenja i kukati. Ne treba Partizanu i njegovim navijacima,veci neprijatelj od VVV i Ilieva.
G

Grobari Istok

pre gotovo 2 godine

ima na jutujb dokumentarni film o predsedniku Partizana. Pogledajte.
a

auu

pre gotovo 2 godine

pa dal je ovo realno jbt?! ovde je neko za lazu! ili ovi sto vode partizan ili mi svi sto gledamo
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Jel i u derbiju kad vas je Zvezda prestigla bilo nesto neregularno?
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Razumem sto ga zale.Lepo je glumio borbu za prvo mesto do samog kraja sezone,bio poslusan i predao titulu.Kakve bre sudije! Igra sa Miljkovicem i dva zadnja vezna tehnicki slaba ,a pri tom jedan uvek sporac.Najpre Scekic,a sada Jevtovic,sa Zdjelarom.Zdjelar je bar ko struja,na svakoj lopti je ,i okej je,super je.Ali druga dvojica veznih moraju da budu znalci,ako hoces da igras fudbal.Scekic i Jevtovic su tehnicki slabi,a jos gore i prespori.Mijailovic je za obojicu igrac klasa. Te dve stvari,Miljkovic i dva zadnja vezna, i ne dovodjenje pravih pojacanja u zimskom prelaznom roku.A moralo se dovesti ,l.bek ,stoper,i ofanzivni vezni,i nikako Fejsa i Jevtovic,su prodali titulu.Ali kako smeniti za sve to gl.krivca,samopostavljenu upravu,i direktora Vazuru,i Bombicu.
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Moralni cin je da I vi podnesete ostavku!Nazalost od toga nema nista.
P

Poznate okolnosti

pre gotovo 2 godine

Sudije i filijale su dobro poznatim okolnostima držale "mini Atletiko" na prvom mestu poduži period. Samo ponovljen penal u Kruševcu i izmišljen penal u Subotici su 4 poklonjena boda.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Vucelic se na nesto zali, hahahaha 🎶 🎶
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Sta reci, koju posluku porati, kome...
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Moralni cin?A u kom ste vi cinu?
S

SveJeSumnjivo

pre gotovo 2 godine

Usled sumnjivih odluka Flora i Šamrok su se igrali fudbala sa gromadom od kluba:)))))Toliko su bili dobri da zato sve igrače prodaju i puštaju da odu?Valjda je logično ako ste vi partizani tako dobri i kvalitetni da sačuvate svoj magični tim? :)))
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

MARS IZ NASEG PARTIZANA!!!
G

Gost789

pre gotovo 2 godine

Sudija sumnjivo dosudio 0 pobeda u 5 derbija. 0 pobeda u 3 prvenstvena. Šteta što ode Stanoje, mogao je on da sudi naredni derbi, možda bi onda uzeli titulu. Ionako su jedini klub u Evropi koji nigde nije kiksnuo. U 3 duela sa Zvezdom izgubili 7 bodova. U svih ostalih 34 utakmica, izgubili su 6 bodova hahahahahahaha. Nikad viđeno.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Znači, novi trener i novi igrači, sto dalje implicira da necete ni u LK. ove godine. A dok se uigrate za prvenstvo bićete 4,5.To vam je realno a vi kako hoćete.
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Danas je izgleda takav dan? Sve same sudijske ekspertize i saopštenja. Posle košarke na red došao i fudbal, ko li će sledeći da se oglasi? Rukomet, vaterpolo, boks, džudo, biciklizam, ritmička gimnastika... Dokle više ide ovaj svet, kakve li se droge koriste?
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

А ваша одговорност,да ми вама пожелимо успијех у даљем раду неђе друго?
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

А ваша одговорност,да ми вама пожелимо успијех у даљем раду неђе друго?
O

OBRAZ?

pre gotovo 2 godine

Zašto Vučela, Vazura i Iliev konačno ne podnesu ostavke nakon 5 sezona bez titule?
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Očekujemo saopštenje Vaterpolo kluba, rukometnog, odbojkaškog, šahovskog.....
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

Najbolja uprava Partizana u istoriji Crvene Zvezde, da ste mi zivi i zdravi i jos 100 godina na celu kluba.
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Sto neko ne napise da imaju jednu derbi pobedu u ligi za 5 godina?A od 2019 nijednu?
B

Boxxi

pre gotovo 2 godine

Zato sto ti nisi video 2 godine sut u okvir Gola 😁😂
@

@Boxxi

pre gotovo 2 godine

To su mitovi jsd-ovaca.Ti ni sam ne znas kad je to bilo.Ipak ja znam da niste dali gol na Marakani 5 meceva pre kupa, niste pobedjivali na Marakani po 17-18 godina.Mitomanija kako Zvezda nije sutnula na gol 2 godine, je iz nekog grobarskog tripa ili sna, znam da vas dobro ta mitomanska prica radi.
V

VAR

pre gotovo 2 godine

..I šta ćemo sad?
N

NenadicP

pre gotovo 2 godine

Stanoje ostani da ne pobedite jos cetiri derbija sledece sezone
D

Deki RDB

pre gotovo 2 godine

Ljudi hoce li neko napokon da bude sudjen i osudjen za namestanje u fudbalu ili za iznosenje laznih optuzbi.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Sram vas bilo, samo brukate i kaljate klub. Da isti niste doveli do prosjačkog štapa i da ste na polusezoni pojačali tim (na +5 u prvenstvu i izborenom proleću u Evropi) niko nam ne bi mogao ništa i sada kukumavčete i tražite alibi za potop koji ste napravili. UPRAVA NAPOLJE!
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Igrali ste najbolji i najlepsi fudbal u Srbiji, samo niste pobedili nijedan derbi. Ali da ste najbolji, jeste. Ubedljivo.
d

dzonidzoni123

pre gotovo 2 godine

хвала Станоју на две године и нула трофеја, штета што си отишао
G

Gost 71

pre gotovo 2 godine

evo sad i ovi
t

torima

pre gotovo 2 godine

a vi ne razmišljate o moralnom činu?
G

Gostpf

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣🤣🔒🔑
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣 HAHAHAHA
m

milan galic

pre gotovo 2 godine

NAPOLJE LOPOVI.NAPOLJE LOPOVI