Komentari na vest

Oliver Kan: Videli smo sjajnu „devetku“, samo što nije igrala za nas

C

CZ***

pre oko 1 godinu

Neverovatno! Do pre mesec dana Bajern je bio babaroga od tima. 8/0 u LŠ, pored Intera i Barselone, nadigrali lako PSG sve sa Mesujem i Mbapeom... I onda za samo mesec dana raspali su se i to iznutra, izgubili mir u svlačionici, pola tima nije razumelo smenu trenera... Ne znam zašto Kan i Salihamidžić nisu bar pro forme ponudili ostavku, ako su već bili onako " principijelni" pri smeni Nagelsmana.
D

Dobar Loš Zao

pre oko 1 godinu

Sinoć uđe Tel, situacija se promijenila. Jedan poništen gol, pa kasnije šansa, penal i gol. Dijete pokazalo da ima gen napadača. Mnogo lucidniji od Čupe Motinga. Mogao je Bayern mnogo bolje proći sa ekipom koju imaju, ne vjerujem da bi Nagelsman ispao
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Glavni krivac je uprava. 1. U pogrešnom trenutku su smenili trenera, koji je bez kvalitetnog špica ipak dogurao do četvrtfinala. Iako nisam fan Neglsmana, trebao je da završi sezonu. 2. Imaju 3 centralna beka, 7 bekova, i nemaju napadača. Šupo-Moting može da bude rezervni špic, nikako prvi, makar ne na ovom nivou. Razumem politiku poslovanja, ali ako već Leva koji je imao 35 otišao, morali su da se otvore i dovedu nekog špica. Njima bi Kejn recimo legao jako dobro. 3. Pored Kimiha i Gorecke ne vidim trećeg igrača na tom delu terena koji bi mogao da pravi prevagu. Moraju da kupe najmanje još jednog centralnog i/ili defanzivno veznog. Krila su dobra, Miler i Musijla takođe na toj nekoj poziciji iza glavnog napadača. Treba im još jedan pravi centralni bek, i da se reše par klasičnih bekova i opet ce Bajern da gazi.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Braco, izdrži!
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Du*pe bi sami sebi grizli što nisu uspeli Borusiji da preotmu Halanda, i to bez obeštećenja.
B

B1988K

pre oko 1 godinu

Je*eš fudbal sa lažnom devetkom i je*eš onoga koji je to prvi izmislio. Ako ništa ova sezona je napokon pokazala da ne možeš igrati fudbal na najvišem nivou bez pravog napadača.
g

gostNBG

pre oko 1 godinu

I dalje su nadobudni i prepotentni. Zbog čega Bajern devetku? Koliko godina su potrošili, čekali da Leva napuni 35 godina da bi doveli zamenu? Neverovatno mi je da nikome iz uorave nije palo na pamet da kupe talentovanog klinca pre 3-4 godine koji će na pozajmici da se razvija i da odigra uz Levu jednu sezonu, da izraste u igrača!? Treba im špic a oni dovode krilo, Manea, sa 30 godina, i to pored Sanea, Gnabrija, Komana! Smenjuju trenera u sred sezone koji lagano izbaci PSG! To što su bili veliki igrači ne čini ih dobrim rukovodiocima
Š

Šupa montirana

pre oko 1 godinu

Vidjeli smo i najveći promašaj ove sezone,smjenu i dovođenje novog trenera.Jedino na šta im zavidim je veća želja da se osvoji titula u Bundes ligi nego igdje.Kažu da je veća posjeta u utakmicama domaćeg prvenstva tamo nego u LŠ.To sam čuo,nisam naravno vidio uživo.
S

Simidžija

pre oko 1 godinu

Bajern je raspad sistema, 80% igrača nema kvalitet za taj nivo ili su jednostavno prestari. Somer je OK kao prelazno rešenje, a i Nojer nije više za prvi tim odavno. Upamekano je plač majke Božije, nije ni za Partizan. De Liht je solidan ali za klupu, ništa više. Čupo Kalač Moting je kvalitet za Bohum, Sane pogubljen i već mator, nije se uklopio. Gorecka se ne vidi nikada, Sane nikakav i mlak, Musiala izvikan antitalenat, Koman prosek koji bljesne jednom u 10 utakmica, Gnabri gori od Pešića iz Zvezde... Sve te poluraspade je neko doveo u Bajern i taj neko mora da ide, zajedno sa njima. Bajern mora da kupi bukvalno 10 igrača na leto i to Nemce jer stranci a i ovi koje nazivaju Nemcima zbog pasoša nemaju taj osećaj pripadnosti i ne poznaju pravu veličinu Bajerna. Čibe Braco.
Г

Гробар

pre oko 1 godinu

Сви ти играчи су мање више они што су накантали Барселону пре неку годину 8:2. Могу и они неку сезону да подбаце, као и сваки други клуб (сем једног)
L

Liga sampinjona

pre oko 1 godinu

@simidzija Poredis Gnabrija sa Pesicem???Ajde decko pokrij se usima i nemoj vise ovde da komentarises molim te.
B

Blaki

pre oko 1 godinu

A hahahahaha, dobra fora ovi u Mančester sitiju sigurno znaju veličinu kluba pošto su svi "englezi" i to čistokrvni!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Sramota je da Bajern nema top špica. Pustili ste Levandovskog a niste doveli zamenu, šta se sada čudite. Čak nemate ni pleja ni štopera. Polako Bajern nije više ono što je do skoro bio. Ovi što vode klub zreli su za penziju, a i treba vam novi sportski direktor. Nemate konkurenciju u Bundesligi pa stalno osvajate. Da u ovom trenutku igrate u Premijerligi ne bi bili ni u top 4 kluba. Treba vam remont i u klubu i u igračkom kadru.
G

GastArbajter deformero

pre oko 1 godinu

Pa da ste ti i Braco proslog leta niste stisli i dali smesnu sumu od 60 milki koliko je vazila otkupna klauzula za Halanda sad bi drugu pricu pricali. Ovako sami ste krivi za ocajnu poltiku kluba, slab skauting i za generalno lose upravljanje giganta kao sto je Bayern!
X

Xanax

pre oko 1 godinu

Nisu svi Gotze i Lewa, ali oni nikako da se pomire sa cinjenicom da im vise Dortmund nece ni covjeka za odrzavanje terena prodati a kamoli pokloniti igraca. Klauzula koju je Erling Haaland imao u ugovoru u Dortmundu je vazila samo za inostrane klubove, dok je Erling Haaland po potpisu za Dortmund obavezao sebe da nece ulaziti ni u kakve tajne ili otvorene pregovore sa Bayernom. Ako ga toliko zele, naredno ljeto ce mu se aktivirati otkupna u iznosu od 120 miliona pa neka ga plate.
K

Koli

pre oko 1 godinu

Izbacena je otkupna klauzula iz ugovora a uskoro potpisuje i novi ugovor za city
B

Brko

pre oko 1 godinu

Kakav Dortmund, pričaš o njima kao da su sila neka. Smiješan razvojni klub, bijednog Čelsija nisu mogli proć. Da su nešto bitni, zadržali bi Halanda i mnoge igrače koje su prodali. Od nekih, npr. Dembelea, mogli su za 120 miliona fino popunit ruster. Na kraju imaš ekipu koja vodi 0:2 i ima igrača više, pa primi tri gola od Štutgarta.
L

Logicki

pre oko 1 godinu

Prvo klauzula je novim ugovorom izbacena, drugo dzabe ti i aktiviras bilo kaku klauzulu ako igrac nema zelju da pregovara. A ne vidim zasto bi to Haland. Nemacu ligu prerastao, igra za tim koji pretenduje na sve trofeje svake sezone. Ako mu je jos do nekog prestiza jos mu je ostalo da nelad u karijeri ode u Real, da eto upise u biografiji da je igrao za najtrofejniji klub na svetu.