Marko Nikolić (©Star Sport)
Marko Nikolić (©Star Sport)

Olimpijakos kreće u potragu za trenerom - Marko Nikolić na listi kandidata

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 08:25

Posle blamaže protiv Makabi Haife, upalio se alarm kod Pirejaca

Posle katastrofe i izgubljene šanse da se obezbedi Liga šampiona naredne sezone, Olimpijakosu je potrebna rekonstrukcija. Tačnije potrebna je promena trenera. Pedro Martins očigledno nije odradio posao koji se očekivao od njega na klupi. Posle bruke u dvomeču protiv Makabi Haife (0:4 na revanšu u Atini) je preuzeo krivicu, ali je rekao da reč ostavka ne postoji u njegovom rečniku. Međutim, to neće sprečiti upravu da potraži novo rešenje. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, među kandidatima je i jedan Srbin. U pitanju je dobro poznato ime, posebno za navijače Partizana - Marko Nikolić.

Ostaje samo da se vidi da li je prvo ime na podužoj listi potencijalnih kandidata da preuzmo kormilo Pirejaca.

Izabrane vesti

Poznato je da je Nikolič afirmaciju stekao u Radu, ali pažnju javnosti je zadobio na klupi Partizana na kojoj je sedeo u dva navrata i u oba je osvajao titule.

Da zna kako da se domogne Lige šampiona pokazao je kao trener Lokomotive iz Moskve sa kojom je osvojio i Kup Rusije pre nego što je raskinuo saradnju.

Što se tiče Olimpijakosa, poraz od Makabi Haife najteži je u istoriji za pirejski klub. Do sada su najubedljiviji bili od Liona (1:4) u sezoni 2005/2006, od Pari Sen Žermena (1:4) u sezoni 2013/2014, dok su od Arsenala i minhenskog Bajerna na Karaiskakiju izgubili 0:3 u sezoni Lige šampiona 2015/2016.


tagovi

Marko NikolićOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara