Komentari na vest

Ognjen Lukić, KG projekat #1: Da imamo ovakvog špica od 18 godina imali bismo i pet ozbiljnih ponuda

P

Pomoćni

pre oko 2 godine

Podseća na Stojkovića.Dobar je u dosta segmenata,ali igra nogom jako slabo.Vreme radi za njega ako bude u dobrim rukama.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Perović još uvek u klubu?!?!? Strašno!
Z

Zalosna sova

pre oko 2 godine

Pratim radnicki kg,pa znam za lukica..branio celu prolecnu sezonu u prvoj ligi sa 17godina.teske tvrde utakmice ,borba za ulazak.bez greske.fenomenalno uradio.posao.sad samo nastavlja u istom stilu.strucnjaci u zvezdi su znali kakav je potencijal,ali bolje da se ne talasa previse.morao da bude rezerva tatinom sinu,copicu.tata mu je neki vodja navijaca.sigurnije je ovako.neka ide ogi sto dalje od zvezde.ovde samo pravi probleme,pokazujuci koliko je dominantan.drzimo se mi nasih kombinacija..ipak izadje ognjen iz senke anonimnosti,pa je tu,gde jeste.sve ovo znaju svi iz omladinske skole c.zvezde.neka ga sreca prati dalje,zasluzio je..
t

tatatatira

pre oko 2 godine

vratiće ga Metalac na fabrička podešavanja kako njega tako i Lalata
M

Mihajlovac

pre oko 2 godine

Katic, Jankovic i Dobric su pomogli detetu da bude ovo sto jeste. Neka mali gazi i jos jace radi da bi jednog dana dostigao maksimum i uspeo. Svi ostali su ga terali i gurali tatine sinove da brane pre njega.
K

Kg

pre oko 2 godine

Da zahvale Dusanu Jankovicu najvise za Ognjena jer ga je on doveo u Radnicki kada je dete htelo zbog nepravde u Zvezdi da prekine sa fudbalom. To je jedina tacna informacija a sve ostalo su lazi.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Umesto da smo ga vezali jakim ugovorom i poslali na dvogodisnju pozajmicu u kragujevac
G

Gostens

pre oko 2 godine

naravno ko i obicno ponikao u zvezdi a zvezda ne gura mlade igrace i zato mora da ide u slabije klubove umesto to da naplate kao Dinamo

rty

pre oko 2 godine

Kako da ga guras pored Borjana? Realno Zvezda ne trpi klince zato ih i prodaje a da ne zaigraju za prvi tim. Ili kao Lazetic par utakmica i cao 5-6m za te najbolje, idemo dalje. Imas dva pravca ili da razvijas klince i dozvolis tu i tamo neki kiks ili da guras kvalitetnije starije i imas rezultate naplacujes se od Evrope. Zavisi od ljudi u klubu za koju su opciju to su ti dve razlicite filozofije. Kao Bajern i Dortmund.