Olimpijakos uzvratio udarac Zvezdi i Dinamu: Nikolić na pregledima u Pireju

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 13:43

Potpis na pet godina

Mnogo muka zadali su Crvena zvezda i Dinamo grčkom Olimpijakosu u prethodnom periodu. Klub iz Pireja sa nameračio na krilnog vezistu Las Palmasa Matea Garsiju, čak bio na pola koraka da ga dovede, ali onda je Crvena zvezda uspela da izvrši “presing” na Argentinca i privoli ga da ostane u Beogradu. Na veliko razočaranje ljudi iz Olimpijakosa.

Zatim je Olimpijakos krenuo u poteru za Lukom Ivanušecom. Poslao je Lokomotivi ponudu od četiri miliona evra, ali je Dinamo iz Zagreba bio konkretniji. Uspeo je Dinamo da dovede Ivanušeca za tri miliona evra i procente od dalje prodaje. 

Izabrane vesti

Međutim, grčki velikan je sačekao svojih pet minuta i uzvratio udarac. Mladi prvotimac Mladosti iz Doboja kod Kaknja Nemanja Nikolić karijeru će nastaviti u Olimpijakosu. Kako saznaje “Dnevni Avaz”, Nikolić je u pratnji menadžera već doputovao u glavni grad Grčke u pratnji menadždera. Trenutno se nalazi na lekarskim pregledima, nakon kojih će uslediti potpis na petogodišnji ugovor. Prvi deo sezone provešće na pozajmici u redovima Mladosti.

Nemanja Nikolić (18) je jedan od najtalentovanijih igrača Bosne i Hercegovine. Radi se o desnom beku koji već ima zavidan staž u seniorskom fudbalu. Početko leta bosanski mediji su pisali da su favoriti za Nikolićev potpis Crvena zvezda i Dinamo. Čak je i predsednik Mladosti iz Doboja kod Kaknja rekao da je nešto jaču ponudu poslao hrvatski šampion. Bosanci su pisali da je Dinamo bio spreman da izdvoji 500.000 evra


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara