Ognjen Vranješ se vratio u Tursku

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.22. | 00:17

Ugovor na tri godine...

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine - Ognjen Vranješ (32), predstavljen je sinoć kao novo pojačanje Hatajspora. Iskusni štoper koji je nekada nosio dres Crvene zvezde osmo je i najzvučnije pojačanje ovog kluba u dosadašnjem toku letnje pijace.

Kako su naveli turski mediji ugovor je potpisan na tri godine, a Vranješ stiže bez obeštećenja, pošto je godinu dana pre isteka raskinuo saradnju s grčkim klubom. Prošle sezone, tokom svog drugog mandata u atinskom AEK-u, odigrao je 20 ligaških utakmica i postigao tri gola.

Izabrane vesti

Profesionalnu karijeru Ognjen Vranješ je započeo u banjalučkom Borcu, pre nego što je 2009. stigao među beogradske crveno-bele. Put ga je dalje vodio u Napredak iz Kruševca, Šerif Tiraspolj, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazig, Gazijantep, Sporting Hihon, Tomsk, AEK, Anderleht, Šarlrou...

Najveći uspeh u karijeri ostvario je u prvoj atinskoj epizodi, kada je sa žuto-crnima osvojio titulu šampiona Grčke.

Vranješ se poslednjih godina u medijima češće pojavljuje zbog svojih vansportskih aktivnosti nego zbog dostignuća na fudbalskom igralištu. Bes navijača u Bosni i Hercegovini izazivao je tetovažama granice Republike Srpske i likom četničkog vojvode Momčila Đujića, dok se u Srbiji posebno "proslavio" višenedeljnim povlačenjem po glibu srpske estradne scene.


tagovi

Ognjen VranješLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara