(©MN Press)
(©MN Press)

Ognjen Ožegović gura Volos u Evropu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.22. | 19:58

Dva gola srpskog napadača za pobedu nad Janjinom – 2:1

Krenuo je sjajno Ognjen Ožegović na početku sezone u dresu Volosa, dao je dva gola i imao asistenciju u prva tri kola, a onda je stao. Na njegovu sreću, nisu se ukočili i dobri rezultati ekipe.

Klub iz jedne od najvećih grčkih luka je sačekao da Ožegović ponovo podesi nišanske sprave, a on je na to strpljenje odgovorio na pravi način – golovima. Posle pogotka u Kupu protiv Jonikosa, nekadašnji napadač Partizana je večeras sa dva gola doneo pobedu Volosu protiv Janjine – 2:1.

Izabrane vesti

Ovaj trijumf podigao je crveno-plave na četvrto mesto na tabeli. Imaju samo jedan poraz u 12 kola, od lidera Panatinaikosa. Što govori da je ekipa stabilna, čvrsta, igra dobro i ima puno pravo da veruje, ako ovako nastavi, da može da dobaci do evropske scene.

Dobar meč odigrao je Volos, bio je po svim elementima bolji rival od Janjine. Do prednosti je došao u drugom poluvremenu, Ožegović je najpre pogodio u 47. minutu na asistenciju Lune, dok je u 55. povisio na 2:0 na srećan način, tako što je samo dotakao loptu posle šuta Fernandesa, ali dovoljno da prevari golmana gostiju.

Uspela je Janjina da se vrati u igru golom Balana u 82. minutu, međutim, tri boda su ostala u luci.

Starter u timu Volosa bio je i Miloš Deletić, nekadašnji igrač Vojvodine, Jagodine, Radnika, koji je od 2016. godine u grčkom fudbalu.



tagovi

ognjen ožegovićVolos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara