Ohijev promašaj video dana u Danskoj, Brondbi doživeo katastrofu od trećeligaša (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.10.22. | 19:19

Debakl danskog velikana u Orhusu 1/16 finala tamošnjeg kupa - 0:4

Imao je Brondbi loš početak sezone, beležio poraze od Kopenhagena, Silkeborga, Midtjilanda i Orhusa, ali se nigde nije tako loše proveo kao na gostovanju trećeligašu Orhus Fremadu. Višestruki prvak Danske doživeo je pravi debakl na omalenom Risvangen stadionu, gde je poražen sa 0:4 (0:3).

Pored teškog poraza, utakmicu u Orhusu obeležio je i gotovo nestvaran promašaj bivšeg napadača Crvene zvezde Ohija Omoidžuanfa u 70. minutu, pri rezultatu 0:3. Lopta, koju je sa desnog boka prilično nesmotreno podigao Jens Martin Gamelbi, udarila je u prečku i pala usred peterca, gde je bio Ohi koji se nije najbolje snašao. Umesto da je pošalje u mrežu, on je gađao u pod, pa je golman domaćih Džan Dursun uspeo da je uhvati na gol-liniji, iako je prethodno i sam bio pola metra u golu.

Izabrane vesti

Sve je krenulo autogolom Mikelsena iz 11. minuta, a nju je potpom duplirao Džulijus Fehtenburg 20 minuta kasnije. Trener gostiju Nils Frederiksen je bio silno nezadovoljan igrom svog tima, pa je još pre kraja prvog poluvremena zamenio čak četvoricu igrača, a na terenu se tom prilikom našao i Ohi.

Ipak, sve je bilo rešeno već u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, golom Sorena Andreasena, dok je konačan rezultat u završnici meča postavio Matijas Kubel.



tagovi

Ohi OmoidžuanfoBrondbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara