Komentari na vest

Ohi dočekao selektorov poziv: Zvezdin napadač menja Kinga protiv Turske i Crne Gore

s

shone07

pre preko 2 godine

Jel vi primecujete da nijedan portal pa i ovaj ne prenosi nasu reprezentaciju u fudbalu , sta je ovo?
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Nzm što, ali nekako ne verujem da su one 2 mazge uspele da stvarno dovedu nekog ko daje golove. Samo da ne bude u Januaru, Ohi zavrsio u Alanjasporu, Terza kaze najbolji moguci momenat za prodaju, Zvezdi 900k i 15% od sledece prodaje.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ma Terza je sve vec dogovorio. Znate kako: korona godina dovoljno napadaca u timu ponuda koja se ne odbija...
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Bravo decko cestitke za poziv u nacionalni tim,sad ga daj i turcima i milogorcima,a tako nastavi i u nasem dresu
l

lol12

pre preko 2 godine

Dao je ogroman broj golova.Pratim njegove utakmice bas jer iscekujem kvalitetnog spica medjutim 90% njegovih golova bi dao i Orlandic.Svode se uglavnom da ugura loptu sa 2 metra u gol i to mi ne uliva optimizam jer ne znam sta mogu da ocekujem.Takve golove unutar 16 bi i Pavkov lagano dao i ne treba nam stranac za to.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Tako bi ti rekao za Panceva i Inzagija. Sve u 2 metra. Ali treba znati gde ces biti,kako se postaviti i poentirati.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Mislim da nam bas takav i treba, jer je nas problem da uguramo loptu u go sa dva metra, iz vana imamo dobre sutere.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pa poenta kod dobrog napadača i jeste da se nađe na pravom mestu u pravom trenutku. Samo neka svaki otpadak ugura u mrežu i puna kapa.
l

lol12

pre preko 2 godine

Aman ljudi niste gledali njihove odbrambene igrace.Ako liga nije namestena onda su oni u rangu nase trece lige.To nit zna gde treba da stoji nit kako da napadne igraca a neretko samo proklizaju.Poredite igrace koji su bili u vrhunskim ligama sa ovim iz Norveske lige.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

I naravno nece se videti.🤣
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Mislim da smo konačno pogodili pravog špica. Još od Boaćija kad je prvi put dolazio. Nije Norveška liga sad nešto ekstra jaka. Ali u bilo kojoj ligi dati toliko golova je teško. I čini mi se jako brz, barem ono što se može vidjeti na snimcima sa utakmica. Ponovavljam i Dioni nije tako loš kako svi pričaju, jednostavno je bio totalno van forme kad je došao. Ali da proba Ohija i njega zajedno mislim da bi bio pun pogodak. Ovaj jak ko stena i gradi se dobro ovaj drugi brzina i drbling. Pavkov i Lazetić su isto tu. Napad je sve bolji.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

nadam se da nisi rekao za Dionija da se dobro gradi, visoke lopte tesko moze da primi i spusti igracu, kad mu je igrac na ledjima takodje tesko se zagradi i posalje tacan pas, dok pavkov to radi mnogo bolje
G

GajaE87

pre preko 2 godine

@Gosttt naravno to bolje radi Pavkov. Ali mislim da zna i može Dioni. Treba mu malo vremena i ako ga nemamo. Sve ja to razumijem. Samo hoću da kažem da nije toliko loš.
M

Mit

pre preko 2 godine

Brate, Dioniju skok i gradjenje igre nikad nisu bili jača strana. Nema leba očekivati od njega to. Znajući za njega od ranije, on je više bio taj brži, polušpic, drugi špic ili šta već, pokretan, brz, nezgodan. Iako gledajući ga danas nema nikakve veze sa tim igracem od pre.
D

Domaćin

pre preko 2 godine

Nije neka klasa, ali Zvezdi nedostaje gol igrač poput njega