Pedri (©AFP)
Pedri (©AFP)

Ohrabujuća vest za Barsu: Pedri bi mogao da zaigra u El Klasiku

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.23. | 14:30

Španski vezista se vratio na teren pošto se oporavio od povrede butnog mišića

Ohrabrujuća vest za trenera Barselone Ćavija Ernandeza. I stiže u pravi čas! Pedri bi mogao da zaigra za vikend u El Klasiku.

Španski vezista je van terena otkako je pre mesec dana povredio butni mišić u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Mančester junajteda. Pedri je u tom periodu propustio pet utakmica, tri u Primeri (protiv Almerije, Valensije i Bilbaa), revanš meč sa Junajtedom u Ligi Evrope i prvu utakmicu polufinala Kupa kralja sa Realom.

Izabrane vesti

Ipak, uoči ligaškog susreta sa najljućim rivalom u nedelju 20-godišnji španski vezista dobio je zeleno svetlo od klupskih lekara da može da se vrati timskim treninzima, a prvi je već uradio u ponedeljak. Sada je na Ćaviju da proceni da li je dovoljno spreman da počne utakmicu protiv Reala.

Pedrijev povratak na teren samo je još jedno u nizu pozitivnih dešavanja na Nou Kampu u poslednje vreme. Robert Levandovski se oporavio od povrede i za vikend se vratio u tim, a ekipa je prebrodila blagu krizu i posle eliminacije od Mančester junajteda, te poraza od Almerije, vezala dva trijumfa u Primeri i El Klasiko dočekuje sa devet bodova prednosti u odnosu na Real.



tagovi

PedriBarselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara