(©Reuters)
(©Reuters)

Olimpijakos u krizi, PAO gleda s vrha

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 22:01

Saši Iliću bod

Posle debakla u gostima kod Frajburga u Ligi Evrope (0:5), Olimpijakos je definitivno zapao u krizu.

Prilika da uhvati vazduh bila je danas u Volosu, protiv kojeg crveno-beli iz Pireja tradicionalno dobro prolaze, međutim, ove večeri to nije bio slučaj. Domaći sastav, koji je pri dnu tabele, osvojio je bod protiv velikana – 2:2.

Izabrane vesti

Svega je bilo na meču u Volosu. Olimpijakos je u 18. minutu ostao bez isključenog Retsosa, a Moraitis je iz penala dva minuta kasnije doveo domaćina do prednosti. Ali, do kraja prvog poluvremena sve se vratilo u ravnotežu. Prvo je El Kabi izjednačio, a i domaćima je isključen igrač, Migas, u poslednjem minutu.

Nastavak je bio jednako uzbudljiv. Volos je poveo preko Garsije iz penala u 51. minutu, a rezultat se vratio u egal autogolom Kalogeropulosa tri minuta kasnije.

Do kraja su dva pogotka Olimpijakosa poništena zbog ofsajda, tako da je bod ostao Volosu.

Kiks večitog rivala iskoristio je Panatinaikos, koji je deklasirao OFI sa 4:0 i osamio se na čelu tabele sa tri boda više od crveno-belih, barem dok AEK i PAOK u ponedeljak ne odigraju svoji.

Fotis Joanidis je bio junak večeri u timu Panatinaikosa, jer je dva gola postigao, a za jedan je bio asistent. Što se tiče srpskih reprezentativaca, starteri su bili i Đuričić i Mladenović, ali su obojica otišla s terena pre kraja.

Atromitos Saše Ilića i dalje je bez poraza otkako je on seo na klupu, mada žale plavo-beli večeras što su im dva boda iscurela iz ruku (1:1).

Plavo-beli su dočekali Janjinu, poveli golom Robaila u 64. minutu, ali je bod gostima doneo Eramuspe iz penala u 87. minutu. Otkako je Ilić preuzeo Atromitos, ekipa je osvojila devet bodova u pet utakmica.



tagovi

OlimpijakosPanatinaikosSaša IlićAtromitos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara