Komentari na vest

Oglasio se Zvezdan Terzić: Ovo je nedopustivo, zaslužujemo kritike, nećemo da se skrivamo...

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Sram vas bilo...
U

Undertaker

pre preko 2 godine

Evo ja sam Grobar i zelim Vam da zadrzite vase lice sa poternice i ostale...isto koliko zelim da i nasoj upravi vidim ledja...sportski pozdrav...
C

Cika sveta

pre preko 2 godine

...niko nije kriv taman posla..osovina terzic mrkela i pripravnik trener ostaju..nego kako..krive su delije..iza ove trojke stoji veliki patron srbije. I trojka strucnjaka se veselo ceri...naravno..ciji je fk zvezda..niciji..vole ga navijaci pa sta..njih niko nista ne pita..a sto poraz od serifa kosta vise od 11m.evra.nista a poraz od kluza kostace vise od 3m.evra i sve ukupno oko 15m.evra pa sta refundirace to veliki patron od narodnih para.a vi delije platie skupa ulaznice da gladate bruku kao zadovoljstvo protiv kluza jer kluz pobedjue jer mora tamo trener ima ultimatum ili pobeda ili trneru otkaz jer vlasniku kluba niko nece dati 3m.evra.i tako u krug..moze nam se jer zvezda je i nasa i nicija..sram.jad.beda i cemu prica..umesto ostavke odmah zvati vatrogasca n Boska Djurovskog da spasi sto se spasit moze a priprvnik trener neka ga mozda nauci nesto od Boska..tu je on Graficaru..ali ODMAH..umesto oglasavanja
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Sa price, preci na dela...nemas tu vise sta mnogo da se prica...Svercovali ste se, svercovali i svercovali..a onda je usao ridzovan Sherif, i "uhvatio" Vas. Terzic, Mrkela, Stankovic i ostala ekipa svercera, MORAJU da idu..Drugacije to ne ide. Vec je kasno, i trebalo je da odete jos prekjuce. Sa Vama gospodo, da se pocinje sve ispocetka - to nece ici. Vi ste ti koji su generisali probleme, i Vi ste ti koji su oformili ovakav tim i igru..Pokvarili ste sve sto se moglo pokvariti i zato pustite sada nekoga da popravi sta moze.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Колико је то бесмислено упоређивање говори и податак да је по транфермаркету састав Чукаричког вреднији од Шерифовог, а Шериф је неупоредиво квалитетнији тим и Чукарички не би имао шансе против њих.
e

esex

pre preko 2 godine

gde je zivorad te ga utepa na terzeta i mrkelata
K

Kon

pre preko 2 godine

Doktore, pa svi znaju da nikad se nisi skrivao niti bežao od istine i pravde. Prema tome samo hrabro, sliku tvoju ljubim i ne boj se.
J

Jedan je Terza

pre preko 2 godine

Da se malo podsetimo: 6 godina dr.Terzica na celu Zvezde - DVE LS ZA REDOM, 5 titula, 2 kupa, 5 Liga Evrope,Renovirana Marakana nacisto,Zvezda usla medju 50 najboljih klubova evrope..itd itd HEJTERI I ZVEZDOMRSCI,CAO DOVIDJENJA!
T

Tacno tako

pre preko 2 godine

a dal da slikas jednu kartu koju si kupio za zapadnu tribinu i tako finansijski pomognes klub...ili su ti draze dzabaka dobijene al za uzvrat da kličes za podrsku prevarantu Terzicu
P

Petka

pre preko 2 godine

Tek sada se vidi da je sve Milojevićeva zasluga
n

nebo

pre preko 2 godine

Jel bilo kakvih ostavki skoro??
G

Gost e

pre preko 2 godine

Grobari su nas uništili,ubacili svoje na svaki drugi komentar,napravili svadju i u ekipi i medju navijacima i nastavljaju sa tekstovima o Degeneku a pokusali su i sa Benom.Mi ispali glupani i primili se.
r

rusi bunker

pre preko 2 godine

Upravo tako,to sam i ja bas hteo da napisem,svi ovi koji pljuju Terzu su LAZNI navijaci koji pripadaju onima iz bunkera,na ovaj nacin pokusavaju da oteraju Terzu i Mrkelu iz Zvezde jer znaju da dok su njih dvojica u upravi sekta iz bunkera titule nikad videti nece,zato su toliko zapenili sa ovim narucenim tekstovima protiv Terze i uprave,Providno ko dan!
H

Hijena34

pre preko 2 godine

Ma da jeste svako od nas ko je nezadovoljan i napiše tekst kritike je grobarm. Ma batali me te priče i paranoje. Nezadovoljni su ljudi. Tebi ako je Terzic dobar vodi ga kuci. Dajte bre neka legenda Zvezdina da vodi klub bre.
R

Realno87

pre preko 2 godine

Rešenje je da ti i mrkela napustite zvezdu. Da u fotelje sednu posteni ljudi. Doveo si jednog napadača na pozajmicu da se Boris za ligu šampiona. A drugog si kupio od zime da dođje. Levog beka ne možeš da dovedes dve godine. Vraćaš Krsticica, igrate sporo zvezda 90-tih je brze igrala. Ekipa nema visinu, krila, bekovi nemaju brzinu, plejmejker visi… problema more. Trener je najmanje kriv, alo ne možeš da mu zadržiš falcinelija a dovedes 7 puta lošijeg igrača na njegovo mesto, čemu se nadas? Pa gledala nas je sreća protiv jang bojsa, Kopenhagena da ne nabrajam dalje… moraš nekad da imaš kvalitet.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Moja lijepa Marakano,bio sam na svim utakmicama kada nam je bilo najteze,kada sest godina nismo znali za titulu,pobjedu vrijednu pomena,Evropu da ne pricamo...kada smo pili gorke pilule,gasili se,znali dug od 60 miliona....ali znali na cemu smo i protiv koga se borimo....sa poluamaterskim igracima se Pizon "dovukao" nadomak titule,dok ga Rajo nije isamarao u NJEGOVOJ KACELARIJI NA MARAKANI....taj Rajo koji nam opet vedri i oblaci 15 god poslije....Lijepa moja Maro volim te kao djecu svoju,tamo me je "caca"odveo i tu sam te zavolio....ali lijepa moja Maro najcrnji oblaci se nad tobom nadvise,ne daju mi tebi prici,uzeli su te sebi....te ruke zeljne pohlepe,novca i moci,te ruke kojima nikada nije dosta,te ruke kojima bar za sada niko ne moze nista,te ruke koje te dave i gase....moja Maro...lijepa moja Maro ja ti nikada necu reci "zbogom"dok disem i bitisem...ali moja Maro ja ti sada kazem "dovidjenja"do boljih dana i boljeg "vakta"...ja sam Maro sin tvoj i kad god zovnes bicu tu,danas,sutra,dok zivim.....Sinovi tvoji cekaju bolje dane,sinovima tvojim ruke su vezane.....moja mila Maro...ali proci ce dani ovog zuluma ,makar te iz praha i pepela sastavljali dici cemo te tamo gdje i pripadas,bices opet sjajna i bajna i primices "djecu svoju" moja mila Maro.............
g

gunđalo

pre preko 2 godine

hahahaha...jel ovo skrivena kamera. dobro je zezanje, stvarno....kojih sve likova ima, ej
F

Faljko

pre preko 2 godine

Ali kako ako ostavis sve i odes? Ko ce da brani nasu maru ako ne mi? Super tekst i tako tacno sve, mi to mozemo da menjamo.
G

Gost41

pre preko 2 godine

Ne, ne, ne Terziću, ono sinoć je baš bila slika i prilika Zvezde, nažalost, vašeg rada u poslednjih par sezona, naročito ovoj sezoni, kada ste bez ikakvog plana kupovali igrače koji nam ne trebaju, gomilali igrače na odredjenim pozicijama dok su druge pozicije ostajale prazne, kako ste uništili ili lagali da deca iz omladinske škole važe za najtalentovanije u regionu a izbacili ste u prvi tim nula igraca, jer su Petrovic (Rad) i Nikolic (OFK) produkti tudjih skola. Prosto je neverovatno da Zvezda kao bivši Evropski prvak i kao klub u TOP 50 u Evropi za 4-5 sezona nije našla još jednog levog beka, npr. ili kad ga vec nije našla nije ni napravila? Kako ste ponovili grešku sa dovodjenjem centarfora danas za juče a opet ste doveli mačku u dzaku, debelog, van forme i neupotrebljivog Dionija! E zato ste gospodine Terziću, vi i vaš drug i saradnik Mrkela krivi i treba kolektivno da odete iz Zvezde! Dovidjenja!
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Tesko ce braco oni otici ....
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Terzic mora da ostane ili privatizacija a nesposobni Mrkela mora da ide bez obzira.
S

Sakis

pre preko 2 godine

O D L A Z I
G

Gost000

pre preko 2 godine

Terza do Kluza si spokojan posle letis i ti i Mrkela strucnjaci
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Ili sto bi rekao stari Fazlinovic u " Lud, zbunjen, normalan", razocarao si me i kao covek i kao komunista.
K

Kluž

pre preko 2 godine

Tek će Kluž da vas napuca. U konačnom rezultatu 3+ za njih.
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Ako igra Kengur iz Australije bice ubedljiv poraz.
K

Krstovic

pre preko 2 godine

Sto mi nisi dodao loptu???
P

Paaa..

pre preko 2 godine

Dodo sam.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Iduce godine trazi od lakovica u zrebu iz luksemburga malte makedince njih ce prodjete xaxa
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Nemozes svake godine na stecu da prodjes iako bam lakovic namrsta karte šerife nema u evropi tvog vodje kojite abolirao da namedtas uyakmice
G

Gostza

pre preko 2 godine

Direktoreeee, a sto je Borjan nesto tih? A da zajase nekog novinara? Moze i ona govedja glava Krstovic da se unese nekom golmanu u facu. Ili da Gobelja upisa nekog? Fenomenalno. Nema nikakvih zamerki.
I

Iksi

pre preko 2 godine

Kakav crni borjan,guzati gobeljic i glavonja krstovic...pa to su seljaci i primitivci zato su tu gde jesu i nikada nista nece postici u karijeri tavorice malo Kipar malo Jermenija a i to bi im bio uspeh!!!
M

Mister ITA

pre preko 2 godine

Sada kad su navukli i navukli krš i lom od igrača.... Kada pojma nisu imali šta žele i kakav žele da im bude prelazni period. Mister u Italiji a prelazni rok vode Dr Terzić i Mr. Mrkela.... Sjajno... Ja ne znam šta si ti Stankoviću onda naučio Italiji osim tog Mister. Ostao ti naš mentalitet .. Imaš brata Sinišu pa pitaj... Ali ... Što nije otišao u Ita. kad je čovek imao ponudu.
a

anelej110

pre preko 2 godine

Naši problemi su 1. Moraju da nauče da igraju na malom prostoru, zato se od petlića na treningu igra popularna "ševa", to apslotno niko u timu ne zna 2. Moraju da budu mnogo mnogo agresivniji, a ne da čekaju grešku rivala koju, ako ne napadaju ne prave ni ekipe iz JSL, a kamoli timovi iz evrope. 3. Moraju da nauče da budu smireniji i brži da igraju iz 2, eventualno 3 dodira. Ali ne smireniji kao Sale Katai, da ga bole uvo, jednostavno je tako sinoć izgledao. Što se tiče uprave 1. Jel gledaju oni malo po svetu, da li neko dovodi povredjene i polu spremne igrače. Mrkela koji je bio igračima, svojevremeno je pitan, hoće li u skorije vreme biti igrac u zvezdi sličan njemu, mrtav ladan je rekao ne. Nije mi jasno da igraci koji 2 puta dnevno treniraju nemaju snage i da onako greše. Ili jednostavno ne znaju to što rade ili ne žele. I to nije problem ove generacije to je problem već 15 godina.
T

Ti decko

pre preko 2 godine

si mnogo igrao "manager" a plus si bio oslobodjen fizickog.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Terza, kad ćeš pustit karte protiv Dinama?
d

doktor_fudbala

pre preko 2 godine

Чим прођу Клуж хахахаха
n

nine85

pre preko 2 godine

ne znam kako da kazem a da ne ispadne glupo, dok terza buraz ( kako kazu tvorza ) nije dosao, na sta je licila zvezda, shabani prokleti pevajte koliko je titula doneo, sta je sve uradio, i ako je krao, i neka j, al doneo je puno radosti, pre njega partizan je osvajao sta je hteo, ziveo terza, zivela srbija
G

Gost1818

pre preko 2 godine

tvorza ti li si?
D

Devet bleso

pre preko 2 godine

Pa ti stvarno nista neznas..lupetas kao otvoren prozor..on doneo..razmisli jos jednom.
p

publika

pre preko 2 godine

Ne brine mene sta je Terza uradio ili doneo, nego sta Terza nije uradio i sta je odneo. A to sta nije uradio ce se videti uskoro kada bude napustao Zvezdu uz reci sta je sve uradio, a kada se obelodane PRAVE a ne neke KNJIGOVODSTVENE ili kakve vec cifre. Takodje ce se obelodaniti i sta je odneo(on, ali ne samo on vec i njegovi saradnici, menadzeri, politicari, placenici...) kada se budu jednom za svagda sumirale cifre koliko je Zvezda duzna i ruzna. E tada cemo znati na cemu smo. A ono sinoc je bila slika i prilika njegovog i rukovodstva rada u prethodnih par godina, jos od prve LŠ. Živi bili pa videli.
B

Bes je sve veći

pre preko 2 godine

Bolje da sam odeš, nego da te pravi i iskreni Zvezdaši iznesu sa stadiona. Onda ti ni Ultra Kopači neće pomoći.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Dovedi te Muslina i dajte mu određene ruke, a e kombinacija ko mora da igra, a Stanković da bude asistent da nauči za budućnost
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Nama treba moderan trener ,stranac.
s

severno stajanje

pre preko 2 godine

Tvorzicu, bolje idi sam..."sipka" nece jos dugo moci da drzi masu...previse kradete! I slepcima je jasno da lova od "evrope" ide u tvoje dzepove, umesto da se vracaju dugovi... Ni ave te sacuvati nece! Ustace sever, dzaba talovi sa sipkom!
P

Pecurka

pre preko 2 godine

Pa oni odplacuju dugove svaki mesec banci .O tome se pisalo pre koju godinu ali ti neznas sta si jeo za dorucak kamoli sta je pisalo u novine pre 4 godine.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Лига шампиона је била циљ из финансијских разлога јер се учешћем у истој зарађује највише новца, али ЛЕ је за нас меродавнија јер ћемо у истој бити конкурентнији, наравно под условом да прођемо Клуж. Гробаре и њихове коментаре треба игнорисати. Они тек треба да се квалификују за такмичење које је Звезда обезбедила још пре 2 недеље. Замислите који је то ниво противника кад мораш играти претквалификације за трећи по рангу УЕФА формат. И они од победа у тим сусретима праве тријумфализам.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Sve na stranu, jeste nizerazredno takmicenje konferencijska liga ali da neko ko je ozbiljan kaze da je Serif jaci od Socija taj nije ozb.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Vrednost Sherifa 11,5m a Soci 30 m pa ti vidi kolika je to razlika.Vrednost Zvezde oko 60 m a Partizana oko 30 milki al kad pogledas da u zvezdi Gajic vredi 3,5 milke i plus i Velja Nikolic 4,5 m nista vise nije jasno :)
З

Звездаш

pre preko 2 godine

И Сфинтул је из Молдавије па га је овај исти Партизан једва победио 1-0 измишљеним пеналом. А Шериф је за Сфинтул као Партизан за Вождовац или Пролетер. Клуб који је супериорно освојио тамошње првенство и у којем нема ни један Молдавац. Данас сви улажу у фудбал тако да се шампион било које европске државе не може потцењивати.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Кад би се гледали само буџети онда је Венеција јача од Партизана, а Каљари од Динамо Загреба или Ред Бул Салзбурга. :) Сочи који постоји тек 3 годин је прошле сезоне био пети, а ове је питање како ће завршити. Можда буду на зачељу или испадну из руске лиге.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Nisam ja spominjao budzete druze nego vrednost igraca u klubovima.Budzet kluba je jedno a vrednost ekipe nesto drugo.Zbog cega ne mozete da prodate nijednog igraca vec par sezona a igrali ste grupu LS i LE? Doveli ste brdo igraca bez ikakvog plana, samo mazanje ociju i ko zna koje kombinacije lica sa poternice iliti terze magije sto bi vi rekli.U svakom slucaju Serif jeste uigrana ekipa ali takodje je blagi uzas kad pogledas.Dinamo ce da ih dobije u obe utakmice sa pola gasa.Zivi bili pa videli.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Нормално је да јаче и богатије лиге које приходују од ТВ права и маркетинга нуде већи новац играчима, па је самим тим и њихова тржишна вредност већа, али то не значи да су ти клубови квалитетнији. Нпр. састав Каљарија који је завршио 16. у Италији има вредност 168 милиона. Да ли то значи да је клуб са зачеља Серије А бољи од Партизана, Звезде, Динама, или Ред Бул Салзбурга од којих је скупљи?
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Svaki klub iz liga 5-ice bez obzira dal je 5-i ili 18-i je dovoljno jak da dobije i Zvezdu i Partizan.Normalno i dosta skuplji.Al opet masis poentu, ja sam samo rekao da klubovi iz Ruske lige i Moldavske ne mogu da se porede uopste.Klub sa zacelja Ruske lige je bolji od Serifa i to je jednostavno tako.
P

Poborski

pre preko 2 godine

Pa i ako ne prodjemo Kluž tu je kup Slavice Ćukteraš😂😂😂🤣🤣🤣
V

Vucko jel si ziv

pre preko 2 godine

iskreno kao okoreli grobar molim boga da udjete u ligu UEFA jel ako se to ne desi mi smo ga ugasili. Zakljucace nas Vucko ponovo da ce samo kucici moci da izadju napolje bez gazde da se olaksaju i nazad. Ne daj boze da vas Kluz sprzi ,nema nam zivota u Srbiji jel zvezda je zivot sve ostalo su sitnice
T

To onaj

pre preko 2 godine

Kup za koji vi igrate 3 kola kvalifikacija xaxaxxa a mi ga obezbedili pre 2 nedelje
R

River Plate

pre preko 2 godine

Do juce ste divljali i drali se na Stankovica i Terzica zbog Degeneka oni vam ispunili zelju ,covek odigrao bio umesan u gol Serifa ,pobeze mu napadac mi ispali sada vam Terza kriv i Mister.
A

AVidiBogaTi

pre preko 2 godine

A Borjan kao Augentaler.
C

Cupin

pre preko 2 godine

Izvini, ali nemas ti pojma o fudbalu! Probaj neki drugi sport da pratis!
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Sad će botovi da lupaju minuse.
G

Gost124444

pre preko 2 godine

Mister 🤣🤣🤣
P

Petlić

pre preko 2 godine

Ne lupetaj. Ono brani golman iz petlića. A Lister je kriv što nema svoj stav nego mu Terzeta pravi ekipu.
D

Divlje jagode

pre preko 2 godine

Auuuu sad ispade Borjan kriv,Da je Degenek odradio svoj posao kako treba nebi bilo gola.Igrac mu pobegao,Rodic pokusava da ispravi gresku Degeneka ali nazalost nije uspeo.Ima snimak.
g

gost7778

pre preko 2 godine

Dali vi vidite razliku dve utakmice ? ona u Beogradu sa igracem manje gde gazimo moldavce i ovu u Moldaviji gde nema zara nit zelje u igri ? igrac koji rusi atmosferu u klubu je Degenek zato smo ispali onako lako.
B

Borjan loš

pre preko 2 godine

Borjan nespreman, nefokusiran već četvrtu utakmicu. Onaj šut mu je pored ušiju prošao.
B

Boćanje

pre preko 2 godine

Gost idi gledaj boćanje. Bez kange je sve trulo.
m

mali radojica

pre preko 2 godine

Kidnapovali ste Srbiju, Zvezdu... gubite se, što pre.
t

taman posla

pre preko 2 godine

ne sme tvorza da se smeni jel ako se to desi doci ce novi vladar koji ce objaviti finansijsko stanje a onda ce doci do pitanja "kako to " ????
S

Spa

pre preko 2 godine

Jedino realno objašnjenje za ovo stanje u klubu je krivica uprave i stručnog štaba za sve što se dešava u proteklih 2 godine. Kad je Deki preuzeo klub sa plus 11 bodova, solidnim timom i 100 miliona zaradjenog novca od transfera i Evrope za 3 sezone pod gosp. Vladanom Milojevićem, šta ste uradili?! Prošle godine ista pesma kao ove, ispali od Omonie, s tim što smo se provukli protiv Tirane i Ararata i plasirali u LE i onda krenuli da igramo fudbal i to je bilo posle u redu. A onda na kraju sezone ista priča, čak i gora. Napadač se dovodi jasno, apsolutno nespreman, baca se u vatru neki menadžerski igrač (Krstović), vraća se Srna koji je klupu grejao u španskoj 2. Ligi. Neverovatno da se ovakav klub tako sroza samo i samo vašim greškama, gde se pored toga konstantno spinuje kako je sve fenomenalno i kako su momci izvanredni itd. Sada se videlo kako stoje stvari i šta je realnost Zvezde. Pravi i objektivni navijači iskazuju sa pravom nezadovoljstvo i traže nekog da snosi posledice za ovu katastrofu! Terza, Mrkela i Mister napolje!
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Posle dva proleca u lige evrope, i dve lige sampiona. Mi imamo govna od ekipe. Sramota. Lopovi. Dok ne odu Terzic, Mrkela i Stankovic ja vise na stadion ne dolazim.
g

gde je problem ?

pre preko 2 godine

ma sta vas briga...od sutra pocinje pumpanje kako je liga UEFE jaca LS ,zidanje novog stadiona, finansijski poslujemo dobro,itd,itd Pali, lazi masu, guraj dalje ,dovlaci govnelju,dionija ,falsinelija istovaraj klubsku kasu pali ,lazi masu
a

a34566

pre preko 2 godine

za takvee kao ti i nije mesto na stadionu na stadion neides zbog terze mrkele i stankovica neides ni zbog dinama milana arsenala nego zbog zvezde sine !
g

gost13

pre preko 2 godine

Trener, generalni dir. predsednik svi OSTAVKE ….dve godine zaredom, ajde prošle Omonija pa smo oprostili…ali ove Serif?!? Nesposobni id_oti…ne znate dve godine zaredom da uzmete napadača na vreme, alo????
n

nemoze nam niko nista

pre preko 2 godine

sanjaj , moze da ih smeni samo sipka a dok ih ovi podmazuju kazem sanjaj
B

BMW

pre preko 2 godine

Slatka li je FOTELjA........
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ali ti nisi navijac drugar ,pusti te price.Kao direktor imas sva ovlascenja oko transfera znaci za los prelazni rok ti si glavni krivac mrkela svakako nista ne zna njega ni ne racunam u sportski sektor on je maskota
D

DSCZ

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda je prerasla Mrkelu i Terzica!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Može. Počni prvo od sebe i mrkele. Čovek izjavi da je on lično pratio dionia godinu dana i ostane živ. Pa on za njega nije čuo možda nedelju dve pre dolaska u zvezdu, već se uklopio u procente i onda samo dovodi! Imamo 30+ igrača od kojih najmanje 15 daje procente terzi, sigurno! Pa gobeljic nebi imao mesta u javoru, a ovamo dobija 250 hiljada ili možda i više sad. Ko će da odgovara za 8-9 promašaja od 10 pojačanja? Za te pare možeš da biraš igrača da dođe za platu od milion ili više, a na promašaje ode 5 miliona. Ustvari nisu to promašaji, to je za njih pun pogodak, jer upravo tu grabe ogroman novac. Mislite da će dragović da se zadrži ovde i sledeće godine? Neće ni on, ni katai, ni kanga, ni ivanic... Sve što valja otići će jer neće biti para, a onaj špic što su ga uzeli I malmea verovatno neće ni doći, prodace ga pre vremena. Stankovic da kupi prnje I neka ide da misteriše u italiju, u srbiji se kaže trener, nikakve mistere I druga odličja. Kad je dobio šut u guz kao pomoćni trener I kad je odustao od mladog tima intera, rekao je da se neće baviti trenerskim poslom jer je uvideo da nije za njega. Čoveče mi samo igramo uz aut liniju, sredina ne postoji, kao da je lava umesto trave. Da ima obraza dao bi ostavku i pokupio svoje italihane zajedno sa njim. Na pripremama jao radili na kondiciji, šerif ih fizički masakrirao kao da igraju premijer ligu engleske a ne u moldaviji. Partizan ima da nam uvali 3 komada u derbiju, al ok je to ako ce odgovorni da napuste klub.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Realno bolje sto nas je ponizio Serif, nego da nas ponizava Dinamo. Ovo cemo lakse podneti
A

Atila Bič

pre preko 2 godine

Neka Gobelja skine gaće.
M

Murinjo

pre preko 2 godine

Kad vidim ovog Stankovica muka mi je ceo dan. Pa on od svih trenera u ZSrbiji deluje najprimitivnije. Neuredan, deluje prljavo. Donekle, ali samo donekle mu se u tom svom imidzu priblizio samo onaj primitivac iz Dinamo Vranje.
D

Drzavna mezimica

pre preko 2 godine

Ovaj Terzic je stvarno Terza Madjija. Samo madjionicaru uspeva dadrpi pare na ovakav nacin. CZ dobije lepe pare od UEFa takmicenja, a onda Terza Madjija izgovori dve magicne reci "ciribu-ciriba" i nestane 20 miliona, opet "Ciribu-ciriba" i te pare se nadju u njegovom dzepu. Stvarno je madjionicar, a publika (navijaci CZ) iskolace oci u cudu i naivno poveruju ovom triku. Tako evo nekoliko godina.
k

kolodin

pre preko 2 godine

Imamo grupu izvanrednih igraca ? Covek nije u vinklu . Svi ti igraci su ispusene mustikle
G

Gost22

pre preko 2 godine

Da li zna neko ko je doveo onog kokosa blentavog Krstovica Sneki kada se pali masina , ovo je Zvezda, pitam za druga
P

PENISER IZ LAJKOVCA

pre preko 2 godine

Zvezdaši, ,,,,, pitam Zvezdaše a ne Terzićeve botove: Jel Vas sramota bar malo kad vidite ko vodi Zvezdu ?
N

Nezvani Gost

pre preko 2 godine

DA
L

Lupi

pre preko 2 godine

Lupas gluposti terzicu niti treba organizovati diskusije niti okrugle stolove krivci du poznati to si ti i mrkela sa dovodjenjem krs igraca 32+ koji su se samo tebi isplacivali jer si uredne koverte dobijao od njihovih menadzera jer plate koje imaju u cz nidje drugo nebi dobiki ni pola novca zazo idite vise iz cz. A zi stankovicu kupi se i nastavi ljetovanje sko nisi shvatio da se posao treners u cz obavlja dvaki dan u godini..
P

PERA PISAR IZ ADMINISTRATIVNOG

pre preko 2 godine

...... a šta ćeš da kažeš posle ispadanja od Kluža? Razmisli dobro, sroči finu priču, tzv. današnji Zvezdaši su u stanju da progutaju svaku tvoju splačinu. ....... Ne postoji ni promil šanse da Zvezda pobedi Kluž,,,,,, Sa ovom upravom, ovim trenerom,,,, ,,,,,,, NI PROMIL .
I

Idi

pre preko 2 godine

Nadam.se da vec na sledecoj krene sa zapada Uprava napolje!!!!! Ali nije ovo Uprava. Ovo su kriminalci. Pa mozda da se krene Kirminalci napolje iz kluba!!! Najcudnije da se sever ne oglasava cute godinama i prastaju ne znam zasto. Posrtanje kluba je krenulo tacno pre 2 godine kada su podigli cenu ulaznica!! Da smo ih tada oterali kao sto predlagah Zvezda bi danas bila u mnogo boljem polozaju!!!!!
M

Medeni92

pre preko 2 godine

Pa nemoj da se cudis sto cuti sever, imas internet iguglaj malo koliko milione preko drzavnih poslova dobijaju kriminalci sa sipke
T

Tačno tako

pre preko 2 godine

A koliko se karata proda na severu...s obzirom da je skoro pa pun...dal da to kaže direktor, koliko je novca sa zapadne tribine...pitam zbog druga
o

ofk bgd

pre preko 2 godine

kad sam pricao da ce zvezda da zavrsi kao ofk a. ja sam bio lud, a terza je bio madjija
A

AS-AS

pre preko 2 godine

ne mogu da kuckam da pisem imena ima 12 igracaza koje smo platili obestecenje i za kojih se zna da su u dilu sa magiome zato su igrali koju u zvezdi a ne zato sto su dobripitam se samo koji je magia dobio procenat covek se ogradi od cistacice do reklame covek je magia,drago mi zbog njega sto necemo uzeti milione
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Najveći ljigavac na Balkanu....
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Дуг живот лака робија 'докторе'
T

Tačno tako

pre preko 2 godine

Tačno tako, neko reče da su zadnjih godina odlični rezultati Zvezde i da se to tačno tako i poklapa sa dolaskom na celo kluba Terzića...i u pravu su svi koji tako misle...ali nažalost to moze samo u Srbiji (i veovatno ex Ju osim Slovenije) jer kod nas u Srbiji samo takvi manipulatori i prevaranti mogu da naprave nešto i to ne samo u fudbalu i sportu i sve to uz obilatu pomoć države.. da se ne lažemo tako se radilo i radi i u Partizanu samo je tada vrh vlasti bio crno bele boje...ali ne zelim da komentarisem Partizan i iskreno ni navijači Partizana ne treba da se bave nasim problemima jer imaju svoje, nek svak gleda u svoje dvoriste a ne po onoj našoj ..da komšiji crkne krava..A da je Terzić napravio sve te milione bez velike pomoći države pa njega bi za rukav vukli i Real i Barsa, pa on bi registrovao bez problema Mesija za Barsu...ali naravno sve je ovo moguće napraviti samo kod nas, gde nikome ne polažeš račune, sve dok si blizak vladajućoj stranci i prvom čoveku države...Što se tiče tima i igrača koji igraju za nas, rukovodstvo kluba treba da ako ne javno, onda izmedju redova da kaže da nećemo kupovati pouzdan kvalitet (čast pojedinim igračima) mislim na igrače koji su potencijal i koji se mogu visestruko isplatiti prilikom prodaje, pogotovo ako se igra LŠ...iz trećerazrednog takmičenja tesko ce to biti ostvarivo, nego će igrati uglavnom igrači koji su i napravili evropsku priču...i to bi bilo u redu, ali sa ovakvim igračima tipa Gajić, Gobeljić, Pankov, Srnić i sl svi moramo da budemo svesni da ces po teoriji verovatnoce tesko ponoviti Sacburg gde smo dali 2 gola iz prekida a čitave dve utakmice bili puno slabiji uz sjajnog Borjana...ili da opet prolazimo na penale kao protiv Kopenhagena...jednostavno da bi bili bolja ekipa treba se zahvaliti dobrom delu igrača iz tog tima i postepeno dovoditi mlađe, brže i kavlitetne igrače...ko moze da kaze da mi ne mozemo kao i Dinamo, ali ljudi plate kvalitet pa zato su tu gde jesu a mi cemo nazalost sa Moldacima i Luksemburzanima da igramo ravnopravne utakmice...Nije kasno još uvek ali pod uslovom da se novac usmeri ka novim, mladim i kvalitetnim igračima...Evo finansijski predlog, ukinite Mrkelino mesto u klubu jer on ioanako nista ne odlučuje, to svi znaju
r

realno85

pre preko 2 godine

ajde tvorzicu da sad vidimo koga je zvezda prerasla. Zvezda je prerasla Zvezdana Terzica, Mitra Mrkelu.Zvezda je prerasla trenera pocetnika koji se uvlaci u dupe istim iako ima vece ime od svih njih. Zvezda je prerasla sinove,kumove prijatelje koje je t orzinjo dovukao za sobom u zvezdu. zvezda je prerasla dio potkupljenog severa. severa koji je nekad priznavao samo rezultate i prolivenu krv i znoj na terenu, a isti su sad terzicevi rotfajleri. zvezda je prerasla razne gajice, krsovice, krsticice, pankove, babice, srnice i razno razne igrac-procente. Zvezda vas je sve navedene prerasle a vi ste i dalje tu, unistavate i degradirate sveto ime i grb.
N

Nekad aktivni Cigan

pre preko 2 godine

Terza, možda bi mogao samog sebe da tužiš za proneveru novca? Čisto ideja, vidim da neki to rade ovih dana :) Da pokažeš svima nama kako nemaš veze sa svim ovim, ti radiš bre ko crnac, na mešalici si za novi mediko centar, sa geometrima za nove terene, a oni ovako da ti vrate...
J

Juuuuuujuu

pre preko 2 godine

Imate grupu izvanrednih indijanaca i jos izvanrednijeg mister Šerifa.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ti, Mita i svi vasi treneri i "fudbaleri", morate biti odvedeni na drustveno koristan rad...ali pre toga - ostavke. Na njivu da vadite krompir, ne da sadite, vec da vadite, jer za sadjenje su ipak potrebne i neke vestine...a vi vestina ni za sta i nemate...ponajmanje za fudbal. Tako cete jedino biti od neke pomoci ovom drustvu.
N

Nedopustivo

pre preko 2 godine

je da trio la kampanela T,M,D,nije podneo ostavke
Z

Zvezdas odmalena

pre preko 2 godine

Terza, Dosta je bilo. Odlazi, ali pre toga polozi racune : Koliko je duga kad si dosao? Koliko je Zvezda prihodovala za vreme tvog manadata? Koji su bili troskovi po stavkama? Koliko sada dugujemo? Zvezda ne treba da trpi nesposobnu upravu.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Pere se,jedini koji ce otici je Stankovic . Tesko ce da sidju sa kluba ,I da ponude ostavke !!! Nazalost !! Nikad lakse protivnike niste izvukli ,ne mozete spica da nadjete vec 2 godine,a da ne pricam o levom beku !!! Nazalost Kanga koji ima svoje bubice je najbolji na toj poziciji ,I bez njega mi nemamo igru . To se vidi iz aviona,a najgore sto nemamo ni spica.Doveli ste ovog Bika na konbinaciju ,Krstovic moze da igra u Lucanima ili Metalcu jedno 2 godine da nauci nesto ako uopste I moze !! Pavkova ste sklonili kao I Degeneka sto ste hteli zbog izlaznog transfera. Sto ne kazete da ste dobili lepe pare od transfera Grujica u Porto ,imali ste 10% od sledece prodaje I 3 % od solidarnosto ! Isto od Joveljica samo duplo manja cifra , takodje imate od brace Ilic ,ne znam Dali je na kraju Mali presao u Veronu !!! Skupi se tu par milionceta !!!Oterali ste kao kese Stojkovica ,Savica ,I Bakulu !!! Koji su bili Veliki Zvezdasi I koji su bili borbeni I ginuli za Klub ,pa cak I neki bolji od trenutne ekipe koje imamo ! Boaci je bio od svih najbolji spic kojeg smo imali ,naravno kad je bio zdrav ! Falcineli ja ste Oterali isto ,covek se taman uklopio ,vi niste imali pare !!! Dovodi te Ohija u Decembru ,pa on je trebao da bude odavno ovde ,a ne tad ,jer sa Krstovicem I Dionijem ne moze u Evropu !!! Sad lepo spakujte kofere I da se ne vidimo vise nikad !!! Zato treba na neki nacin klubove privatizovati zbog ovakvih likova ,upropastise skoro sve klubove ,naravno tamo gde ima para !!!
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Nije mi jasno sta znaci ova izjava "necemo se skrivati"?! Jel to znaci da neko mora da odgovara za ovakav neuspeh i sramotu? Jel to znaci da ce neko odgovarati za lose pripreme, za losu formu, za los prelazni rok, za zakasnele dolaske igraca, za los skauting... Ko ce i kada odgovarati? Nema vremena da se ceka vise. Jos danas treba da se donesu ozbiljne odluke i naprave rezovi a ne da se saceka los rezultat protiv Kluza ili dobar rezultat pa onda da se to gleda kao uspeh jer to nije. NEUSPEH JE IZGUBITI OD LIMITIRANOG, DALEKO SLABIJEG I JEFTINIJEG OD NAS. Samim tim ova evropska sezona je neuspesna jer smo ovim porazom ponistili osvajanje titule. Treba da odmah danas Mrkela podnese ostavku, Stankovic da sazove konferenciju za stampu i da kaze sta ima, sta znaci preuzimam odgovornost za los rezultat i to je to, nikom nista. OVO JE NEUSPEH I KATASTROFA.
U

Ujka iz kanade

pre preko 2 godine

Svi da budete kaznjeni sa tri plate,svi sem ljudi koji nemaju direktne veze sa sportskim sektorom.Vracajte nezaradjeno bezvoljnici .bahati preplaceni fudbaleri,cist dokaz da ste preplaceni je dokaz ko vas je izbacio ,daleko jeftiniji tim,znaci da dobijate vise nego sto vredite,VRACAJTE PARE
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Gledam snimak Rendzers Malme, pogledajte kakav tim je ispao u trecem kolu i kako su ispali pa uporedite nas. Ono sinoc je sramota, bekovi moraju da znaju u modernom fudbalu, ja bi proso Gajica u zadnje 4 utakmice sa jednom fintom.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Naravno nikom ne pada na pamet da podnese ostavku. U Partizanu ista situacija.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Imamo grupu izvanredno dobro istetoviranih "igraca", sa uvek urednim frizuricama, splavarkama, pevaljkama u emotivnim i bracnim vezama, sa ogromnim platama i nikakvom odgovornoscu! I ko u takvim uslovima da misli na tamo neko loptanje, znanje da se izvede normalan centarsut, uputi lopta koja ce ici u okvir gola, crkavanje vec u 60-om minutu utakmice... Previse je to za njih. Idi-begaj, bre!
G

Gost+

pre preko 2 godine

Jeste nedopustivo. Da ste prošli,mogao bi da drpiš još para
G

Gost8244

pre preko 2 godine

Terzicu samo mi nije jasno zasto ste pobogu odlozili utakmicu sa radnikom u petak ,sramota za fss sta dozvoljava ,stvarno mi nije jasno ,treba mam utakmici na svaka dva dana
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

ostavkeee momentalnooo!!!😠
G

Gost555555

pre preko 2 godine

Nije mi jasno sta znaci ova izjava "necemo se skrivati"?! Jel to znaci da neko mora da odgovara za ovakav neuspeh i sramotu? Jel to znaci da ce neko odgovarati za lose pripreme, za losu formu, za los prelazni rok, za zakasnele dolaske igraca, za los skauting... Ko ce i kada odgovarati? Nema vremena da se ceka vise. Jos danas treba da se donesu ozbiljne odluke i naprave rezovi a ne da se saceka los rezultat protiv Kluza ili dobar rezultat pa onda da se to gleda kao uspeh jer to nije. NEUSPEH JE IZGUBITI OD LIMITIRANOG, DALEKO SLABIJEG I JEFTINIJEG OD NAS. Samim tim ova evropska sezona je neuspesna jer smo ovim porazom ponistili osvajanje titule. Treba da odmah danas Mrkela podnese ostavku, Stankovic da sazove konferenciju za stampu i da kaze sta ima, sta znaci preuzimam odgovornost za los rezultat i to je to, nikom nista. OVO JE NEUSPEH I KATASTROFA.
G

Gost0777

pre preko 2 godine

Dve lige sampiona, dve lige evrope, prodaja igraca, prihodi od prodaje karata u evropi, u poslednjih 5 godina se zvanicno slilo 100+ miliona u klub, a mi danas igramo sa nekim Krstovicem u napadu, vracamo nekog dedu Krsticica, jel potrebmo jos nesto napisati? Terzicu odlazi!!!!!!
A

Aldin Hackovic

pre preko 2 godine

Polako, vec ste obezbedili grupnu fazu Lige Konfederacija
T

Tačno tako

pre preko 2 godine

Jedno pitanje...da li je ikada Terzić kao prvi čovek kluba javno rekao (naravno istinito) kolika je njegova mesečna zarada, kolika je Mrkelina i kolika Stankovićeva i narqvno ko je odredio kolika treba da bude (biće da je upravni odbor), koliko koji igrač mesčno zarađjuje...i koliki su projektovani mesečni prihodi kluba...baš bi bilo jako interesantno da čujemo KOLIKI JE PRIHOD OD ULAZNICA SA SEVERNE TRIBINE...cenim da je veliki jer je prilično popunjena ta tribina, ...I da, da li postoji nečija odgovornost u slučaju lošeg rezulatata ili lošeg poslovanja...onako, pitam zbog čiste radoznalosti, verujem da su to sigurno dostupne informacije jer ZVEZDA nije privatan klub pa da gazda moze da kaže "pa šta"...
G

Gosst

pre preko 2 godine

Sakrijte se molim vas,ne mogu više očima da vas gledam.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Nedopustiv je taj iza tebe sto sebe zove "sportski direktor" a nije u stanju 4 godine da dovede pojacanje. Lik ce na kraju da vrati Nemanju Milica kako je krenuo.
A

AP11

pre preko 2 godine

Zaboravljamo utakmicu protiv Kairata i pobede od 5-0, kada je Stankela izjavio da je bio spreman u slucaju ispadanja da podnese ostavku. Pitam se zasto sad ne ponudi ostavku, zajedno sa onima koji su dovodili igrače koji su najblaze rečeno uzas. Nadamo se nekom boljem strategu(uz duzno postovanje za sve ucinjeno kako u trenerskom, ali mnogo vise u igrackom mandatu Stankele), a isto tako i boljem sportskom direktoru. Pozdrav za sve iskrene navijace Crvene Zvezde.
a

abraham

pre preko 2 godine

Stankoviću,vrijeme je za rastanak. Od utakmice sa Šturmom do juče, nisi odigrao poluvrijeme kako treba. Ukrajinac te rasturio ko beba zvečku.
T

Terzo mađija

pre preko 2 godine

Hoće li neko u CG na "studijsko usavršavanje" na 2 godine?
C

C1

pre preko 2 godine

Lepo rece mrkela igraci van forme iu svakom smislu kako oni sto su prosli pripreme a pogotovi ovi koji su dosli izuzev dragovica.
K

Kostajnica

pre preko 2 godine

U redu su rezultati zadnjih 4-5 godina ali nije u redu da se ne stvori i jedan kršten igrač evropskog ranga u tih 5 godina.
C

C1

pre preko 2 godine

Kao neko ko prati fudbal vise od 30god.mogu da kazem da od pocetka pripremnih utakmica ekipa nije na nivou od prosle god u svakom smislu, evropske kvalifikacije nemaju vremena za cekanje, kluz je iduce nedelje, linglong je nesto drugo sasvim drugo. Evropa je jedino merilo kvaliteta.
p

podesen

pre preko 2 godine

Mrkela rekao da je Dionija pratio godinu dana. Bog te video sportski direktor ima 200 000 e platu pratio godinu dana onog da ne kazem sta. Pa Sasa Matic bi boljeg izabrao.
S

Sramota

pre preko 2 godine

Hapse ljude koji u prodavnici ukradu paštetu i viršle, da bi preživeli, a pravi lopovi na slobodi i slobodno šetaju. Kako je moguće da neko ko je osudjivan bude u vrhu kluba. Kada tražiš posao prvo što te pitaju da li si osudjivan, i traže ti da doneseš potvrdu iz policije da nisi osudjivan. A ovaj i osudjivan, i više od 10 godina postupak miruje. Pustiš dokazanog lopova da ti barata finansijama. Zakon nepostoji, on samo važi za sirotinju.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Vi kao ne znate ko ga je tu postavio kao i covica i vucelu i vazuru ? ?
e

esex

pre preko 2 godine

zato sto pravi lopovi njima daju vecinu para(idu izbori).a mi se lozimo ko deca.zvezda nije na gubitku jer te pare ne bi ni videla.gospoda u kravatama su u gubitku i sad ce njihove marionete da prodaju npr kataia ili ivanica.e to je tuzna istina nase stvarnosti,a tako je i u partizanu,naravno..
M

Miki017

pre preko 2 godine

Nedopustivo je da se cele godine obaraju svi rekordi, novine pišu da niko u Evropi nije uradio to što je jedan klub iz Srbije. Što nigde ne možete da vidite sporni momenat i čist nedosudeni penal za Napredak od pre četiri dana jer je isti izbačen iz svih pregleda sa tog meča. Nedopustivo je da kriminalac raspolaže milionima koji se slivaju u klub svake godine. Sve je to nedopustivo... A onda dođe Šerif i uhapsi kriminalce!
J

Janac

pre preko 2 godine

Jel će da se oglasi i Mrkela? Neka objasni kako dve godine za redom krećemo u pohod na LŠ bez napadača.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Što se tiče Mrkele: Ebisilio, Jirka, Rikardinjo, Samuila, Kafu, Meleg, Stoiljković, La Para, Čaušić, Žander, Jevtović, Simić, Vidić, Fićović, Bakajoko, Kanjas, Garsija... ima ih ihahaj još ovakvih. Koliko su oni plaćeni ukupno , s obzirom da im je učinak nula? Od oka ovi su nas koštali 15-20 miliona evra. Samo LaPara jedno 3 miliona. Svakom se desi da od 20 igrača omaši nekih 5-6(max) ali da omaši 19 onda je to baš upitno? I da se totalni dunster za fudbal ubo bi nekih 5-6 zakonom verovatnoće ali da ne ubodep nikoga... blago rečeno veoma, veoma sumniva rabota.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Eno ti ga brate dao vam izjavu za sport klub, kaze vase igrace su krive.
G

Gost za drinskog

pre preko 2 godine

Vise je Garsija uradio za Zvezdu na jednoj utakmici nego ti za sto zivota,ali ti imas tastaturu pa si faca.
G

Gost017

pre preko 2 godine

Nisam imao strpljenja da uopste citam sta je rekao, jel ponudio ostavku?
p

podesen

pre preko 2 godine

Aha evo trci da podnese ostavku, da ostavi sisu koja ga hrani. Izmuzao je on Zvezdu, pare sklonio i bas ga briga.
M

Mister no no

pre preko 2 godine

Da se ugradi u jos par Dionija ,Bakajoka,itd pa onda, ima vremena.
V

Velur

pre preko 2 godine

A duh koji lebdi iznad Rajka,sta on kaze???
0

0211

pre preko 2 godine

Terziću dosta je bilo. Pakuj se i ti i Mrkela, vodite i Mistera. Više ovako ne može.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Ni kada se smeje nije iskren, zato odlazi iz Zvezde. Težak si prevarant, vidi se iz aviona.
N

Nex

pre preko 2 godine

Ne zna se ko je nesposobniji i pokvareniji od ovog trojca Mrkela, Stankela, Terza. Da li ovaj Terza sto je uspeo da opeljesi vise od 60 miliona evra u zadnje cetiri godine ili Mrkela koji dovodi drugoligaske strance od 30-ak godina preko YouTube-a ocekujuci da prave razliku u Evropi haha. A sta tek reci o Stankeli...Covek potrosi pripreme pokusavajuci da izbaci i otera dva kljucna igraca iz tima, Degeneka i Kangu i to na Terzin mig da bi se pokrile rupe od pljacke. To je taman toliko poremetilo ekipu i atmosferu da nam ovaj jadni Serif dodje glave.A o Stankelinoj nesposobnosti da napravi igru, ne treba ni pricati...
D

Dare1

pre preko 2 godine

Ne moze nista on da opeljesi bez aminovanja stranke koja ga je tu i postavila. Ljudi govore o Vidicu, je l' shvatate da mi zivimo u diktaturi i da niko ko nema dozvolu stranke ne moze da se zaposli u klubu ni kao kafe kuvarica !!
g

gost76765

pre preko 2 godine

Dare1@ kao narod srbi vole diktatore i socijalizam elita to zna, zato sisa ovce 75 godina.Narod ne voli kapitalizam ali kada vide stadione sirom istocne evrope i kako klubovi tamo vode zdravu sportcku politiku onda im bude krivo i shvate realnost.Tamo ljudi posluju kao zapadni kapitalisti zato napreduju a mi stangiramo.
o

oio

pre preko 2 godine

Kjucni igrac onaj stoperski slepac kome pobeze Serifov napadac ? hahaha svasta covek procita.
p

podesen

pre preko 2 godine

Mrkela ne dovodi, samo stavi potpis na papir a doktor dovodi i tali se. Mita ima 200 000 e ugovor, doktor samo radi za platu ali su mogucnosti tada velike. Deki zida po Beogradu, zna se ko mu je omogucio, Vesic potpisao a onaj drugi manitu dao amin. Sva trojica se pokrivaju jer imaju korist, doktor drpa, Mita ima platu, Mister zida. Niko nece otici jer ih novac veze.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Drugoligaske strance ima Sherif ali bar igraju za daleko manje pare. A nasi su petoligaski stranci igraju za velike ugovore. Dioni je samo jedan od njih, pre njega Van la Para, Tomane, Jirka... znas mnogo promasaja a to nije meni sumnjivo. Posle gurnu pricu tezak Zvezdin dres ovo i ono jos ako bude neki uspeh sakriju se iza njega. A oni sa menadzerima ovih polutana se lepo istale i to je to.
K

Kupite Sezonske

pre preko 2 godine

ZAPELI STE SVI U GLAS,TERZA STO NISI DOVEO OVOG,ONOG..BLA BLA,PA RODJACI KUPITE LEPO SVI SEZONSKE KARTE PA CE DA VAM DOVEDE BOLJA POJACANJA,ZBOG KORONE I KARANTINA FKCZ JE IZGUBILA 30.MIL PROSLE SEZONE,ODAKLE PORED TOGA PARE ZA BOLJA POJACANJA,SA MARSA MOZDA?
a

as

pre preko 2 godine

30 miliona zbog ulaznica izgubili?! Na kojim si drogama.
G

Gost0188

pre preko 2 godine

Evo ja jedan klasicni koji veruje u madjijine price.
K

Kmeeee kmeeee

pre preko 2 godine

Ti stadion Zvezdin nisi video ni na TV.
J

Janac

pre preko 2 godine

Zašto onada dovoditi, ovaj sigurno nije pojačanje. Ako se nema novca neće se dovoditi igrači koje ćemo skupo plaćati a koji neće doneti ništa. Onda forsiraj momke iz podmlatka, koje možeš prodati. Od ovih duplo ništa
S

Sale@

pre preko 2 godine

30 milki od ulaznica?!?!?! Auuu rođace, tebi nije dobro! Pusti leba ti spin dr.Terzica, to su ti njegova zamajavanja za takve kao ti.
S

Stara Raska

pre preko 2 godine

Izgubila 11 miliona,ali zato sto je ispala od raspale Omonije! To je glavni gubitak. Pusti ti tvorzine price da je budzet preko 30 miliona! Sto kaze da je veci budzet lakse je da se krade na vise
T

Taribo

pre preko 2 godine

Liga konferencija nije UEFA takmicenje? To se samo lupeta, i ne razmislja se o cemu se prica, a kamoli sta se radi...
a

as

pre preko 2 godine

Previse je lopova u upravi Zvezde i Partizana. Zbog toga su nas sustigli klubovi iz Moldavije,Kipra,Kazahstana... Oni su zadnju deceniju napredovali a nasa dva kluba stagnirali i nazadovali zbog toga sto silne pare koje prodju kroz klubove pokradu ljudi iz klubova u saradnji sa menadzerima. Nece biti bolje nasim klubovima sve dok je tako. Evo ovaj Terzic,zivi ko bubreg u loju,Porse vozi,odela od nekoliko hiljada evra,porodica mu se bahati po luksuznim letovalistima. Odakle bre tolika lova kada je bio ispodprosecni igrac i nema sanse da je usteko neku silnu lovu?!?! Zna se odakle,od lopovluka u klubovima gde je radio. Ista prica i u Partizanu. Dobili ljudi od drzave dozvolu za pljacku klubova a mi gledamo kao telad u sarena vrata i zadovoljavamo se da je nas klub ispred rivala. A doveli su nas do toga da u Evropu udjemo samo uz ludu srecu ili ko bude prvak zbog takvog sistema takmicenja. Zato se i namesta u domacem prvenstvu i veca je borba ko ima sudije i savez nego li na utakmicama. Sistem kvalifikacija je napravljen tako da sampion samo ako ima debile od igraca nece uspeti da se kvalifikuje makar u ovu trecu evropsku ligu,konfederacija ili kako se vec zove. I Partizan i Zvezda kada bi pocinjali takmicenje oboje za na primer Ligu evrope od 5 pokusaja 4 puta bi ispali i ostali bez Evrope. A to sve zbog lopova koje sam pomenuo i njihovog sistema za unistavanje klubova. Zvezda i Partizan ne mogu proci osrednje Evropske klubove a Boga mi ni najace klubove Moldavije,Kazahstana i tako tih ekipa. Ne bi me uopste cudilo da moj Partizan sutra ispadne od Socija ili ako nekom srecom prodje od Portugalaca,cak mislim da ce tako i biti. Isto kao sto ce CZ da ispadne od Kluza i da samo zbog sistema takmicenja igra trecu evropsku ligu. Zasto? Pa zato sto ti klubovi imaju gazde koji ulazu i gledaju da imaju sto bolji tim da bi zaradili. A CZ i Partizan imaju lopurde koji gledaju da dovedu samo igrace koji imaju menadzere koji su u dilu sa upravom. I objavite mi komentar,napisao sam samo ono sto svaki iskreni navijac Partizana i Zvezde misli.
b

bravo

pre preko 2 godine

Druze,najbolji deo je da smo telad koja samo gleda,mrze se i pisu gluposti ovde
o

opet ja

pre preko 2 godine

Nisi se trebao ni oglasavati ,sve sam znao sta ces reci.OSTAVKE!
S

S.r.đ.a.n.

pre preko 2 godine

Manje boli Šerif od Dinama
G

Gol u derbiju iz GOL AUTA

pre preko 2 godine

Rekao sam davno.... kad ode Milojevic, ode i tim Zvezde.Terzic unakazio OFK, raspisana interpolova poternica za njim, pomilovali ga. i doveli u Zvezdu... taj. gleda svoj. dzep, kad. ode.... molite Boga. da ne. bude. veci dug od - 50 miliona koji ste imali pre njega! Dovode leseve od igraca i krseve, ogromni ugovori. a. nikog da prodaju.... Udju 2x.za.redom u LS i pljuskaju se sa. navodno 40mil zarade... pa gde. su pare? Jesu ostale u kasi FK ili Terzicevoj kasi? U principu boli me tyki... gledam Partizan ali je. neverovatno koliko vam vrena treba. da se spustite na zemlju i shvatite ko je ZVEZDAN TERZIC, kao i Nebojsa Covic u kosarci. 😎😎😎😎
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Nemoj samo da se zagrcnes od tolikog postenja i sjajnog rada u tvom klubu, posto je on poznat po tome sto sam "pravi" pare, nikada mu drzava, niti jedan rezim obilato pomagao. Ali neka si ti nama zablistao ovde dok si jos na ferijama.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Zvezda je imala "maler"da 2x zaredom uđe u LŠ zaradi ogroman novac da bi navijači pomislili to što su pomislili.Ko zna biografiju dotičnog razume šta se može očekivati od njega.Sad je došla realnost i razočarenje.Više sam da se sredi situacija u sportu.Ovo je mrcvarenje.Razni tipusi koji se vrzmaju okolo,mora se tome jednom stati na put.POZDRAV

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Niste doveli napadača! Kraj priče.
P

Podrska za Terzu

pre preko 2 godine

Za sve ove lazne navijace Zvezde koji napadaju spinuju i sire PROPAGANDU protiv Doktora fudbala Z.Terzica samo jedan podatak da shvate jednom i za uvek: za 6 godina koliko je dr.Terzic u Zvezdi ovo su rezultati njegovog rada: DVE Lige Sampiona Uzastopno, 5 Liga Evrope,5 titula,2 kupa,Marakana renovirana nacisto,4 nova pomocna terena,gradi se akademija fudbala za mlade igrace,Zvezda usla medju 50 najboljih klubova evrope,dug sa 60 miliona smanjen na 30..itd itd i opet vam "nevalja" dr.Terzic,jel tako? A koga bi ste vi umesto njega, mozda opet Den Tanu,ili nekog slicnog KONOBARA da vodi Zvezdu pa da titule opet ne vidimo 6 punih godina i da nam igraci nemaju sta da jedu,a o plasmanu u LS i LE samo da sanjamo kao sto je bio slucaj pre Terzicevog dolaska u Zvezdu! Svi vi koji pljujete ovu upravu ste 100% balavci od 15-16 godina pubertetlije koji ne pamte u opste kroz kakav HOROR je Zvezda prosla u prosloj deceniji pre Terzica,ovo je sad ZLATO kako je bilo tamo od 2005 pa do 2015 kad su nam pecurke rasle po Marakani a igraci Bezali iz kluba na prvu bilo kakvu pinudu iz inostranstva! Od dr.Terzica i dr.Covica boljih i sposobnijih ljudi NEMA u celoj Srbiji za FK i KK Zvezdu,njihovi rezultati titule i uspeh u Evropi sve govore i pokazuju,svi vi koji bi da ih "terate" iz kluba ste deca od 15 godina ili nemate blage veze niti o fudbalu niti o kosarci,tako da ne spinujte vise gluposti jer ispadate smesni koliko ne znate sta se Zvezdi desavalo u prosloj deceniji dok su je vodili drugi ljudi poput Den Tane konobara iz Amerike u FK, i propalih politicara Opacica i Drakulica u KK koji su nam zajedno doveli i fudbalski i kosarkaski klub do GASENJA!
F

Furion

pre preko 2 godine

Zvezda duguje znatno vise ali nebitno to , bitno je da su joj dugovi od 20 m otpisani jer je drzava stala uz Zvezdu... sve to silno ucesce u LS , zvezda bi trrbala da nema veci dug od 10 miliona.... daj malo realnosti , da drzava ne stoji iza zvezde i partizana odavno bi propali... Kakav crni on dug smanjio, nista nije on uradio, ja ti garantujem kada budes otisao dug jos veci.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Ajmo Sns botovi pali se masina, cuva se Terzi bulja, sad ce podrska. Gotovi ste....
d

drago10

pre preko 2 godine

zbroji sav novac koji je zvezda dobila, pa dobiješ podatak da dug od 30 i više miliona stoji već nekoliko godina, koliko je otišlo na promašena pojačanja i usporedi s tim koliko se mladih igrača prodalo za neku kao dobru lovu, samo pogledaj početak ove sezone, kupljene i prodane igrače... terza je imao tonu sreće što je imao miloja koji je prošao krasnodar i salzburg, inače bi danas bila nestašica struje na stadionu, hvala miloju, a ne terzi
G

Gost5555

pre preko 2 godine

hahahahah a kunem vam se ovo je Terzic pisao sam o sebi hahahah. A vidi lajkova sta radi botovska masinerija placena. To isti oni koji su isli na aerodrom da podrze onu bruku. Placeni ultra kopači. Koliko mu je frka zbog ovih komentara vidi se po tome kolika se botovska armija upregla. Ne pomaze ti to Terzicu. Ne pomaze. ODLAZI! Po komentarima mozes da vidis da 90% navijaca Zvezde to zeli. Nije Zvezda tvoja dedovina.
M

Mermer9

pre preko 2 godine

Jesi to ti Terzo napisao?😂😂😂
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Ha,ha,ha... 400 lajkova u cirka 3 minuta. Ajmo Terzini botovo do 5000.
P

Paaaa

pre preko 2 godine

Gost5555@ Kad je Degenek mogao da ima placene botove sto nebi Terza.
G

Gaspar

pre preko 2 godine

Pa jeste doktor, da : napuni svoje dzepove,ukanali maticni klub ( Ofk Beograd ), pokupi pare od transfera Grubaca,Stanica,Ivanovica,Kolarova...., pobegne iz zemlje i sa cela saveza,.krije se par godina ,preda se,izadje iz.pritvora ( bez.optizbi i sudjenja ) i dobije da upravlja C.Zvezdom sa kojom nema nikakve veze .Za to je , mora se priznati ,doktor.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Nisu to botovi vec program. Verovatno je jedan lik dao svih 400 lajkova. Ko je lud da pravi 400 sendvica kad moze jedan. Komentari i mitinzi su nesto drugo. Za lajkove ti ne treba masa ljudi.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Ok, nesto i jesi upravu. Imao je dobre poteze na pocetku: Milojevic, gardisti, rastao je tim, uspesi - i sada vec 1.5 god je rasulo. Prosle, kad pogledas rezultat, deluje dobra sezona, al se videlo da nema napretka tima. Niko nece da kupi igrace, samo Arapi?! Prelazni rok i pripreme - pa to da nam je grobar uradio pa da razumem. Nema se novca? Zasto? Ako gledamo tendenciju - nece biti bolje. Dug isti ili veci (niko ne zna koliki), igraci koje niko nece da kupi a lose igraju, tim je svake god sve stariji, mladih ni na vidiku. Kad vrate fudbalera - dodje mi da se ubijem! A da ne pominjem nepotizam, licno bogacenje, losi transferi, skandal izjave za jacinu tima...
a

as

pre preko 2 godine

E pa vidis problem je sto je taj Terzic napravio sistem da niko sem CZ ne moze da bude prvak u Srbiji. Nije to sto je Zvezda napravila uradjeno kvalitetom i radom vec iskljucivo zahvaljujuci osvojenoj tituli i sistemom kvalifikacija kad se u njih udje kao sampion. Uz to mora se priznati da je u kvalifikacijama kada je igrala LS imala ogromnu srecu protiv Krasnodara i narocito cini mi se protiv Salcburga gde je bila apsolutno podredjena na terenu i davala golove uz ludu srecu a protivnici propustili brdo sansi. Ali sreca ne traje doveka. Iste ste greske pravili kao i Partizan posle dva ulaska u LS,niste jacali tim ozbiljnim pojacanjima vec ste dovodili bilo sta samo da se zamazu oci navijacima dok je lova nestajala. U Partizanu je taj lopovluk bio jos veci jer je Partizan posle LS prodao i brdo igraca i cak i to je pokradjeno. Kao sampion danas prodjes dva neozbiljna kluba u prva dva kola i imas zagarantovanu Evropu.Ako ispadnes iz LS igras plej of za ligu Evrope a ako i tu ispadnes igras konferenciju grupe. Zna to i Terzic i jedino mu je bitno da ima sudije i savez i da budete sampioni. I zbog toga samaranje od nekih slicnih Serifa,Omonija ne gine ni u buducnosti .
M

Mitar5

pre preko 2 godine

Jel ti zaista misliš da je Terzić zaslužan za titule i td... Pa gde ti živiš čoveče? Imate duha koji lebdi i ligu sklanjalice, vaš savez, logistiku, plaćenu tribinu, pare na izvolte...ali ti mora da si plaćeni bot RSB... I sada gasiš požar kanticom. Ej bre, ispali ste od Kiprana, Moldavaca... To nije Zvezda!!!
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 2 godine

Ахахахахахаха, Звездина академија. Па ниједног играча из Звездине школе немаш у првом тиму. Свака утакмица у квалификацијама је била мучење. И док је Милојевић био тренер. Од Флоријане 3:3, Иртиша 1:1, Јурмале 0:0, Трнаве, преко Судуве 0:0, Хелсинкија 1:2, (против Краснодара, Салцбурга и Копенхагена нас је сам Бог погледао, одучили нас од фудбала), до Тиране, Омоније, Каирата и сад Шерифа… А при томе ко зна колико “играча” је продефиловало кроз клуб.. Колико је ту тек пара бачено. Дакле школа НУЛА, скаутинг НУЛА, игра НУЛА. Терзић је спин мајстор, а Звездин излог, како он то воли да каже, је празан. Џаба вредност од 50-60 милиона на Трансфермакту кад не можеш никог да продаш ни за трећину процењене вредности. Ти успеси, неспорно успеси, задњих година су чиста срећа.
S

Sale3006

pre preko 2 godine

e moj jako, pa zar ti osvajanje titule iz 1945. godine u 21.- om veku, što nema nigde na svetu, ne govori ko je gazda? Pa taj što je doktora postavio na tu poziciju i čiji duh lebdi iznad Marakanebzeli da ostane upamćen i sve je to njegova zasluga. dr je samo izvršilac vođinih zamisli. A vođa je mudar. Sve te akademije, renoviranje stadiona, kupovine filijala, gradnja stadiona glavnoj filijali plus pare za prelazne rokove su poklon od vrhovnog gazde. A te milione što je Zvezda zaradila igranjem u Evropi troši na preglomazan igrački kadar. Sam Tvorzić je rekao da na održavanje svega toga i plate igračima i radnicima, skautu Mrkeli, itd Zvezdi godišnje treba 22 miliona e. Kad vratiš film i u zadnjih 5 godina Zvezda je možda 2 puta od Evrope i transfera namakla tih 22 do 25 miliona, ostalo zna se odakle je. dr Tvorzić i ekipa oko njega su toliko sposobni da su svetski rekorderi po svim parametrima kao što su najduži niz pobeda, najviše golova u sezoni, najviše izvedenih penala u sezoni, sezona bez poraza itd itd i ne može da proda nikog od igrača?! I te koje može da proda ne može da proda ta više od 3 miliona. Pa znaš koje bi cifre pljuštale da npr Dinamo to sve ostvari, pa oni bi dobijali 30 miliona za igrača. u Pravu je Vidić, legenda.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Podrska za Terzu, samo nemojte vi “ pravi” navijaci da branite Terzica od nas “nazovi navijaca” da nas vracate u proslost a da nabrajate sta smo snjim postigli, u jednom komentaru sam napisao da je bilo i dobrih stvari ali poslednje dve godine covek se opustio i pomislio da je Bog! A to da pisu klinci nisi u pravu ima i nas malo starijih koji pamte i ono sta je bilo 80- tih pa 90- tih i tako redom. Tako da ti slobodno brani tvog Terzu, idi na aerodrom pruzaj podrsku, a mozda i kad igraci zatraze primanja si u ekipi koja ih posecuje?
k

koricanac23

pre preko 2 godine

Ima dve lige evrope, dve LS i sad sigurnu ligu konferencija. Ne može svake godine da se ima uspeh. Ovo je prvi pravi neuspeh od njegovog dolaska
S

Sale@

pre preko 2 godine

Evo ja imam preko 40 godina, i jedan sam od onih što je Zvezdu gledao i pratio je do evropske titule. I sve ovo što si napisao, mene je stid! Terzić nije nikakav mađioničar, već mu je država i Vučić omogućio da se navodno dug Zvezde spusti napola, a istina je drugačija veruj mi. Zvezda danas na može da proda nijednog iz svoje škole za više od milion evra, ima gomilu bezvrednih stranaca i domaćih polovnjaka, nema rezultate, samim tim i para od Uefa, a plate koje daje su ogromne. Pitaj se odakle će sad te plate da isplati! Imao je sreću sa Milojevicem, a i Zvezdi se vratilo od Boga, ono što joj je uzimamo pre toga. Da se dobro i pošteno radilo, Bog bi i dalje nagradjivao Zvezdu, međutim kako primećujes, pad Zvezde je u poslednjih par godina drastičan... Nikoga ne prodaje, dovodi besmislene igrače, baca se lova na njih koja se u stvari preliva u Terzine i Co džepove... Konačno... Ovaj pad će sve brži i brži biti i to ćeš uskoro sam videti.
z

zo0la

pre preko 2 godine

Tri sendviča za gospodina!
H

Haha

pre preko 2 godine

Dug bi bio veci da nije bilo otpisa, verovatno je preko 40. Terza je zasluzan jedino za Senice, Spiridonovice, 90% promasaja i za razne ciste papire, preplacivanje poluigraca, izmisljanje premija od 8 miliona, koliko ne isplati Liverpul kad uzme LS i ostalo izvlacenje para. Te price i fraze ne prolaze kod starijih od 15 godina. Tesko ce neko ko nema koristi podrzavati tvog "doktora".
S

Sprdnja

pre preko 2 godine

Ko vam organizuje te plusice, malo previse odskace od ostalih komentara. Da neko kaze dr. a da se ne sprda, to jos nisam video. Gde su mu naucni radovi? Kad ga slusas kao da slusas Tonceva, Kokezu i ekipu, kakav crni doktor.
P

Pajser

pre preko 2 godine

Hahahahaha pa opet hahahahaha " Za 6 godina: 2 lige sampiona i 5 lige evrope" rodjace kako? Dalje ne treba ni citati, pa opet hahahahahaha
M

Moze bit’ al’ ne mora da znaci…

pre preko 2 godine

au be bato. Jel ti stvarno verujes u to? Utepace te neko, mnogo gluposti pricas.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Terziću, Ostani u Zvezdi bar još 20 godina. Nadam se da će redakcija objaviti ovo......... ....... JER REVNOSNO IGNORIŠE SVE MOJE KOMENTARE O "GENIJU" SA SLIKE. UNAPRED ZAHVALAN NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Mi protiv Kluza nemamo sta da trazimo sa ovakvom igrom, a ne vidim sta bi moglo da se promeni, jedino boljitak je sto ce igrati Kanga, koji je jedini koji ume da prenese loptu.
Т

Тхе проф

pre preko 2 godine

Гдине Терзићу, пошто се већ не скривате, објасните како већ годинама не можемо наћи бека (ни левог, ни десног) и шпица? За толике године морали сте по три направити а не наћи на тржишту, мада ни то нисте успели. Како екипа професионалаца, са масним платама, нема снаге ни за 60 минута?
P

Ponor

pre preko 2 godine

Molim te, idi iz kluba. Ponesi i sliku iz kancelarije.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Bez slike Šizoja nikako!!!
M

Mrkelinjo

pre preko 2 godine

Kriv sam. Prastajte.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Zvezdan Terzic je isti profil licnosti kao kod nas direktori firma sirom Republike Srpske koji su kadar SNSD-a. Mogu da dozvole zaposljavanje preko svake mjere i ukusa, gomilanja podobnih, a ne sposobnih, razne malverzacije, stanovi po BG i NS, svaleracije, marifetluci, ali kad pozove ,,onaj ciji se poziv ne odbija,, onda se skidaju stotine hiljada maraka sa racuna, namjestaju tenderi jednim te istim likovima i tako u krug. A narod glasa za takve i prica : ,,Cuti imas 1000 maraka u drzavnoj firmi, nista bolje od prvog,, . E tako i Terza ima svoje botove, pa taman dozivjeli sudbinu OFK-a. NE DAJ BOZE!
g

gost111

pre preko 2 godine

mozda i hoce
N

Nikola44

pre preko 2 godine

Terzicu samo tvoja odgovornost je sklanjanje Degeneka iz tima. To je jako narusilo atmosferu u i oko tima. Svaki igrac u timu zna ko koliko vredi i koja je njagova uloga u hijerarhiji tima. Ako neko sa strane to nasilno i neprirodno poremeti dolazi da nesigurnosti u celom timu(straha- mozda sam ja sledeci ako se upravi ne svidi neka moja odluka u vezi transfera). Tako igraci razmisljaju. I oni su ljudi. Da ne govorim da publika obozava Degeneka jer je nosio Zvezdinu odbranu protekle 4 godine, decko mozda nije Nesta, ali ima srce kao lav, i to publika prepoznaje. A ti ga teras da prekine karijeru u 28 godini? Drugo, ti i Mrkela ste krivi i zato sto Zvezda nema krstenog spica u najvaznijoj utakmici sezone. Gol treba da da Krstovic, koji ima jednu zvanicnu utakmicu odigranu u celini za Zvezdu. Sta je bre sa vama? Nadjite nekog brzog igraca za napad, uzasno smo spori.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Smarate sa Degenekom. Gde je bio sinoć?
p

pirane

pre preko 2 godine

Narusli je atmosveru u Moldaviji kada je igrao.zar ne vidis razliku dve utakmice ona u Beogradu bez Degeneka kada smo gazili sa covekom manje i ona u Moldaviji gde smo igrali bez zemlje ,mogli su da nas zgaze sa 3-0 na kraju.
S

Smejurija

pre preko 2 godine

Najjači su oni Ultra Kopači što su otišli na aerodrom da podrže igrače. Kao da smo prošli dalje. Počeli su da podržavaju neuspehe. Biće novih tendera.
V

Vrska cuka

pre preko 2 godine

hahaahaa...interesi su cudo.
c

comi81

pre preko 2 godine

OSTAVKA!!!!!
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Ovaj je jos u Zvezdi??? Ocekivano lliga evrope, stiskanje redova, tandarabroc, tandarabroc....Jedino resenje je kapija
G

Gost777

pre preko 2 godine

Zvezdane Terziću nadam se da sve ovo pratiš i da čitaš i da ako imaš mrve obraza spakuješ se i odeš i ti i Mrkela. Shvatate li vi da sada i Kluž prođemo i da odigramo perfektno da nismo ovce i da to neće promeniti naše mišljenje i da će nas oraspoložiti i da ćemo na sve zaboraviti. I tada ćemo tražiti vaše ostavke. Da li vam je to jasno!? Ja sezonsku kupujem 10 godina i ja i moja tri rođena brata sa decom to su već momci od 17,18 god smo na sredini zapada e pazi sad, nas desetak petnaest ima čitavo vreme da vam vičemo - UPRAVA NAPOLJE! E baš želim da vidim tog m****u koje će doći da nas tuče. Mogu da dođu ali garantujemo im lep provod. Niste više poželjni čoveče shvatite to! Štetočine ste bre velike. Tolike pare potrošili a nikoga doveli, nikoga! Bre lud sam više od ove bruke. Više sam za to da Deki i ostane ali da vi odete bre. Pa nisi ti Bogom dan da samo ti možeš i umeš da vodiš Zvezdu pored toliko Zvezdinih legendi. Plus što nas brukaš kao ličnost. Pa nas predstavlja čovek sa crvene interpolove poternice alo ejjj!? Ima li u Evropi takvog kluba? Da te stid pojede. Još gospodin lepo sina zaposlio u klub. Dečku prvo radno mesto u životu da bude funkcioner u tako velikom klubu. A mi se zezali sa grobljem kako im je Vazura funkcioner sa 33 godine. A ovaj 10 god mladji. Ovo više ne može da se toleriše. Pa nas će Partizan da omete bre! Mi sa ovakvom igrom nema šta da tražimo protiv Čuke i TSC-a a ne protiv Partizana. I ti bi sad sve na Dekija da svališ. A gde su pojačanja? Što niste Miluna zadržali? Falćinelija takođe. Pi! Pi! Pi! Ne mogu više da pišem lud sam besan sam udariću nekoga
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Slazem se sa tobom sve sto si napisao, bez ikakvog sarkazma! Ja sam sinoc hteo svima da im vidim ledja, bio sam besan, ljut, razočaran... Ali danas kada sednem i razmislim, sezona jos uvek nije izgubljena, jos jedna nokaut faza LE, za mene bi bila cist uspeh, ne licimo na ozbiljnu ekipu, ali sve se to lako promeni... I dalje zelim odlazak Mrkele, ali to zelim vec dve godine, ali ko umesto Terzica sada?? Ja ne vidim drugo rešenje...
G

Gost777

pre preko 2 godine

Brate moj pa znaš li ti koliko ima sportista bivših Zvezdinih fudbalera uspešnih poslovnih ljudi koji Terzića mogu u dzepu nositi. Dosta više sa kriminalcima u SD Crvena Zvezda!
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ja mislim da bi svaki navijac Zvezde od uprave zeleo da cuje samo jednu stvar- koji su to kriterijumi selekcije igraca? Eto, ako necete da se krijete, izadjite i dajte odgovor na ovo pitanje… verujem da bismo posle ovog saznanja videli da 60% igraca ne zasluzuje da bude tu gde jeste, a kamoli da igra u prvih 11
a

aaaaaaaa

pre preko 2 godine

Ne postoje kriterijumi.... Kombinacije, menadzeri guraju svoje, politika gura svoje. Kupuj skupo a prodaj jeftino. Ne mogu ni da prodaju igrace, omladinci nazadovali umesto da napreduju itd. Ne postoji nikakakav sistem, svake godine novi sistem...Umesto da se postojeci nadogradjuje. Prodas 2,3 igraca i odmah dovedes zamene ili ubacis neko dete. Gomilaju se igraci a stari nisu reseni.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

E pa tu je problem- ne postoji sistem! Mi ne znamo sta hocemo, kako hocemo da igramo, koji nam igraci za to trebaju…. Nikakav plan!
L

Luja

pre preko 2 godine

Ti Terziću odmah odlazi iz Zvezde. Obavezno povedi sa sobom i Mrkelu i samozvanu neznalicu ,,mistera". I ne zaboravi p(l)aćenike sa severne tribine...
c

cccc

pre preko 2 godine

A kad se obaralo rekorde u Ling Long ligi, onda su Terza i Mrki valjali...
?

?

pre preko 2 godine

Sudije.....buraz
g

gost5675

pre preko 2 godine

Nisu valjali ni do utakmice sa Krusevcom posle ´promenise sastav po volji nekih navijaca da bi ispali od Serifa iz Moldavije sa sastavom koji dizali u nebesa sada je uprava kriva.
P

Pera Mitic 1989

pre preko 2 godine

Odgovor ti se sam namece,protiv zvezde u prevenstvu redovno nije dosudjen ni aut,a da nije bio...Dok je zvezda davala gole iz nepostojecih penala,i van kaznenog prostora,ispadne lopta golmanu pa zvezda da gol.Za 5 godina 4 izgubljene utakmica u svim tim prvenstvima?! To nema ni u diznilendu.Nego Terza madjija, lepo kaze Hvala Vucicu.Da ne bese njega zvezda bi odavno bila pokojna,dok Vucic nije i doveo upravu na celu sa licem sa poternice.Zvezda ni u Ligu evrope nije mogla da se kvalifikuje deserak godina.A titula je bila misaona imenica.Pa su umesto igraci od 200-300 hiljada evra sa Vucokom stizali igraci,od po nekoliko miliona evra po komad.Desetak miliona svake sezone na raspolaganju je imalo lice sa poternice?! Mora biti da je sve bilo regularno koliko i titula iz 1945 godine?!
G

Gost10

pre preko 2 godine

Da ste ti i mrki uboli barem jedno pojačanje od prethodnih 60, možda bi bilo nesto. Imamo 2 krstena igraca u napadackoj liniji i kad jednom nije dan ostali deluju smesno... Kad prestanes da živiš od provizija na ove pojave sto dovodis mozda i bude nešto. Ali da se razumemo to se neće desiti nikad...

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Vecina komentara je preterana ipak.Zvezda ponavljam nije zaradila 5000000000 od lige sampiona...Veliki bonusi troskovi plate...Ako su uzimali 40% para bilo bi super...Ko je odgovaran za to Terzic naravno ali da li bi usli u LS bez tolkih bonusa...Da nema ponuda ima realno 2-3 miliona zasto nisu prihvacene to je pitanje za Mrku ili Terzu ko je odgovaran.Za Ivanica mi je jasno jedino.Terati stalno direktore probali smo to posle Dzaje i nije bas bilo lepo.Da neide na bolje neide.Ja sam napisao promeniti transfer politiku.1.Svi mogu da igraju u ZVEZDI ako su dobri igraci.2.Iskusni trener koji ce znati sve to da vodi.3.Iskusni Menadzer koji ce naci igrace.E sad ako ovo Terzic sad ne presece onda hajd da ga teramo uskoro pa dovedemo nekog ko ce ovo da uradi...Ja sam prvi za videcemo za 3 nedelje,mada ne razumem ni cekanje mi smo u Evropi pa smo u Evropi....Nema tu vise razlike ali hajde da pricekamo tih 3 nedelje.Nadam se samo da ovo nije mazanje ociju ako partizan izgubi da kaze eto oni su losiji od nas i slicno.
g

gost121

pre preko 2 godine

Zvezda uradila sve da spreči incidente na utakmici sa Dinamom
t

tvorza.dr

pre preko 2 godine

Al ti izlupase minuse 😂😂😂

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ko da su meni bitni minusi...Svako ima svoje misljenje
H

Haha

pre preko 2 godine

Bonusi su izmisljeni naknadno kad se vec uslo u LS.
D

Dokazano

pre preko 2 godine

Jel ti poznato ime Vanja Grubač??? 1.500.000???
M

Mršav

pre preko 2 godine

Ti se skrivao iza tuđih zasluga,odlazi .
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Uz svo duzno postovanje na igrackoj karijeri za Deana Stankovica, ali kao trener nije dorastao zadatku. Dok je tu bio njegov pomocnik Milojevic ekipa je bila veoma zategnuta, cim je on otisao pokazalo se ko je u stvari takticki vodio ekipu. Hvala Deki na svemu, vreme je za Lalata. Deki je u dve utakmice podlegao taktici Serifovog trenera, nije imao izlaz za njihovu taktiku igrac u igraca, umesto on da njima nije dao da disu, oni nisu nama. Zvezda mora da igra mnogo brze, sa kracim i brzim pasovima, i zatvaranjem protivnika na njihovoj strani terena, ne bezveznim providnim trckaranjem. Takodje u tom slucaju mnogo hrabrija postava sa jednim zadnjim veznim i dva spica bi trebalo da bude oruzje zvezde, a ne jajarski kao u ova dva meca. Ako si bolja ekipa nemas cega da se bojis, znaci u napad, i na gol vise. Ovako ssmo izgledali mnogo losije nego oni, na kraju su rutinski doveli utakmicu kraju, poceli su da se dodaju u odbrani a mi smo izgledali nemocno.
P

Pecurka

pre preko 2 godine

Lalatovic ozbiljno ? Nadam se da se sala u pitanju.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

@Pecurka - Lalatovic jeste malo caknut, ali ima mnogo vise iskustva, i zna posao, gde god je radio to je i dokazao, e sad sto se bori za prava svojih fudbale i to javno iznosi, pa uprave nasih klubova placaju novinarcice da ga izruguju po stampi to je druga stvar. Ali ruku na srce covek voli Zvezdu i to ne krije, a ima i dovoljno znanja da ovakve kirvajske ekipe kao sto je Serif oduci od fudbala.
g

gunners

pre preko 2 godine

Terza, samo procitaj komentare ovde i nema potrebe za detaljnom analizom. Mi obicni smrtnici vrlo jasno vidimo koji su problemi, nemoguce je da vi “strucnjaci” to ne mozete da vidite. Problem je sto vi znate sta sve pogresno radite, ali se pravite ludi. Zasto neko ne kaze jasno zbog cega moraju da igraju igraci koji nemaju kvalitet? Nista dobro iz ovoga nece izaci.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda se ne skriva, VI SE SKRIVATE! Nemoj da poistovecujes klub sa vama. Ovako... Pošto ste svi zajedno prosle godine za*ebali klub za 5 miliona izgubljenih protiv Omonije i ISTO ucinili sada(i to za sada, jer ako ne prodjete Kluz cifra ce biti mnogo veca), lepo da SVI pocev od tebe i Mrkele koji je glavni krivac za ocajna pojacanja zadnjih godina, pa do fudbalera i strucnog staba SMANJITE SEBI PLATE ZA 50% dok ne namirite stetu koju ste nacinili. Stidite se redom. Žao mi je sto sam u petak dovodio decu da vas podrzimo protiv Napredka, ne zato sto ste nas tada smorili vec sto su mi deca sinoc placuci otisla na spavanje. Necete nas videti narednih godinu dana, to ti obecavam. Hteli smo da uzmemo i sezonske, a sad neka ti Maša podrzava ekipu. Cao lazna magijo.
Š

Šuljagić Šuljo

pre preko 2 godine

Za tih proćerdanih 5 miliona od prosle godine i sad ovih 11 da smanje sebi plate i da nadoknade stetu?? Pa kolike su onda te njihove plate?? 50000 eura mesecno, pa da smanje na 25000? Njih dvojica to je 50 hiljada puta 12 meseci = 600000! Da rade narednih 25 godina i pri tome da primaju te abnormalne plate za nerad i gledanje jutuba? Za takvo lose poslovanje i nanosenje direktne stete drzavnom preduzecu se IDE U ZATVOR! A ne da im se smanjuju plate za 50%. Plus da nadoknade stetu zaplenom imovine koju su stekli svojim strucnim radom i domacinskim poslovanjem!!?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Šuljo, pomnozi sa svima u strucnom stabu, igracima... Vrlo brzo bi to sanirali.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Auuuuu upalila se bot mašina iz Terzine kancelarije. Frka, a? Samo gledajte kako su poceli sa minusima, xaxaxaxa
Š

Šuljagic Šuljo

pre preko 2 godine

@iz sljivika to bi opet znacilo da bi morali da budu na funkcijama i primaju te masne plate minimum 5 godina. Da im se aminuje nesposobnost i u neku ruku podrzava to njihovo nakaradno nazovi poslovanje? Ne prika, za to idu otkazi i odgovornost (krivicna ako ima elemenata za to, a verujem da i te kako ima) i zaplena imovine zarad nadoknade stete u drzavnom preduzecu prouzrokavanom nesavesnim, bahatim i neodgovornim ponasanjem. Barem to tako ide u pravnoj a ne kaubojskoj drzavi.
Т

Трипл

pre preko 2 godine

Звезда је прерасла тебе и Мркелу, ДЕГЕНКА НИЈЕ!
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Vidli smo sinoc kod primljenog gola da ga je prerasla ali eto jos se cuti o tome.
R

Radamelo

pre preko 2 godine

U oba primljena gola od serifa videlo se da je jedini kojeg je zvezda prerasla ustvari borjan... hvala mu za sve al dosta je bilo, sve ce veca i veca kiksara da bude...

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Za gol je kriv Borjan kao i u prvoj utakmici. Lopta leti kao usporen snimak po sred gola. Ni da pokuša da digne ruke. Počeo je da se gubi ne samo u te dve utakmice već i u prvenstvu.
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Petar Majstorović@Radamelo@ Pogledajte snimak jos jednom.
o

oo

pre preko 2 godine

Na snimku se vidi kako je igrac pobegao Degeneku.
G

Gost Pp.

pre preko 2 godine

Da kazem ovom tuborgu ,op,olo i slicnim znalcima koji nikad sutnuli loptu nisu niti bilo sta o fudbalu znaju.Centarhalf kafa napravi ofsajd ako je igrac korak ispred njega nema nikakve sanse da ga stigne,drugo,poslednjeg igraca desno u skoku cuva Rodic a ne Degenek i trece Borjan ili mora da izadje na loptu ili da ostane na linij a ne ni na nebu ni na zemlji.Inace zbog ovakvih"znalaca"koji s namerom prave svadbu i medju navijacima i igracim nikad vise komentar ostaviti necu,odvratno je.
G

Golman

pre preko 2 godine

Golman nije na golu da stoji kao skretničar i prati lopte i procenjuje, čak da je sam bio protivnički igrač bez igrača koko njega, onaj šut se brani. Lobovao ga je na gol liniji. Borjanov gol, kao i u prvoj utakmici kroz živi zid pored ruke mu prošla lopta. I u prvenstvu je primio gol proklizavanjem. Od starih odbrana se ne živi. Utakmica se iga sada i samo je sada bitno. Ako nisi spreman i fokusiran skini se sa gola.
H

Hulio

pre preko 2 godine

Problem je što je terza oterao sve menadžere od kluba.. Zato nemamo pravu ponudu za igrače... Zvezda hoće u LS sa napadačima Dioni i krstovic.. Pa njih dvojica ne mogu ni u onaj kup gde igra partizan i gde su treće razredni klubovi... Jedino lepo u svemo ovome može da bude da liverpul iz socija izbaci one.. Čuj soci hahaha
P

Pedja.

pre preko 2 godine

Soci je za vas izmislio fudbal a tek za Serif....nemate vi ništa, sem kase državne, uvek ste bili paraziti koji tri godine igraju grupu u Evropi a jednog igrača ne mozete prodati za redovan novac..o da sem Radonjića, partizanovo dete....zajebali ste se kod Birce jer bi i tu zaradili....nemate vaše proizvode sem u novinskim plaćenim stupcima....a tek strance što pogađate,jadni ste....
P

Pecurka

pre preko 2 godine

Pedja.@Radonjic Partizanovo dete? od kada se Nis nalazi u Beogradu?
I

Iki

pre preko 2 godine

Pa vi cete igrati u taj trecerazredni kup zato sto tu i pripadate realno to se videlo sinoc kakva ste mrtva ekipa jad i beda!!!
G

Gost...

pre preko 2 godine

Da partizanovo...Partizan ga ja školovao......Iz Niša je došao kao i gro dece što dodji iz drugih delova Srbije. Misliš da mora da bude iz bgd da bi bio partizanovino dete, čak sta više najmanje njih je iz bgd....Partizan ih je napravio, razvijao...... Živković takodje iz Niša, Pantić iz Rume i Radonjića iz Niša su tri najveca bisera 1996....
G

Gost..

pre preko 2 godine

Najpre se opsimeni, elementarna pismenost trecerazredni.....JEDNA REC
G

Gost za iki

pre preko 2 godine

Mozda,ali vi necete,za vas moraju napraviti Jos bar jedno takmicenje nizeg nivoa.
С

Сир са коштицама

pre preko 2 godine

У томе и јесте ваш проблем! Зар ви стварно мислите да сте друштво Реала, Барсе, Јувеа, Бајерна...???
P

Petka

pre preko 2 godine

...a vaš je problem što mislite da možete da se poredite sa Zvezdom. U svakom slučaju , mi smo bilu prvaci evrope , trrenutno smo pedeseti tim na uefa rang listi , i da , pripadamo toj grupi timova koje si naveo slepče !
L

Leao

pre preko 2 godine

Stvarno nije sramota uciti od “rivala”. Pa gospodine Terzicu, nije sramota uciti od Mamica. Stalno ste na vezi, upitaj za savet, raspitaj se kako sta funkcionise. Covek je zaratio sa bed blu bojsima jer zeli da bude uspesan, a ne da se lize sa navijacima i da bude nesposobni beskicmenjak. Za pocetak bi morao da se okrenes protiv svoje glavne poluge(placenog severa), jer taj njihov stav da ne moze musliman sa balkana ili hrvat da igra u zvezdi u startu za 30% suzava priliku za uspeh. Setimo se samo da je prosinecki dogovorio Andreja Kramarica, ali je “sever i navijaci” zaustavio ceo posao. Nije zvezda vase vlasnistvo, niti vlasnistvo severa, niti polupanog predsednika. Zvezda je sa vasim stavom osudjena na propast bez sanse da napreduje.
9

951357

pre preko 2 godine

Malo manje ugradnje, pa možda i izgradite tim koji može ravnopravno da se nosi sa LŠ ekipama.
Z

Zdravo Stanišić

pre preko 2 godine

Jedini spas i izlazak iz ove agonije je privatizacija. Kad je neko na državnim jaslama i kada može da zavlači ruke do ramena u državnu kasu, onda to vodi tu gdje jesmo. Kada ljudi odrasli i školovani na društvenoj svojini dobiju jednog ovakvog giganta da upravljaju sa njim vrlo brzo dođe trenutak kada ubede sebe da je to njihovo. Ovakvim ljudima treba zakonom zabraniti da uđu na stadion.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Можеш на примеру Ријеке и Олимпије да видиш приватизацију на делу! Продаш клуб неком лешинару типа Милан Мандариќ, па мења у олимпији тренере као на траци, неиграш европу, у првенству ти Мура преотме титулу на +10. Па затим Ријека, узме једну титулу, пасе годинама пати итд. Тако то брале иду приватизације овде на балкану. Нече нас да купи Газпром или Редбул и да уложи 50 милиона у сезону, буди сигуран. Позз
Q

Qwertyq

pre preko 2 godine

Nisu ludi da privatizuju! Nista svog kapitala ne ulažu,ima mnogo prostora za drpanje,kad god da odu iz Zvezde nista ne gube pri tome su im bankovni racuni podebljani za sedam nula
s

s.s

pre preko 2 godine

Kako ga samo nije stamota da kaze da smo izgubili od jednog serifa,taj serif je jedna lestvica vise od vas,imalo ste srece samo sto ubedljivije niste porazeni,kluz ce vas napuniti sto nisu serifi,jer kluz je kluz.
9

951357

pre preko 2 godine

Reče objektivni Grobar...
Y

Yui

pre preko 2 godine

Serif vredi 11 miliona zvezda oko 60
G

Gza

pre preko 2 godine

@951357 u bre. A meni pišeš da te pratim, i da puno ljudi prate. Ono sinoć je vaša glupost. Šerif nije naravno nije iznad vas, ali ne smaraj posle. Brzinski vas ubili. Ne pominji Partizan više, jer ste i vi očaj. Tuga teška. Pa i Kluž će isto, možda i nas Soči ali ti, ti si poseban. Bilo je samo pitanje zbog vašeg nabusitog ponašanja kad će vam se ovo desiti. Ovo je godina kad će vam kur.... doći na naplatu. Ne zbog Vučića i ne znam čega, nego zbog majmunisanja 5,6 godina. A i Madjije takodje
X

Xyz

pre preko 2 godine

Objektivni, dali su nam 2 gola iz prekida i imali jos 2 sanse pored toga za 180 minuta fudbala. Nula od ekipe. Problem je sto smo mi bili uzasni.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Znam da ne volis Zvezdu, to se vidi po zajedljivosti, ali bar budi realan. Ovaj Serif je jedna seoska krkanska ekips, nas trener je pao u taktici, on je mislio da igra sa ekipama koje igraju fudbal. A u stvari ovo su veci levati nego nase ekipe iz zone, samo krljaj u meso, svaki start je bio na ivici faula ili ne svirani faul. Al dobro taktika im je uspela, svak cast, kad Ivanic iz par sto postotnih sansi salje loptu u nebesa.
S

Simić

pre preko 2 godine

Nekada se jedan Džajić terao sa Marakane. Posle samo 4 godine od osvajanja Kupa Šampiona. Jer se ne živi od stare slave. Zvezda je bila život za svakog navijača. A danas? Kakav je Sever danas? Danas imate par desetina navijača koji drže Sever i kojima ovaj pusti poruku i oni odmah dodju na aerodrom da navodno pruže podršku igračima. Da veštački stvore lažnu sliku o tome kako se pravi navijači osećaju i šta žele posle ove bruke u Moldaviji. Umesto da ih sve najure. Naravno, vraćaju uslugu. Štite svoje poslove. Jer su i sami u dilovima i kombinacijama. Dobijaju se poslovi, procenti od prodaje igrača, njihovih plata. Iz kluba se teraju Falćineli, Milunović, iz tima sklanjaju Degenek i Pavkov, Prijović vredja, a dovode Dioni, Krstičić. Potpuno van forme. Juri se LŠ sa njima, Krstovićem, Pankovim. Sa bekovima koji su 5 god u klubu, a ne umeju da upute jedan centaršut. Posle 4 god igranja Evrotakmičenja, posle uzetih miliona od bodova, prodatih karata, TV prava, prodaje Pešića, Radonjića, Boaćija, braće Ilić i mnogih drugih, Zvezda bi trebala u najmanju ruku da dovodi igrače od 2-3 miliona. A šta mi dovodimo i koga gledamo u dresu Zvezde? Ko je za sve to odgovoran? Ko će za to da odgovara? Hoće li neko da plati cenu bezobrazluka, javašluka, nesposobnosti...?
a

ada

pre preko 2 godine

Sledeci put namestajte da budete slobodni u 3 i 4 kolu kvalifikacija za LS , jer jedino tako mozete proci. Ni Lakovic ni Ceferin ni Kokeza ni namestanje najlakseg protivnika , nista vise ne pomaze
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Sram vas bilo.....
W

Whitey

pre preko 2 godine

A na kraju samo jedno te molim Zaklinjem te krvlju, cuvaj ono sto najvise volim Cuvaj mi Mrkelu i uvek mu pomozi Jer vi ste kalabrezi, sicilijanezi, siamo cosa nostra
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Evo ja se najezi od njegovi reci,rekao bi covek da smo mi pobedili.Kaze ,,petu godinu igramo evropu,Pa ako nas Kluz izbaci opet igramo evropu,ma bravo.Svaki ozbiljan klub to ne bi ni igrao Nego
H

Haha

pre preko 2 godine

Da li je realno da postupak traje 13 godina i to skroz jednostavan, gde se vidi ko je otvarao racune na koje su nakazivane uare umesto u OFK- a? Posle bi odmah trebalo jos na izvlacenje para iz Zvezde ali to ce teze ici jer oni sa kojima deli nece svedociti sami protiv sebe.
S

SMS

pre preko 2 godine

Terzić je Milojevića izabrao po nečijem savetu a ne što je shvatao kakav Zvezdi treba trener. Posle Miloja bilo je potrebno dovesti još boljeg i hrabrijeg trenera a ne početnika. Ako i dalje ne razume neka se barem ugleda na direktora KK Partizana Zorana Savića koji je sve objasnio: ozbiljan trener je najvažnija karika u klubu, jer on i prosečnu ekipu i igrače diže na viši nivo. Bolje je u trenera uložiti veliku sumu, jer će se to sigurno vratiti sa kamatom.
U

Uzas.

pre preko 2 godine

Sto je najgore, u trenera je ulozen veliki novac za nase uslove.
I

Inter......pol

pre preko 2 godine

A ti ces biti dozivotni Direktor.......ako sam dobro razumeo tvoje obracanje.
Z

Zvezda padalica

pre preko 2 godine

Bilo je jako dobrih stvari koje je ova uprava uradla, i na tome im cestitam, ali definitivno mislim da je vreme za promene. Nadam se da tako misli i veliki vodja.
M

Marx

pre preko 2 godine

Izdvoji mi jednu " jako dobru stvar " sto su uradili?
J

Ja Amater

pre preko 2 godine

Ove sezone najveći problem je odlazak Milojevića iz stručnog štaba. Njegovo znanje i analitika baš nedostaju. Drugo ja nikada ne volim da prozivam i predlažem smene, ali sportski direktor Mrkela pravi katastrofalne greške iz godine u godinu. Pre ga i branih jer iz grešaka se i uči, ali izgleda on ne. Ukratko skoro sve od stranaca što je doveo je promašio, osim par njih na preporuku drugih, a o ne malom broju ultra promašaja da se ni nepriča. Pa to se ni nama amaterima ne bi desilo. Čovek stvarno nema smisla za taj posao. Ne volim partizan ali onaj Ilijev je za njega doktor, bez obzira na poneku bombu...
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Kad cete da shvatite da se Mrkela pita koliko i prase u Teheranu…
B

Beta dr

pre preko 2 godine

Mrkela ne dovodi igrace, dovodi jih beta doktor, a taj strucnjak je prvo nadigran od Mb pa posle jos od Cukarickog. Ne znam zasto su ljudi toliko skloni preterivanju.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Mrkela je prihvatio igru marionete i kao funkciju sportskog direktora a zna se da vedre i oblace sto se tice transfer politike Terzic, R. Bozovic, Damnjanac, Andrej i ko zna ko drugi.
D

Dujda

pre preko 2 godine

Nista on(oni) od stranaca nije promasio. Lično su to sve pogodci.. A ako kojim slučajem "preduzeće" bude imalo nesto od toga - SUPER..
m

maremarek

pre preko 2 godine

Verujem da nece objaviti komentar ali nema veze. Ocekujem da vam vrhovni zapovedi da se izgubite a sto i nebi bilo tako lose ovde mislim na sve vas u klubu ukljucujuci terzica, mrkelu, mistera itd. Bukvalno ocekujem poziv halo svi ostavke da date, razumem gospodine vrhovni.
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Oni bi dali ostavku, kao što bi i oni iz Partizana dali ostavku. A šta mislite gde bi te pijavice mogle da rade još, osim na državnoj sisi? Da li mislite da su ovo privatni klubovi da bi iko od njih ikada sedeo u toj fotelji?
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Cetri godine igras Evropu i to jako dobro,prihodujes enormno veliki novac,sigurno preko 150 miliona eura,ostane ti uigran tim koji si trebao pojacavati sa 1-2 igraca i isto toliko a mozda i koji igrac vise da napusti klub.I umesto da klub bude finansijski stabilan,da postane nesto slicno onome sto je Dinamo u Hrvatskoj i da rutinski resavas ovakve protivnike mi ne da nismo to postali vec se sav prihodovani novac istopio iliti nestao, kasni se sa placanjem igraca,duguje se za dovedene igrace,dug maltene ni za cent nije smanjen,najbolji stoper LE ti ode jer ga nisi placao,dovedes jos par igraca koji nicemu ne vrede a da pritom nikog prodao nisi.Cast Dragovicu koji je klasa ali je on dosao zahvaljujuci dedi a ne upravi ili sta ti ja znam kome.Ne bi me iznenadilo da i on ode nakon maksimum jedne sezone.Nije sigurno dosao da igra kup Seje Kalaca iliti ligu konferencije.Jedini plus je internat i mediko blok ali to je ocigledno maska za isparene milione. Klub nema koga prodati ne zato sto su neznalice vec zato sto su svi 27+ godina a kao takvi iz nase lige niti jedan klub nije prodao igraca za vise od milion i to u Tursku ili Arabiju pa na rate.Rezervnog levog beka ne dovedoste,tim bez napadaca.I taj jedan koji nesto moze da uradi u napadu (Pavkov) sabotiran je.Degenek takodje sabotiran,Kanga takodje.A to je verovatno jer im se novac duguje.Dakle tri igraca koja su nam najbolja na pozicijama koje igraju su sabotirani.Dovedes napadaca koji ima 10kg viska od koga sam ja sa 120kg brzi i okretniji.Decu ne forsiras i na nebitnim utakmicama iako znas da nasi klubovi samo na mladjim igracima i mogu da zarade.Sada ce drzava morati da nam daje novac kao Partizanu pored tolikih prihodovanih miliona pa cemo kao i komsije da lazemo da smo nekoga prodali za 10 miliona i ostale budalastine.Dogodine nista od titule sta god uradili jer je dosao period kada Partizan to mora biti. Videli da su na manjim utakmicama gubili bodove pa se naucili pameti,vecinu dobijaju unapred.A ti si Zvezdo cutala prosle sezone kada su imali lazan niz gde protivnik nece da igra,odmara startere itd.Cutala si jer si bila prva.Tako da sada nemas prava nista da govoris.Dogodine neces imati prava da ispadnes i prodjes dalje vec cim te neko ovakav prodje nema ni liga Seje Kalaca.Nije nas Serif nadigrao,dali su dva gola niiscega,ovaj drugi iz ofsajda ali si ti Zvezdo i pored svesnosti da prolaz donosi 12 miliona eura i mir u kuci celu sezone odigrala kao nekakav zonas. Fizicki ekipa ima snage kao Natko,za 20 minuta ozbiljnijeg fudbala. Uzas jedan.Tako da se polako ali sigurno vracamo u doba Lukica i Adzica. SRAM VAS BILO
G

Gost.......

pre preko 2 godine

Dečko sve što si provukao o partizamu je čista zavist i nebuloze. Moraš da pratiš druge sajtove sem ovih vaših botovskih, pa da vidiš za kolko su prodati igrači partizana.....Znas 21 vek je i to više nije tajna, bar za zvanični deo...Da li da ti nabrajam koje je sve igrace, a koji nešto igraju, partizan prodao? FKP ima trenutno najbolji školu fudbala u evropi, to nisam ja izmislio...partizan je prodao strance za neki novac i onoliko ih je promašio koliko ste ih vi pogodili.....Hoces da ti kažem koliko su dali i prosloj sezoni zajedno Mitar, Duca, Djurdjevic i Sadik? Pare, misliš na oprost kamate od jedne banke, otpis 16 miliona od drige - Agrobanke (drzavne), možda godišnji prihod od Gazproma, pola drzavna firma gde se država kompenzuje zarad donacija vašem klubu....mozda partizan radi beograd na vodi il je možda naša građevinska firma Ultracoop, ona gama što dobise sve državne poslove pa posle angažuju proizvođače a oni uzimaju kajmak....covece, savremeni ispiracu mozda, misliš da smo svi polupani kao i tvoj Manitu, misliš da večno može da prolazi zamena teza? Botino, partizan se 70-80% finansira od prodaje svojih igrača i Evrope....Pa mi sad na Blekija dobijamo 2 milke kao bonus a vi za taj novac ne možete najboljeg klinca prodati....Jedine pare gde vi uzimate je na deci partizana, na Radonjiću....a uzeli bi i na Birci koji je nase dete al se vama nudio kao navijač....smesni ste kao i ti botino.....naravno nikada za ovu podaničku i prodanu upravu fkp....prodane duše, lažni partizanovci.....al oni si podanici a vaši saradnici vašeg sns sistema.....il je možda AV postao grobar najednom il vam to neko rekao pa su vaši mozgove poverovali
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Au Gost ala si se ti decko nalupao. Koja vasa najbolja skola u Evropi? Bilo je da ste najbolji ali po kvantitetu a ne po kvalitetu. Jer ako gledas kvalitet,nemate tri igraca da igraju bitnu ulogu u nekom klubu lige petice,da ne spominjem vrhunski klub. Ja koliko vidim Vlahovic je dao za Fiorentinu isto ili manje negos to je Luka Jovic za Ajntraht iz Frankrufta. Najbolji strelac ekipe,najmladji igrac u istoriji bundes lige koji je dao PET golova na mecu,najbolji ili u dva najbolja strelca lige Evrope gde je sa Frankfurtom igrao polufinale. Sta je to Vlahovic uradio vise od njega? Sta Mitrovic,Djurdjevic,Sadik? Sta sa njima? Kome dali,sta dali? Drugoligasima dali.Sta je Mitrovic dao Fulamu u premijer ligi,ne u champion shipu,sta je Djurdjevic dao u Olimpijakosu? Sta je Sadik dao,golove tamo gde su Scepovic i lekic bili golgeteri sa po 25+ golova u sezoni.Uzmi prvih sest ekipa na tabeli druge lige Spanije,tacnije pet i Almerija. Almerija je protiv tih pet ekipa igrala 10 meceva logicno,Sadik je dao jedan gol na tih 10 meceva,sve ostale je dao nekim sabanima tipa Ponferdania,Lugo,Sabadelj. Navedi mi koga je Partizan prodao za velike pare a da je stariji od 25-26 godina? Gde je taj? Ko? To sto ti üise na transfermarktu ne znaci da ti je tacno. Na tom istom sajtu ti pise da Gajic iz Zvezde vredi 3.5m, Rodic 3m a mi njih ne mozemo prodati ni za milion ukupno. Pise Ivanic 6.5m. Ko ce da da za njega 6.5m? Ima 27 godina,nismo u EU zauzima mesto stranca. Ja nisam zavidan vec ne dozvoljavam da budem zatupljen. Ovde je pisalo da je Pavlovic najskuplje pojacanje Monaka u tom prelaznom roku a na sajtu Monaka predstavljen u dve recenice. Pisalo je samo.Doveden je Strahinja Pavlovic iz Partizana. Ostace tamo narednih sest mecesi. Udji na sajt pa vidi. pa se ja pitam da li se tako predstavlja najskuplje pojacanje u tom periodu? Da li je moguce da to najskuplje pojacanje nije dobilo ni minut da odigra na pripremama prijateljske meceve? Da se nakon sest meseci pozajmice Partizanu salje na pozajmicu Serkl Brizu.Pa jedan Man.Siti ne placa 10 miliona igraca da ga seljaka po pozajmicama i da jedva dodje do klupe za rezervne igrac i to medju 25 igraca,ne medju 18. Kao drugo,banka koja je satro oprostila dug je propala.I kada firma propadne njoj se nista ne duguje. Tako ti je u celoj Evropi. Trece,Gasprom je 2008 godine dosao u Srbiju a tek 2010-te je postao sponzor Zvezdi. Ah da,da ti objasnim isto da je i Grujic iz zvezdine skole,igrac Porta,igrao cetvrtfinale lige sampiona ove godine. Ah da,Joveljic isto. Nadavao se golova u bundes ligi Austrije koja ej tri put jaca od te vase sequnde gde terorisu mreze vasi izdanci. Inace vasi stranci su se isprodavali toliko da vise ni ne znamo gde igraju. Everton,pa i ovaj Rikardo,rezerva Erzuruma,Leonardo,Gogua,Vakulko i kompanija. Bezi bre ne lupaj. Dace vam se titula,izborna je godina. Jedino si u pravu za navijace ali to nema veze sa klubom vec sa politikom. Potkupio i jedne i druge i miran je.Znao je koga treba da potkupi da ga ne bi smenjivali na ulici.
T

Trpadzija

pre preko 2 godine

Pa vi lazete da ste prodali Radonjica za 12 meleona, a zvezdi islo zapravo 40% transfera
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Radonjic je prodat za 12m od cega je Zvezdi pripalo 60% iliti 7.2m.
G

Gza

pre preko 2 godine

Bez uvrede, jer se vi mnogo vredjate, vi polu brzog igrača nemate. Piše se o nekim kreativcima, a čoveka koji će brzinom da probije nema ni na vidiku. Ni kod nas nije sjajno, ali spori ste da to nije normalno. Plašim se da ni mi nećemo bolje proći, ali vas kondiciono i trkački ubili sinoć. Brate verujem da umesto raznih pojačanja od milion, uložio u edukaciji ovih naših dunstera koji rade na kondiciji i motorici, ogroman bi se pomak napravio. Ovi bre umiru posle 30 minuta.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Pa kako su prosle godine trcali, radio je isti trenerski tim zaduzen za fizicku pripremu? U pravu si i da deluju teski, da nema brzine… ali ne mozes ti seniorskog igraca da razvijas motoricki, to se radi u mladjim kategorijama
G

Gza

pre preko 2 godine

U mladjim kategorijama se to radi. Proverava decu u kom smeru se fizički razvijaju. Nisu sva deca ista.
G

Gza

pre preko 2 godine

Ja sam i na trenere mladjih kategorija mislio
G

Gza

pre preko 2 godine

U trenerskoj edukaciji. Ne trebaš mnogo pametan u vezi toga biti.
P

Polakote

pre preko 2 godine

E moj terzicu sve sto je vsljalo u cz stiglo je na prdporuku grofa bozovica s ovi tvoji skauti samo sr grebu. Ps milojevic je imso vojnike koji kada izgube loptu i padnu ako nije sviran faul skacu i nastavljaju borbu za loptu a ovi tvoji te si doveo kada se svvale na travu ne ustaju dok im dvojica ne daju ruke da ustanu. Zato dve ove matore sa vrlikim ugovorima mrs iz zvezde dok ne dodje 01.09 a sa njima i ti i mrkela a stankovic ako nece da vodi ozbiljno klub i da ne razmislja da pomjera pripreme zbog letovanjs neka ostane i neka prebaci mozak u srbiji su najbitniji meseci jul i avgust a posle je dopuna ako neumije da namesti tim za jzl neka fa na moru.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Zadovoljiti srpskog navijaca je umetnost!! Ni malo ne branim upravu, ali… kad se prodaju igraci prica se kako ne mozemo da zadrzimo ekipu, stalno menjamo, a kad se zadrze neki po par godina onda ide- sto se nisu prodali, sveza krv, prezasicenje…. Hocete li se smisliti sta zelite, a ne da vam misljenje varira od rezultata do rezultata!
t

tenkista

pre preko 2 godine

Da li bi iko od vas dao ovom čoveku i nacrtane ovce da vam čuva, a kamoli milione? Da li u Evropi, a pričamo o nekoj civilizaciji, može čovek sa poternice da bude bilo šta bitno? Nemojte mrzeti Amerikance, Albance, Hrvate... nisu oni ovo uradili klubu ili bacili veš mašinu u potok, zapalili šumu... Ovo je naše prihvatanje i licemerje dok ima rezultata, bez brige šta će biti sutra
G

Gix

pre preko 2 godine

Pa i vrapci na grani vide vaše greške i haos koji ste zajedno napravili. Ne vređajte nam inteligenciju već pakujte prnje i marš iz Zvezde. Drugu godinu za redom ispadamo od trećeligaških timova, sram vas sve bilo. Ovu sramotu Zvezda nije doživela u svojoj istoriji. Gde su prava pojačanja? Samo tezgarite i gledate koliki je vaš deo. Zvezda sve siromašnija a Zvezdan sve bogatiji.
7

777

pre preko 2 godine

Ne treba biti mnogo pametan necu nista reci sto vecina ne vidi. Zvezdi treba desni bek da je barem na nivou Rodica. Gajic je katastrofalan, Gobeljic isto. Zvezdi mnogo fali desno krilo levo je Katai kapa dole njemu ali desno krilo Ben i Falko su dosta spori igra 1 na 1 kod njih ni na vidiku. I naravno fali nam bolji napadac sto je najtuznije imamo ga ali igra za Molde do Januara. Ja mislim da smo pojacani na ove 3 pozicije da bi bili mnogo jaci. Inace Gavric je po meni nase najbolje krilo posle Kataia a decko jedva skrpi koji minut na terenu. Ono sto je kod Gavrica lose je sto je mnogo bolji igtac kada igra levo krilo dok je na desnom krilu i on tanak i ne moze nista da uradi, a na levom krilu igra Katai i on ne dobija minute. Medjutim nije mi jasno sto se nekad ne proba Gavric levo Katai desno jer Katai ume da igra i desno... Na krilima mozda i ima materijala ali na desnom beku nema, u spicu nema.
V

VIDIC

pre preko 2 godine

Protiv kluza svi,CELA UTAKMICA - UPRAVAAA NAPOLJE!
G

Gosca

pre preko 2 godine

A ko da trazi smenu uprave?
S

Saša M

pre preko 2 godine

Suzdržaću se uvreda da bi mi komentar bio objavljen. Sram te bilo bre!!! Ko god je i malo upućen u dešavanja u CZ zna da ste ti i ekipa oko tebe najveći problem CZ. Dokle će CZ biti vaša krava muzara??? Dekiju i ekipi velika podrška. Ne možete krštenog napadača već 2 godine da dovedete. Falćineliju ste ostali dužni velike pare, zato nije hteo da ostane. Sve ovo što se dešava je zasluženo zahvaljujući tebi i ekipi oko tebe. Što poseješ, to i požanješ. Žao mi je što je CZ postala vaš taoc.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Kad imate grupu izvanrednih igraca, zasto za njih nemate izvanredne ponude i zasto Serifu niste dali ni jedan gol? Ni onaj u Beogradu nije zvezdin, nego gol koji je na briljantan nacin dao grcki golman. Pa niko u fudbalskom svetu nije lud i nepromisljen, samo navijaci Zvezde veruju u tebe i Deda mraza.
G

Gast &

pre preko 2 godine

Sad se vidi koliku je ulogu imao Marin,s njim u ekipi nikada ne bi ispali od ovakve ekipe,kreacije gotovo nema,zadnjeg pasa takodje,jednostavno nema pismenog igraca,nazalost je tako.
P

Princip

pre preko 2 godine

iiii??? najkasnije posle kluza dajete ostavke. jer njih nemozete isto proci..svi ostavke odmah. bolje je.
M

Malj

pre preko 2 godine

Pa bicemo u uefa takmicenju i ako izgubimo.. Napolje iz zvezde
X

XD

pre preko 2 godine

Meni je draže bilo da gledam Žuleta, Gobelju, Jovičića, Vujadina... Možda su limitirani ali imaju u crce i m..a. Ovi gube, osamdeseti minut, oni gledaju u travu i ne mrdaju, neće niko da priđe da uzme loptu. Realno je bolje što smo ispali jer bi nam Dinamo naneo bruku od koje se ne bi smo oprali godinama. Oni će ovu smešnu ekipu da izbace sa pet razlike u dve utakmice. Žao mi je što aam dao za godišnju, nisu zaslužili, da sam bacio pare na ulicu neko bi našao pa bi se obradovao. Deki nije trener nego folirant i demagog.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Godisnju uzimas jer volis klub, a ne u zavisnosti od rezultata… ako cekas da vidis kakvi ce rezultate klub da pravi, onda bolje i da odmah bacis pare na ulicu, bez razmisljanja
Н

Немој да се сакриваш

pre preko 2 godine

Довољно си нас упропастио само. Одлази!
Т

Тешки Звездаш

pre preko 2 godine

Звезда две године тражи себе,победа је било а то све на једвите јаде,знали смо прво полувреме водити 4:0 а друго полувреме готово друга екипа и цело друго полувреме не да гол.Сви знају шта је центарфор,голове би сви дали и то од свог шеснаестерца,нико да храни центарфора.Страшно много се солира.Ништа у екипи не штима,има веома квалитетних играча за много бољу лигу а на терену,изузев два-три играча,ово су све нуле.
E

Eto krivca

pre preko 2 godine

Za sve je kriv Prijović, što je tražio garancije za pare. A ne na dodjem ti, kad bude, itd.
C

Czech

pre preko 2 godine

Ostavka terzicu i povedi mrkelu za ruku pa na kapiju lepo da ne prodjemo ko ofk beograd zbog vas dvojicu
M

Mjc

pre preko 2 godine

Još ste tu?!
s

sola

pre preko 2 godine

Pa gde si ti macak?
k

koolerski

pre preko 2 godine

Zvezda nije nesrecno ispala,Serif je bio bolji i to je to.Vuckovi mezimci...
d

djile

pre preko 2 godine

Gurnuli ste Stankovića u vatru kao veliko Zvezdasko ime iako ste znali da jos nije trener koji moze da nesto ozbiljno uradi. Ali ste znali da ga Zvezdasi vole, a vi iza tog paravana kradete klub. Vracate isluzene igrače jel sa krstovicem i Srnicem u LŠ. Kao okorelom Zvezdasu mi je zao, al mi je drago sto ti neces dzepove napuniti... Sramota
l

linoleum

pre preko 2 godine

druze stekas es za siću i izgubismo milunovica izgubismo svlacionicu i prekide,izneverovah onomad kad to videh,neplanski doveden falko,tu je komotno mogao da se razvija pored bena mali radulovic 30 min ,koji je bio na meti man city,s druge strane na meti atalante gavric mogao 30 min umesto kataia,30 min umesto kange nikolic na meti la galaxy bio ,i da bude zdrava prica.ovako divlji serif sa igracima od 200 000e tipa prestiz iz metalca i sise iz novog pazara dobise nas na fizikalije i prekid
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Neki od vas i dalje ne shvataju koliko su nasi igraci limitirani i da nismo talentovani koliko mislimo da jesmo… kakav Radulovic i Siti, jel si ti citav!? Gavrica smo videli sinoc…
H

Haha

pre preko 2 godine

Radulovic nema igru jedan na jedan, nema dribling, ni brzinu za krilo, jedino tu levicu. Kakav City, on moze da igra jedino beka.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Covece ti pljujes upravu a ponavljas njihove lazi verujući da je to istina.....ma sva trojica su daleko od tih klubova....inace bi davno otišli.....alo sve se vrti oko para, ne zarezujete rad sa mladima jer imate ledja od Manitua i to je to....to je problem jer sve gutate selektivno a kad se ovo desi onda kako.....pa tako lepo
S

S visnjom burek

pre preko 2 godine

Generalni direktor : Nemanja Vidic Sportski direktor :Miodrag Bozovic Sef strucnog staba:Vladan Milojevic tačka
G

Gol u dwrbiju iz GOL AUTA

pre preko 2 godine

🤣🤣🤣🤣🤣 Milojevic, zar njega niste najurili zbog ove gromade i velicine, zbog ovog Meljova? 🤭🤭🤭🤭🤭 Vi ste kao "cirkus Kolorado"!
S

S visnjom burek

pre preko 2 godine

Debili ga jesu terali ja nisam nikada
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Priča kao da je samo protiv Šerifa odigrano loše. Sve utakmice od početka sezone osim revanša sa Kairatom, su odigrane loše. A za to si TI glavni krivac. Jer imaš u ekipi dosta igrača koji su tu 4 godine, i koji su prezasićeni Zvezde. A na prvom mestu je loš prelazni rok. Jer nemaš skauting službu, ne znate da dovedete igrače. Imali ste celo leto da tražiš pojačanja dostojna igranja u LŠ. A i nemate sada pare da ih dovedete. Kada ste imali para, bacali ste ih na promašaje i na drp naduvane plate igračima. Čovek nas i dalje loži kako imamo odličan tim, kao da smo mi retardirani slepci pa ne vidimo, kao da mu nije bilo dosta od onog spina, najjači tim od Barija. Ogadili ste mi se TI i Mrkela. Samo šarene laži, laži, spinovanja. Pa nas onda ovakav šamar od sinoć probudi.
G

Gost121

pre preko 2 godine

Разумем бес људи, али не разумем како се олако пљуне на све што се урадило задњих година, па да се терају и напушавају људи који су за то заслужни. Тера се Деки, а после Милана није било бољег, тако се исто терао Милоје после Олимпијакоса када је кренуо притисак јавности, новинара... Треба да вас је срамота лицемери ЗВЕЗДА!

commando

pre preko 2 godine

Traje ovo dugo, ne od juče već od kraja prošle sezone i od odlaska pravog trenera u Švetsku, onog koji je i izneo prošlu godinu.
G

Gost121

pre preko 2 godine

Зашто онда ово пљување није кренуло после Војводине, Напредка. Ајде да се сачека мало, овако је почела и прошла сезона па како се завршила!? Тако што се Милан набио у својих 16 метара и узета дупла круна. Желим да кажем да ови момци после свега имају кредита и да треба бити уз њих барем до краја квалификација.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Nije mi jasna izjava, necemo da se skrivamo i… to je to…. NENORMALNO POSLOVANJE JE DA SKORO SVAKI IGRAC IZ PRVE POSTAVE IMA 500-600 pa i 800 hiljada eura, pri tome, ni za jednog tog igraca (osim Ivanica) nismo dobili ponudu!!!!!!!! To je ogroman rizik koji staje u eto dve utakmice i sta cemo sad? Smanjiti plate kao posledicu neuspeha? Ne verujem, a realno bi bilo, jer i uspeh se vrednovao povisicama. Dovedes Dionija, nespremnog, neuigranog, za pola miliona plate da ti igra najvaznije utakmice, pa to je cist AMATERIZAM, od uprave do trenera. Mnogo fali Milun nazad i Fratelo u napadu, uz njega je bilo lakse Kataiju, Ivanicu i Benu. Sve u svemu, ispasti od Serifa je tragedija, budite face pa nesto konkretno uradite, ostavke necete ponuditi, ali kad znate da se nagradite, znajte i da se samokaznite da ne ostane na recima.
N

Nebo

pre preko 2 godine

Terzo proglasi Prijovica krivcem I boli te uvo, tako to ne(ljudi) rade!!
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Mi prave delije radimo na tome da se vrati Vladan Lukić i Janevski za trenera, naši mladi klinci i najbolji igračiz Lučana, Surdulice, cilj je razigravanje mladih za prodaju i plasman do 3 mesta.. ako bude sreće uskoro se vraćaju stara dobra vremena. Terza, napolje, Stankovića proterati u Italiju da se tamo jadan pati.. Krenuli su svim silama da se vratimo u prošlost.. i srećna vremenaSMS pouka zbog jednog ispadanja
s

svasta

pre preko 2 godine

Pa taj Lukic je ojadio Zvezdu oterao je u silan minus a ti bi njega da vratis haha
T

Tišina

pre preko 2 godine

@Svasta. Alo šupljoglavi. Dugove su napravili Toplica Spasojević i Den Tana. A NE LUKIĆ. Lukić je najveći Zvezdaš i najveći Srbin, koji je ikada radio u klubu.
K

Koliki je dug?

pre preko 2 godine

Najveci dug je napravila uprava Lukic, Vesic a najvise je nakrala sadasnja. Glup ti je argument, na to se ni deca od pet godina ne pale. Ako nismo za Tvorzu onda imaju gori, pa bolje da Tvorza ostane. Vodi ga kuci i neka ti vodi finansije, doktor.
M

Molim

pre preko 2 godine

Dosta demagogije i pisanja saopstenja odgovore odmah dajte. Zasto se kasnilo sa pripremama za sezonu. Zastose dovode isklljuvivo 36+ igraci sa ugovorima od preko pola miliona eura. Zasto se pojahali ns funkcije i n8ste nijednog mlsdog igraca afifmisali vec samo dovodite isluzene bezvolne i matore fudbalere koji nspredak uspjeti sa njima sa krsticicem benom sanogom i borjan je bezvoljan. Sa o mrkeli i terzicu i njihovom njuhu za dovofjenje fudbslera posebna prica pa partizan kojeg god napadaca dovede razbijs a nasi dovode ko onog sinoc. MRS IZ KLUBA TERZICU MRKELA I STANKOVICU SADA JE KLUB U VECEM DUGU NEGO KADA STE VI DOSLU DOK SE DO KRSJA ISPLATE UGOVOFI VASIM KOMBINACIJAMA Y BEZ PRIHODA ZVEZDY CE DA BUDE U MINUSU 60 MILIONA. NADANM SE DA CE VICIC OBUSTAVITI ISPLATU ZA FK DA SE DAJU NOVCI NZVEZFINIM 36 PLUS IGRACIMA DA SW NAPUNR MRKRLA I TERZIC A TI STANKOVICU SE KOKOTJO VRATI U ITALIJU I OFMARAJ SA POTODICOM INAS DVO VRIJEMR DBIJETA A OSTAVI NEKE DRUGE DA TEENIRAJUKLUB ONE KOJI SHVATAJU DA SU ZVEZDI NAJBITNII JUL I AVGUST ZS SEZONU A NE DS ZBOG STANKOVICEVOG SETKANJA DA SE IDLAZU PTIPREME RUPS STE POSTSLI AL STADION CE VAM SVE RECI.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Opismeni se covece, ali podrzavam poentu komentara.
J

Joba

pre preko 2 godine

Na sta lici nasa igra,dao si im velike ugovore na terenu nepokazuju nista krenite od Golmana hvala mu za sve ali vreme je za promenu!

commando

pre preko 2 godine

Sa čim ćeš da prođeš Kluž? Bez trenera, bez kondicionih trenera, bez golmana, sredine i napada.!?
M

Mikri

pre preko 2 godine

Treba biti realan i reci da on ima slifa, zna posao, mutna je to glava i ko zna kakve sve kontakte ima, ali mi je nedopustivo da nikakve skaute nisu angažovali. Mozemo da pricam o vucicu i pomoci drzave do sutra, terza je pogodio neke stvari sto mu se ne moze osporiti, ali sada kada treba polako da održavamo neki nivo i postepeno se dizemo mi padamo. Ako si vec glavni covek i hocete ti i mrkela da ostanete tu po svaku cenu, ima ljudi koji posteno rade posao za male pare, ima fudbalskih znalaca, angazuj dvoje ljudi postenih da budu zaduzeni samo za igrace, fokus na dva tri igraca i da se prati cele sezone, dnk da mu proverite, pa onda da dodje u zvezdu, a ne da se kupuju ljudi na preporuku ili tal. Kako ne shvataju da ako sad uzmu sve da ce brzo da odu, a ako rade postepeno i dizu klub lagano mogu da kradu godinama i to da ih navijaci obožavaju. Jer tamo gde ima para nece toliko da se gleda gde je milion-dva a tamo gde nema se gleda i 100k evra.
G

Gost 777

pre preko 2 godine

TERZIĆ, MRKELA, STANKOVIĆ - O S T A V K E !!!
a

amm

pre preko 2 godine

Nedopustivo je da si ti direktor kluba kao što je Crvena Zvezda! Napolje!
m

madjija

pre preko 2 godine

Terzicu,mars napolje
3

3579

pre preko 2 godine

Терза одлази и поведи и сина и Миту Мркелу .
d

dr.mr.terza

pre preko 2 godine

Ma koji budzet, pa 4 godine nikog nisu prodali, dace precednik opet koliko im bude trebalo...Gde su sad oni navijaci sto su pricali kako je regularno prvenstvo, kako nema filijala, kako nema pomoci sudija, svima daju po 5 komada i td.A onda ispadnes od omonije i nekog serifa iz moldavije na 2 utakmice, ni rajko ni delije ne pomazu, ni milioni, ni kamioni, ni skupi top stranci
G

Gojkov

pre preko 2 godine

Niste hteli da platite Prijovica koji bi nas uveo u Ligu sampiona vec ste ga jos i pljuvali jer naravno nije hteo da se tali sa vama!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Ajde sikter iz Zvezde !
G

Gost rider

pre preko 2 godine

ajd zdravo povedi i mrkelu a deki je valjda pametan pa sam ode da ga ne molimo
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Nije ti tata ostavio Zvezdu, pa da se tako ponasas, bacas narodne pare, kupujes stanove, besne automobile i jos dajes sebi za pravo da analiziras i vrednujes sopstveni (ne)rad i javasluk. Kazes da ces se popraviti sledece godine. Mi necemo da te vidimo ni u blizini stadiona a ne da nas ti vodis u nove sezone. MRŠ iz Zvezde i od Zvezde
O

ObrazDjon

pre preko 2 godine

Znamo da obraza nemas, ali nemoj nas vise pljuvati u lice i vredjati. Dosta je bilo!!!! ODLAZI da te narod ne bi terao.
S

Sramota

pre preko 2 godine

Ajmo bojkot uprave i utakmica. Nema podrške ovakvoj upravi. Nema podršku timu dok uprava i trener ne odu.
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

zeks, ti li si? ajde bre grobari oladite malo, imate vi vase da terate. ako ste zaboravili, mi smo vec u evropi, vi tek trebate da se plasirate, opusteno samo..
L

Laky p

pre preko 2 godine

Doveli ste Krstacica koji vise ne moze da igra od 20 min, doveli ste Dionia koji nista nije pokazao, treba da se ulozi novac na mladje i dobre igrace, a ne one koji ne igraju u svojim klubovima, pa ste ih doveli da vas uvedu u ligu sampiona, a nisu standardni u predhodnim klubovima bili, bolje da ste ostavili falcinelija da i platite vise, i to bi izvukli a sada nemate ni igraca ni novac od lige sampiona, a mislim ni od lige evrope
S

Siva zona

pre preko 2 godine

ajd' samo bez sekiracije, bice para, bice dovoljno za celu tvoju familiju. Sina si zaposlio u Zvezdu jos samo cerkicu negde da uguras, smislices joj valjda neku funkciju. Ako ne bude moglo vise da se kraducka u Zvezdi, predsednik ce ti pomoci, znamo koliko ga ti volis, cenis i postujes.

MILAN1989

pre preko 2 godine

Citao sam na sportske.net kako prenose vesti jednih novina odavde.Tu pise da ce Deki danas podnosi ostavku.Da li neko zna da li je to istina? LINK:https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/zemoljtres-dejan-stankovic-podnosi-ostavku-445454
p

pfc

pre preko 2 godine

to kao da si pročitao u informeru

MILAN1989

pre preko 2 godine

Znam kakvi su nasi mediji zato im ne verujem.Terza je rekao da ce doneti neke adekvatne odluke i onda procitam ovo za Dekijevu ostavku
B

Beogradjanin

pre preko 2 godine

Majstore,kakvu bre analizu da uradis , svakom normalnom navijacu Zvezde je jasno o cemu se radi i bez nje.Ekipa ti pokazala bas onakvu vrednost kakvu ima , to jest nema je uopste.Dosta bre vise tvojih glupih prica pa mala beba zna da si ojadio Zvezdu za silne pare kroz tal sa ovim polu igracima koje dovodis.S toga nama ne treba analiza vec momentalne ostavke tebe i tvoje kompanije a onda polako da vratis sve sto si ukrao Zvezdi.
J

Joxa05

pre preko 2 godine

Pa vi ne možete pet godina,Mrkela i ti, jednog prosečnog beka da dovedete. Skauting vam je preko audio a ne video uredjaja,očigledno. Ili je to ili se debelo ugradjujete. Zvezda ne trpi neuspeh. Zvezda je mač sa dve oštrice. Tu ili si pukovnik ili pokojnik. Nema analiza,komisija....Bla,bla...Evropa je merilo. Stručni štab izvrstan???!! Pa ko je trebao igračima da tempira formu??? Ekonom??? Jedino gore od Zvezdine sinoćne igre je tvoja izjava Terziću
A

Alen RS

pre preko 2 godine

Terza je ovdje najmanje kriv, on za razliku od ostalih, zna i radi svoj posao
G

Gdbnbv

pre preko 2 godine

Bezi sendvicaru botovski
G

Gost 22

pre preko 2 godine

Ima 6 tačaka da Zvezda može da napreduje: 1. Da odeš ti 2. Da ode Mrkela 3. Da odeš ti 4. Da ode Mrkela 5. Da odeš ti 6. Da ode Mrkela.
S

Surlov

pre preko 2 godine

Eto bas me dirnulo sto si se ti oglasio...
G

Gost blinker

pre preko 2 godine

Sto se mene tice ,moze vas oprati cetvrtfinalu Le.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ti jos imas kredita...Ako ponavljam ako je Mrka dovodio igrace.Znaci ko nam dovodi igrace Ime Prezime.Ovo sad sa pozajmicom nije lose sto mozemo da ga se otresemo ali 1 ponavljam 1 napadac videlo se iz aviona da nece biti dosta.Drugo Terzicu ako ces sedeti tu pokazi da imas onu stvar i kupi HRVATA kupi PARTIZANOVCA ako ce igrati dobro.Ja cu licno doci da podrzim to pa makar posle zavrsio na intezivnoj.Ovo je fudbal i bitna je ZVEZDA ne ko je odakle je.Ma kupi i Albanca sa kosova dogod se ne mesa u politiku i cuti.Samo da igraju.Druga stvar ti jesi odgovaran za Budzet ako je istina da smo sad vec u buli 36 miliona do sad, a ocigledno ce nam faliti jos 10/tak miliona iznesi plan kako ce se to nadonkaditi ili reci osvojicemo Ligu Konfederacije ako ne osvojimo ili ne udjemo u polufinale ja dajem ostavku i to je to.Znaci nije bitno ko je odakle dogod daje SRCE za zvezdu da li je zbog para zabole me patka.Znaci 2 godine zaredom ocajno igramo na pocetku ko je odgovaran IME PREZIME i hoce li taj odgovarati.Losi Transferi 1/7 dobrih IME PREZIME ko je odgovaran.I Sta ces uciniti da dug ne ode na 46 miliona.
P

Postic

pre preko 2 godine

Igrali smo I pre lose na pocetku ali smo prolazili,nekad I malo na srecu a imali smo I igrace koji su mogli da izvuku I kad ne ide I sa malim timovima,recimo Boaci kakav god da je za ove sad dobar napadac on I kad nije bio u nekoj formi pogadjao je I bio na pravom mestu

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Znaci budi odgovaran nemoj da ti navijaci kroje TRANSFER politiku vec ti daj amin...Hvala na paznji.
3

3za3

pre preko 2 godine

Sad okaci Jos vecu sliku da te sačuva u fotelji...
i

ioioio

pre preko 2 godine

Naravno da ne trebaš da se skrivaš, treba da letiš sa Rajka Mitića naglavačke.
2

2408

pre preko 2 godine

dosta vise demagogije doktore i laznih obecanja, dizanja u nebesa, mars iz zvezde svi komplet, ne mazite oci vise pravim navijacima, to mozete ovima na severu nama pravim ne mozete. sve ste unistili, nemate bekove 5 sezona, nemate spica, nemate igru, ma nemate nista bre. ostavke svi komplet

Cz

pre preko 2 godine

Mars iz Zvezde !
e

enab

pre preko 2 godine

Zavuci ruku malo dublje u dzep i problem resen.
d

drago10

pre preko 2 godine

super terza, sada ti i mrki dajte ostavku i gubite se iz kluba, pokazali ste da ste nesposobni da napravite klub koji će biti ovisan o proizvodnji i transferima mladih igrača, već napravili ste klub koji skupo dovodi, jeftino prodaje, a ovisi o sreći dali će da se plasira u evropu... loša si kopija mamića, jeftina i izuzetno loša kopija
e

efkaceze

pre preko 2 godine

Neka neko kaže ovom alibi direktoru koji nema "cojones" da preuzme odgovornost i krivicu da je Zvezda obezbedila grupnu fazu nekog evropskog takmičenja ove sezone kada je prošla Kairat. Mada, opet, njegove šablon izjave dosta oslikava kakav cirkus vlada u klubu. Četiri godine Evrope, a mi uopšte nismo napredovali. Ni kao tim, ni kao sam klub. Jadno.
M

Mile vs pruga

pre preko 2 godine

Posle utakmice, da imate obraza i ti i Mrkela i Dejan, podneli bi ostavke jos u avionu... Bacili ste prethodne cetiri godine niz vodu... Ostali smo bez vec unapred potrosenih para. Izgubili smo ovu a i narednu sezonu, jer od titule onakvom igrom i pristupom nema nista. A za iducu sezonu u ligi konfernciji nema ni blizu para koje su nam potrebne. Da prodamo nemamo koga a da ubedimo nekoga da dodje bez para jos teze... Nije sramota izgubiti od Dinama, Ferencvarosa, Slavije Prag ali od Serifa jeste i to ne sramota nego bruka! Ostace zapisano da kada smo imali najaci tim u poslednjih 20 godina imamo poraze od Omonije, Kajrata i Serifa.... Mars iz Zvezde bagro nesposobna!
Š

Šugaljić Šuljo

pre preko 2 godine

Demagogiju ucio od svog idola ucitelja. Samo šuplje priče priča i nikom ništa. Jel’ postogi bilo kakva odgovornost, profesionalna ili moralna pa cak i krivicna? Znate li što je to? Onaj preuzima “odgovornost” ovaj dozvoljava “kritike” i na šupljim rečima se sve završi. Da imate obraza podneli bi ostavke svi redom. A Nena, Dione, Krsta i drugovi raskinuli ugovore na sopstvenu stetu.
n

nole1.

pre preko 2 godine

nista od jos jednog stana za Masu u Beogradu na vodi, steta
G

Gostgg3+

pre preko 2 godine

Паљба из Звезде, лице са потернице. За мене ћеш увек то само и бити. Можеш да поведе и кркелу, нећете недостајати никоме. Марш из Звезде!
d

drax

pre preko 2 godine

Ko je doneo odluku da se reši Pavkova,Degeneka, Falćinelija, Milunovića a dovede Dioni i Krstović, e taj da se javi i odgovara ?!!!
P

Pravi Delija

pre preko 2 godine

Odlazi!!!!
G

Gost 1

pre preko 2 godine

Dosta više demagogije...objasni gde su pare i koliki je dug. Ti ćeš da praviš analizu...s kim? Bitango, mrš iz Zvezde
T

The KING sa Sportske

pre preko 2 godine

Ma koga briga za ove luzere, igra Celzi veceras!
H

Holse

pre preko 2 godine

Tandara broć
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Ti si najveci krivac! Od tebe krecu svi problemi! Terzicu odlazi!!!
A

Aj bezi

pre preko 2 godine

Ti treba da si na robiji, aboliran si od sadasnje vlasti, nemas nikakvu zslugu za Zvezdine uspehe u proslom vremenu koji su bili rezultat jednog coveka Vladana Milojevica, pare od LS pokraden, nagurani neki seoski fudbaleri, deca od 15.godina sposobnija da preko menadzera dovedu bolje igrace, od tebe i tog mrkele vi ste kalibar beton lige... Mrs iz Zvezde!!!!
G

Goran12333

pre preko 2 godine

Ovaj, koliko ga boli za klub i nezna da je Zvezda osigurala plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Resetke. Neka se navikne na njih na vreme 😁
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Mazes nam dve godine oci i obecavas Kolarova, Ivanovica, Prijovica, cak i Bufona a onda nam tek zamazes oci sa Dragovicem...Uzas uzasa, dovedes jednog asa i onda cepaj samo...Sram te bilo i tebe i Mrkelu , Mijailovica, Negica, i sve po redu...