Slaviša Stojanović (©Reuters)
Slaviša Stojanović (©Reuters)

Olimpija nudi posao Slaviši Stojanoviću

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.01.21. | 10:08

Tvrde bugarski mediji

Iznenada je Milan Mandarić, gazda Olimpije, raspustio juče ceo stručni štab i sportski sektor, šokirao je celu Sloveniju.

Ali, izgleda da prvi čovek kluba ipak ima plan šta dalje. Kako pišu danas bugarski mediji, Mandarić je već razgovarao sa Slavišom Stojanovićem i ponudio mu da sedne na klupu Zmajčeka.

Izabrane vesti

Stojanović, nekadašnji trener Crvene zvezde, sada je zaposlen u Levskom, ali juče nije došao na početak priprema. Čelnici kluba su objasnili da je šef struke ostao u Sloveniji zbog zdravstvenih problema i da će se za koji dan priključiti ekipi. Međutim, ubrzo je stigla vest da Stojanović pregovara sa Olimpijom i da bi mogao za koji dan da promeni posao.

Navodno ni odnosi između trenera i rukovodstva u Levskom nisu najbolji, Stojanović je nedavno izneo plan daljeg rada i razvoja kluba, koji nije baš legao upravi i tu je došlo do prvih varnica.

Ukoliko bi prihvatio ponudu Zmajčeka, Stojanović bi se vratio u domovinu, gde je do sada trenirao Celje i Domžale, a jedno vreme je bio i selektor Slovenije.


tagovi

FK OlimpijaSlaviša Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara