Okuplja se društvo staro, samo bez Mistera: Nebojša Milošević uz Milojevića

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.22. | 20:05

Iskusni stručnjak trebalo bi da dobije veće ingerencije, kao i Nenad Milijaš

Šef je otišao, ali dobar deo prvog stručnog štaba Dejana Stankovića ponovo je na okupu. Rekao je novi Zvezdin strateg Miloš Milojević da radi na pronalaženju saradnika, i izgleda da je na dobrom putu da reši problem izazvan odlaskom “italijanskog dela stručnog štaba”.

Prema saznanjima Mozzart Sporta prvi pomoćnik Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde biće Nebojša Milošević. Dogovor je praktično već postignut, uz uslov da bivši saradnik Dejana Stankovića ima veće ingerencije kada su u pitanju strateške odluke.

Izabrane vesti

Praktično, Milošević se vraća u Ljutice Bogdana posle samo dva meseca. Po osvajanju prošlogodišnje duple krune, Nebojša Milošević je na iznenađenje mnogih napustio mesto u stručnom štabu. Želeo je da se osamostali, ali je dobio poziv novog trenera i odlučio da ga prihvati.

Zanimljivo je da je Nebojša Milošević bio deo pet stručnih štabova u Crvenoj zvezdi, na čijoj klupi je sedeo 215 puta. Jacnosti je ostao upamćen tokom mečeva sa Gentom i Liberecom u jesen 2020. godine, kada je menjao suspendovanog Dejana Stankovića.

Pored Nebojše Miloševića očekuje se da veće ingerencije dobije i Nenad Milijaš, jedini preostali član Stankovićevog štaba.

Prema pojedinim informacijama ulogu još jednog pomoćnog trenera dobiće Vladimir Đorđević. Reč je o Milojevićevom ispisniku, sa kojim se zna od malih nogu. Nekadašnji štoper Radničkog iz Niša pomogao je Tomislavu Siviću u Nišu.



tagovi

Nebojša MiloševićMiloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara