Komentari na vest

Ole Gunar Solskjer: Mančester napreduje... Ne interesuje me šta pričaju Nevil i Karager

Falični Tom

pre preko 2 godine

Vidim baš sad po prvom poluvremenu da napreduje. Kakva je ovo tuga. Liverpul za vikend ne mogu ni da gledam, biće masakr.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Loš trener, ali da se ne lažemo sa tom half linijom ni Mihels, Krojf, Lipi,Ferguson, Gvardiola i da ne nabrajam dalje trenere ne bi bili bolji. Imaju half liniju u rangu Kristal Palasa.
a

armija

pre preko 2 godine

U cemu to napreduje?
1

1315

pre preko 2 godine

Kako se ovaj besmisleni lik dobro zabavlja. Ali neka, ima priliku da nam pokaze koliko nista ne zna i da posle ovoga moze da predaje fizicko u Branu npr.
a

agli-kojot

pre preko 2 godine

Tata Žoze je sa upola manje vrednim Junajtedom bio drugi. Tako da nećemo porediti babe i žabe. Doduše i vremena u fudbalu se menjaju. Fergi je recimo mogao da gađa Bekama kopačkom u glavu, a pitanje je kako bi danas bilo da je Pogba u pitanju. Jednostavno, igrači su postali brend za sebe, nešto poput NBA i trener nažalost malo toga može da uradi ukoliko ekipa ima previše zvezda.
N

Narcisoidni umišljenko

pre preko 2 godine

Tata Žoze?! Siroče li si ako ti je on tata
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Ovaj zivi u zabludi,sa ovakvim igracima realno tanka igra,bez presinga.Sigurno ce ga smeniti
L

Lejčester

pre preko 2 godine

U pravu je za Nevila i Karagera. Ko dvije babe, samo tračaju. Nevila smo već vidjeli kao trenera i fantastične rezultate koje je pravio. Karager nije imao m..a ni za toliko. Pravda za Solskjaera!
G

Gost89

pre preko 2 godine

Joj muka mi od njegovih izjava! Murinjo je sa slabijim igrackim kadrom bio drugi i osvojio LE. Nema nikakve igre, ideje, sve nesto na individualni kvalitet, fali kvalitetan zadnji vezni. Zasto su bacene pare na Van de Bika, zasto je preplacen Megvajer, zasto se ne prodaju nepotrebni igraci? Marsijal, Kavani, Lingard i De Bik jedva igraju, a primaju masnu lovu. Svi konkurenti u ligi imaju jasno definisanu igru, u svakom trenutku znaju sta hoce, sistem funkcionise. Maksimum ove sezone je cetvrto mesto, moguce da bude zestoka borba za totenhemom. Da ne spominjem da su ih Vulvsi nadigrali, Viljareal isto, Lester, Jang Bojsi. Mnogo toga mora da se menja, pre svega dobar trener i sportski direktor da se dovedu.
M

Miskitaa

pre preko 2 godine

Ovako vam izgleda i ponasa se prosecan Skandinavski prodavac magle. Oni koji su ziveli u nekoj od drzava Skandinavije znaju. Prodavci magle izgledaju bas ovako, mirno, dostojanstveno, gospodski, svaku temu na sastanku slusaju sa velikom ozbiljnoscu, maksimalno neupadljivi, ali za vreme radnog vremena, od 8 sati, 4 sede na wc solji ili se negde izgube i mirno i dostojanstveno se vrate kao da nista nije bilo :)
G

Gost0071

pre preko 2 godine

Ti to iz izkustva napisa???
M

Miskitaa

pre preko 2 godine

Da, iz licnog ISKUSTVA. Mnogo iskustava, ne jedan slucaj.